rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Nem arra céloztam.

Igazából arra céloztam, hogy mennyire nem sajnálja a magyar ember az idõt és az energiát ha arról van szó, hogy valamilyen módon alá tehet a másiknak. Függetlenül attól, hogy abból származik-e elõnye, vagy hátránya, vagy bármi köze lenne hozzá.
Ez csak egy, de ezer ilyen dolgot látni a mindennapokban.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

gviski
Már intézkedtem az ügybe valószínû le fog kerülni a mod a GPH-rõl... sajnos egyesek nincsenek tisztába mit lehet és mit nem...

Virtual SimRacing

bosco05
jah de nem itthon... innentõl mi nem számítunk piacnak, akkor meg nincs veszteség...
arty
De, kiadták dobozosban is, én is azt vettem meg.

ebay ...

Forza.

Szerintem elég inkorrekt egy oldaltól, hogy oda felrakják a játékok törését, ahol az ISI különbözõ játékaihoz letölthetõ modokból szerzik a látógatottságot.
Ha arra célzol, hogy milyen illegális szoftver van a gépemen, akkor nagyon meglepõdnél, de azt sem kell hinni, hogy szent vagyok, de amit folyamatosan használok azok a szoftvereim eredetiek, kezdve a windowstól.
mcmoha
Nekem dobozos van. <#smile>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
Mondjuk az ilyen önkéntes szoftverrendõrök is megérnének egy misét. <#zavart1><#hehe>

Fura egy nép vagyunk mi...

gviski
tudom Alex off...
Még annyi hogy nekem meg pont szimpatikus a Steam-es cucc, nem kell megvárnom mire lesz magyarországon egybõl vehetem, vannak jó kis akciók is, pl a GTR-Evo-t elõrendelésbe már megvettem a Steamen és ajándékba késõbb megkaptam a STCC...

Szóval ez is attól függ ki milyen, én nagyon szeretek online-on vásárolgatni játékokat

Virtual SimRacing

cselt
Volt ma a TV-ben 😛
Alexease
Mondom OFF!!!😊
Azert nem adjak ki dobozosban, es nem is fogjak, mert meg igyis veszteseges😊
Smicy2
polo? <#zavart1>

Charade GTti

bosco05
Nem, de sok dolgot megmagyaráz... nekem pl az összes játék megvan origiban, amivel valaha is multiztam, kivétel rF, mivel nem adták ki dobozban. A minimum amit elvárok egy játékfejlesztõ gárdától, hogyha el akarnak adni valamit, annak legyen kézzel fogható változata, az ilyen steames dolgokban amúgy sem bízok.
Alexease
Warez vita off, mert meddo, tobbszor kitargyalt, felesleges, nem idevalo. Emiatt sincs itt warez😊
Ez a még nem jogosít fel illegális szoftverhasználatra.
bosco05
igen de szabi Encore hszére reagált.
bosco05
a világon sehol sem ilyen rossz az átlag kereset / játékok árának hányadosa...
simcompany
ez rohadtul így van. nagyon sok jó barátom is így áll hozzá, akárhogy vitatkozok vele.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nem, de azt a szervert simán lefoglalják amin a GPHungary van.
bosco05
magánszemélyhez nemigen járnak ki megsúgom, csakis feljelentés alapján és akkor is csak abban az esetben ha pénzt keresel vele, pl másolás x ft-ért.
Majd, ha neagyisten beadja az unalmasat az ISI akkor majd lehet nézelõdni, nem akkora válalkozás mint az EA, hogy belefér a warez, majd PS3-on behozzák, mert arra nincs warez.
Totti5
mert meg sem fordul a fejében, annyira természtes a warez sokaknál, mondhatni alanyi jognak érzi

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem nézheted minden nap az összes oldalt.
Azt nem értem meg miért nem elég modokat csinálni, miért kell a törést belerakni ?
Aki nagyon akar az úgyis beszerzi a virágbolti verziót.
Birkuc csinált egy rFactor Lite F1 nevû csomagot ami már tartalmazza a tört exe-t (milyen meglepõ), meg a legujabb a WTCC 2009 mod, már így reklámozza magát:
FIGYELEM!

ÖNMAGÁBAN FUTATTHATÓ!

NEM SZÜKSÉGES MÁS MODRA VAGY EREDETI rFACTORRA TELEPÍTENI!
A futtatáshoz nem szükséges az alap rFactor!!
Alexease
Az hogy valaki warez-t hasznal, "nem gond", magan ugy. De problema, ha:
- megosztja
- reklamozza
- azzal kapcsolatos temaban spammeli a topicot
- meg ha nem is penzbeveteles a bajnoksag, kozossegi programokat szervez lopott cuccal
Alexease
Megszoktam nezni a linkeket amiket kiteszek a banner ala, hogy ne warez lelohely legyen, de ezt beneztem:/ Ha talatok mashol is, kitorlom.
még írd be a neved, lakáscímed.. (ja hogy ezt az ip-d alapján is megtudják) azt ne lepõdj meg ha koránreggel kopogtatnak az ajtón...

simcompany
Az hogy otthon mit tartasz, magánügy.
De az ha ezt már megosztod, az a bibi.

uhh. nekem van párszáz dvd-m kiírva minden cuccal akkor nekem mennyit kéne?😄

simcompany
Azért baj, mert ez lopás. Bûncselekmény.
A világon sehol sem divat az ilyen, nálunk se legyen az.

jogvédelemrõl halottál-e ?

egy srác állítólag 24 letöltött zeneszámért 2 millió dollár(!) bírságot kell fizessen o.0

Majd megtudod amikor be lesz zárva az oldal, már küldtem e-mailt az ISI-nek, meg választ is kaptam, innentõl kezdve csak rajtuk múlik mi lesz a dologból.
és miért baj?

Totti5
2szer ha néztem azt az oldalt... HSW + ez a topik + rfcentral néha

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

simcompany
Nemcsak neked. De ha felsorolnám azokat a ligákat, melyek oldalán kint van a crack, nem férne ide ki.
Nem véletlen hogy ilyen a megítélésünk.

Csak nekem szúrja a szemem, hogy a GPHunagry-n, megcrackelt rFactor+ olyan modok vannak fent amiben benne van a crack.
bosco05
ez abszolút jó ötlet! <#eljen>
gviski
Clio Cup FRRacers-hez van ugye a 2006-ot Magyar Patch, azon kívül van még Carset a többi évadból mert én nem nagyon találom :S ?

Virtual SimRacing

off:
"Michelisz fölényes gyõzelemmel nyerte mag a spanyol bajnokság 3. futamát, Kontra pedig az utolsó rajtkockából indult és feljött a 18. helyre." <#worship>

gviski
Valamint lehet tudni a Clio modról amihez Ingy csinálja a fizikát? mikor jelenik meg?

Virtual SimRacing

Alexease
A HSW tokeletes lehetne, elegge ismert kulfoldrol is, jelenleg is nagyon jo hir- es letolto portal. De ahoz, hogy megjobban be legyen futtatva, masszivabb statusza legyen, valszeg komolyabban meg kellene piszkalni a hatteret (engine, hardware, eleres). Nem ismerem a jelenlegi terheleseket, statisztikakat, elereseket, de lehet, hogy ha stabilan 2-3x nagyobb terhelest kapna (foleg letoltesekben), akkor kicsit megpunnyadna a hardware, az eleres stb.😊

Akarhogy nezzuk, jelenleg felig-meddig nonprofit vallakozas, amivel hosszutavon nem lehetne tokeletesen fenttartani (sok korabbi pelda volt mar, tobb hiresebb szim es egyeb portallal).

Tamogatasi rendszer kellene talalni...
Hát igen egy profi letõltõoldal király lenne...,igaz a HSW el teljesen meg vagyok elégedve,csak tényleg egy kis piárral fel kéne futtatni,...az elõtemszólónak teljesen igaza van a kategorizálásal kapcsolatban!!!
A HSW-n lehetne jobban kategórizálni a modokat pl.: OW azon belül F1, F3, GP stb, könyebben lehetne keresgélni a modok között
gviski
Szerintem a HSW úgy jó ahogy van... de egy letöltõ központ nem lenne rossz... hasonló mint a rFC de nem csak rFactor-hoz hanem Race07-hez, GTR Evohoz stb, egy egyszerû oldal, modok, pályák, kiegészítõk össze lenne gyûjtve minden...

Virtual SimRacing

solo
JAhm xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

zolee145
Ezt most nem nagyon értem, de rászánom a délutánt, hogy felfogjam.😊

Kb arra gondoltam, hogy a lentebbi kép elég. Ha továbbra is kitart az rFC, hogy lopott a cucc akkor esetleg az ISI-nek is el lehet küldeni, de nagyon nem érdemes túlmagyarázni. Ha ez nem elég nekik akkor semmi, mindegy mivel védekeznének.

meg utcára nézõ ablakok<#miaz>

solo
Kb mintha egy trabantot hasonlÍtanék egy viperhez: DOtt is megvan a 2% egyezés: D 4 kereke van,meg 2 ajtaja: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

zolee145
Most írta a mod készítõje, hogy a gmt van úgy megcsinálva, hogy nem nagyon lehet festeni a splittert. Nem is gondolt arra, hogy azt valaki festegetni akarja.😄
De felírta a kis javítási listájára, és a 2010-es modban már lehet azt is festeni.
Szóval ez most így maradt.

Amúgy kipróbáltam azt is, hogy mellé raktam azon a néven egy festést, de mégsem onna vette, vagy nem azt találtam meg, lényeg a lényeg, hogy nem festette át.

ha küldök nekik egy képet hogy fsone rá van írva egy papírra és mellette egy nagy kupac szar akkor is igazuk van?

zolee145
Ez egyértelmû, csak ha csendben maradsz azzal is nekik adsz igazat.

Nagyon szar egy helyzet ám ez, mert õk elõadnak valamit (lényegtelen a valóság tartalom), és ha nem szólsz semmit igazuk van, ha nevet változtatsz igazuk van, ha túl sokat bizonygatsz igazuk van, stb...