rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Hát akkor max ügyben majd hátha Alex többet tud.. Mindenesetre köszi!

JuanG
hát ja, kb. még 3 féle kevésbé részletes object kéne...nem tudom max-al mennyire egyszerû megcsinálni de biztos meg lehet...annyira zezt már nem vágom 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Toby0501
Értem, köszi! Egyetlen egy object van benne csak.. viszont az tízszer:
<LOW> MeshFile=valami.GMT CollTarget=False HATTarget=False ShadowReceiver=True LODIn=(00.0) LODOut=(70.0)
<LOW> MeshFile=valami.GMT CollTarget=False HATTarget=False ShadowReceiver=True LODIn=(70.0) LODOut=(400.0)
<MED> MeshFile=valami.GMT CollTarget=False HATTarget=False ShadowReceiver=True LODIn=(00.0) LODOut=(70.0)
<MED> MeshFile=valami.GMT CollTarget=False HATTarget=False ShadowReceiver=True LODIn=(70.0) LODOut=(500.0)
<HIGH> MeshFile=valami.GMT CollTarget=False HATTarget=False ShadowReceiver=True LODIn=(00.0) LODOut=(20.0)
<HIGH> MeshFile=valami.GMT CollTarget=False HATTarget=False ShadowReceiver=True LODIn=(20.0) LODOut=(70.0)
<HIGH> MeshFile=valami.GMT CollTarget=False HATTarget=False ShadowReceiver=True LODIn=(70.0) LODOut=(600.0)
<MAX> MeshFile=valami.GMT CollTarget=False HATTarget=False ShadowReceiver=True LODIn=(00.0) LODOut=(30.00)
<MAX> MeshFile=valami.GMT CollTarget=False HATTarget=False ShadowReceiver=True LODIn=(30.0) LODOut=(70.00)
<MAX> MeshFile=valami.GMT CollTarget=False HATTarget=False ShadowReceiver=True LODIn=(70.0) LODOut=(700.0)

Szóval akkor ahhoz, hogy legyenek benne lod-ok, le kellene modellezni még 3-szor és cserélni a LOW MED HIGH részeknél az objectet?<#fejvakaras>
Egyszerûbben nem lehet? Anno használtam egy modellezõ progit (nevére már nem emlékszem), abban lehetett olyasmit beállítani a modellnél, hogy mennyi polygonból álljon.. 3D Max-ben ilyesmit nem lehet? (bár, ha lehet is, a gmt-k importálásával mindig is gondban voltam<#idiota>)

JuanG
olvass bele a kocsi GEN file-jába 😊...ha vannak olyan objectek amelyek neve ugyanaz csak pl a,b,c jelöléssel különböznek na azok a lod-ok...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Toby0501
Urak! Fõként modellezõ szakik!
Honnan tudhatnám azt meg, hogy egy modellnek rendesen meg vannak-e csinálva a LOD-jai vagy milyei? (ahogy távolodik az autó, egyre gagyibbul néz ki) Illetve, ha nincsen megcsinálva, utólag meg lehet csinálni? Mennyire bonyolult?<#zavart1>

bosco05
nem kötözködésképp, csak vélemény, szerintem a civic mod nagyon gyenge, esetleg tuningoltatok rajta valamit?
JuanG
jófajták 😊)...vazze hogy nincs idõm most bajnokolni, de talán majd tél elejétõl 😛-

simcompany
igen, a WTCC-n kívül mind rF. A Formula Renault meg már készül

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

solo
LOL? Drift revo az setupos nem rar os: D
Alaphangon elindítod a setupot, meg kell adni az RF fõkönyvtárat, és betelepül a kis snecy oda: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

De ez a civic GTR2 be is be van rakva.

Ulvar
rf mer a honda civic mod van a képen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

laci 700
A Street Fight GTR2 vagy rFactor alapú bajnokság lesz?

Formula Renault mod már van? Vagy majd ti csináljátok?

simcompany
Októbertõl új bajnokságaink, bocs a sok helyfoglalásért, többet nem reklámozom.

>> info

Köszi
És csak akkor mûködik ha az alapjátékra teszem igaz? Teszem azt, fent van a drift revolution de abban nem találom meg. Csak alapjátékon.
solo
Helo.
pályák:gamedata/locations
autók:gamedata/vehicles

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Hali mindenkinek.

Új vagyok az rfactorban és azt szeretném kérdezni hogy a kocsik meg a pályák fájljait hova kell bemásolni a játék könyvtárán belül? Az Akina pályát szeretném kipróbálni. Visszaolvasnék a hozzászólásokban de 45230 komment egy kicsit sok. És valaki tud-e valamit egy Initial D modról?
Elõre is kösz a segítséget.
Dietrich
pitben ja 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Hajjaj, volt róla valami kisfilm egyik csatornán hogy mekkora felhajtás van egy verseny körül, megõrülnek érte az amcsik, ami nem is csoda, jisz tömör szórakozás és élvezet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zolee145
Sárga alatt megállnak?😮

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Raadasul, ezis egy egesz napos suru program (a verseny, az egesz 2-4 nap😛)😉 Sok betetfutammal, egyeb rendezvenyekkel, ismert akarkivel elenekeltetik a himnuszt, a tiszteletes elmondja az imat, meg a motorbeinditas is kulon procedura😊 Radaasul verseny napjara 55-185$ a belepo (10-40000 HUF), meg ki is lehetne fizetni.
Norbi1990
Attól még, hogy sárga zászló van még mennek, csak lassabban 😄
Dietrich
ha egyfolytában mennének minek a sárga zászló? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
csak úgy 😊
Start of the Race

Norbi1990
Jah 2-3 órán keresztül egyfojtába mennek 😊
Nem árt a füldugó <#idiota>
Totti5
Egy ilyen nascar verseny brutális lehet egy ilyen arénába!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Csak ugy😊

F1, Spa, start es palyahangulat (brutalis hangok)😛
- http://www.youtube.com/watch?v=IF38whhbyVo

Ugyanugy start, csak mar NASCAR😊
- http://www.youtube.com/watch?v=xmeUwstLnUo#t=2m05s
- http://www.youtube.com/watch?v=bTuYawaPyn0
Alexease
Ok csinaltak, csinaljak a Carretera-t is, plusz keszul talan a TC2000 is. Normal rF engine, 1-2 kicsi plusszal. Mondhatjuk MOD😊
JuanG
jesszusom de unalmas video 😄D...amúgy nekem egy sima modnak tûnik...

Ulvar
Ha lenne egy jobb gépem, elõtte kipróbálnám de ha az a motor ami rFbe akkor nem lehet rossz.

simcompany
38 dollár.
Lényegében egy rF átirat, lehet hogy már javítgatott, de ahogy belenézegettem videokba, nem mondanám, hogy nagyon átítrták.

simcompany
http://www.vimeo.com/6488375

Ulvar
mennyibe fáj?

simcompany
a GMotor2-re (ISI, rFactor) épülõ új játék
Simulador TopRace 2009

bosco05
Szerintem nem kéne lfs irányba elmenni. Van akinek az a fizika tetszik és szerinte az a valós, van aki szeint egyáltalán nem (ilyen vagyok én is pl), ezért nem volna jó, ha abba az irányba orientálódnának.
bardocz
Simconál van fix setupos Toyota Atlantics, a versen yzsombat esténként van kéthetente, és 2-3 órával a verseny elõtt derül ki, hogy egy ~30 pályát tartalmazó packból melyik pályán fogunk versenyezni.
Sziasztok, keresek vmi fix setupos kisautós bajnokságot. Tudtok ilyenrõl? Sajna annyi energiám és idõm nincs h ilyen ligát indítsak, és nagyon nem is látom értelmét, mert megint csak 8-10 embert vagy annyit se lehetne összekovácsolni <#szomoru1>Szóval ha tudtok ilyet kérlek osszátok meg velem <#vigyor2>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

arty
De ez valahol nagyon abszurd, hogy egy netkar jobban/izlésesebben néz ki ... 😞 Ilyen kinézettel nem lesznek eladások sem, megveszi ugyan az a 10k ember, aki az elsõt :/ Így nem lehet "növekedési" pályára állni, h netán egyszer valami normálisabb körítéssel, licenszekkel álljanak elõ és ne csak egy mod-alappal.

Félre ne értsetek én ki vagyok béülve az rfactorral, de reménykedtem, hogy végre kicsit továbblép az ISI, hiszen az engine árkád és szim közt remekül skálázható, egyszerûen pazarlás ilyen alapra "ilyen" játékokat építeni.

Forza.

totti10
hi

subaru wrx sti kocsit vagy modot hol lehet letölteni? youtubon láttam rfactorhoz de rfactorcentralon nemtaláltam

hajrá,lilák!

lac coo
És mennyire nem látok semmit belõle, mikor az Abarth-ra koncentrálok ! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

macleody
Na, de jó azt hittem valami gebasz van nem jelent meg lac coo képe.
macleody
Alexease
Ez valoban eleg egyszeru () 😊
lac coo
Netkar PRO, egyszerû, szép :

..<#whatever><#idiota>

lac coo
Egyetértek, ebbõl a játékból nem a grafikai-turbo hiányzik elsõsorban ! 😄

bardocz
Ha csinálnak lfs szintû ffb-t, meg javítják a fizikát szintén legalább olyan szintre, én akkor még az esõtõl meg a változó idõjárástól is eltekintek😄
lac coo
rF (1) is mindent utd már, kivéve animációk, csak az a baj vele, hogy az új DX9-es dolgok és az árnyékok rohadt lassúak, tehát szinte használhatatlan nagyobb tételben ! 😊)))
rF2 -ben kissé több polygon, nagyobb texturák aztán ennyi, árnyék és újabb shader-ek megint csak sporólósak lesznek, szerintem ....

arty
Alsõ képen teljesen egyformán van megvilágítva minden, amit látunk. Kaktusznak van árnyéka és ennyi. Számomra ez a korábbi motor 1:1! Ami évek óta elavultnak számít, ez meg még csak most jön ...

Forza.

simcompany
Én nem látom "fényes"-nek, nincs itt gond, csak ezekbõl semmi nem derül ki.