rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
LOL!😊 Kibanyasztam ezt-azt az NFS:SHIFT-bol, es meg a gumi file-ok is ugyanazok😊)))) Ha kell valakinek ~40 db NFS drift/street/race/slick gumi file, az szoljon😊)))
bardocz
Jaja.
De melesleg még rosszul is irja mert az EVO RACE07 br tud menteni nem a racerbe.

BTB Evo support:
Race 07
GTR Evolution
GTR2
GT Legends

BTB Pro support:
rFactor
Richard Burns Rally
Racer
DirectX (for import into other 3d tools)

Toby0501
Mert a BTB Evo, csak simbin cuccokba tud menteni, neked a BTB Pro kell! Egyébként ezt a honlapon írják is..

adikakk
megvetem a Bob's Tracks Builder t és csinálok pályát de nem tom kimenteni rfactorba hanem csak gtr be meg racerbe mit tegyek???

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

lac coo
Ejha !!!<#worship><#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Azzal nem mûködik a cucc ...

Alexease
1. Errol a MASIK topicban.
2. Itt NINCS warez, abbol nem is fogsz talalni, aki hasznalja megvette.
adikakk
Bob's Tracks Builder valaki belinkelné nekem mert nem találom sehol az oldalán meg fizetni kell

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Alexease
<#eljen><#worship><#taps>
Alexease
Azon mar nem bitzos hogy mukodnek az ISI plugin-en (5-6 verziora keszultek). De a masik topicban, majd megmondja valaki, aki esetleg probalta azzal is.
Norbi1990
Egy kis OFF
Megnyerte Michelisz a Seat Leon Európakupát <#taps>
adikakk
nekem 3ds max 9 em van az baj?

Alexease
- 3D Studio MAX (5-8)
- 3DSimEd
- Bob's Tracks Builder

Leirasok, help ennek a topic-nak az elejen: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1197067820
adikakk
hy all
újra elkezdtem rfactporozni
lenne 1 kérdésem mien programmal lehet pályát csinálni?

Smicy2

Charade GTti

Ingy
Ha a megane ra gondolsz az gyári IS és nincs közöm hozzá, a Clio t Eddy3spainék csinálják.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Gyári ISI lesz, vagy ki adja ki ?

Ingy
Clio fizikaval kész vagyok elvileg mar nem rajtam mulik a kiadás

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
kipróbáltam én is a cimbinél, lehúztam Alex beállját is, de még nem tettem be.
Szal elsõ tapasztalat az az hogy szörnyû! 😊)
A beállokon (irányítás) nálam majd 35%-n volt a holtjáték, és a két kormányra vonatkozót is lõni kellett (sebességfüggõt és az alap reagálást), majd futómûtuningot véve a kormány:kerék fordulási szöget is nyitottam (kisautóm van egyenlõre, Ford Cosworth 4×4).
Most már elmegy,...mondjuk a NetKar-tõl igen messze van 😄

Bocs az off-ért, csak ezt gyorsba hátha segít...de sztem sokat ne várj.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lacica
A H-váltót,hol bírod állítani?

lac coo
Renaultból nem lesz demo vagy valami.Az is rF2-es balhé ...? 😊

Hecker007
oké, köszi, akkor marad a drift revo, meg az obs 2.3

lac coo
Hát ez még mindig gagyi 😊))
Billeg a kormány a kezemben tényleg mint valami bárka.Soha nem értettem hogy lehet így elcseszni egy analóg kontroller irányítást, minek bele a sok kurfli ....
Most van az uninstall 😊)))

lac coo
Nem fog behalni amiatt, mert csak két pedálom van ?Váltót sem néztem de gondolom H-ra osztottad ki ....

Ingy
uninstall megvolt 😄

lac coo
Köszi, majd egyszwer megnézem, most egy darabig nem kínlódok vele 😊)

Alexease
Probald ezt: NFS SHIFT Kormany/FFB beallitasok

Pillango+H-Pattern+3Pedal, minden linearis, a kormany alapbol 900 fok, de linearisan 450-re lehuzva (amugy sem forgatja a kormanyt +-45 foknal jobbn😄).

Tetszene a dolog, vegre valami ami hasznalhatobb lenne (mint autos jatek), de megsem az igazi😊 Sokat allitgattam, de nem lett sokkal jobb.

Egyreszt, az auto tekeredese es a gumi, mindenhol tapad es keresztbe akar csuszni, kanyarodni😊 Gondolom, igy latvanyos, valszeg a 900LE cuccokkal is (most valami default BMW-m van csak😛).

Masreszt, valszeg csak a kormany es az FFB beallitasok ugyanazok mint az rFactor-e (bar mar nem hasznal kamu efekteket, mint az elozo NFS, vagyis valamit piszkaltak rajta rendesen😛), az alap meg az elozo NFS-Style😛 De ha rF-bol akartak kiindulni, akkor eppen az hianyzik belole, ami az rF-be FFB ujdonsag volt. A Neutral- (semleges, kozepallasos FFB-erzes) es a tapadas-vesztes allitas.
Ingy
mivel nem publikus...nem is kapsz linket 😛
szerencsére még kezdetleges a fizika ami kikerült, majd lesz 1 verzió vmikor a jövöben lehet vsz kivarom az rf2 motort

batihu
Tegnap feltelepítettem, mentem vagy 4 versenyt, de az indulásnál már felidegesítettem magam, végig kell hallgatni a szövegelést, én tolni akarom! Az autók kidolgozottsága nagyon jó, szépek, jók az effektek, de a fizika...Az autók elég furcsán viselkednek! <#levele>Reggel, már nem volt a gépemen!<#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Hecker007
Üdv!
Valaki tudna adni egy linket a HVDL v2 modhoz? A HVDL fórumán a link nem mûködik, máshol pedig nem találtam meg:S

Elõre is köszi!

Ingy
tán nem is ez a baj, hanem ha körbe nézel mivan a világban? nézzük hüjének a népet, mert a többség az...
mintha semmi értelme nem lenne a kreatív munkának, ki a franc fizetné ki hogy hónapokat töltök a fizika tökéletesitésére 😞

lac coo
És gondolom nem véletlen van az Intel és az NVidia logo sem 😊)))))

Ingy
azért mert nem minõség szerint készülnek a játékok hanem mint az építõipar, basszuk össze oszt a birkák megveszik ennyi
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 😄

lac coo
Még valami ...
Az újabb gépemet eladtam ( egy rakás szar volt...) most a régi P4-est használom amíg nincs másik ...
Valaki mondja már el nekem, mi a fenétõl úgy készülnek az újabb játékok, hogy mint pl. ez is, minimumon is épp hogy fut, de olyan ronda mint az okádék ? A régi XPand Rally meg emeltt álomszép és tol vagy 100 fps-t ?
Ez is GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr ! 😊)))

Ulvar
Ha tisztán játszol akkor valamennyire tudod élvezni de csak mint üres idõdet kitöltõ szórakozás. Kipróbáltam eg yjáték módot ahol egy ellenfél van és 2 hasonló gíp küzd.. 5mp elõny vagy aki hamarabb ér a célba nyer...Az istennek sem tudtam megelõzni(minden ami létezik kikapcsoltam segítség full hard minden ami csak lehet nehezítés megvan persze) fogtam megforgattam mrá meg volt az 5 mp elõny...hülyeség az egész ilyen szempontból. ideális ívet mutat az a marhaság...felesleges 4 milliárd íven lehet fordulni ugyanúgy.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

lac coo
Azt nem értem alapból hogy a fenébe lehet ilyen kormánybeállítást belerakni ??? Vezethetetlen, ráadásul én soha nem tudom ezt a nyakatekert ócskaságot belõni, mindig felhúzom magam rajta 😊)))

Alexease
Nem biztos, hogy attol, de a Magyaritasok miatt elofordulhatnak trukkok itt-ott, doleg az overlay-es cuccoknal😉

A Magyaritast alapbol kerulni kell mindenhol, kezdve a Windows-tol😊
Ingy
na most lett uninstall, kiakadt a fék és hiaba kalibralom be nem mukodik, majdnem szetvertem a gépet
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

lac coo
Angol nyelven meg megy mindenféle trükk-állítgatás nélkül ! 😊))))
Vagy nem attól, de semmit nem csináltam vele, és most jó 😊)))
Sok értelme nem volt kínlódni, nekem nem tetszik, az irányítás marha rossz, képtelen vagyok mindent lineárisra állítani, fizika is unalmas ...

lacica
Video kártya ATi,NVidia?

Totti5
Már van demo, ha az is fagy akkor gépi hiba illetve pc sux, ha az múkodik normálisan akkor a warez a rossz...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Win 95 -kompatibilitással megy....de így meg recseg a hang és iszonyatosan szaggat, ...

lac coo
Mondtuk hogy ne mondj rosszat róla !!!!!!!! 😊))

Ingy
nálam is kifagyott a célnál bakker 😄
win7

Alexease
Ez itt OFF, de ugy sincs forgalom, es a masik topicban lehetetlen ertekezni😊

Persze hogy fagy😊 Manapsag mar azon is csodalkozok, hogy sokaknak egyaltalan elindul valami😊)) Persze, tisztelet a kivetelnek!

Probald ki a demo-t, ha az is fagy, akkor nem crack😊 Bar lehetnek kulonbsegek a demo es a teljes kozott (a teljes "folyamatosan" kapcsolodna a halohoz, net-hez, IP-t, portot ellenorizhet stb.).

Amugy a szokasos dolgokon erdemes vegigmenni:
- videokartya driver frissit, default-ra allit, tunning-, allito programjai lelo;
- DirectX frissit (2009 augusztusi), alapra allit;
- Hangkartya driver hardware-es gyorsitas kikapcs es/vagy mediumra allit;
- hatterben futo MINDEN program lelo;
- virusirto es tuzfal kikapcs, uninstall, lelo, leallit stb.
- Vista/Win7 jogosultsagok engedelyezese (sajat konyvtarba es a Documents and Settings-be irkalgat);
- stb.😊
lac coo
Én billentyûvel meg gamepaddal nem tudok menni 10 métert sem 😊)))Nem áll rá a kezem 😊))
Jah..megnézem a majd a demot.... Ahogy most piszkáltam már sikerült mennem fél kört 😊))))

bardocz
Nyomd konzolon, ott úgysincs fagyás, és a kontroller tökéletes hozzá😄
dawydbu
próbáld letölteni a demót, aztán ha az mûködik, akkor biztos, hogy a tört vrzió miatt rossz a teljes 😉 (demot pl. itt megtalálod)

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

lac coo
Soknak fagy , ahogy nézem a tpikjában. Valami van amivel nem fér össze fene tudja mi ... 😊