rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem most 7600-as build van, minden megy perfectül
"Az Windows 7 által kínált XP Mode egy Virtual PC-alapú virtuális környezetbõl és egy teljes mértékben licencelt Windows XP SP3-ból tevõdik össze. A stuff ingyenesen elérhetõ, letölthetõ lesz a Microsoft-tól a Windows 7 Professional, Enterprise és Ultimate felhasználók számára."
Ezt természetesen nem játékok futtatására találták ki.
Egyébként egy pár hete már én is WIN7-et használok, de eddig még nincs panaszom rá, fut minden rajta, mindenhez találtam drivert, igaz a webkamerám alá még nem is kerestem, de Vista 64 alá sem volt.
Az AERO felület, igaz igényel némi plusz erõforrást, de amíg netezek, vagyvalamilyen kissebb hardwareigényû progit futtatok addig nem gond, ellenkezõ esetben az alkalmazás indítófájljára, vagy annak parancsikonjára egy jobb egér/tulajdonságok/kompatibilitás - Asztal-összeállítás letiltása kombót nyomva, letílthatjuk az AERO használatát az adott alkalmazás futtatása közben.
De ezek legalabb jol neztek ki, igy hazafele jovet, a szokasos Corvette, Ferrari, Lamborghini, Bentley mar nem is erdekes, mar eszre sem veszem oket😉
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
De fokozatosan fogok en is atallni😊 Eleve veszek egy uj vinyot, a jelenlegi rendszer lehuz, arra telepitget, tesztel, hasznal, es kozben kabelcserevel tudom meg hasznalni a jelenlegit is😊 Ha meg tuti, mukodik minden, akkor fix csere, a regi vinyo jo lesz tartalekba😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Amúgy engem semmi nem csábít a váltásra mint a több memoria, fõleg hogy ilyen olcsók ....
De igazából van néhány érdekes cuccom, amit alig tudtam megszerezni ( pl.. 3D Deep Paint..)és ha nem is vagyok profi, nem létszükséglet de nem akarok lemondani róluk .
Amúgy igen, vissza lehet tenni Win98fapados formára, ez volt az elsõ amit megnéztem 😄
lac coo: Nagy bajban leszel, NFS:Shiftnek min. req. lesz az SP3 😄 😄 😄 😄
mondjuk akik buherált szar xp-ket raknak fel virágboltikat azoknál ez elég sûrûn elõferdülõ dolog.
ja és nem hátrány ha online frissiteni tudom..
a win7 valóban jó cucc lesz de még nem végleges addig meg nem használom én sem.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Valszeg en is atallok majd ra, az ev vegen, jovo ev elejen, amikor megjelenik a hivatalos verzio. Valamelyik izmosabb verziot megveszem, aztan majd kiderul. Mivel mar regen tesztelgetik, foleg igy publikusban, most mar kell lennie minden driver-nek hozza, es a fontosabb programok, amelyek ki is hasznaljak rendesen (nem jatekok, annak mindegy, az nem lesz jobb (meg nehany evig😛) hanem munka programok, amivel dolgozom😛)
Pl. kepfeldolgozasnal atallni tisztan 64 bit-re (hardware, rendszer, software)es beletolni a gepbe 16GByte RAM-ot, az majd fincsi lesz😉))
Meg nem probaltam a Win7 feluletet, de remelem le lehet pusztitani ugyanugy, mint az XP-t (Win98 style)😛 Nekem nem kell semmilyen effekt, hatterkep, hangok, attunes, arnyekok stb., teljesen csupasz op.rendszer legyen😊 Nem a Windows-t akarom hasznalni, hanem az alatt akarok programokat futtatni😊
És soha semmi gondom nincs, pedig van néhány nagyon spéci program a gémepen.
Egyedül a WNV-t nem tudom lejátszani , igaz,azt már évek óta 😊))))
Virtual SimRacing
Mert semmivel nem kell szívni ? 😄DD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Windows 7et használok. G25höz kapott Rf telepítõvel felrakom a játékot (2éves, mûködött mindig) teszek bele pár modot. Indítanám el, és behozza a video configot. Leokézom, elinudlna, megint video config és így játsza végtelenségig 😞
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Csak ajánlani tudom mindenkinek. <#szeret>#szeret>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever