rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
Minden egyformán "fényes", borzalom.

Forza.

simcompany
Hát most vagyon nagyon fel akarják csigázni a népet, vagy nem tudom. De ennél valami informatívabb screenshot-ok is megjelenhetnének. Ezek akár rF bármelyik pályáról is készülhetnének.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
De akkor rapidshare és a többi is fizessen , mert onnan is modokat töltögetünk le 😊)))

Nem tudom, engem nem zavar hogy írnak egy (gondolom azért rohadt bonyolult..) programot telemtriára és a többire .
Szerintem ezért teljesen jogosan akarnak pénzt.

Alexease
Az az egyik nem mindegy, hogy milyen alapokkal szolgaltatnak. Egy olcson, nonprofit hasznalatra kiadott engine-re (rFactor) epulo ingyenes, hobby modokra, autokra, palyakra epitenek. Lehet, hogy a szolgaltatasert kernek penzt, de amivel szolgaltatnak, azert Ok nem fizettek.

Durva pelda😊 Ha pl. a Seat kepviseletben dolgozol, es hasznalhatod a ceges, bemutato autokat (tobbek kozott, hogy reklamozd a ceget), attol meg nem helyes, ha munkaido utan, taxizol vele😄 Igaz, hogy azert kersz penzt, mert szabadidodben A-bol B-be elviszel valakit, csak hat...😊))

Igazabol nem olvastam vegig az SRW dolgokat, eleve nem erdekelt, ahogy felmerult a problema, vagyis az elozoek csak felig-meddig lehetnek igazak😛
Dietrich
GTR2-nél is használhatatlan volt a F1 vagy CC konvertek amik rf-ben tökéletesen mûködtek.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

simcompany
Köszi a bizalmat, de nem igazán értek az EVO-hoz, inkább rF.
Nem ismerem a modot, így nem nagyon tudok segíteni, de azt tudom, hogy még nem volt sikeres F1-es átirat EVO alá. Túrakocsik vannak szép számmal, de F1 nincs.

Dietrich
mert szar a simbin cucca ilyenekhez..használj rf-t ahhoz van 123456789 féle F1 mod ami müxik is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
No de nem a modok használatáért kérnek pénzt hanem a saját szolgáltatásukért!

Online telemetria, online mod-installálás, szerver ,bajnokság ...tököm tudja!

Ebben én nem értem mi a furcsa, vagy elítélendõ ??? Nekem kifejezetten érdekesnek tûnik a dolog, amit kitaláltak.

JuanG
BSZ Cselt!! <#alien2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Simco

Te azt hiszem A gtr EVO terén teljesen ász vagy..
az a gondom ,hhogy eredtei az EVO és nem megy rajta a F1 2005 ,betõltéskor kilép ,meg csak a kocsi felfügesztése látszik autóvaálasztáskor.1.201 patch is fent van és a F1 2005 fix is ..setleg lenne tiped vagy valakinek.

köszönöm
cselt
Köszi szépen <#integet2>
Ulvar
Jéé..Boldog szülinapot cselt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
Sok minden lehet pénzes dolog, póker, szerencsejáték, fogadás. De szimulátorozás? Ez olyan erõltetett nekem.

Ulvar
Az én regem még mindig nincs aktiválva...igazából leszophat az egész brigád, ugyanis semmi baj nem volt a régi oldallal. A fizetõs versenyrõl meg az a véleményem, hogy egyes emberek (MO-ról) befizettek, elindultak, MEGNYERTÉK, és utána egy fityinget nem kaptak...

Szóval...Ez mindennel, csak nem a szimulátorozás és a tehetségek kutatása, hanem a PÉÉNZ.. (már itt is). Rohadt globalizáció, amúgy meg úgyis betiltják az oldalt...ha az ISI nem enged.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
by hsw.hu

Úgy tûnik nem sikerül gondtalanul az rFactor Centralt leváltó Simraceway weboldal elindítása. Jelenleg több felhasználó adata még nem került átmentésre a rFC adatbázisából, így számukra jelenleg a fõoldal nézegetése maradhat (már ha kiváncsiak rá).
A SRW tervei között szerepel pénzes futamok indítása is, ahol minden játékos fizetne a versenyzésért. Ehhez természetesen rFactor modokat szeretnének használni a weboldal gazdái, bár ezt több csapat megtiltotta nekik. Szerintük összeegyeztethetetlen a modolás alapelvével. Bár olyan csapatok mint a CTDP, a GSMF, az Apex vagy Erale is megtiltotta kiegészítéseik használatát, ennek ellenére kiegészítéseikkel továbbra is indítanak futamokat a SRW gazdái.
Azt hiszem jobb lett volna minden kérdést tisztázni és minden technikai akadályt leküzdeni egy ilyen nagy hírveréssel beharangozott weboldal elindítása elõtt.

azt hiszem ebben benne van minden.

Danecay
Ennyiért + postaköltségért már G25-öt lehet venni.

így-e.. te.. 😄

SimaSuna
kijavítottam az utcsó pár mp-t + nem lett sötét 😊

Mivel A gtr evo fórum döglött .....itt kérdezném..
Az érdekelne mért nem megy a CTDP 2005 A gtr evo 1.201 es eredeti játékon,,,,,A fix is fent van.valaki legyen szives aggyon tippett.
mcmoha
A G25-re szerelheto valtozat 120 EUR. <#csodalk>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Danecay
OK, szó sincs róla, én is elfogadnám, de nem adnék érte akár több mint 10.000 Ft-ot, bár fogalmam sincs mennyibe kerülhet, de postával együtt, gyanítom hogy meghaladja a 10-est.

bardocz
Nekem ez jobb lenne, mint ami a monitoron van, mert azt nem mindig látom a kormánytól😄
macleody
Erre én is kíváncsi lennék. Csináltam nekik egy detupot, hogy ne csak 240-el tudjanak menni, de a boxkiállást meg a benzin mennyiséget le se szarják.
Ingy
csak en nem f1 ezek 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Danecay
Értem. Elsõsorban F1-hez van kialakítva a design ahogy néztem, így ha kikapcsolod a HUD-ot, és cockpit nézetbõl tolod az F1-t ugyan ezt látod, és még a HUD sem zavar 😄

Ingy
mé nem abba tolod?
pl engem zavar a hud játékban, itt meg jol lehet látni 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Danecay
Jó ez meg minden, de minek? Ugyan azt mutatja amit a képernyõn is lehet látni, ráadásul nekem még szemmagasságban sem lenne 😊 Csak azért mert valósághûbb? Ennyi erõvel bukósisakban is lehetne SIM-ezni.
Természetesen ez csak az én véleményem.

Ingy
MMG Kijelzõ

Faja kis cuccnak tûnik, lesz letta veszek 1 et 😊

Danecay
A játékban az AI-t pl. egy 20 körös versenyen rá lehet valahogy venni a bokszkiállásra, az üzemagyag fogyasztás szorzójának állításán kívül?

Roger6
Nekem túl sötét a videó, de ezt leszámítva: <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SimaSuna
egy kis ízelítõ 😊

simcompany
én egy év alatt eljutottam a "tuskó" szinte, ami már arra elég, hogy legalább nem kell kétségbeesni ha levelezni, vagy chat-elni kell.. nem nagy ügy

zolee145
Októberben töltöm a 32-t. Még elõtte neki akarok futni (másodjára a szakközép után), csak mostmár én is akarom, nemcsak a tanár.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Jah, igy már müködik, hogy a DEVFILES mappát bemásoltam. Köszi.

simcompany
vagy az angolul megtanulás 😊 én 32 éves koromban kezdtem neki, Ti ne várjatok ennyit 😊

adam46
igen csak magyar leírás nem hiszem hogy létezne eddig nem találtam szóval marad a kitapasztalós mód
Kösz majd kipróbálom, mert notepaddal irosgatni azért kicsit gázos <#idiota>

Alexease
Nem azert, hanem mert az ISI sz*r*k a problemara, es hianyosan van fent a program😊
Hasznaljatok ezt az editort: rFactor_AIW_CAM_Editor_1255F.zip
Nekem a aiw szerkesztõ része ment, de amikor rákattintok hogy switch to camera editing vagy valami hasonló akkor állandóan kilép <#szomoru1>, igaz crackelt az rfactorom, talán amiatt van.

Alexease
Igen, valszeg sokan, akik kamerat editalnak😊 Hogy innen a topicbol mennyien, azt nem tudom, de valszeg kevesen (max 1-2 ember).

De annal bonyolultabb a dolog, hogy itt kitargyaljuk, azonnali megertessel, felfogassal is legalabb 1 oldalnyi leiras😉 Ezert irtam, hogy elotte szanj ra 1-2 orat az olvasgatasra😉

De ha erdekel a dolog, akkor ebben a topic-ban erdeklodj, ugy tudom Dzsezi hasznalja, talan ha lesz ideje, esetleg tud segiteni. De mindenek elott onallosag!😊

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1197067820

En sajnos nem tudok rola semmit mondani, mert nekem nem tetszett a progi, es mivel en MAX-ben szerkesztek palyat, en ahoz irtam egy sajat scriptet, amivel a kamera fileokat exportalmom😊
adam46
valaki használta már ezt a progit?
adam46
kössz
Alexease
rFactor link a banner alatt. DevCorner/Waypoint And Camera Editing Tools. Hivatalos program. Viszonylag egyszeru, de elotte egy fel orat olvass el egy-ket dolgot, foleg amit azon az oldalon talasz.
macleody
Jah.. Azt hittem jött egy új konvert Rfactorba. Egy régebbi konverzió már van nekem. Ha lesz idõm majd kipróbálom az uj Netkar Pro-t is, egy régebbi fent van abból is.

bosco05
Azt hiszem gtr2-bõl lett konvertálva, de nem fix.
adam46
sziasztok tudnátok ajánlani valamilyen camera programot amivel egyszerûen állíthatom pl a tv camera pozícióját?
lac coo

Azt honnan lehet leszedni?