rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
kimaradt: telepítsd fel 1.255-ig majd utána aktiváljátok...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ha anno vett kódot az jó kell legyen az új verziókhoz is...vagyis ha a telepítések után elindul a játék fullosan, mennek a modok stb, és játék közben lép ki ilyen hibaüzenettel akkor valszeg nem a kóddal van baja...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sziasztok!
Kellene egy kis HELP.
Havernak 1.150-re van jogtiszta kódja, megvette annó. Azóta nyomta is már 1.255-re frissítve, de nem ért a telepítéshez, nem tudja ki csinálta meg neki.
Namost "Unknown Internal Error"-al folyamatosan elszáll a játék, hiába rakja újra, én majd csak este megyek segíteni neki 😊 Mi a helyes telepítés, ha régi verzióra kapott csak kódot? Simán rá lehet dobni az upgradeket? Ill. kell az 1.250 és az 1.255 is?
Köszi elõre is!

zolee145
De ha nincs rajta a link akkor minek a kép? Mert abban megegyezhetünk, hogy a kép létének és belinkelésének egyetlen dolog ad értelmet (nevezett júzer esetében), a link a jobb alsóban.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ulvar
LÁSD BANNER. 😊

VSR, Simco, Maszim, HRC. Ezek azok a ligák ahol érdemes kipróbálnod magad ha rFactorozol.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Alexease
Privat szerverre nehez lesz osszehangolni futamot. Tucatjaval vannak rendezett, szervezett szerverek (😄), bajnoksagok, ezerszam vannak a MOD-ok, nem egyszeru leszervezni:/
Alexease
A kepeidet kiszedtem, mar mindenki latta, nem vesztettel semmt😉

Nyugodtan rakhatsz be kepet, de a warez linket hagyd le a sarkarol. THX!
DJKonya
Köszönöm!

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

mcmoha
<#nevetes2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

adikakk
de csak probálni h müködik e a szerver anyira vki h megnéze be tud e lépni

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

lac coo
Mert ide csak profik járnak ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dietrich
az öreg Dont leváltotta a camorra 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

adikakk
miért is???

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

lac coo
Ne izgulj már, innen a kutya se fog menni , valószinüleg !

adikakk
vki nem jön multizni??
aki akar jönni adjon msn v inkabb skypot

mcmoha
Csak nekem tunik ugy, hogy ez egy reklam? NFS Shift topicba is tett fel kepet, a jobb also sarokban ugyanezzel a logoval.<#ejnye1>

JuanG
oké <#eljen>...reméld, hogy mennek majd sokan 😊

lac coo
Ilyen van vagy lesz GTL-hez , nem ? 😊

mcmoha
RIP maffioso!<#vigyor1>

simcompany
Egy rövid megemlékezésben vegyünk búcsút Briatore-tól, örökös eltiltást kapott, azaz többet nem látjuk.
Én speciel sajnálom, mert színes egyéniség volt, még ha szakbarbár is.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

batihu
Nagyon szép autó! <#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

mcmoha
Az .rfm-ben ezt a ket sort:
OptionsDir=UIDATA\WCP\
OSCFile=WCP.OSC,
ird at igy:
//OptionsDir=UIDATA\WCP\
//OSCFile=WCP.OSC

zolee145
Ha "megveted" akkor miért használod? <#banplz>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

DJKonya
Sziasztok.
Fel raktam a F12009WCP modot meg hozzá az ausztrál pályát, és mikor indítanám a játékot odáig jut el hogy kijön egy fekete képernyõ meg lehet mozgatni az egeret, mást nem csinál.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm elõre is.
Jó éjt!

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Ingy

naja lehet vicces a név de a világon kevés aútó tartja ilyen jól az árát, kivikszolt darabokért 5 millio jent is elkérnek <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
rFactor Dedicated.exe
adikakk
meg 1 kérdés h tok szervert csinálni engedélyeztem a portokat

lac coo
Nem mondod !.... 😛

adikakk
sztem japán nevek <#buck>

adikakk
ugyan igy van nekem is az ini

lac coo
Hakosuka....Ilyen nevet hogy lehet adni egy autónak ??? 😄DDD

Hamaride,
Ucuneki,
Stb....

<#idiota>

Ingy
ja és ha valaki kimarkolja nekem a Hakosukát (71 es Skyline 2000 GT-r) kap tõlem 1 csókot, kedvenc autóm 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
Na ezt nem kellett volna belinkelni, azon kivül hogy elöször becsuklottam a röhögéstõl, másodszinten ugy kib@szta a biztositékot, hogy lelkiismeret nélkül vagy háttal ülve ekkora foshalmazt hogy mernek piacra adni, ekkora kamu fizika, szánalom az egész...bocsánat a nyelvezetért sok volt a zöldtea

Alexease
A ..\rFactor\UserData\TENEVED\Multiplayer.ini-ben nezd meg ezeket a sorokat:

Query Port Start="34297" // range is 1025 - 65535
Port Start="34397" // range is 1025 - 65535
macleody
TCP:34447
UDP:34297, 34397

Elvileg ezeket kell routerben engedélyezni.
batihu
Szerintem csak az rfactort kell a kivételekhez tenni a tûzfalnál!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

adikakk
alexease mien portot kell engedélyezni h tugyak multizni rfactorba???
ha m,ás is tudja írjon nyugodtan

Alexease
Egyelore meg csak kicsomagolni lehet az egeszet, vissza nem😉 Vagy az EXE-t kellene modositani (mar probaltam😛), vagy egy becsomagolo kellene.

De ha mukodne is, ki az az elvetemult, nagyon raeros ember, aki 70 autonak beallitja a fizikajat, ugy hogy autonkent tobb tucat upgrade es gumi van😊 Nem beszelve az AI-rol, palyatapadasokrol stb.😊 Technikailag meg lehetne csinalni, mert ugyanez (rFactor), minden szoveges, ismert, ertheto, csak hat brutalis mennyisegu ido😊

Sajnos a SHIFT-ben az egesz jatekmenet buktas, legalabbis a szimes beallitasokhoz. Az AI brutalis😊

Az online nem tudom milyen, nem probaltam, de a kodok alapjan minden beallitas meg van benne, ami szukseges, abszolut lehet korlatozni a nezeteket, valtast, HUD-ot, figyeli a kanyar levagast, nem enged visszafele menni a palyan stb.
Alexease
Ja😊 Valszeg hasonlo, mint a RACE, de azzal nem mukodik, mar probaltam😊)) Amugy a modelleken kivul, minden meg van😊 Szerintem, elobb utobb azt is megpiszkaljak, es mivel az egesz teljesen hasonlo mint ez, igy eleg gyorsan at lehet portolni az autokat, palyakat😊))

Nincs olyan gond, mintha a GRID-bol lenne, hogy nullarol kell csinalni felfuggesztes, motor, valto es egyeb file-okat, mert az mar ebben kesz van😊
lac coo
Má' megint a Zonda...? 😛PP

lac coo
Kösz ! És mit csináljak vele ? 😊)))

batihu
Nem lehetne házilag megbarkácsolni a Shift-et, hogy jó legyen a fizikája? A grafika az nagyon tetszett. Fõleg a belsõ nézetek!

JuanG
na azt az mtx-et kéne kikodolni 😛P

ArsenalForever
Nagyon szépen köszönöm.

ArsenalForever
Nem tudtok normális linket a gp2-es Simco modhoz?
Mindenhol a megauploados szerepel csak, de onnan 12 kilobytal jön és eddig legalább 10x álltam neki, de mindig lefagy a vége felé és ez már elég idegesítõ tud lenni, hogy órákat várok mire megáll a letöltés és nem folytatódik :S

Alexease
- Nem hinnem, hogy levedtek volna ezt a szintu beallitas stilust, strukturat, megoldast stb.😊
- Bar sehol sem emlitik es hir sincs rola, de ha ennyi minden egyezik, lehet, hogy a volt SimBin/Blimey csapat "veglegesen" megvette azt a korabbi ISI engine-t, es mar sajatjakent hasznalhatja😊

A masodiknak nagy a valoszinusege, mert az osszes valto, motor, kaztni, felfuggesztes file ugyanaz mint az rFactor😊 Raadasul meg GMT file-ok is hasonloak, kodolt MTX😊

Tessek, itt az Aston Martin DB9 file cuccos (persze modellek es texturak nelkul, az mar nagyobb😛):
aston_martin_db9_physics.zip
lac coo
Küld el ISI-nek, hátha kiperel némi pénzt belõlük ! 😄DDDD

Alexease
Mivel kicsi, igy felraktam azonnal (azert at kell nezni, azert tuti belepiszkaltak valami ujdonsagot😛): NFS_SHIFT_gumik.zip