rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr
nekem most jön le egy Shift DVD5 HUN 😄😄
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ha meg az se jó akkor töröld a graphicsconfig.xml fájlt.
Ez sokaknak hazsnált.
Grafika nem hinném azt bírja ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
megoldhatod úgy, hogy a TV Style-nak hagyod d3dx9.dll néven, a HDR-nek pedig átírod d3dx9_2.dll -re
ha minden igaz, így mûködnie kell 😉
Az elõzõ kérdésemre nem tud senki semmi választ??? Nah annyit haladtam elõbbre, hogy találtam egy olyan fájlt HDR modhoz, ami segítségével használhatom egyszerre a TV Style, és a HDR modot is, azonban rapidsharerõl lehet csak leszedni, de onnan sajnos nem engedi letölteni. Esetleg ha valaki segítene, azt nagyon megköszönném...😄
Elsõ skiccek, nagyvonalakban.
Vamos Argentina!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az oldallal nem lenne gond, csak "nem lehet" letolteni semmit (legalabbis 4-5 MOD-ot nztem, azokat "nem lehetett").
Nem gondoljak komolyan, hogy majd valami SRW klienst fogok futtatni a gepemen, es 1-click-es installokat fogok csinalni?!?! Nincs Ver Pistike polom, felejtsenek el.
Az egyeb letoltes, az meg valami Advanced User, vagyis fizetosnek tunik...
Raadasul a Rapidshare es egyeb linkeket is kiszedtek, igy csak toluk lehetne leszedni.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de ez minden olyan játéknál észrevehetõ ami több részbõl áll..
cod1, uo, cod2 stb..
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Vamos Argentina!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A v8-nál nekem sem volt az égvilágon semmi bajom, pedig akkor még a 3870 volt a gépben.
Vamos Argentina!
Ehelyett inkább Zondával toljátok 😄D
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Vamos Argentina!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Online a többi versenyzõ amikor megy a pályán minden pillanatban csinál valamit, ez pedig adat, amit el kell küldenie a szervernek a gépedre.
A grafika ugyanaz, úgy értve, hogy annak a számítása nem igényel több erõforrást. Ha a neten nem megy át olyan sebességgel az adat mint ahogy kellene akkor az lehet az akadás oka.
Nálam nem volt különbség offline és online. Ugyanazon grafikai beállítások mellett ugyanúgy futott a játék. Az fps pedig 90%-ban csak az autók számától függött.
A legjobban ez akkor látszik amikor mégy az egyenesben a mezõny mögött. Abban a pillanatban ahogyan elkezd az eleje kanyarodni és mennek ki a képbõl nõ az fps. Vagy ugyanez replay-nél. Minél kevesebb az autó annál több az fps.
Ez megvan a többi modnál is, csak nem mindegy, hogy mondjuk 300 fps a max, a minimum meg 250 (csak egy autó van a képen vagy mind), vagy eleve a maximum sem sok, és onnan nagyságrendeket esik, harmadára, negyedére az fps.
Amúgy a korábbi LOD témájú beszélgetés is ehhez a modhoz köthetõ. Ha jól tudom Toby már neki is futott a dolog megoldásának.😊
Az is igaz, hogy az rFactor még "nV közeli" program, bár az már nem igaz, hogy még mindig nV-re fejlesztenek.
Ha van rá lehetõséged egy próbára rakd vissz a GTX-et (ha tudsz esetleg egy tesztre szerezni egyet). Amit leírtál az alapján azt mondanám, hogy esetleg valamivel magasabb fps érték mellett jelentkezni fog ugyanez a probléma netes játéknál.
Szerintem (nem véletlenül írtam ezt a szót már korábban is), szóval szerintem nem nagyon van olyan grafikai probléma ami csak netes játéknál jelentkezik. A géped a beérkezõ adatmannyiséggel is elboldogul, ez sem lehet kérdés. Szóval elboldogul, ha beérkezik, és idõben érkezik be.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Vamos Argentina!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
De sebaj, majd kipróbálom kománnyal is...
Amúgy jó kis szórakozás, le tudom vele kötni magamat, de a végefelé kezd már idegesítõ lenni...És persze televan megint bugokkal:|
fordgt vs. viper versenyben kiválasztom a vipert, zöld a lámpa, de mi a f@sz?! nem megy az autó xDDDD Olyan, mintha nyélgázon állva a féket is taposnám...Na mind1...ford gt vel azzal a rakás szarral sikerült megnyerni...
Aztán van egy ilyen üldözõs verseny, nord egyik szakaszán...Égbolt sehol.fekete semmi van helyette....
De már alakulgat: D
Sry az offért.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Vamos Argentina!