rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simcompany
hát most mit csináljak ha ezt hordja?
Olyan értelmes kérdéseitek vannak néha 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Senna sisakban?😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

jó lett, tököl lesz ? :p

simcompany
Na így már jobban látni.
A bal oldali egy Hayabusha motorral szerelt hátsó kerekes Suziki, így kigyorsításokon sokkal jobb, a VW Polo utoléri a féktávokon, meg kanyarban. Még a fákat, meg egy két dombot a helyére rakok, de jobban nem örülök bele, ugyis csak egy felfutást rendezünk vele 😊

simcompany
Miért mondod?
Én a 2009-es pályát csinálom, nem a 2005-öst.

b-type
F1, Medical Car és a Safety Car kergeti egymást 😊)
youtube

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
realitásról még ne beszéljünk de alakul 😄D....gratula, így tovább!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Itt a regi video, ez 1:38, a Tied 1:20. De nalad az auto kicsit gyorsabb😊
http://www.youtube.com/watch?v=hQJ6SPqAAC0
Alexease
Mihez kepest gyors?!😊 Ugyanilyen autos videohoz, idokhoz hasonlitottad? Mennyivel megy az auto, azert eleg csaloka neha😊 Mi volt az alap, amire ki szerkesztetted? Mondjuk hatul, a ket hosszu osszekoto resz kicsit rovidnek tunik.
simcompany
Valami még nagyon el van nézve, túl gyors. Lehet hogy a pálya hossza van elcseszve.

De köszi 😊

Alexease
Csak az ulespoziciora kerdeztem ra😊
A palya tokeletes!
hali! tudna vki segíteni nekem a tvstyle-al kapcsolatban?
feltettem és el akartam indítani a configot de kiírt 1 hibaüzenetet, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ.
mi lehet a probléma?
simcompany
genya 😊
Te már csak tudhatnád hány munkaóra egy ilyen 😊 és ebbe belekötsz

Alexease
<#eljen><#worship><#taps>

Miert jo a hatso ulesrol vezetni?!😊 <#idiota><#vigyor3>
simcompany
Na már életszerûbb a Kiskulacházi pálya.
A köridõk még nem reálisak, pálya tapadása sem, de a környezet már elég reális.

Norbi1990
Nem, csak a google nem dobott ki olyan forumokat vagy ilyesmiket, hogy nem tudnak belépni a userek. Bár lehet én kerestem bénán 😊
zolee145
Szerinted most mindenki elmegy külföldre, hogy válaszolhasson neked?😄

Dietrich
😊
poénból irom nem kell komolyan venni 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Külföldrõl mindenkinek mûködik?
Akkor a jelek szerint nme csak én hanem egy magyar se tud belépni a Simrace.....izé oldalra??
Dietrich
detto

We're sorry, your account is not activated yet.

We’re currently migrating rfactorcentral users across in staged batches to help us load test the new site and ensure that all functionality and content is performing as it should. We thank you for your patience and will email you as soon as your account becomes activated.

Regards
The Simraceway.com Team

mondom én, hogy banoltak minket magyarokat <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cselt
Észrevehetõ különbség szerintem nincs az XP és a 7 között játék futási sebességben, legalábbis én nem tapasztaltam.
DX-rõl nem tudok nyilatkozni, mert nem nagyon szoktam kihasználni.
szintén

Norbi1990
Erre a Simraceway-re már sikerült valakinek belépnie?
Én már 3 napja próbálok belépni a centrálos regemmel de semmi.
arty
van játék ami gyorsabb és van ami lassabb win7 alatt
dx10-et nagyon kevés játék támogat, 99% még mindig dx9-en fut (netán van 1-2 plusz effekt és ettõl vagy gyorsabb vagy lasabb a dx10 mód)

Forza.

batihu
Az RTM-et fogom használni én is, mindenhol azt ajánlják. Cselt, a játékok ugyanolyan sebességgel futnak mint XP-vel? Azt hallottam, hogy gyorsabban futnak Win7-el, és a boot-olás is rövidebb ideig tart.DX10-el szebb a grafika?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
tegnap pont a balos kanyarokat rontottam Misanon 😉

én csak azt vettem észre jó ideje, hogy ugyanazzal a setuppal maradok le mint a borravaló pedig kitaposom a lelkét..na majd valamit csinálok vele.

cselt
Én már az RTM megjelenése óta használom (sõt már elõtte is játszadoztam az RC verzióval) és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, semmi gondom nincsen.
zolee145
Szerintem minden MS oprendszert az SP1-tõl kezdve érdemes használni. Bár a Win7 most agyon van tesztelve, lehet azzal nem így lesz.

cselt
Szerintem Win7-bõl csak az RTM verziót próbáld ki. Ez a végleges, tehát ebben már elvileg nincs (annyi) bug.
zolee145
Nem a pedál lassult, hanem te.😄 Öregszel, tompulnak a reflexek, már nehezebben jegyzed meg a pályát, jobb kanyarra készülsz de az út balra megy, stb.😄

Viccet félretéve nekem pl ezért van fent a tvstyle. Ott menet közben is látom, hogy sikerül-e max gázt adnom, vagy esetleg a fék néhe beleszól úgy, hogy közben rá sem lépek. Mindkettõ eset elõfordult már. Gyanúsan lassú köröket mentem Poconoban. Küzdöttem mint a puma, de semmi. Elkezdtem nézni a tvstyle-t, és ott láttam, hogy az csak egy dolog, hogy nem mindig van padló gáz, de még a fék is néha "bemozdul". Ezt normál esetben észre sem veszi az ember, csak a kör végén vakarja a fejét, hogy honnan jött össze az a másfél mp.

batihu
INGY, hanyas verziót használsz a WIN7-bõl? Én is gondolkodom rajta, hogy felrakom. Most cserélik garanciába a videókártyámat, valószínû, hogy utána újratelepítem a rendszeremet.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Roger6
Driverben kalibráld újra, nekem is volt ilyen problémám, de ezzel megoldódott.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
hát én szétszedtem oszt nem lettem gyorsabb 😉
pedig tutko, hogy lassult a pedál miatt..mikor új volt megvannak a köridõk 1-1,5mp lassabbat megyek most..

Dietrich

zolee145
A kormánnyal még nem babráltam, de a pedált már szedtem szét párszor. Jól kifújkálom csak úgy simán tüdõbõl, aztán wd40, és olyan mintha új lenne. Persze egy kalibrálás után.
Lehet, hogy majd a kormányt is szétszedem lassan és megtakarítgatom a belsejét.

SimaSuna
nah akkor ide is berakom, hátha tud valaki valami okoksat mondani...

a FF EX kormányomnak valszleg potméter problémája van.

Gázpedál - nyomom tövig és "vibrál" az érzékelõ a rf beállításokban mintha érintkezési problémája lenne...

Fékpedál - csak finoman ráteszem a lábam (csak rajta tartom a lábam) és már FOG a fék...

balra tekerve a kormány - rángat mintha sinen autóznék..olyasmi mint ha folyton pöckölném a balra nyilat a billentyûn.

jobbra tekerve szintén ugyan ez a helyzet....

eddig ilyen probléma nem jelentkezett...4hónap utén vettem elõ újra a kormányt...
Ulvar
EXnek sok problémája van. DFPnek nincs 1,2 kivétellel.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

chilios
de azér mer olcsóbb 😊 és ha használható akkor mér ne?
Dietrich
az neked visszalépés lenne..
DFGT, vagy G25 lenne a tovább lépés momo után.

chilios
Üdv

Kormány-t szeretnék venni,eddig momo-t terveztem de láttam elég sokan tolják formula force ex-el,mekkora külömbség van a 2 kormány között?
Ingy
Nálam is Win7 fut immáron 3 hete és eddig hibátlan 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
En meg nem hasznaltam, de nekem is tetszik. Foleg hogy mar kernel szinten is belenyultak rendesen, nem csak szep ikonok, kepek, hatterek es sok parasztvakitos effekt😊
Norbi1990
Már megcsináltam...
gviski
Hát én annyira megszerettem a WIN7-et, hogy szerintem beruházok rá :-)

Virtual SimRacing

Alexease
A vegleges, dobozos verzion elsosorban EN nem azt ertem, hogy az technikailag, tartalmilag, mukodesben vegleges, hanem azt, hogy NEM warez😊 Mive megakarom venni, igy nem mindegy😊 Igy engem az RTM es hasonlo "vegleges" verziok nem erdekelnek, az mar legyen masnak a gondja, ha valami meg sem lesz az igazi😄
Alexease
Nem hinnem, a Win7 eddig jol "ment", talan a megjelenessel sem lesz semmi gond.
Norbi1990
Valahogy meglehet oldani, hogy egy modban lehessen nagyobb kormányzárat állítani?
ArsenalForever
De a dobozba is beletesznek valamilyen verziót 😛
És azt nem kétnappal a kiadás elõtt kezdik el gyártani, elvileg igaza van és az RTM a végleges verzi amit gyártásra küldtek.

JuanG
az enyém is ilyen, csak nekem van háttérkép, ikon viszont semmi az asztalon, tök üres 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty