rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Penge88
Hi. Mivel lehet ilyen fasza minõségû videót felvenni? Jó lett amúgy! 😊 Touge pályák nincsenek GRID-bõl?

Thank God, I\'m a Lada owner!

JuanG
még sehonnan, majd "project enthusia" néven talán rf2-re 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
már leszedtem, le is csekkolom majd nemsoká 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

solo
Hi emberek, csak én vagoyk béna, vagy télleg nincs normális valencia-i pálya rf be? Ami race07 ben is van, amin a motogp is megy, nem ez a szar utcai amin f1 van:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

lac coo
Próbáld ki az új Netkar F1600-ost, állat lett ! Lehet keresztbe menni vele rendesen !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jó lett :-)

Norbi1990
<#taps>
Hacsit honnét lehet letõteni? 😮
JuanG

Dietrich
hangoknál spotter 0% legyen

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

totti10
megoldottam a problémát.. kipufogót kellet fejleszteni

hajrá,lilák!

totti10
am hol lehet kikapcsolni azt a hangot amikor a kör végénél mindig mondja az idõt?

hajrá,lilák!

totti10
nekemis 5.1 em van

hajrá,lilák!

macleody
Kipróbáltam, nálam van hang, viszont 5.1-es rendszerrel nem szól a bal elsõ hangfal. Nem tudom milyen rendszered van. Egyébként saját hangokat használ, nem másik modból veszi.
totti10

hajrá,lilák!

nálam sokszor volt ilyen, és mindig a framework-tõl javult meg. ne legyél már ilyen okos

macleody
Melyik corsa modról van szó?
bosco05
Jah , de szerintem ezt megmondod egy külföldinek kipukkan a röhögéstõl 😄 . Azt gongoltam, hogy nálunk is a nevén hívják azt ami, dehát nem 😄 . Nálunk pusztába síkságon van hegyi felfutás A:SD:ASD. Az semmi más csak egy szaros körgyors. Veszprémbe érdekes a nevén tudták hívni, pedig ott is egyesével engedték fel az autókat a pályára. Hegyi felfutás hegynek felfele van. Hill Climb vazze. Nah mind1, ha így hívják itthon ezeket a versenyeket még egy versenypályán is akkor elnézést kérek, tudatlan voltam, de ettõl függetlenül ez szánalmas szerintem 😊
Alexease
Lehet hogy nem sajat motorhangokat hasznal, hanem valamelyik masik modbol veszi a hangokat, ami nincs meg neked. Nem tunik valami extra modnak, lehet hogy barkacs, konnyen elofordulhat.
Alexease
Kiprobaltam, megvakultam😄

De van egy masik, expert megoldas is, programban mukodik, teszteltem😊
PS-ben egy 200x200 pixeles, RGB, egyszinu kepre lehet festegetni, minden pixel egy-egy boja😉 Azt elmentve RAW-filenak, be lehet konvertalni rFactor SCN-nek, arra a helyekre rakja az objecteket😉))

Sot, ha tobb szinnel festeget az ember, akkor tobbfele object is lehetne😉

De akkor mar egyszerubb lenne Flashben, mert lehetne ugyanigy felulnezetben, tobbfele object, meg a meretet is latni😉

Gondolkodtam beepitett dolgon is, azis mukodhet. Az eredeti AIWCAM editort lehetne megpiszkalni, a kamera editor reszet, kicserelni a kamera GMT-t bojara, aztan a CAM-file-t konvertalni SCN-be😉

Otletem van, kismillio, csak idom nincs😊
totti10
hi

tudnátok nekem segiteni?

rfactorcentralról leszedtem a opel corsa modot ,bemásoltam a rfactor mappába és nincs motorhang, nektek volt már ilyen?

hajrá,lilák!

gabaly
Én nagyon szivesen végigpötyögném..........
Úgy hogy HAJRÁ! 😊

lac coo
<#idiota>Biztos lenne ,aki rászánja az idõt és végigpötyögteti ! Nekem speciel kifolyik a szemem ....Varázsolj bele egy görbeszerkesztõt és egy spacing tool-t ! 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Kaja kozben kiprobaltam, es nem biztos, hogy jo otlet volt😉

Ha egy 200x200 meteres teruletet csinalok, es arra szabadon lehet 2x2 meterenkent bojakat rakni, akkor egy ilyen feluleten kellene maszatolni😊))
http://trackswork.extra.hu/putput/
Danecay
Nem biztos, hogy ez a baj. Nálam is vannak gondok a TVStyle futtatásával, konfigurálásával Vista x64 és Win7 x64 alatt, bár nem tudom Hyp3r milyen OPrendszert használ. Jelenleg nekem ez van feltéve "F1CL_09_TVStyle", configolni ugyan ezt sem nagyon tudom, de legalább mûködik a játék alatt.

köszi szépen
ezt letöltöd, felrakod

hali! tudna vki segíteni nekem a tvstyle-al kapcsolatban?
feltettem és el akartam indítani a configot de kiírt 1 hibaüzenetet, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ.már több tvstyle-t is kipróbáltam és ugyanaz a hiba mindnél
mi lehet a probléma?
Vélemények szerint,kapok rá választ???vagy tényleg tul bonyolult:............?

köszi
Szerintem igen, az emlegetett furgon meg az kordon a Brit xpackbõl van.
Mitõl bénák a fák? Nekem tök normálisnak tünnek,már amennyire egy ilyen videóból ez látszik.
Ez úgy látom hogy az alap fû a BTBbõl, ami elég csunyácska.

JuanG
nem a nyomvonalra értettem 😊...jó a cuccos, mindenképp grat, csak pl. a színek nem reálisak, az egész olyan terpasztal feeling, de gondolom csiszolsz még a a textúrákon, meg a béna fák vannak benne, BTB-vel csinálod??

Alexease
Mar tobbszor terveztem en is bojas palya cuccot, ami ilyen "felfutasos" vagy drift versenyekhez jo.

Csak hogy erdekesebb legyen, hasonlo megoldassal, mint a RacePark lett volna😊 Vagyis egy online program, amivel bojakat, tablakat es egyeb dolgokat lehet lerakni a nagy ures "parkoloba", es a program abbol generalna a palyat😉 Persze AIW-t attol fuggetlenul meg csinalni kellene hozza, hogy rendesen mukodjon, de a lenyeg, a modellezos reszevel nem kellene foglalkozni😊

A RaceParknal a file-merettel voltak gondok, de mivel ez viszonylag egyszeru, lapos terulet, egyszeru objectekkel, talan nem lenne annyira veszes😊

Majd ha lesz kedvem, idom, osszedobok valami egyszeru layout-ot, irok hozza egy PHP/Flash online cuccost, aztan meglatom mit lehet tenni😊

Igazabol, ha igy belegondolok, le lehetne modellezni nehany repuloteret, es arra pakolgatni a cuccokat😊 Csak hat, akkor mindegyikhez ujra kellene irni a PHP/Flash programot is - arra meg sose lesz idom😊
Nemtom alex te hogy vagy vele, de sztem sok mod van amivel jó ilyen kis bólya kerülhetõs pályán menni 😉

Egyébként mondjuk a te verziód nekem szimpibb, de azért mert eredetileg is jobb volt a 2005ös sárga bálás megoldás, mint ez a gumi szalag gumi....

Emerico!
A szélsö gumik be lesznek szinezbe pirosra? Illetve használod az alex féle gumidontögetõs megoldást a szélsõkön??

Alexease
Nyugi, latta mindenki, tobbszor ne tedd be😉
De itt nem 1 szamot kell atirni, ez nem NFS, kicsit bonyolultabb a dolog😉
Még egy kérdésem lenne!!Egy fizikán hogy lehet ugy variálni,hogy jobb legyen a fékhatás??Túl hoszú a féktáv fele akkora kéne!!

köszi

Ne haragudjatok és ne bannoljatok ,csak azért rakom ujra,tán nem látla senki..
Alexease
Talan a bajnoksagokat rendezoket erdekli: http://www.virtualr.net/rfactor-cut-detection-released/
Alexease
Szerintem, teljesen jo oda az a furgon, ugyis csak disznek kell😉 Valszeg Ok fognak egyedul, es egyszer versenyezni rajta a bajnoksagban, mas maximum megy 1-1 kort, aztan annyi. Arra boven jo, sot...
Norbi1990
FAIL 😄
Átlett PS-elve a zászló.
VOLT hegyi felfutás, egyszer az Euroringen. Idén az elmaradó szept 13.-i orfû-i hegyi helyett a szakág rendezett volna az Euroringen egyet, de az idõ rövidsége miatt elmarad az is... Gyakorlatilag idén az egyetlen "hegyi" a lacházi verseny volt.

Talán 88 környékén volt "hegyi" a Hungaroringen is, ahol visszafele mentek a pályán...

Bosco! Ez attól lesz hegyi hogy egyesével mennek, és ugy lesz megcsinálva az idõmérés is hogy 2 kört kelljen menni, aztán befordul oda ahonnan indult mint a vidin.

Emerico!
Szép a pálya. Csak 2 bajom van vele. Az egyik a rajtnál az a piros amcsi furgon, szerintem oda valami más kocsi kellene. Illetve hogy amikor befordulsz a célra, ott én az eredeti videón nem látok ilyen kordont.

én ezt a képet láttam, ott azt írták hogy baumgártner miatt 😮

Még egy kérdésem lenne!!Egy fizikán hogy lehet ugy variálni,hogy jobb legyen a fékhatás??Túl hoszú a féktáv fele akkora kéne!!

köszi
Jaj bocs!Nem vagyok egy nagy gépelõ és elronrottam.Kül. kérdés és köszönöm a válaszokat!!
simcompany
az elsõ mondat az kérdés?
ha igen, akkor én egyszer, aztán már nem sikerült. azt írja, várjak míg aktiválnak. valószínûleg azt leshetem.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Norbi1990
Nem sikerült nekem még.
De elvileg kapsz egy e-mail, hogy már aktiválták a accountodat és betudsz lépni.
Valaki be tudott már lépni a SIMRACEWAYRE !!!
Hány nap még be tudok....??Egyáltalán lesz olyan ,hogy sikerül??
simcompany

simcompany
rosszul tudod 😊

van hegyi felfutás pl Euroring-en is.

bosco05
nem kötözködésképpen, de amennyire én tudom felfutást hegyre szoktak rengezni, ez maximum körgyors 😉
simcompany
Nagyon sok replika cucc van a kisebb bajnokságokban.

zolee145
Nem kérdés volt, inkább csak meglepõdtem.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.