rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy használok a játékhoz egy HDR plugin nevezetû modot, de ennek következtében sajnos a TV Style modot nem tudom használni... 😞 Megoldható-e a dolog, hogy mindkettõt lehessen egyszerre használni a gameban???
Hibát úgy meg nem tudok keresni, ha nálam nem jelentkezik. 😊 Mindegy, legalább kipucoltam a modot, az autó tele volt fölösleges cuccokkal, mint pl motor a motorháztetõ alatt, amit nem látni, duplikált pontok, stb.. Így most a 2,6MB-os gmt-bõl lett egy 2,2-es a sallangok eltávolításával.
Ez az a hiba ami kb. bármitõl lehet ....Akár a legfrissebb driver is lehet gond.Nálam ilyenek melegedéstõl és drivertõl szoktak lenni, e kettõ mindig megoldotta, igaz soha nem használom a legújabb drivert mert minek ...Szerezz egy két éves video-drivert és próba.
Vagy vágd kukába azt a modot .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
írjatok a mod készítõknek ha csak ennél a modnál fordul elõ...
azt azért nem kéne elvárni hogy mindenki a szabadidejében erre a bug-ra keressen választ, nem igaz?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az alaplapi drivert frissítettem, mivel a grafkártya drivere nem számított feltettem a legfrissebbet, mellé az AtiTryToolst, mert ez sem számított.
Leszedtem a teljes rFactort, és le is töröltem minden vele kapcsolatos alkalmazást. Ezekután újra felraktam az elejétõl, nincs is rajta más csak a BMW mod. Most egy kicsivel több autó esik szét, meg a pálya egyes darabjai, ami sztem az autókból ered.
Kösz a segítséget. Jó találmány ez a fórum. Faszán el lehet egymás feje fölött nézni, max. ha már végképp nincs ötletem, akkor leanyázni a szarban evickélõ emberkét.
Nem is tudom mit vártam? Elvégre Magyarok vagyunk, vagy mifene?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Majd holnap visszanézek, hátha kapok valami ötlet-választ.
Kösz a türelmet.
Csá, Laci.
Catalyst van fenn, és ezzel is ezt csinálja. Ha mindent alacsonyra állítok, akkor jó, ha bármelyiket feljebb viszem, akkor textúra itt, textúra ott. Viszont szart se látok.
Catalyst™ Version 09.1
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 6.14.10.6903
2D Driver File Path System/CurrentControlSet/Control/Video/{6A1012BC-CE55-4CCE-9228-0A5B8DC7BFAC}/0000
Direct3D Version 6.14.10.0636
OpenGL Version 6.14.10.8395
Catalyst™ Control Center Version 2009.0113.2222.40119
AIW/VIVO WDM Driver Version 6.14.10.6238
AIW/VIVO WDM SP Driver Version 6.14.10.6238
ez van nekem
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU nick: WAndrew26[HUN]
lehet driverben eltérés viszont..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én vagyok a problémás fickó.
Bármilyen driverrel megyek, ha nem viszek mindend beállítást alacsonyra, akkor szétdobálja a textúrákat.
De kizárólag a BMW E92 Pro modban, meg fagy. De szintén csak itt.
Notebook, Laptop, kartya nem melegszik?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ugylátom azok csinálják akik a GPbikes-ot. Akkor szerintem nem lesz rossz. Húzom is lefele. THX
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem tudjátok, mitõl lehet az, hogy versenyen ugyanazt a box helyet kapjuk ketten is? Múltkori versenyen is 8-an indultunk, aztán kettõnknek ugyanazt a box helyet osztotta a játék, pedig nem vagyunk csapattársak sem, és a rajtszámunk sem ugyanaz (elõször azt hittem ezek szerint osztja ki a boxot). Szóval erre van valami megoldás? Box-utcában még volt millió másik hely...
Ma az egész napom arra ment el, hogy manuálisan törölgessem a (szerintem) fölösleges polygonokat, mint pl a sosem látható motort és egyéb tartozékait. 😄 Így azért néz is ki valahogy..
Az volt a célom hogy az Akinán nyomjam egy AE86 levin-nel ami a touring car legends-ben van de initial d-s skin-t tettem volna rá. De a drift revo-n nem találtam az akina pályát hiába raktam be. Aztán azt leszedtem és már egybõl elérhetõ volt. Csak ott volt a probléma hogy egy rakat ellenfelet berakott és igen csak szenvedett a gépem vele. A másik hogy a crack-je trójai volt az rfactor-nak. Felidegelt, és letöröltem mindent. Most keresek egy normálisat rem találok. Ha vki tud segíteni azt megköszönöm. Ja és vmi drift setup is kéne a kocsira mert a drift revo nélkül nem igazán akart megindulni a kocsi fara.
(Photoshop festés felgyorsítva)
3DS MAX GMT importer (ugy ahogy mukodik, haznalhato) vagy 3DSimED=>3DS=>3DS MAX, ez sem rossz😉
Optimalizalasra, egyszeruseitesre ket lehetoseg:
- manualisan torolgetni, allitgatni, modellezni stb. Szep lesz, de bazi maceras.
- optimize: egyszeru, de olyan amilyen😉