rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló mindenkinek!!!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy használok a játékhoz egy HDR plugin nevezetû modot, de ennek következtében sajnos a TV Style modot nem tudom használni... 😞 Megoldható-e a dolog, hogy mindkettõt lehessen egyszerre használni a gameban???

Toby0501
Nem hinném, hogy a mod lenne bugos, mivel a hiba csak néhány embernél jön elõ, ATI kártyákon.. Két 9600Pro és egy HD4870X2, így nagy hirtelen annyi hasonlóságot találtam köztük, hogy mindegyik ATI, illetve nem alap órajelen futnak, bár az X2-nél ebben nem vagyok biztos. Viszont azt sosem értettem, hogy miért kell a driverekkel variálni, én mindig mindenhez a gyártó driverét használom és nincs is gondom.. (koppkopp)
Hibát úgy meg nem tudok keresni, ha nálam nem jelentkezik. 😊 Mindegy, legalább kipucoltam a modot, az autó tele volt fölösleges cuccokkal, mint pl motor a motorháztetõ alatt, amit nem látni, duplikált pontok, stb.. Így most a 2,6MB-os gmt-bõl lett egy 2,2-es a sallangok eltávolításával.

simcompany
Simán rossz a videokártya.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

lac coo
Ember , hát mást mit lehet még mondani ???
Ez az a hiba ami kb. bármitõl lehet ....Akár a legfrissebb driver is lehet gond.Nálam ilyenek melegedéstõl és drivertõl szoktak lenni, e kettõ mindig megoldotta, igaz soha nem használom a legújabb drivert mert minek ...Szerezz egy két éves video-drivert és próba.
Vagy vágd kukába azt a modot .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
??? anyázás ???

írjatok a mod készítõknek ha csak ennél a modnál fordul elõ...

azt azért nem kéne elvárni hogy mindenki a szabadidejében erre a bug-ra keressen választ, nem igaz?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Norbi1990
Ha tudna valaki segíteni biztos segítene szerintem.
Batmanci
Hát, úgy veszem észre, hogy itt senkinek nincs hasonló problémája, az enyém meg nem érdekel senkit. Megértem, de leírom, mit csináltam.
Az alaplapi drivert frissítettem, mivel a grafkártya drivere nem számított feltettem a legfrissebbet, mellé az AtiTryToolst, mert ez sem számított.
Leszedtem a teljes rFactort, és le is töröltem minden vele kapcsolatos alkalmazást. Ezekután újra felraktam az elejétõl, nincs is rajta más csak a BMW mod. Most egy kicsivel több autó esik szét, meg a pálya egyes darabjai, ami sztem az autókból ered.
Kösz a segítséget. Jó találmány ez a fórum. Faszán el lehet egymás feje fölött nézni, max. ha már végképp nincs ötletem, akkor leanyázni a szarban evickélõ emberkét.
Nem is tudom mit vártam? Elvégre Magyarok vagyunk, vagy mifene?

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

JuanG
meglátjuk 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nem kell sokáig várni már 😊

legyen má'.. :p

SimaSuna
fizikára marha kíváncsi vagyok 😊
JuanG
hopp...elcsesztem sry

JuanG

JuanG
hát nem biztos 😛

JuanG

simcompany
A hangok (belsõ) azok zseniálisak, viszont a kocsinak semmi megcsúszása nincs, azaz a nyomaték nem akarja meglökni a kerekeket, ami kicsit fura

ArsenalForever
Így elsõre bejövõs!
Holnap letesztelem rendesebben.

Batmanci
Na, jó, most lépek, mert Federer-DelPotro nyüstöli a labdákat.
Majd holnap visszanézek, hátha kapok valami ötlet-választ.
Kösz a türelmet.
Csá, Laci.

Batmanci
Hát, sajna nekem nem is volt fenn catalystom, csak most. Elõtte AtiTryTools volt. Onnan kezdtük. Van fönn vagy 70 játék(passz), mind jó csak ez az egy nem akar menni, mert evvel bajnokoskodnánk.

Batmanci
Dietrich, 3. típusú drivert raktam most fel. Leszedtem az ATI TryTools-t.
Catalyst van fenn, és ezzel is ezt csinálja. Ha mindent alacsonyra állítok, akkor jó, ha bármelyiket feljebb viszem, akkor textúra itt, textúra ott. Viszont szart se látok.

Dietrich
Driver Packaging Version 8.573-090113a-074230C-ATI
Catalyst™ Version 09.1
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 6.14.10.6903
2D Driver File Path System/CurrentControlSet/Control/Video/{6A1012BC-CE55-4CCE-9228-0A5B8DC7BFAC}/0000
Direct3D Version 6.14.10.0636
OpenGL Version 6.14.10.8395
Catalyst™ Control Center Version 2009.0113.2222.40119
AIW/VIVO WDM Driver Version 6.14.10.6238
AIW/VIVO WDM SP Driver Version 6.14.10.6238

ez van nekem

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nálam hasonló problémát hozott elõ a catalyst center megbabrálása. De pontosn h melyik nem tetszett neki azt nem tudom HD4650 1GB-DDR2

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Dietrich
nekem is ati van 4850 de semmi ilyen hiba.
lehet driverben eltérés viszont..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Batmanci
Hali!
Én vagyok a problémás fickó.
Bármilyen driverrel megyek, ha nem viszek mindend beállítást alacsonyra, akkor szétdobálja a textúrákat.
De kizárólag a BMW E92 Pro modban, meg fagy. De szintén csak itt.

Dietrich
ráadásul nem gyenge a konfigja..atomerõmû ahogy mondani szokás 😉

Alexease
Driverek, rendszer azonos, kulonbozo?
tetszik, de ugye lesz hátsó szárny nélküli is ? :-)

Toby0501
Állítólag didereg a kártya, ATI HD4870X2, márkát nem tudok.. Többeknél is elõjön a hiba (3 emberrõl biztosan tudok), mindnek ATI kártyája van. Igaz, nekem is ATI van, mégsem tapasztaltam még ezt a hibát..

Alexease
Esetleg nem a Tranformers jatek konyvtaraba installta?!?😊))))

Notebook, Laptop, kartya nem melegszik?
JuanG

ArsenalForever
Durva o.O Mint valami 6 lábú szörnyek😄

Toby0501
Újabb kérdés. 😊
Ez mitõl van? (nem nálam jön elõ a hiba, hanem egy kollegánál)

Roger6
Köszönöm szépen a segítséget!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Toby0501
Na azt hiába.. 😊 Én is kiosztottam úgy, hogy a csapattársakat egy Group-ba tettem, aztán most volt olyan, hogy egy helyre kerültek más-más csapatból.. Pithely volt elég a pályán, nem tudom miért lett szar..

simcompany
a veh fileokban kell a group-okat jól kiosztani

mcmoha
Szep es jo palya csak egy kicsit "steril".😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alexease
ohh..
Ugylátom azok csinálják akik a GPbikes-ot. Akkor szerintem nem lesz rossz. Húzom is lefele. THX

Roger6
És ezen lehet valahogy állítani? Vagy hova kell belenyúlni, hogy ezt javítsuk?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

simcompany
Több csapatnak is ugyanaz a boxhely van megadva

Roger6
Sziasztok!

Nem tudjátok, mitõl lehet az, hogy versenyen ugyanazt a box helyet kapjuk ketten is? Múltkori versenyen is 8-an indultunk, aztán kettõnknek ugyanazt a box helyet osztotta a játék, pedig nem vagyunk csapattársak sem, és a rajtszámunk sem ugyanaz (elõször azt hittem ezek szerint osztja ki a boxot). Szóval erre van valami megoldás? Box-utcában még volt millió másik hely...

simcompany
Formula Renault 2000
Ingyenes demo, új játék
http://www.worldracingseries.net/?page=about

Toby0501
Na igen.. Kipróbáltam elõbb az egyszerû megoldást, baromi ronda lett.. 😊
Ma az egész napom arra ment el, hogy manuálisan törölgessem a (szerintem) fölösleges polygonokat, mint pl a sosem látható motort és egyéb tartozékait. 😄 Így azért néz is ki valahogy..

gviski
biztos nem egérrel csinálja 😄

Virtual SimRacing

Azt tudom, nem is a drift revo volt rar-os hanem az akina pálya.
Az volt a célom hogy az Akinán nyomjam egy AE86 levin-nel ami a touring car legends-ben van de initial d-s skin-t tettem volna rá. De a drift revo-n nem találtam az akina pályát hiába raktam be. Aztán azt leszedtem és már egybõl elérhetõ volt. Csak ott volt a probléma hogy egy rakat ellenfelet berakott és igen csak szenvedett a gépem vele. A másik hogy a crack-je trójai volt az rfactor-nak. Felidegelt, és letöröltem mindent. Most keresek egy normálisat rem találok. Ha vki tud segíteni azt megköszönöm. Ja és vmi drift setup is kéne a kocsira mert a drift revo nélkül nem igazán akart megindulni a kocsi fara.
macleody
Tud a csóka.
simcompany

simcompany
Kobica, Montreal baleset, kicsit másként
(Photoshop festés felgyorsítva)

http://www.youtube.com/v/27OQQzx_OkQ&NR=1

aktiválták a regem szimrészvélyre o.0

Alexease
A kesz GMT-bol mar eleg gazos ilyesmit csinalni.

3DS MAX GMT importer (ugy ahogy mukodik, haznalhato) vagy 3DSimED=>3DS=>3DS MAX, ez sem rossz😉

Optimalizalasra, egyszeruseitesre ket lehetoseg:
- manualisan torolgetni, allitgatni, modellezni stb. Szep lesz, de bazi maceras.
- optimize: egyszeru, de olyan amilyen😉