rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már elég pont, és szép 😊
http://www.megaupload.com/?d=XW97X6DV
csak apró eltérések vannak, ami igaz, hogy a valóságban akár 4-5 méter is lehet.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
hez egy bizonyos nevû textura van megadva , ha beraksz egy átszínezett de azonos nevû DDS-t akkor vagy nem olvassa be máshonnan, vagy mindegyik azt a festett elemet fogja használni .
MAX-al le kell újra modellezni más néven mint az eredeti, más nevû -DDS-t megadva neki texturának, majd az adott autó MASS -ban megadni ennek az új objectnek a nevét.. Persze bonyolódik a helyzet ha mindegyik autó ugyanarról a MASS file-ról dolgozik ....
Úgyhogy bonyolult, nem éri meg veszõdni vele, jó az ahogy van .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nézegettem ezt a 3DSimEd nevû dolgot, de igazából amit néztem az lehetett akár egy kínai szakácskönyv is. Az égvilágon semmit nem értettem belõle. Szépen megjelnt a 3D modell, de hogy konkrétan az õ textúrája hol van, és mi a neve azt nem találtam meg. Pedig szorgalmasan végigklikkeltem mindent.
Van egy olyan mappa, hogy skins az rfactorban. Ha azon belül csinálok egy külön mappát és abba belerakom az autó festését, és az autóhoz tartozó splitter festését az mûködhet?
Jelenlegi állás: Van a 42 mappa. Azon belül van egy 42.veh fájl, néhány különbözõ .dds és egy Skins mappa. A Skins mappán belülre raktam két új festést, amiket a játékban ki is tudok választani.
Az a tervem, hogy ezen belül csinálok a különbözõ festések nevével mappát, és a festéseknek megfelelõ splittereket berakom az adott festés mappájába. Mik az esélyeim, hogy ez így mûködjön?
Toby: igen, szerintem is lenne mismatch, de ha ez a dolog így mûködõképes lenne akkor az egész modot ezzel a technikával meg lehetne buherálni, jönne egy festés patch.😊
Persze egyszerûbb lenne megtalálni annak a módját, hogy a gmt-ben az adott skinrõl vegye a splitter festését is (hiszen amúgy is rajta van a dds-en az az elem) és akkor az egész mûvelet egy néhány megás mas fájl felülírásával megoldható lenne.
Persze az egésznek olyan nagy jelentõssége nincs, csak hülyén néz ki. Legalábbis annak akinek feltûnik biztos nem tetszik majd.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Adott egy NASCAR skin. Megvan rajta elvileg minden, az elsõ splitter (az a kis nagyjából vízszintes lap az elsõ "lökhárító" alján) is.
Ha csinálok egy új festést akkor szépen megjelenik a választható skinek közt a játékban. Kiválasztom, be is tölti.
Igen ám, de a splitter marad fekete. Hosszas keresgélés után rájöttem, hogy azt máshonnan veszi. Van egy mas fájl amiben van egy ugyanolyan skin mint ami az autók festésénél van, és a splitter színezését innen tölti be a játék.
Ugyanaz a formátum, méret, minden. Gondolom valahova bele van írva, hogy az autó bizonyos részeihez hol találhatóak a textúrák. Ha át tudnám írni, hogy a splitter textúráját ne abból az egy fájlból vegye minden létezõ autóhoz, hanem mindig az adott dds-rõl akkor meg is oldódna a probléma.
Kérdés, hogy ezt a részt hol találom? Milyen segédprogi kell hozzá? Meg akartam nyitni egy gmt-t, hátha, de nem nagyon jött össze.😊
Tud valaki segíteni?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
KÖszi laceee, de nem müxik:S Újrarakom az egészet.:C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
valaki küldhetne egy linket:]
A másik, amitõl a hajamat tépem, hogy egyik napról a másikra eltûnt az rfactor exe-m:CCCCCCCCCCCCC Az mi a herémtõl lehet?: C De minden, f1 mod exe is....minden...
Valaki tud küldeni PM ben egy exe-t?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ha volt warez rfactor.exe akkor töröld, telepítsd újra a játékot.
Egyéb:
Amikor aktiváltad akkor a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data könyvtárba létrejön egy Trymedia könyvtár(Windows XP esetén)(Windows Vista esetén ProgramData könyvtár). Ezt kell megõrizni, és ha új windows-ra teszed fel a játékot, akkor ezt a mappát (Trymedia) bemásolot a Application Data mappába(C:\Documents and Settings\All UsersApplication Data), és a rFactor mindenfajta aktiválás nélkül, újra fog mükõdni. Bizonyos hardver elemek cserélésekor ez a módszer már nem mükõdik akkor is újra kell aktiválni a játékot.
W7-nél: C:\Users\All Users\Trymedia\licenses , a rejetett data mappát nem érdemes másolgatni mert abban vannak olyan infók is ami az oprendszerrel kapcsolatos, ezért XP-rõl Vista/W7-re való váltásnál problémák lesznek
ird le a konfigod az segíthet 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

2009 F1 modok közül melyiket ajánljátok? Van-e legjobb közülük? Köszönöm szépen elõre is.
Az orvosa, Dr. Altmann szerint "úgy néz ki, mint egy bokszoló" (mármint Felipe), de amúgy jól van
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Mert az eddigi hsz-eidbõl nagyon nem így tûnik ....
A ROC-on meg a Fiat 500-assal elpicsázta egy olyan versenyzõ aki szerintem még nem is látott FWD autót, és az év 98%-ában csak balra kanyarodik.😄
A hegyi felfutás dolgot lehetne közösen szervezni, mert nektek van tapasztalatotok, egyébként az ingyenes lehetne.
Ilyen tehetséggel megáldott pilótánál talán nem olyan vészes , hogy nem tesztelhet ( egyébként más sem ...), benne van a bugi a lábában alapon ! 😊))Klasszis módon vezet õ mindenféle autót, gondolj csak ma ROC-ra, nem szokott gondot okozni nekik egy ismeretlen autó, a sok ezer kilométer teszt sem a pilóta miatt van, hanem az autót igyekeznek jobbá tenni ....Egy biztos, én alig várom ! 😉
Off vége ...
Visszavonulása után 2007-ben és még tavaly is tesztelt a Ferrarinak, az idei kocsit, az F60-ast még nem vezette. Idén tanácsadóként segítette az olaszokat, sok GP-re elutazott. Szuperlicence - F1-es jogosítványa - nincs, de ezt könnyedén megadhatja neki az FIA (Nemzetközi Autós Szövetség)
Más. Az scgtbe volt vagy 3-4 jó kis rallycrosspálya tegnap gondolkoztam rajta hogy elõkeresem a CD-im közt és átkonvertálom magamnak legalább. Erre most nézem az Rfactorcentralt és látom hogy ma adta ki õket Madcowie.<#hawaii>#hawaii>
Dreux Duivelsberg Glosso
Igazán rendezhetne már valaki egy rallycross bajnokságot<#idiota>#idiota>
Virtual SimRacing
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty