rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dawydbu
a rossz crack is okozhat kifagyásokat 😊

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

Alexease
Azert kivancsi lennek, a crack-nek mi koze van a mukodeshez, es hogyan kulonbozteti meg a gepeket es a videokartyakat, hogy pl. nalam ne fagyjon sose?!😊))
dawydbu
hát, elméletileg itt van egy pár, de én még egyiket sem próbáltam...

nekem most jön le egy Shift DVD5 HUN 😄😄

mcmoha
Ilyet keressel: Need.For.Speed.Shift.LossyRepack.😊 Egyebkent a rendes demo is kijott.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

lac coo
Az, van újabb ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

dawydbu
Reloaded? akk valsz. rossz a crack... azzal én is megszívtam...

Úgy sajnos nem használt, de megoldottam másképp... De azért köszi a segítséget!!! 😊

Norbi1990
WIN98 Kompatibiltást használj.
Ha meg az se jó akkor töröld a graphicsconfig.xml fájlt.
Ez sokaknak hazsnált.
lac coo
Amúgy senkinek nincs tippje miért fagy le nálam az NFS mikor ráérek a rajtvonalra?
Grafika nem hinném azt bírja ...

dawydbu
elméletileg a d3dx9.dll gabalyodik össze ilyenkor
megoldhatod úgy, hogy a TV Style-nak hagyod d3dx9.dll néven, a HDR-nek pedig átírod d3dx9_2.dll -re

ha minden igaz, így mûködnie kell 😉

bosco05
Nyomd a linket pm-be és feltöltöm neked ftp-re.
Helló mindenkinek!!!
Az elõzõ kérdésemre nem tud senki semmi választ??? Nah annyit haladtam elõbbre, hogy találtam egy olyan fájlt HDR modhoz, ami segítségével használhatom egyszerre a TV Style, és a HDR modot is, azonban rapidsharerõl lehet csak leszedni, de onnan sajnos nem engedi letölteni. Esetleg ha valaki segítene, azt nagyon megköszönném...😄

dawydbu
bocsi, elõzõnek rossz lett a minõsége... (fránya SG... 20kbyte.... -.-") Itt vannak jobb minõségben (katt rájuk)
SIMCo GP2 2008-ra 2009-es Piquet GP Skin (06)
Elsõ skiccek, nagyvonalakban.

Alexease
Jol sikerult letomoriteni a kepeket😊 <#idiota>
dawydbu
SIMCo GP2 2008-ra 2009-es Piquet GP Skin (06)
Elsõ skiccek, nagyvonalakban.

chalezlopez
Igen, mert nem tetszik annyira! Amúgy 38k-t adtam érte, és 39k-ért megveszik. Nem kell ATI ezután, mert pl Half Life 2, Guitar Hero sem úgy ment ahogy a nagykönyvbe megvan írva...

Vamos Argentina!

Dietrich
ja megnéztem azóta..hát szerintem az eddigi napi 1 rfactorcentral.com nézegetés itt nem lesz abszolválva..ez egy szar oldal lett.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
SimRaceWay? En is kaptam levelet, beneztem, de felejtos:/

Az oldallal nem lenne gond, csak "nem lehet" letolteni semmit (legalabbis 4-5 MOD-ot nztem, azokat "nem lehetett").

Nem gondoljak komolyan, hogy majd valami SRW klienst fogok futtatni a gepemen, es 1-click-es installokat fogok csinalni?!?! Nincs Ver Pistike polom, felejtsenek el.

Az egyeb letoltes, az meg valami Advanced User, vagyis fizetosnek tunik...

Raadasul a Rapidshare es egyeb linkeket is kiszedtek, igy csak toluk lehetne leszedni.
Dietrich
nekem tegnap küldték, hogy mehetek de még nem néztem meg 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mert már nem is ugyanzok a készitõk..csak egy része a másik része az NFS shift elõkészülteit végezte 😉
de ez minden olyan játéknál észrevehetõ ami több részbõl áll..
cod1, uo, cod2 stb..

arty
anélkül csere, h tudnád az e a bûnös?? 😄

Forza.

Ulvar
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

lac coo

batihu
Sztem ne add el, mert a GTX260-at biztosan veri, a DX10 támogatás pedig a jövõben még jobbá teszi!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Toby0501
Semmit, mert 150 dolcsiba kerül, hogy menteni is tudjon. 😊

chalezlopez
Jó már elméletben megvették a 4870 karimat, szal jöhet a GTX260 v. a 275. ENNYI!!

Vamos Argentina!

zolee145
http://www.vizup.com/

Ez mit tud vajon?

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Toby0501
Nem, mivel low-ban is a nagy felbontású autómodellt használja.. Csak a textúra mérete változik rajta.. Próbálom csinálni a kevesebb polyból álló modelleket, de ahogy azt Alex is mondta, nagyon macerás.. 😊

zolee145
Mondom, ha van rá lehetõség ezzel a moddal tegyél egy próbát egy GTX260-nal. Nehezen tudom azt elképzelni, hogy a grafikában lenne különbség offline és online játék közt. Adatmennyiségben inkább. Namost az adatnak egyrészt meg kell érkezni, másrészt fel kell azt dolgozni. A géped talán (😄) elég a feldolgozáshoz, így arra következtetek, hogy nincs mit feldolgoznia.

A v8-nál nekem sem volt az égvilágon semmi bajom, pedig akkor még a 3870 volt a gépben.

chalezlopez
Simsporttv.com, szombat 8.30 1. verseny. Ha láttál már gyilkos race-t akkor az ez lesz.

Vamos Argentina!

chalezlopez
Akkor megoldás lenne szerinted, ha full low-on lennének a verdák?

Vamos Argentina!

JuanG
hát ezzel a moddal komoly gondok vannak 😊

Ehelyett inkább Zondával toljátok 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Toby0501
Nincsenek LOD-ok és ezt már írtam is HRC topikban, hogy az FPS esés nagy valószínûséggel emiatt van.. Viszont az autók "szétesése" hardver/driver hiba.

JuanG
asszem PLR fileban lehet beállítani, most nem ugrik be a neve, és nem a saját gépemrõl írok, de lesz aki tudja 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

chalezlopez
Eddig nem volt gond a nettel. Soha. Vagy megszokom az ATI kari gyengeségeit, vagy a mod ÉS a videókari nincs összhangban...vagy mittomén már.

Vamos Argentina!

Roger6
Válts lassabban! <#hehe> Bocs, nem tudom, mi a megoldás.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Magnum PI
Sziasztok! Nem teljesen on de lehet az rFactort is érinti. Több játékban is észrevettem hogy a váltásnál van egy kis késleltetés ami gyakorlatilag reális mert kell egy kis idõ mire berakod sebességbe a váltót. Viszont ha az ember H váltóval játszik esetleg manual kuplunggal akkor már koránt sem ilyen jó a dolog mert nem akkor vált sebességet amikor kellene. Van erre valami megoldás? (ha ez igy érthetõ)

Nightt
A LOD-ok meg vannak csinalva ennel a modnal, legalabbis en ugy tudom!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

zolee145
A 25 AI megy valami alapján. Szépen körözgetnek, ha éppen úgy adódik akkor majdnem megpróbálnak egymás ellen is versenyezni. Ha a közelükben vagy akkor valamilyen szinten reagálnak arra amit csinálsz. Ettõl függetlenül szerintem oda azért nem kell olyan nagy számolgatás. Tulajdonképpen csak a grafikai megjelenítést kell számolgatni.
Online a többi versenyzõ amikor megy a pályán minden pillanatban csinál valamit, ez pedig adat, amit el kell küldenie a szervernek a gépedre.
A grafika ugyanaz, úgy értve, hogy annak a számítása nem igényel több erõforrást. Ha a neten nem megy át olyan sebességgel az adat mint ahogy kellene akkor az lehet az akadás oka.
Nálam nem volt különbség offline és online. Ugyanazon grafikai beállítások mellett ugyanúgy futott a játék. Az fps pedig 90%-ban csak az autók számától függött.
A legjobban ez akkor látszik amikor mégy az egyenesben a mezõny mögött. Abban a pillanatban ahogyan elkezd az eleje kanyarodni és mennek ki a képbõl nõ az fps. Vagy ugyanez replay-nél. Minél kevesebb az autó annál több az fps.
Ez megvan a többi modnál is, csak nem mindegy, hogy mondjuk 300 fps a max, a minimum meg 250 (csak egy autó van a képen vagy mind), vagy eleve a maximum sem sok, és onnan nagyságrendeket esik, harmadára, negyedére az fps.

Amúgy a korábbi LOD témájú beszélgetés is ehhez a modhoz köthetõ. Ha jól tudom Toby már neki is futott a dolog megoldásának.😊

Az is igaz, hogy az rFactor még "nV közeli" program, bár az már nem igaz, hogy még mindig nV-re fejlesztenek.
Ha van rá lehetõséged egy próbára rakd vissz a GTX-et (ha tudsz esetleg egy tesztre szerezni egyet). Amit leírtál az alapján azt mondanám, hogy esetleg valamivel magasabb fps érték mellett jelentkezni fog ugyanez a probléma netes játéknál.
Szerintem (nem véletlenül írtam ezt a szót már korábban is), szóval szerintem nem nagyon van olyan grafikai probléma ami csak netes játéknál jelentkezik. A géped a beérkezõ adatmannyiséggel is elboldogul, ez sem lehet kérdés. Szóval elboldogul, ha beérkezik, és idõben érkezik be.

Roger6
Mármint solo írta (idézem): "ford gt vel azzal a rakás szarral sikerült megnyerni..."

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

solo
Ejbazd+:C Most olvasom néhol miket írtam: S XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

chalezlopez
Az elõzõ bajnokságunkban, a V8-ban is ugyanez a netem volt, és GTX260 vga-m. Nem volt gondom a sebességgel... Szvsz 2 lehet, vagy az ATI kártya nem való annyira rF alá, vagy a mod baxik ki velem.

Vamos Argentina!

simcompany
Hm?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Roger6
Aki azt mondja a Ford GT-re, hogy rakás szar, az akkora király, hogy eredetiben van meg neki. Nem tudtad?<#hehe>

simcompany
Lehet hogy original verzióban ilyen nincs

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

batihu
Akkor csak a net marad mint hibaforrás! Pár SIMCO-tagnál GTR EVo-ban a gyengébb net problémát a CfosSpeed progi megoldotta, vmilyen net optimalizáló!CHIP

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

mcmoha
Ez #45397-re ment. Bocs.<#idiota>

solo
Hali.Hát, jobb mint a pró sztrít meg a moszt vántid, de még mindig egy förtelen...Már kezdünk az autóvezetés irányába haladni, de vannak olyan autók aminek a viselkedése jobban hasonlít egy tömöt gumilabdára, mint egy versenyautóra...Sebaj...(mclaren vs. mclaren merci) a sima mclaren f1 úgy batton b@zdmeg, hogy irányítani alig lehet.:|

De sebaj, majd kipróbálom kománnyal is...
Amúgy jó kis szórakozás, le tudom vele kötni magamat, de a végefelé kezd már idegesítõ lenni...És persze televan megint bugokkal:|

fordgt vs. viper versenyben kiválasztom a vipert, zöld a lámpa, de mi a f@sz?! nem megy az autó xDDDD Olyan, mintha nyélgázon állva a féket is taposnám...Na mind1...ford gt vel azzal a rakás szarral sikerült megnyerni...

Aztán van egy ilyen üldözõs verseny, nord egyik szakaszán...Égbolt sehol.fekete semmi van helyette....

De már alakulgat: D

Sry az offért.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

mcmoha
Nagyon bena egy oldal.😄 Ha vegre eljutsz a mod oldalara akkor a jobb felso sarokban van egy nagy gomb: "1-click instal" alatta egy egeszen kicsi: "manual instal". Na az lesz az.😊 Eltartott egy darabig mire rajottem.😄

chalezlopez
Ez egy TOXIC 4870, hõcsöves egyedi hûtéssel. Melegedés szvsz kizárt. A hiba csak online fordul elõ...ami igazából nem is hiba nagyon, csak bántja a szememet, hogy nem teljesen folyamatos a grafika. Ha offline 60+ FPS megvan 25 verdával, akkor tök folyamatosan szépen fut, ráadásul ugye még 25 AI-t is számolni kell a procinak...online ugye nem kell számolni AI-t, viszont emellett 8-10 kocsival is döcögõsebben fut, mint offline. Ez az én nagy problémám.

Vamos Argentina!