rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Vamos Argentina!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Az NVidia tényleg jobb (nem vita tárgya, erre fejlesztenek még mindig)
Kompromisszumot kell kötni, még a legerõsebb vasnál is, online sokkal nagyobb a terhelés.
Neted milyen?
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Vamos Argentina!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mielõtt végleg visszatérnék nVidia videókártyára ATI-ról, kéne kis segítség...már ha van rá.
A problémám az, hogy 1680x1050-es grafikán játszom a lenti konfiggal, 3XAA-val és a játékon belül minden a legjobb minõségre van rakva. Amikor offline egyedül vagyok a pályán, szinte bármilyen moddal átlag 150-300 az FPS-em és gyönyörû folyamatos a játék. Ha elindítok még vagy 25 AI-t annyit kell tennem, hogy az árnyékot leveszem max-ról high-ra, és így is van kb min 60FPS-em, és tökéletesen fut a verseny.
A gondom online verseny közben van. Amikor idõmérõt futok a szerverünkön (HRC) teljesen jó a grafika sebessége, viszont amikor jönnek be a többiek, elég szépen elkezd csökkenni az FPS. Nem is lenne ezzel gond, de amikor elkezdõdik a verseny olyan szinten darabos az egész, hogy hihetetlen. Hiába van rajtnál és utánna 60-80 FPS, olyan szaggatósnak érzem... Azért ezzel a hardverrel nem kéne kompromisszumokat kötnöm szerintem... Vagy tényleg az ATI videókártyámra foghatom a dolgot? Esetleg modhiba is lehet? BMW M3 E92 mod. Az ezelõtti GTX260-al nem éreztem ilyen drasztikus lassulást, és akadozást.
Valakinek esetleg van valami tippje, hogy mi is a gond?
Vamos Argentina!
Fõtámogatók Simbin????....ehhh...ISI fail...?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Most vettem észre, hogy mi mindent lehet állítani az autón: guminyomás, kerékösszetartás, stabilizátorok diffi, váltóáttétel, leszorító erõk, stb. Van itt minden mit a búcsúban 😊
Termeszetesen, a fizikajat a korabbi NFS-sekhez vagy GRID-hez kell hasonlitgatni, mert amugy valoban vicces.
éééés kifagytam 😄
szal a fizika: inercia sehol nincs a valósághoz képest gumi sem ugy reagál ahogy kéne betapad az tény de máshogy, aranyos jopofa játék de nem reális
nem fikázni akarok de mióta ültem igazi drift autóban a saját fizikáim is viccesnek hatnak 😄
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Upsz..sorry 😊)))
Most mentem 2 gyors versenyt (szo szerint, 2 korosek😛). Az AI olyan arkados-szivatos, mindig elottem tortenik valami, barhonnan elem huzza (meg ha eppen sodrodik, akkor is), es feltartanak, cikaznak😄 Mintha szandekosan lokdosodesre akarnak kesztetni az embert😊 De azert sem megyek nekik😊
Az FFB-t is meg allitani kell, valamit a damper korul, mert egy kicsit meg a szokasos hintalovas cucc.
most probaltam pár karikát a Shiftel, nem is vészes kellemes kikapcsolodás, még örülnék is ha rf2 fele ilyen szép lenne 😊
fizikáról nem nyilatkozom😛
Nálam ahogy átérek a rajtvonalon valamiért kifagy, úgyhogy kuka, nem tudom kipróbálni 😊)))
Egész nyárom "elment" arra hogy 1-13-ig megnéztem minden részt😮
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A kidolgozásra köszi, de még ez csak elsõ blikkre készült, a matricákat még a pontos helyükre kell tenni, meg méretarányosan.
Jól mondtad, ez inkább gesztus.
öh, Road To The F1-re elõreláthatólag hogy kell majd nevezni, meg ilyenek? 😊
OFF
rég jártam itt, mi újság van? 😊
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr
Viszont addig szaroztam, amíg mások problémáját, sztem megoldottam.
Minden ATI kártyán a 9.2-es februári drivert - annélkül, hogy az elõzõt leszednéd -, tedd fel, és nekem minden nagy textúrát és nagy modelt használó modom tökéletes. Csak a BMW E92 maradt ugyanolyan szar.
Köszi, sziasztok.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Más. a Renault azonnali hatállyal menesztette Briatore-t és Symmonds-t
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki