rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://jgracing.uw.hu/AE86_skin.dds
http://jgracing.uw.hu/corolla_skin.dds
csináltam mip levels-t...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Szóval Juan! Vagy a mipmap-el mensd a ddst vagy simedbe nyisd meg a gmt(ket) és vedd ki a materialoknál a mipmap mellõl a pipát.<#kacsint>#kacsint>
amúgy nagyon állat mod, köszönjük <#worship>#worship>
Charade GTti

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
ui.: Nezd meg, hogy mukodik-e a letoltes! THX!
de innen törlöm vasárnap 😊...
Kiválasztom a modot és amikor töltené be a kocsit kilép az rFactorból.
Valami ötlet?
Attól féltem,hogy ez egy olyan mod lesz amit egy kör után törlök,de kellemesen csalódtam.Drift rulez<#worship>#worship>
Amerikai cég és csak onnan lehet rendelni,de amíg kihoznák az ott "csupán" 25-30E Ft értékû készletet a szállítás árából már egy G25-öt is tudnék venni!<#merges3>#merges3><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Ha valaki megpillantana egy ilyen váltót használtan lehetõleg belföldi eladótól az FELTÉTLENÜL írjon nekem! KELL<#guluszem1>#guluszem1>
FONTOS TUDNIVALÓK: ezt a „modot” a magam szórakoztatására csináltam, ne kezeljétek modként, úgy áll ahogy áll, a közeljövõben nem nagyon lesz továbbfejlesztve. Egy gyors izgalmas szórakoztató autót akartam csinálni, amivel pl. hegyi pályákon lehet csapatni. A modban 2 autó van, egy Corolla utcai verzió kis motor tuninggal, és egy mûhelyben épített egyéni AE86 supercar, 895 kg-os és egy skyline bika motor van benne. Amit még tudni kell:
- Nincs külön cockpit, az alap autó modellben van a kameranézet (cockpit nézetnél)
- Nincs kormány a cockpitnézetben
- Az AE86 Supercarnál van upgrade, lehet hátsó szárny nélkül is használni az autót, sajna a menüben nem látszik ha leveszed a szárnyat, de a pályán már okés lesz. Ha nem tudod elsõre megvenni az upgrade-et, akkor ISI_BABYFACTORY
- Az AE86 Supercarnál van sport és slick gumi is a setupban
Ha valamit kihagytam, majd kiderül…
Köszönet Ingy barátomnak a segítségért!!!
http://rapidshare.com/files/293683267/enthusia.zip.html
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Lehet baromságot kérdezek: én is most újítottam be egy G25-öt (wingman volt elõtte 😊 ) szerintetek nagy "luxus" FFB nélkül használni? Konkrétan én a 220-ból is kihúzom... Így mintha pontosabban tudnám irányítani (csak F1-re használom), de nem tudom átjönne-e mondjuk a gumikopás ha jól belõném az FFB-t?
A program ilyen irányú megkötése azért lenne jó, mert akkor az aki így használja nem kerülne önszorgalomból hátrányba.😊
Persze ehhez az kell, hogy indenkinek legyen erre alkalmas pedálja és váltója. Gondolom ez az egyik legfõbb ok arra, hogy nem tudnak ilyet a programok.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
http://www.virtualr.net/frex-simsynchro-first-photos/
Online meg mindenki ott nyer tizedeket ahol tud. Akinek ez kevésbé fontos az meg megpróbálja élvezni a versenyt, az eredmény meg olyan amilyen.
Azt a lentebb írt GT3 RS kormány/Clubsport pedál/6+1 váltó kombinációt nagyon el tudnám képzelni a szobámban. Ha olyanom lenne éppen leszarnám, hogy hanyadik lennék egy futamon.😊
Persze jó lenne olyan progi, ahol kuplung nélkül reccsen a váltó, "darálódik" a fogaskerék, de nem mostanában lesz ilyen. Ne legyen igazam.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
http://www.simcompany.hu/downloads/streetfight/SIMCO_StreetFight1.0.zip
Hátha valaki innen is kedvet kap a nevezéshez.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ez így van,de (ne hari ha ez OFF-nak számít) azért TDU-ban például egy óriásit dobhat a hangulaton a H kiosztású váltó.Remélhetõleg a második részben már a nagymama váltási idõn javítanak és akkor már picit kevésbé árkádosabb fizika és stb stb.. 😊
Online senki nem akar utolsó lenni,de ha offline játszol (rFactor) úgy kib****** jó lehet teljes "szélességében" játszani 😄
Az árral kapcs. is igazad van sajnos.Teljesen belezúgtam az Act Labs Shifter-be *.* Még egy használt is jó lenne :/
Persze, lehet szerezni tuti H-valtot, komplett G25 araert (+ kulfoldi megrendeles, szallitas stb.)😊
De ahoz mar, illik egy normalisabb pedal is, aminek van valami koze az igazi auto pedalokhoz, pl. nyomaserzekeny fekpedal😊 Akkor az Porsche, es ismet 2db G25 ara😄
Es ezek utan, kellene valami program is, ami lekezeli rendesen, hasznalja a valtot, kuplungot, es van ertelme hasznalni😊))) Az egy dolog, hogy minden program lekezeli, de nem kotelez ra es nem is buntet semmit (lehet mindent hasznalni, nem hasznalni, tepni, rangatni, minden autoba pillangozni, kuplung nelkul valtani stb.). Pl. a "nagy" iRacing megallasnal automatan fekez, kuplungol es so'sem fullad le😄
Ezek jo cuccok, de csak hobby-bol, elvezetbol lehet oket hasznalni, versenyben, online nem sok ertelme van, ugyis mindenkinek a helyezes a fontos, amit legtobbszor a leggyeszerubb, legdurvabb autokezelessel lehet elerni😊 Egy olyan autonal, ami valoban H-Pattern es kuplung, eselytelen a gepesz-versenyzo az ellen, aki ket pedalozik es 5-ot visszapillangozva zudul be a kanyarba motorfekkel;DDDDD
Még van amúgy a Frexnek is (SST-hez) hasonló árú, jó kis H-váltója.
Meg talán a Fanatecnek, csak az lehet kormányfüggõ.
(viccnek szántam nem sértésnek)
Ez ami a videón van ez már valami újabb verzió lehet, mert nekem még nem ilyen egyszerû a váltókiosztás cseréje. Nekem még csavarozgatnom kell, ha ki szeretném cserélni. De cserébe van hozzá jópár kiosztás <#smile>#smile>
Amúgy van itt valakinek ilyen váltója. Használtam vette, talán a PH-n. Nagyon megvan vele elégedve, ahogy írta.