rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De melesleg még rosszul is irja mert az EVO RACE07 br tud menteni nem a racerbe.
BTB Evo support:
Race 07
GTR Evolution
GTR2
GT Legends
BTB Pro support:
rFactor
Richard Burns Rally
Racer
DirectX (for import into other 3d tools)
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2. Itt NINCS warez, abbol nem is fogsz talalni, aki hasznalja megvette.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
- 3DSimEd
- Bob's Tracks Builder
Leirasok, help ennek a topic-nak az elejen: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1197067820
újra elkezdtem rfactporozni
lenne 1 kérdésem mien programmal lehet pályát csinálni?
Charade GTti
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Szal elsõ tapasztalat az az hogy szörnyû! 😊)
A beállokon (irányítás) nálam majd 35%-n volt a holtjáték, és a két kormányra vonatkozót is lõni kellett (sebességfüggõt és az alap reagálást), majd futómûtuningot véve a kormány:kerék fordulási szöget is nyitottam (kisautóm van egyenlõre, Ford Cosworth 4×4).
Most már elmegy,...mondjuk a NetKar-tõl igen messze van 😄
Bocs az off-ért, csak ezt gyorsba hátha segít...de sztem sokat ne várj.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Billeg a kormány a kezemben tényleg mint valami bárka.Soha nem értettem hogy lehet így elcseszni egy analóg kontroller irányítást, minek bele a sok kurfli ....
Most van az uninstall 😊)))
Pillango+H-Pattern+3Pedal, minden linearis, a kormany alapbol 900 fok, de linearisan 450-re lehuzva (amugy sem forgatja a kormanyt +-45 foknal jobbn😄).
Tetszene a dolog, vegre valami ami hasznalhatobb lenne (mint autos jatek), de megsem az igazi😊 Sokat allitgattam, de nem lett sokkal jobb.
Egyreszt, az auto tekeredese es a gumi, mindenhol tapad es keresztbe akar csuszni, kanyarodni😊 Gondolom, igy latvanyos, valszeg a 900LE cuccokkal is (most valami default BMW-m van csak😛).
Masreszt, valszeg csak a kormany es az FFB beallitasok ugyanazok mint az rFactor-e (bar mar nem hasznal kamu efekteket, mint az elozo NFS, vagyis valamit piszkaltak rajta rendesen😛), az alap meg az elozo NFS-Style😛 De ha rF-bol akartak kiindulni, akkor eppen az hianyzik belole, ami az rF-be FFB ujdonsag volt. A Neutral- (semleges, kozepallasos FFB-erzes) es a tapadas-vesztes allitas.
szerencsére még kezdetleges a fizika ami kikerült, majd lesz 1 verzió vmikor a jövöben lehet vsz kivarom az rf2 motort
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Valaki tudna adni egy linket a HVDL v2 modhoz? A HVDL fórumán a link nem mûködik, máshol pedig nem találtam meg:S
Elõre is köszi!
mintha semmi értelme nem lenne a kreatív munkának, ki a franc fizetné ki hogy hónapokat töltök a fizika tökéletesitésére 😞
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 😄
Az újabb gépemet eladtam ( egy rakás szar volt...) most a régi P4-est használom amíg nincs másik ...
Valaki mondja már el nekem, mi a fenétõl úgy készülnek az újabb játékok, hogy mint pl. ez is, minimumon is épp hogy fut, de olyan ronda mint az okádék ? A régi XPand Rally meg emeltt álomszép és tol vagy 100 fps-t ?
Ez is GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr ! 😊)))
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A Magyaritast alapbol kerulni kell mindenhol, kezdve a Windows-tol😊
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Vagy nem attól, de semmit nem csináltam vele, és most jó 😊)))
Sok értelme nem volt kínlódni, nekem nem tetszik, az irányítás marha rossz, képtelen vagyok mindent lineárisra állítani, fizika is unalmas ...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
win7
Persze hogy fagy😊 Manapsag mar azon is csodalkozok, hogy sokaknak egyaltalan elindul valami😊)) Persze, tisztelet a kivetelnek!
Probald ki a demo-t, ha az is fagy, akkor nem crack😊 Bar lehetnek kulonbsegek a demo es a teljes kozott (a teljes "folyamatosan" kapcsolodna a halohoz, net-hez, IP-t, portot ellenorizhet stb.).
Amugy a szokasos dolgokon erdemes vegigmenni:
- videokartya driver frissit, default-ra allit, tunning-, allito programjai lelo;
- DirectX frissit (2009 augusztusi), alapra allit;
- Hangkartya driver hardware-es gyorsitas kikapcs es/vagy mediumra allit;
- hatterben futo MINDEN program lelo;
- virusirto es tuzfal kikapcs, uninstall, lelo, leallit stb.
- Vista/Win7 jogosultsagok engedelyezese (sajat konyvtarba es a Documents and Settings-be irkalgat);
- stb.😊
Jah..megnézem a majd a demot.... Ahogy most piszkáltam már sikerült mennem fél kört 😊))))
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr