rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Megjelenés plusz 5-6 év , ahogy MS-t ismerem ! 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Igazabol vegleges akkor lesz, ha megjelenik dobozosban, a boltokban😊
ArsenalForever
Nekem hasonló volt, de az a kormány miatt volt, az újabb driver-t nem szerette az rfactor. Viszont kormány nélkül ment, ha neked is fut akkor nem ugyan az a gond...
Nekem most 7600-as build van, minden megy perfectül

Danecay
Pedig a WIN7-nek már egy jó ideje elérhetõ a végleges (RTM) változata, 34 nyelvi csomaggal együtt, köztük a magyarral is. Azoknak sem kell aggódniuk akik olyan software-kkel rendelkeznek amik csak XP-n hajlandóak futni, hisz a WIN7 képes egy úgy nevezett virtuális Windows XP-t futtatni (Windows XP mód).
"Az Windows 7 által kínált XP Mode egy Virtual PC-alapú virtuális környezetbõl és egy teljes mértékben licencelt Windows XP SP3-ból tevõdik össze. A stuff ingyenesen elérhetõ, letölthetõ lesz a Microsoft-tól a Windows 7 Professional, Enterprise és Ultimate felhasználók számára."
Ezt természetesen nem játékok futtatására találták ki.
Egyébként egy pár hete már én is WIN7-et használok, de eddig még nincs panaszom rá, fut minden rajta, mindenhez találtam drivert, igaz a webkamerám alá még nem is kerestem, de Vista 64 alá sem volt.
Az AERO felület, igaz igényel némi plusz erõforrást, de amíg netezek, vagyvalamilyen kissebb hardwareigényû progit futtatok addig nem gond, ellenkezõ esetben az alkalmazás indítófájljára, vagy annak parancsikonjára egy jobb egér/tulajdonságok/kompatibilitás - Asztal-összeállítás letiltása kombót nyomva, letílthatjuk az AERO használatát az adott alkalmazás futtatása közben.

Alexease
Ma valahol oldtimer vagy Jaguar talalkozo lehetett, mert elmentem Budan 2 Jaguar melett (E-Type Convertible, Jaguar MKII). De aztan lehet, hogy csak ilyenekkel furikaznak egymas mogott a varosban😊
De ezek legalabb jol neztek ki, igy hazafele jovet, a szokasos Corvette, Ferrari, Lamborghini, Bentley mar nem is erdekes, mar eszre sem veszem oket😉
zolee145
Nekem pl tetszik a Vista kinézete. Ráadásul pont passzol hozzá az Opera is. Éppen nem érdekel, hogy mennyi erõforrást zabál az aero felület (van elég😄). Tetszik és kész.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

macleody
Hát nekem nem tetszik a hangja.

Alexease
Elvileg/allitolag szinte minden megy Win7 alatt, igy vagy ugy. Nekem elsosorban Adobe csomag ala es videoszerkeszteshez kell a 64 bit. MAX annyira nem izgat, mert mar nem renderelgetek. Jatekokban meg nem tudok rola, hogy lenne valamelyik tisztan 64bit-es koddal, legalabbis amit en hasznalok. Az hogy megis gyorsabb valamelyik 32 bites a Win7-en, 5%-al, az meg messze nem erdekel😉

De fokozatosan fogok en is atallni😊 Eleve veszek egy uj vinyot, a jelenlegi rendszer lehuz, arra telepitget, tesztel, hasznal, es kozben kabelcserevel tudom meg hasznalni a jelenlegit is😊 Ha meg tuti, mukodik minden, akkor fix csere, a regi vinyo jo lesz tartalekba😊
ChuckyHUN
Na van megoldás a cuccomra?😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

lac coo
GPL megy a kukába ? <#vigyor1><#eplus2>
Amúgy engem semmi nem csábít a váltásra mint a több memoria, fõleg hogy ilyen olcsók ....

De igazából van néhány érdekes cuccom, amit alig tudtam megszerezni ( pl.. 3D Deep Paint..)és ha nem is vagyok profi, nem létszükséglet de nem akarok lemondani róluk .

Alexease
Tessek, igazi fapados cucc😉 De legalabb gyors😊 A Taskmanager negyed kepernyos, sajat login alat 2 task van, alapjaratban osszesen 100MByte RAM hasznalat alatt😊 De legalabb gyors😊 Ha mar az eger dupla klikk, masodik kattintas gomb elengedesevel nem jelenik meg szinte egyidoben a program vagy folder (pl. IExplorer, Outlook stb.), akkor mar valami lassulas van es idegesit😉

pointer4
Jaaj ne is mond, fél óra a rendszerinstall, és kb 2 hét mire minden kézreáll 😄
Amúgy igen, vissza lehet tenni Win98fapados formára, ez volt az elsõ amit megnéztem 😄
bosco05
jah ez a xp egy viszonylag jól eltalált dolog a májkroszoftól, ajánlom mindenkinek a campusos verziót, aki felsõoktatásban tanul, vagy ismeri a virágboltost 😉
Alexease
Az XP-nek semmi baja, csak normalisan kell hasznalni😊 Nalam 3-4 evet lazan kibir, akkor is csak azert van uj install, mert durvabban valtozik a hardware (alaplap, azon kivul barmit lehet cserelni, szoktam is). De 2-4 ev utan meg mindig 10 masodpercen belul van a boot-olas, soha nem fagy semmi, nincs kek halal, egyszeruen csak mukodik😉 Pedig van rajta cucc rendesen, 2-3 nap egy install, es meg uitana is napokig lehet allitgani (elsosorban NEM jatekok, bar azis van nehany😛).
pointer4
Nem is, a betûk alatt elüt a szürke 😄
bosco05
Registrybe átírod a verziószámot sp3-ra és ennyi 😉 , tudom, hogy csak vicc volt de ez a megoldás, így nyomom gtaIV-et is. Semmit sem használ sp3-ból... Visszatérve, akko úgy fogalmazok megvárom az elsõ hivatalos verziót, ami nem beta nem rc nem mittudoménmi. Amúgy egy másik gépen mai napig használok 98-at 😉
bosco05
kb ugyanez van nálam is 😄 . win 98 minimal design, alap kék háttér semmi cica mica 😄 , eddig azt hittem csak én vagyok ilyen "hülye", hogy nem használom ki az xp-ben rejlõ gyönyörû semmit, de ezekszerint nem 😉
Norbi1990
Új loko. Jó lett 😊
pointer4
Ha minden oprendszerbõl várod a véglegest, akkor kb most teheted fel a Win98-at vagy kb a W2k-t? Ezeket hallottam utoljára, hogy megszünt a támogatás 😄

lac coo: Nagy bajban leszel, NFS:Shiftnek min. req. lesz az SP3 😄 😄 😄 😄
Norbi1990
Én sose csináltam ezeket és mégis bírt egyszer vagy 2-3 évet 😄
Dietrich
nekem fullos xp-m van sp3-al de nem kell 3 havonta újra raknom. 1,5 év után raktam újra mert teleszemeteltem progikkal felét törtöltem fel ott maradt :p
mondjuk akik buherált szar xp-ket raknak fel virágboltikat azoknál ez elég sûrûn elõferdülõ dolog.
ja és nem hátrány ha online frissiteni tudom..

a win7 valóban jó cucc lesz de még nem végleges addig meg nem használom én sem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Mert valaki "hasznalja" a gepet, valaki meg "jatszik" vele😊

Valszeg en is atallok majd ra, az ev vegen, jovo ev elejen, amikor megjelenik a hivatalos verzio. Valamelyik izmosabb verziot megveszem, aztan majd kiderul. Mivel mar regen tesztelgetik, foleg igy publikusban, most mar kell lennie minden driver-nek hozza, es a fontosabb programok, amelyek ki is hasznaljak rendesen (nem jatekok, annak mindegy, az nem lesz jobb (meg nehany evig😛) hanem munka programok, amivel dolgozom😛)

Pl. kepfeldolgozasnal atallni tisztan 64 bit-re (hardware, rendszer, software)es beletolni a gepbe 16GByte RAM-ot, az majd fincsi lesz😉))

Meg nem probaltam a Win7 feluletet, de remelem le lehet pusztitani ugyanugy, mint az XP-t (Win98 style)😛 Nekem nem kell semmilyen effekt, hatterkep, hangok, attunes, arnyekok stb., teljesen csupasz op.rendszer legyen😊 Nem a Windows-t akarom hasznalni, hanem az alatt akarok programokat futtatni😊
bosco05
Nekem régi gépen kb 2-3 évig ugyanaz az xp volt. Ezen is 1 van amióta megvettem idestova lassan 1 éve. Csak annyi hogy, karban kell tartani, amit uninstallálsz azt pucold is ki, registryt ugyanígy, néha egy kis töredezettségmentesítés és máris nem kell 2 havonta új xp.
lac coo
Én átlag 2.5 évente szoktam cserélni akkor is általában asszony gányolja el vagy a gyerekek ! 😛

Norbi1990
XP-t kb évente cserélek 😄
lac coo
Nekem még SP3-mam sincs !Minek ...
És soha semmi gondom nincs, pedig van néhány nagyon spéci program a gémepen.
Egyedül a WNV-t nem tudom lejátszani , igaz,azt már évek óta 😊))))

gviski
Én kb egy hónapja használok W7-et és sokkal jobb mint az XP volt, minden jobban fut rajta nekem, és még egy hónap után se érzem azt hogy kezd szétesni az OP rendszerem, a XP-t kb 3 havonta újra kellet tenni :S

Virtual SimRacing

bosco05
szeretik saját magukat szivatni 😊 , én megvárom a win7-bõl a stabil mûködõképes verziót, igaz addig nem tudok rajozni, hogy win7-em van, de legalább stabilan fut minden progim 😊
pointer4
Nekem pl azért nem, mert nem vagyok béna a számítógéphez, és sokkal jobban használható mint egy XP. Ezzel az erõvel használhatnék W2k-t, ME-t, Win98-at, 95-öt, 3.1-et, DOS6.22-õt, 3.1 Amiga Workbenchet, Meg GEOS-t. 😛
lac coo
Mé' nem jó nektek az XP ????
Mert semmivel nem kell szívni ? 😄DD

ChuckyHUN
Elindul mostmár, introt elnyomom, fekete kép, rFes egér bejön de onnan tovább nem megy 😞

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

pointer4
DirextX-et frissíts, adminjogod legyen, ha így se megy, UAC ki.
ChuckyHUN
Srácok Segítsetek légyszíves!
Windows 7et használok. G25höz kapott Rf telepítõvel felrakom a játékot (2éves, mûködött mindig) teszek bele pár modot. Indítanám el, és behozza a video configot. Leokézom, elinudlna, megint video config és így játsza végtelenségig 😞

Ulvar
Nekem még mindig nem sikerült.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
Na sikerült belépnem. Hát nem nagy szám, szerintem visszalépés a rfc-hez képest

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Norbi1990
Nagyon fasza mod lett!!!!!! A hangja überbrutál, fõleg a turbónak a hangjai, nagyon ellettek találva!
Csak ajánlani tudom mindenkinek. <#szeret>
Danecay
Valóban errõl van szó, ez a bug reportra kapott valasz mail-bõl egyértelmûbben kiderül.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Jéé tényleg bakker <#vigyor4><#zavart2><#circling><#help>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mcmoha
Hm. Van ott szoveg is? <#idiota><#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
képeket nézzük nem olvasunk 😉

Toby0501
Csak el kellene olvasni a bejelentkezõ panel alatti szöveget és máris egyértelmû, hogy még nem végeztek az rFC-s accountok áthozatalával és amíg az nincs kész, a regisztrációt sem nyitják meg, nehogy ütközések legyenek.

mcmoha
Na ne mar! <#guluszem1>

Dietrich
lehet sompir féle balhék miatt a magyar IP-ket banolták <#vigyor1>

mcmoha
Kijelentkeztem es mar nem tudok bejelentkezni ujra.<#falbav>

Danecay
Írtam a report bug-ba. Kíváncsi leszek, hogy mit válaszolnak, vagy hogy válaszolnak e 😊

Dietrich
nálam is ez van.

Danecay
Engem valamiért nem enged be az RFC-n használt jelszóval, míg az RFC-re igen, regisztrálni pedig nem lehet még. Többször is próbáltam.

Roger6
Bocs, másodszor sikerült.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Nekem Not Found, nincs oldal.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever