rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Kellene egy kis HELP.
Havernak 1.150-re van jogtiszta kódja, megvette annó. Azóta nyomta is már 1.255-re frissítve, de nem ért a telepítéshez, nem tudja ki csinálta meg neki.
Namost "Unknown Internal Error"-al folyamatosan elszáll a játék, hiába rakja újra, én majd csak este megyek segíteni neki 😊 Mi a helyes telepítés, ha régi verzióra kapott csak kódot? Simán rá lehet dobni az upgradeket? Ill. kell az 1.250 és az 1.255 is?
Köszi elõre is!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
VSR, Simco, Maszim, HRC. Ezek azok a ligák ahol érdemes kipróbálnod magad ha rFactorozol.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nyugodtan rakhatsz be kepet, de a warez linket hagyd le a sarkarol. THX!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
aki akar jönni adjon msn v inkabb skypot
Én speciel sajnálom, mert színes egyéniség volt, még ha szakbarbár is.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
OptionsDir=UIDATA\WCP\
OSCFile=WCP.OSC,
ird at igy:
//OptionsDir=UIDATA\WCP\
//OSCFile=WCP.OSC
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Fel raktam a F12009WCP modot meg hozzá az ausztrál pályát, és mikor indítanám a játékot odáig jut el hogy kijön egy fekete képernyõ meg lehet mozgatni az egeret, mást nem csinál.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm elõre is.
Jó éjt!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
naja lehet vicces a név de a világon kevés aútó tartja ilyen jól az árát, kivikszolt darabokért 5 millio jent is elkérnek <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Hamaride,
Ucuneki,
Stb....
<#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Query Port Start="34297" // range is 1025 - 65535
Port Start="34397" // range is 1025 - 65535
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
ha m,ás is tudja írjon nyugodtan
De ha mukodne is, ki az az elvetemult, nagyon raeros ember, aki 70 autonak beallitja a fizikajat, ugy hogy autonkent tobb tucat upgrade es gumi van😊 Nem beszelve az AI-rol, palyatapadasokrol stb.😊 Technikailag meg lehetne csinalni, mert ugyanez (rFactor), minden szoveges, ismert, ertheto, csak hat brutalis mennyisegu ido😊
Sajnos a SHIFT-ben az egesz jatekmenet buktas, legalabbis a szimes beallitasokhoz. Az AI brutalis😊
Az online nem tudom milyen, nem probaltam, de a kodok alapjan minden beallitas meg van benne, ami szukseges, abszolut lehet korlatozni a nezeteket, valtast, HUD-ot, figyeli a kanyar levagast, nem enged visszafele menni a palyan stb.
Nincs olyan gond, mintha a GRID-bol lenne, hogy nullarol kell csinalni felfuggesztes, motor, valto es egyeb file-okat, mert az mar ebben kesz van😊
Mindenhol a megauploados szerepel csak, de onnan 12 kilobytal jön és eddig legalább 10x álltam neki, de mindig lefagy a vége felé és ez már elég idegesítõ tud lenni, hogy órákat várok mire megáll a letöltés és nem folytatódik :S
- Bar sehol sem emlitik es hir sincs rola, de ha ennyi minden egyezik, lehet, hogy a volt SimBin/Blimey csapat "veglegesen" megvette azt a korabbi ISI engine-t, es mar sajatjakent hasznalhatja😊
A masodiknak nagy a valoszinusege, mert az osszes valto, motor, kaztni, felfuggesztes file ugyanaz mint az rFactor😊 Raadasul meg GMT file-ok is hasonloak, kodolt MTX😊
Tessek, itt az Aston Martin DB9 file cuccos (persze modellek es texturak nelkul, az mar nagyobb😛):
aston_martin_db9_physics.zip