rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
<#hehe>#hehe>
Ez szerintem elég bizonyíték:

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Erre már nemtudok mit mondani..
Az a 2% mas a skin: D De az is max azért, mert talán arra van külön alap minden mérettel minden szarral együtt?: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Fel kéne turbózni a hsw-t nemzetközi portállá (már most is az tudom) és csak oda kerülnének ki cuccok, akit érdekel, majd nézegesse.
Mitomén wsw.com (Worldwide Simworld) Ha kell, segítek benne 😉
Nem tudom mit lehetne tenni, de ez már kezd sok lenni, Sompir és a F1RFT modok után már a SIMCO-t is be akarják feketíteni?
Szánalmas egy banda ez a FSONE...
Virtual SimRacing
Lényegében a játékosokhoz így is, úgy is eljut a dolog, a többi meg nem éri meg a tortúrát és az idegeskedést.
Én a helyetekbe tuti nem raknék fel oda semmit, sõõõõt... Most jelenleg a monopol helyzetüket használják ki, mert magyarázkodtok, vitatkoztok, harcoltok és tök felesleges szélmalomharc az egész.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Még a wire sem árul el semmi biztosat , pár kattintással simán meg lehet úgy bolygatni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Aztán rakok ide pontos vázrajzot.
Minimum wire kép kellene ha már ilyen képekkel izmoskodnak ....
De a 2% (?!) külömbség az már tényleg nem semmi ...😄
Persze onnantól kezdve, hogy felvetõdött a dolog már lényegtelen, hogy kinek van igaza, a legtöbben úgyis azt mondják majd, hogy nem zörög a haraszt...
Magánvélemény, de a névváltoztatás nekik adna igazat.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ha 2% miatt leveszik az RFC-ról akkor szarni kell az RFC-re, más megoldás nincs, hiába veszed/veszitek fel a kapcsolatot az ISI-vel õk sem tudnak mit tenni, nincs beleszólásuk abba, hogy hova milyen modot raknak ki, legfeljebb leírják a véleményüket és ezzel vége, jó lenne, ha az rF2-ben lenne valami megoldás a modok lekodólására.
õk nem tudnak segiteni az igazatokban?
Én úgy tudom, hogy minden bíróságon a vádlónak kell bizonyítani, én nekem nem kell semmit. Képtelenség, hogy akár egy alkatrész is azonos a két kocsin. Én raktam össze. Sompir modellezte, így ahogy én a rajzokat adtam.
Ez már olyan szinten nonszensz, hogy az már kész....
"a model mindössze 98% tér el" - vagyis 2%-ban hasonlitra, 4 kereke van, 1 uleses, hatul van a motor... es ennyi😉
Ez az FSONE gusztustalan... <#levele>#levele><#vomit>#vomit><#falbav>#falbav>
Kérném, ha olyan olvassa, akinek bármilyen komolyabb kapcsolata van az RFC vagy az ISI felé, adja meg nekem, mert ez már nagyon durva. Ez lényegében egy Mafia.
"Tudomásunkra jutott, hogy a SIMCo GP2 2008-as modban az FSONE 2006 Renault model van. Megnéztük, a model mindössze 98% tér el, arra jutottunk, hogy a hír igaz. Mivel Sompir a modellezõ, aki a F1RFT 2008-ba is lopta a modelleket az FSONE2006-ba, ez még valószínûbb. Ezek miatt a SIMCo-nak kommunikálnia kell, hogy a GP2 2008-as model az FSONE tulajdona.
Ha 3 napon belül nem kapunk választ, jelezni fogjuk az rFactorCentral felé, hogy a mod illegális, és kerüljön törlésre, hisz engedély nélkül lett készítve, csakúgy mint az F1RFT2008".
Kommentáljam? Hihetetlen.
A model a Dallara kézikönyv alapján készült, kb 8. - 10. módosításon esett át a kezdeti fázisoktól, végig a Supernova és Campos mérnökeinek segítségével.
2) Keresd meg ezt a sort: Autocalibrate AI Mode=0 és írd át erre: Autocalibrate AI Mode=1
3) Mentsd el és zárd be a szövegszerkesztõt.
😎 Indítsd el az rFactort és válaszd ki valamelyik modot, utána klikk a SETTINGS (beálítások) és állítsd be a következõket:
1)Flagrules,Fuel useage and Tire Wear to either NONE or OFF
2)Private Testing ON
Now on the right side of the Rules screen change to the following settings:
a)AIDrivers=1
b)RACE GRID Position=1
c)RACE START TIME=8:00 am
d)RACE TIME SCALE=NONE
e)Mech. Failures=off
f)TYPE OF START=STANDING
C) Choose the car u want under VEHICLE to teach AI to run this car type properly on any track.
Go to TESTING and
Choose the Track to be learned and LOAD CIRCUIT (bottom right) and DO NOT click on RACE.
a) Make sure u are in the MONITOR mode screen, and click on ADD AI.
b) Ai will now start its training and tells you to STAY OUT OF MY WAY HUMAN, donot go on the track to drive your own car, just watch AI.
c) press the VIEWING button to view the AI on the track.
d) Now press the R button on the keyboard to be shure the driving window will show 'LIVE' in the upper edge of the viewing screen.
E) HighLight the AI on the track, by LEFT clicking on the AI's name in the MONITOR field, you will now see his best times change, as he progresses. After Watchin him at least two laps LIVE, then press (Ctrl) (T), this will speedup the time it takes to run a lap, but will NOT effect the accuracy of the Learning Mode. It will just make the AI finish his learning mode faster in human time.
Now we assume that the AI finished his learning mode and told you he has xxx.xx meters left over, if at this point the meters left over does not show 0.0x, do the folowing.
1) Make sure the AI's name is highlighted in Orange color, then click on BOOT. (You are deleteing this AI from the Learning mode)
2) Click on ADD AI.
And now u will see a new AI name (if you have more then one ai's) and he will now continue the learning mode where the last AI left off. This second AI willget the amount of meters leftover to 0.0X, and when he finishes the INI file created will be updated/overwritten.
Speaking of the INI file, The following is the manipulation needed for all the cars to use it not just the team that did the AI LEARNING.
Look in C:\Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\<car>\<team> now in the TEAM that did the learning there will be a <trackname>.INI file, THIS is the file that neeeds to be moved so that all cars in the chosen mod can use the updated learning file. What you do is CUT the file and paste it in the CAR directory of the effected car. So SAVE it to C:\\Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\<CAR>. The dir that has the .HDV and .TBC and other car related files in it.
NEXT STEP I THINK IS VERY IMPORTANT!!!
Go into your C:\Program Files\rFactor\UserData\<yourname>\<yourname>.plr file and reset the line 'Autocalibrate AI Mode=1 and modify to read Autocalibrate AI Mode=0 again.
!!!!!Also go back into SETTINGS and reset all RULES as you previously had them!!!!!
This might help to keep the game from getting confused when u go to drive the cars.
HAVE FUN!!!
NOTE:
What is meant by Meters left over after the AI finished the learning mode??
Well the IDEAL line on any given track has an IDEAL total length, over the whole trajectory of the track.
So what is meant by 'Meters left over' is by how many meters the trajectory of the testing car is LONGER then the IDEAL LINE trajectory length.
In other words the car traveled xxx amount of meters FURTHER then the IDEAL LINE (trajectory).
That is why we want the meters LEFTOVER to be as close to 0.00 as possible.
}
Letoroltem az automatan elmentett "AIW" file-t, Hungaroring, 1 AI kiment a palyara. Az utat es a kanyarokat megtalalja, mert beizer a palya alapja, de a sebessegeket, fektavokat elsore nem. Igy 300 meteres fektavok, es 50-el kocog bele a kanyarokba;D Masodik kor (a felveztovel)1:57 😛 Aztan koronkent 3-5 masodpercet javult.
Versenyben viccesebb, ha nyersen inditom oket, mert a 20 auto nem csak az "utat keresi" hanem meg elozgetni is probal😉 Raadasul korrekt AI van benne, nem "megszokasbol" autokaznak😊 Igy eleg nagy a kaosz az elso nehany korben😊))