rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
codename panzers phase one és two (magyar szinkronos), codename panzers cold war (ez a legújabb, asszem ebbõl is van magyar szinkronos)
Ismerem még a company of heroes-t, erre nem mondom 100%-ra, hogy magyar szinkronos, de magyarítás biztos van (=magyaritasok.hu)
modern korival egyel sem játszottam, de abból is van egy csomó. (van egy új ubisoft által kiadott, de nem jut eszembe a neve)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Valaki tudna nekem mondani egy 2.VH-s vagy modern kori stratégiai játékot magyar nyelven, illetve amihez van elérhetõ magyarítás?
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
mikor lesz a következõ multi???
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Persze nem kétlem, hogy profi az engine online része.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De valszeg ennyivel profibb a papy engine online resze😉 Azert privat szerveren, azzal az eleressel, tizen ember orakon at, hiba nelkul, tizedekre egymastol, valszeg nem veletlen😉 Es mar akkoriban vitte a 40 embert😉
"Mindenek elõtt tisztázni kell hogy egy közönséges otthoni internet kapcsolattal ne várjátok hogy 20 slotos szervert indíthattok, és hogy nagyon jó pingeket érhettek el. A szükséges sávszélességet úgy tudod kiszámolni, hogy veszed a feltöltési sebességedet (nem a letöltésit) pl 128kbit/s ezt osztod nyolccal így kijön hogy 16k/s a feltöltési sebességed. A slot-onkénti sebesség függ a játékosok számától 3 játékosnál kb1.5k-val kell számolni viszont 15-20-nél már 5-6k-val.
És ezt kell elosztani a példánkban szereplõ 16k/s-el, így kijön hogy kb. 4-5 embert bír elméletileg, de a gyakorlat azt mutatja hogy erõsen lefelé kell kerekíteni és a pingek így sem lesznek túl rózsásak. Mert pl.: az ADSL nagyon belassul ha szétosztják."
http://profbako.uw.hu/
Gondolom egy aknakeresõ szervert betárcsázós nettel rendelkezõ ember is csinálhatna, és csatlakozhatna hozzá mondjuk 2000 ember.😄
Ha te inditasz szervert, akkor kb 8 ember lehet az idealis (ahogy Dietrich is irta).
A vicc az, hogy 5-6 eve, amikor a NASCAR bajnoksagokat nyomtuk (HNR), heti 2 alkalom, egyenkent 4 ora hosszban, az elejen meg en voltam a szerver, 512/128-as internettel, es hiba nelkul vitte a 11 embert😊 Ennyi kulonbseg van a ket engine kozott;P
régebben volt egy cod oldal abban levolt irva miként kell kiszámolni az 1 fõre jutó sebességet és összesen mekkora feltöltés szükséges hozzá.
ha megtalálom adom a linket.
Ha jó szervert fogok ki (vagy nem tudom ez mitõl függ de változó...), akkor a feltöltésem 100-110 K a le pedig 1300 K..
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Forza.
Normál esetben a gázfröccs azért van, hogy stabilabb legyen az autó visszaváltásnál. Mondjuk egy rwd géppel beesel a kanyarba és visszaváltasz az alacsonyabb fokozat, és a leesett fordulatszám miatt kb olyan a hatás, mintha a kéziféket ráhúznád. Attól meg nem lesz stabilabb az autó.
Ha nyomsz egy gázfröccsöt akkor jó esetben pont azon a fordulaton lesz a motor ahol az adott fokozatban az adott sebességnél amúgy is lenne.
A fékezést viszont nem illik megszakítani, pláne nem pumpálgatni. Azzal sem lesz stabilabb féktávon az autó, cserébe viszont megnõ a fékutad.
Van egy varázsszó: degresszív fékezés. Amikor nagy a tempó akkor nagyobb fékerõnél sem blokkol a kerék, míg alacsony tempónál kisebb erõnél is blokkol.
Vagyis 300-nál padló, majd ahogy lassul az autó szép lassan engeded fel. Ha nagyon ügyes vagy végig a blokkolás határán tudod tartani a kereket, és akkor éred el a legrövidebb fékutat. (Ebbe a dologba természetesen bekavar az is, hogy kanyarodsz. Általában az ívbelsõ elsõ kerék blokkol elõször, ami bár nem használ a guminak, de azért a kanyar még megvan. Ha mindkettõ blokkol akkor szevasz ideális ív.)
Van olyan játék ami ezt a dolgot nem kezeli, ott jól jöhet a pumpálás, vagy mondjuk az "ezerkettes" Ladában is, ahol valamiért csökken a fékrendszer nyomása.😄
Forza.
az rfactor pedig tul megengedõ, hatosban igenis fulladjak már le 30nál - az opelastrám már ötösben is megteszi 😊
Forza.
Kérdés az, hogy be lehet-e olyan dolgot állítani, hogy hiába megforog egy autó, ha nincs a közelében senki akkor ne lengessék be a sárgát?
Mondjuk valaki gyök kettõnél pördül egyet miközben a mezõny a pálya másik felén van értelmetlen sárgázni. Ilyen dolgokat tud kezelni az rFactor? NASCAR-ról van szó, tehát a sárga mindig egész pályás, és bejön a PC, ami rendben is van, ha szükséges.
na jó, csak letölteni lehet majd 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Magyar ember rosszul van ha nem csinál hülyét saját magából ! 😄DDD
A VPOP lefoglalhatja a Williams versenyzõinek ruháit
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10