rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, nekem 240 környéke volt eddig a max, ott még ilyet nem nagyon tapasztaltam.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
amugy meg a pálya az rFactor/GameData/Location könyvtárban van valahol, próbáld onnan beimportálni?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
vki segítsen nagyon fontos lenne amint kész lenne kiadnám
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Leszedtem az f1 wcp-t .Hogyan tudok olyan hud-ot varázsolni alá mint ami a tv-be van 😊
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Én sajna még Euro ringen se tudok hiba nélkül végig menni nem hogy Nordon :S
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
csinálok mapot de egy kis segítség kéne kilépek a boby trackbõl és nem tom utána h kell folytatni a mapot vki segítsen pls
addig is pár kép 40km hoszú lesz de meg csak 1

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://www.youtube.com/watch?v=kM7CivWwd9I
Nekem valami kis Fordom volt, ,fejembe száll a vér 150-nél, vagy mi ? 😊))
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sõt még csak nem is kipufog :p
szar 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az elég komolyan néz ki!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Elõször is szeretném leszögezni, hogy teljesen setupolási analfabéta vagyok, nem értek hozzá a legkisebb mértékben sem. Azért letöltöttem a MoTeC nevû telemetriát a játékhoz, és hát pár kör után megnéztem az eredményeket. Gyönyörû görbék meg minden, de ez annyira nem érdekel. Szóval pl. ami érdekel:
1. Toban Long pálya - jobb oldalon az autó kerekei tíz fokkal alacsonyabb hõmérsékletet mutatnak a bal oldaliakhoz képest. Ezen hogyan tudnék változtatni? Milyen lehetõségeim vannak?
2. A gumik külsõ részei kopnak, és melegednek fel a legjobban, a középsõ, illetve belsõ része pedig szinte hideg, és érintetlen marad. Ilyenkor mi a teendõ?
Segítségeteket elõre is köszönöm! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
A probléma nem ez, hanem hogy mikor elölrõl elkezdtem telepíteni szépen felment és futott is a játék a megvásárolt 1.150-el, majd az 1.250-es frissítéssel is. De amint rádobtam a hivatalos oldalról leszedett 1.255 upgrade-t, nem hajlandó elindulni. Így kénytelen voltam crackelt exe-vel megoldani... és ment is. Ez elég gáz sztem, így ösztönzik az embereket a vásárlásra?
Ha ugy all hozza az ember, hogy megis csak egy NFS, akkor nem olyan veszes😊)))) Bar az AI-tol falra lehet maszni, nekem ez a szandekos kilodoses valahogy nem jon be.
De az egesznek annyi elonye van, hogy igy lehet legalabb latni, hogy ez a fizikai engine, elfut ilyen grafikaval, animacioval egyutt is😉
húbazmeg kipróbáltam az nfs shift demot...hát az egész egy nagy rakás FOS!!! Lehet hogy túl "sokat" vártam tõle, de ez értékelhetetlen, grafika szar (lehet dx10-be szebb ha van), az irányítás egy tré...nebassz 2 féle g25 elõregyártott beállítás?? és a készítõk ki is próbálták? mert kuka az egész sztem...na a verseny meg pfffff...idióta AI (grid óta azt hittem rosszabb nem lehet, de ez az) lelassít 100 km/h-ra az au rouge elõtt??...naszóval nagy tré és csalódás az egész én meg majdnem leszedtem warezba de ez még annyit se ér, jéééézus 😞((
a zonda jó verda de azt nem gondoltam volna hogy ennyire 😛
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Nem lehet valami grafikai izé?
Mert ha pl kijön egy 1.260 akkor megint le kéne gyalulni, újrahúzni és ha minden upgrade fenn van akkor aktiválni?
.