rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ladics
simraceway.com-re én is betudtam lépni már 1 ideje küldtek emailt hogy betok, de hogy a fenébe lehet letõlteni ott bármit is?😄 egyszerüen nem találok olyan gombot a modon belül hogy download vagy hasonló és nem vok 1 analfabéta típus :]..

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

batihu
Szerintem a net is lehet, de a videókártya hûtésproblémája is. Nálam a 9600 GT azért lassult le,szinte szaggatott, mert a hûtõventilátor hibája miatt felmelegedett. Most új kártyám van 4850-es Ati, ami gyengébb mint a 4870 X2, de 1440*900-ban minden fullon tökéletesen mûködik.Ha hazamegyek kipróbálom az E92 modot, ha nálam is hibázik lehet, hogy az Ati kártyákkal nem megy a mod, bár ez eléggé valószínûtlen!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

ladics
én is így voltam vele :] topgear<3

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

chalezlopez
Ja a netem 700k le, 70k fel vidanet, szal nem vészes.

Vamos Argentina!

chalezlopez
Az csak a baj, hogy ugye lassan itt a dx10.1 és a 11 ideje, amiben állítólag az ATI nagyobbat fog domborítani. Namost én 90%-ban rFactort tolok, és most akkor "visszafejlõdés" lenne egy visszacsere, ugyanakkor jobban menne az rF. HA nem modhibáról van szó... Vagy tényleg kötök - nem is annyira kicsi - kompromisszumot a grafikával.

Vamos Argentina!

mcmoha
Valaki aki (ellentetben velem) ert is a moddolashoz biztos jobban el tudja magyarazni. LOD = Level Of Detail, azt jelenti minnel messzebb van egy ojjektum annal kevesebb reszletet mutat. Ha az autonknak csak a maximalis reszletessegu modelje van megcsinalva akkor nagyon sok memoriat hasznal es szaggatni fog. Par hozzaszolassal elorebb volt errol egy rovid eszmecsre, esetleg visszaolvashatsz. A hozzaertok szerint eleg nehez kijavitani. (Lehet nem nehez csak idoigenyes.) Tudmanyosan itt van leirva, hogy mi is ez a sz@r. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

simcompany
Tippek:
Az NVidia tényleg jobb (nem vita tárgya, erre fejlesztenek még mindig)
Kompromisszumot kell kötni, még a legerõsebb vasnál is, online sokkal nagyobb a terhelés.
Neted milyen?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

cselt
Akkor sanszos, hogy a modnak lesz valami kehéje, ha több embernél is mutatkozik ugyanaz a probléma.
chalezlopez
Egy kicsit bõvebben el tudnád magyarázni? Fogalmam nincs mi az a LOD, csak a gázpedált ismerem...<#smile> Amúgy az a poén, hogy nem panaszkodik mindenki, de pl akinek 4870x2 vga-ja van, el sem tud indulni, mert 20+ autónál szétesik a grafikája...

Vamos Argentina!

mcmoha
Nincs meg a mod, csak tippelni tudok. Ha ez a GTR2-es mod konverzioja akkor lehet az a hiba, hogy a konvertalo nem csinalt hozza LOD-okat. Az eredeti (GTR2) verzioban ugyanis nincsenek.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

chalezlopez
rFactor mesterek lenne itt egy kis problémám.
Mielõtt végleg visszatérnék nVidia videókártyára ATI-ról, kéne kis segítség...már ha van rá.

A problémám az, hogy 1680x1050-es grafikán játszom a lenti konfiggal, 3XAA-val és a játékon belül minden a legjobb minõségre van rakva. Amikor offline egyedül vagyok a pályán, szinte bármilyen moddal átlag 150-300 az FPS-em és gyönyörû folyamatos a játék. Ha elindítok még vagy 25 AI-t annyit kell tennem, hogy az árnyékot leveszem max-ról high-ra, és így is van kb min 60FPS-em, és tökéletesen fut a verseny.
A gondom online verseny közben van. Amikor idõmérõt futok a szerverünkön (HRC) teljesen jó a grafika sebessége, viszont amikor jönnek be a többiek, elég szépen elkezd csökkenni az FPS. Nem is lenne ezzel gond, de amikor elkezdõdik a verseny olyan szinten darabos az egész, hogy hihetetlen. Hiába van rajtnál és utánna 60-80 FPS, olyan szaggatósnak érzem... Azért ezzel a hardverrel nem kéne kompromisszumokat kötnöm szerintem... Vagy tényleg az ATI videókártyámra foghatom a dolgot? Esetleg modhiba is lehet? BMW M3 E92 mod. Az ezelõtti GTX260-al nem éreztem ilyen drasztikus lassulást, és akadozást.

Valakinek esetleg van valami tippje, hogy mi is a gond?

Vamos Argentina!

Ulvar
ÉN IS! 😄

Fõtámogatók Simbin????....ehhh...ISI fail...?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
A simraceway.com-ra ma be tudtam lépni

bosco05
Jah pont azt akartam írni, hogy a Race07 és az EVO már nem olyan jó mint az elõdök (GTR2, GTL). Evo már eléggé árkádosodott, bár lehet csak nekem tûnik úgy.
Ingy
Grid hez képest mindenképpen jobb. A másik, hogy Race és GTR Evo sem sokkal jobb, mielött kinyirtok nem üres fikázás akar lenni de a kocsik tehetetlensége tömegmozgása abszolut nem realis picit papirmaséként mozognak az autok.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ulvar
Olyan mint a Codemasters...Árkádot gyárt, nem hiszem hogy valaha túl szimesednének, hiszen õ nekik a potenciális vásárlók 10-15-20 között LEHET. Nem fognak egy játékot túl bonyolítani inkább még mindig a szépségre mennek. SZERINTEM. de ki tudja 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Alexease
Vagy soha, vagy ha ki tudnak sirni maguknak egy kis penzt az EA-tol, akkor az alapok mar megvannak, bar mikor😉 Meg egy-ket auto, nehany palya, leszedni az egeszbol a csicsat, aztan el lehet adni az egeszet megegyszer😊)
Dietrich
kiváncsi leszek mikor lesz rendes szim belõle ha már a készitõk között ott vannak a GTR2 alkotóinak egy része 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Danecay
Nekem egyelõre a fékezéssel vannak a legnagyobb gondjaim, gyakorlatilag egy kanyar elõtt sem tudok blokkolás nélkül fékezni, még ha meglehetõsen hosszúra is veszem a féktávot, arról meg nem is beszélve, hogy az AI lazán kifékez PRO-ban. A fékérzékenységet próbáltam lentebb venni, jelenleg 15, de így sem az igazi.

Alexease
Azkat meg nem teszteltem, de valoban van minden ami kell😊 Hogy mennyit szamit, majd kiderul😉 De ahoz az is kellene, hogy normalisabban lehessen erezni az autot😉
Totti5
Nem kell mindig HCskodni, elég ha az csak élvezetes. Pl az rfactor sem reális, ahogy egy LFS vagy netkar is teljesen más szemlélet szerint készült és teljesen más élményt ad, pedig állítólag mindegyik szim, aztán még sem az😄 bár nem próbáltam még az NFSt, várok a demóra, viszont ha élvezetes akkor nincs vele gond, hisz játékról van szó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Danecay
Szintén SHIFT:

Most vettem észre, hogy mi mindent lehet állítani az autón: guminyomás, kerékösszetartás, stabilizátorok diffi, váltóáttétel, leszorító erõk, stb. Van itt minden mit a búcsúban 😊

Alexease
😊))))
Termeszetesen, a fizikajat a korabbi NFS-sekhez vagy GRID-hez kell hasonlitgatni, mert amugy valoban vicces.
Ingy
*erõsen cenzúrázott tartalmú szöveg*
éééés kifagytam 😄
szal a fizika: inercia sehol nincs a valósághoz képest gumi sem ugy reagál ahogy kéne betapad az tény de máshogy, aranyos jopofa játék de nem reális
nem fikázni akarok de mióta ültem igazi drift autóban a saját fizikáim is viccesnek hatnak 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Ha az rFactor-t ismered, tudod piszkalni, akkor ezt is😉 Valaszd ki a kormenyod a Need for Speed SHIFT\ControllerDefaults\PC\ konyvtarbol, es nezd at az XML-t. Ugyanaz mint az rF.
Danecay
Arra is jöhet recept. Amint lent beraktál, az az alap ha jól vettem ki.

Alexease
A holtjatekokkal es az erzekenysegekkel nincs gond, ugyanazok a beallitasok mint az rFactorban😉 Csak az FFB-t piszkalgattam egy kicsit😊
lac coo
Itt kötelezõ nyilatkozni a fizikáról ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
éN NEM SZÍVOK VELE, ANNYIRE NEM LEHET JÓ, MINT A fIAT, BELETEKERTEM MÁR VAGY 3000-ET !
Upsz..sorry 😊)))

Danecay
Azért ha kikísérletezel egy jó kormánybeállítást (holtjáték, gáz, fékérzékenység stb.) ne tartsd magadban 😊

Alexease
Ne is mondj semmit a fizikarol, mert a vegen nalad is fagyni fog😊)))

Most mentem 2 gyors versenyt (szo szerint, 2 korosek😛). Az AI olyan arkados-szivatos, mindig elottem tortenik valami, barhonnan elem huzza (meg ha eppen sodrodik, akkor is), es feltartanak, cikaznak😄 Mintha szandekosan lokdosodesre akarnak kesztetni az embert😊 De azert sem megyek nekik😊

Az FFB-t is meg allitani kell, valamit a damper korul, mert egy kicsit meg a szokasos hintalovas cucc.
Ingy
biztos tudja hogy miket mondasz itt a forumokon 😄
most probaltam pár karikát a Shiftel, nem is vészes kellemes kikapcsolodás, még örülnék is ha rf2 fele ilyen szép lenne 😊
fizikáról nem nyilatkozom😛

lac coo
NFSS:
Nálam ahogy átérek a rajtvonalon valamiért kifagy, úgyhogy kuka, nem tudom kipróbálni 😊)))

milk4
Neeeee!Most neked köszönhetõen újra megfogom nézni mindegyik Top Gear szezont😮😄
Egész nyárom "elment" arra hogy 1-13-ig megnéztem minden részt😮

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Alexease
😊 <#zavart1><#taps>
simcompany
Majd erre a forumunkon, meg az oldalon lesz bõven info.
A kidolgozásra köszi, de még ez csak elsõ blikkre készült, a matricákat még a pontos helyükre kell tenni, meg méretarányosan.
Jól mondtad, ez inkább gesztus.

dawydbu
szép gesztus 😊 értékelendõ 😉 és a kidolgozás is elsõosztályú! 😉

öh, Road To The F1-re elõreláthatólag hogy kell majd nevezni, meg ilyenek? 😊

OFF
rég jártam itt, mi újság van? 😊

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

😞

simcompany

bardocz
Grafikailag az összes többi platformtól elmarad.
bardocz
Wii-tõl nem is kell többet várni, xbox meg ps3 sokkal jobb lesz.
pointer4
Tudom nem olyan 1xrû a kipróbálása, de win7el nézted?
Batmanci
Ismételten köszönöm, de hiába mentem végig lépésenként az ott leírtakon, meg a linkeken, semmi nem segített.
Viszont addig szaroztam, amíg mások problémáját, sztem megoldottam.
Minden ATI kártyán a 9.2-es februári drivert - annélkül, hogy az elõzõt leszednéd -, tedd fel, és nekem minden nagy textúrát és nagy modelt használó modom tökéletes. Csak a BMW E92 maradt ugyanolyan szar.
Köszi, sziasztok.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

macleody
<#wow1>
simcompany
a Wii jó móka, lehet röhögni, mozogsz valamennyit legalább. de az F1-hez nem sok köze van.

Más. a Renault azonnali hatállyal menesztette Briatore-t és Symmonds-t

arty
a marketingje jó csak 😊

Forza.

JuanG
najó de ez render trailer-nek tûnik 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
erre nm is gondoltam...nem ismerem a wii -t de azt hallottam jó cucc, ezért grafikailag ez kevésnek tûnik...de amúgy símán olyan mint egy lebutított ISI engine 😛P

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Batmanci
Kösz, meglesem.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Roger6
Köszi a segítséget mindkettõtöknek! #45343 / #45346

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever