rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Thank God, I\'m a Lada owner!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
hajrá,lilák!
De van egy masik, expert megoldas is, programban mukodik, teszteltem😊
PS-ben egy 200x200 pixeles, RGB, egyszinu kepre lehet festegetni, minden pixel egy-egy boja😉 Azt elmentve RAW-filenak, be lehet konvertalni rFactor SCN-nek, arra a helyekre rakja az objecteket😉))
Sot, ha tobb szinnel festeget az ember, akkor tobbfele object is lehetne😉
De akkor mar egyszerubb lenne Flashben, mert lehetne ugyanigy felulnezetben, tobbfele object, meg a meretet is latni😉
Gondolkodtam beepitett dolgon is, azis mukodhet. Az eredeti AIWCAM editort lehetne megpiszkalni, a kamera editor reszet, kicserelni a kamera GMT-t bojara, aztan a CAM-file-t konvertalni SCN-be😉
Otletem van, kismillio, csak idom nincs😊
tudnátok nekem segiteni?
rfactorcentralról leszedtem a opel corsa modot ,bemásoltam a rfactor mappába és nincs motorhang, nektek volt már ilyen?
hajrá,lilák!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha egy 200x200 meteres teruletet csinalok, es arra szabadon lehet 2x2 meterenkent bojakat rakni, akkor egy ilyen feluleten kellene maszatolni😊))
http://trackswork.extra.hu/putput/
feltettem és el akartam indítani a configot de kiírt 1 hibaüzenetet, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ.már több tvstyle-t is kipróbáltam és ugyanaz a hiba mindnél
mi lehet a probléma?
köszi
Mitõl bénák a fák? Nekem tök normálisnak tünnek,már amennyire egy ilyen videóból ez látszik.
Ez úgy látom hogy az alap fû a BTBbõl, ami elég csunyácska.
Csak hogy erdekesebb legyen, hasonlo megoldassal, mint a RacePark lett volna😊 Vagyis egy online program, amivel bojakat, tablakat es egyeb dolgokat lehet lerakni a nagy ures "parkoloba", es a program abbol generalna a palyat😉 Persze AIW-t attol fuggetlenul meg csinalni kellene hozza, hogy rendesen mukodjon, de a lenyeg, a modellezos reszevel nem kellene foglalkozni😊
A RaceParknal a file-merettel voltak gondok, de mivel ez viszonylag egyszeru, lapos terulet, egyszeru objectekkel, talan nem lenne annyira veszes😊
Majd ha lesz kedvem, idom, osszedobok valami egyszeru layout-ot, irok hozza egy PHP/Flash online cuccost, aztan meglatom mit lehet tenni😊
Igazabol, ha igy belegondolok, le lehetne modellezni nehany repuloteret, es arra pakolgatni a cuccokat😊 Csak hat, akkor mindegyikhez ujra kellene irni a PHP/Flash programot is - arra meg sose lesz idom😊
Egyébként mondjuk a te verziód nekem szimpibb, de azért mert eredetileg is jobb volt a 2005ös sárga bálás megoldás, mint ez a gumi szalag gumi....
Emerico!
A szélsö gumik be lesznek szinezbe pirosra? Illetve használod az alex féle gumidontögetõs megoldást a szélsõkön??
De itt nem 1 szamot kell atirni, ez nem NFS, kicsit bonyolultabb a dolog😉
köszi
Ne haragudjatok és ne bannoljatok ,csak azért rakom ujra,tán nem látla senki..
Talán 88 környékén volt "hegyi" a Hungaroringen is, ahol visszafele mentek a pályán...
Bosco! Ez attól lesz hegyi hogy egyesével mennek, és ugy lesz megcsinálva az idõmérés is hogy 2 kört kelljen menni, aztán befordul oda ahonnan indult mint a vidin.
Emerico!
Szép a pálya. Csak 2 bajom van vele. Az egyik a rajtnál az a piros amcsi furgon, szerintem oda valami más kocsi kellene. Illetve hogy amikor befordulsz a célra, ott én az eredeti videón nem látok ilyen kordont.
köszi
ha igen, akkor én egyszer, aztán már nem sikerült. azt írja, várjak míg aktiválnak. valószínûleg azt leshetem.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De elvileg kapsz egy e-mail, hogy már aktiválták a accountodat és betudsz lépni.
Hány nap még be tudok....??Egyáltalán lesz olyan ,hogy sikerül??
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu