rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
igen az F1-re gondolok 😄

Ulvar
Hol ? Mivel? Mi? Te követsz? xDD. ÕÕÕ...F1 1991re gondolsz?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Alexease
Alexease
Nalam mar nem megy, valamit trukkoznek (es/vagy szarul linkeltem😛).😊
Jamirofan89
Ulvar de gyors vagy baszki 😄 nem tudtam bemenni 1:23 alá X-(

Roger6
Ezen már én is gondolkodtam, de az a baj, hogy a nagy slot-os, megbízható szerverek (értsd: 25 fõs pl.) havi 4 k-ba kerülnek havonta, az meg nekem elég sok. Ha tudnátok olcsóbban is szervert, ami 24/7 elérhetõségû, kérlek jelezzétek felém, mert egy public szervert már régóta össze akarok dobni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
ZIP / RAR-ba betolhatnád... 😊
Jamirofan89
igazán lehetne egy SG szeró,hogy az itteniek versenyezhessenek egy jót és nagyobb ismerettségre tegyenek szert<#unalmas> minnyá elõfizetek egy szeróra :/😄

JuanG
upsz, bár a kerekek lehet így se lesznek jók...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
köszi,így már remélem jó lesz:

http://jgracing.uw.hu/AE86_skin.dds
http://jgracing.uw.hu/corolla_skin.dds

csináltam mip levels-t...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Még nem próbáltma ezt a modot, mert nem volt idõm. De nyáron csináltam egy pályára ilyen kis táblákat. Kimentettem ddsbe, nekem müködött rendesen, viszont másnál ugyan ezt a hibát csinálta. Rájöttünk hogy azért volt mert a textúrának nem volt mipmap-ja a gmtbe meg az volt beállitva hogy használja a mipmap-et.

Szóval Juan! Vagy a mipmap-el mensd a ddst vagy simedbe nyisd meg a gmt(ket) és vedd ki a materialoknál a mipmap mellõl a pipát.<#kacsint>

Smicy2
pont most akartam én is linkelni egy képet:

amúgy nagyon állat mod, köszönjük <#worship>

Charade GTti

nálam vmi nem stimmel :-)

JuanG
THX!

Fitti83
Mûködik. <#eljen>

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Alexease
Feltettem ide is, itt maradhat barmeddig (a Microsoft/MSN/LIVE/SkyDrive 25 GByte-ot ad ingyen😛): Enthusia.zip (SkyDrive, 33MByte)

ui.: Nezd meg, hogy mukodik-e a letoltes! THX!
JuanG
http://jgracing.uw.hu/enthusia.zip

de innen törlöm vasárnap 😊...

JuanG
nemsokára lesz alternatív link...de a rapidshare-t próbálgasd addig...

JuanG
egyelõre nem tudom mi lehet így hogy másnál jó, majd gondolkozom...

Jamirofan89
oh akkor már érthetõ.én meg rángatom a kormányt össze-vissza mint egy elvetemült<#bee1><#vigyor3>csak 180-as 😄

Toby0501
Pázzegh.. tölteném le és: This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.<#szomoru1>

Norbi1990
Most se jó 😞(
Kiválasztom a modot és amikor töltené be a kocsit kilép az rFactorból.
Valami ötlet?
Norbi1990
Nem ír ki semmit de akkor megpróbálom egy új rF-en.
JuanG
nekem 3 rfactor könyvtáram van, az egyikben nekem se hozta be az autókat, de valamit állítottam és jó lett, és a jót töltöttem fel...próbáld meg ha tudod, hogy egy külön "szûz" rF könyvtárba másolod be...

JuanG
amit elfelejtettem: nekem 900 fokon van a kormányom, ezért van alapból 45-55 -ös kormányszög beállítva...

JuanG
kiír valami hibaüzenetet? vagy a menüben nem hozza már be az autókat?

Jamirofan89
nálam megy rendesen.kurva jó mod!<#vigyor> A Corolla egyszerûen úgy viselkedik ahogy kell.Lienz-en nagyokat drifteltem,de a GT-nek már kicsi az a pálya<#nyes> Visszamegyek Lagunán driftelni egyet 😊
Attól féltem,hogy ez egy olyan mod lesz amit egy kör után törlök,de kellemesen csalódtam.Drift rulez<#worship>

Norbi1990
Nekem nem indul el 😮
Jamirofan89
Pillanatokon belûl kipróbálom a modot és beszámolok róla milyen,de pls help az Act Labs RS váltóval kapcsolatban! <#szomoru1><#rinya>
Amerikai cég és csak onnan lehet rendelni,de amíg kihoznák az ott "csupán" 25-30E Ft értékû készletet a szállítás árából már egy G25-öt is tudnék venni!<#merges3><#violent><#falbav>

Ha valaki megpillantana egy ilyen váltót használtan lehetõleg belföldi eladótól az FELTÉTLENÜL írjon nekem! KELL<#guluszem1>

JuanG
Project Enthusia béta barkács demó vagy mi 😊

FONTOS TUDNIVALÓK: ezt a „modot” a magam szórakoztatására csináltam, ne kezeljétek modként, úgy áll ahogy áll, a közeljövõben nem nagyon lesz továbbfejlesztve. Egy gyors izgalmas szórakoztató autót akartam csinálni, amivel pl. hegyi pályákon lehet csapatni. A modban 2 autó van, egy Corolla utcai verzió kis motor tuninggal, és egy mûhelyben épített egyéni AE86 supercar, 895 kg-os és egy skyline bika motor van benne. Amit még tudni kell:

- Nincs külön cockpit, az alap autó modellben van a kameranézet (cockpit nézetnél)
- Nincs kormány a cockpitnézetben
- Az AE86 Supercarnál van upgrade, lehet hátsó szárny nélkül is használni az autót, sajna a menüben nem látszik ha leveszed a szárnyat, de a pályán már okés lesz. Ha nem tudod elsõre megvenni az upgrade-et, akkor ISI_BABYFACTORY
- Az AE86 Supercarnál van sport és slick gumi is a setupban

Ha valamit kihagytam, majd kiderül…
Köszönet Ingy barátomnak a segítségért!!!

http://rapidshare.com/files/293683267/enthusia.zip.html

Fitti83
Csak tagok indulhatnak vagy nyitott lesz? Mert akkor lehet benéznék, meg tudnék pár embert is még.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Ulvar
inkább állítsd be az FFBt, úgy jobb.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sziasztok!
Lehet baromságot kérdezek: én is most újítottam be egy G25-öt (wingman volt elõtte 😊 ) szerintetek nagy "luxus" FFB nélkül használni? Konkrétan én a 220-ból is kihúzom... Így mintha pontosabban tudnám irányítani (csak F1-re használom), de nem tudom átjönne-e mondjuk a gumikopás ha jól belõném az FFB-t?

bardocz
Ugye a 100/0-ás difi(gáz/gázelvétel) azt jelenti, hogy a gázadásra totál zár az egész,és gázelvételre meg teljesen megnyílik? Mert így kurva instabilnak kéne lennie a kocsinak, de valamiért ezt nem érzem.
pointer4
Ebben tökéletesen egyetértünk. De legalább a lehetõséget meghagyhatnák a játékban, mint szerver opció.
zolee145
Biztos jó, de aki egy ilyet vesz az azért teszi, mert így akarja használni. Ez kb azt jelenti, hogy ahol erre nincs kényszerítve ott is úgy használná.
A program ilyen irányú megkötése azért lenne jó, mert akkor az aki így használja nem kerülne önszorgalomból hátrányba.😊
Persze ehhez az kell, hogy indenkinek legyen erre alkalmas pedálja és váltója. Gondolom ez az egyik legfõbb ok arra, hogy nem tudnak ilyet a programok.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

pointer4
Frexnek jön/készül/van olyan H váltója, hogy nem veszi be a fokozatot, ha nem tolod neki a kuplungot 😄 Maga a kormány-váltó mechanika csinálja, semmi köze még a programhoz 😄
http://www.virtualr.net/frex-simsynchro-first-photos/
zolee145
Nem baj ha nem kötelez, én örülnék a lehetõségnek ha magamat kötelezhetném rá.😊
Online meg mindenki ott nyer tizedeket ahol tud. Akinek ez kevésbé fontos az meg megpróbálja élvezni a versenyt, az eredmény meg olyan amilyen.
Azt a lentebb írt GT3 RS kormány/Clubsport pedál/6+1 váltó kombinációt nagyon el tudnám képzelni a szobámban. Ha olyanom lenne éppen leszarnám, hogy hanyadik lennék egy futamon.😊

Persze jó lenne olyan progi, ahol kuplung nélkül reccsen a váltó, "darálódik" a fogaskerék, de nem mostanában lesz ilyen. Ne legyen igazam.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Jamirofan89
egész jó lett! Surfer's paradise-on próbáltam ki a gépeket.szokni kell az irányítást<#pias>

Alexease
En mindenhol teljes-gepesz-uzemmodban megyek, persze online versenyeken is (iRacing)😊 A helyezeseken meglatszik (bar elsosorban nem amiatt van😛) de legalabb a hangulata extras😊
simcompany
StreetFight mod
http://www.simcompany.hu/downloads/streetfight/SIMCO_StreetFight1.0.zip

Hátha valaki innen is kedvet kap a nevezéshez.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Jamirofan89
Így igaz. "Egy olyan autonal, ami valoban H-Pattern es kuplung, eselytelen a gepesz-versenyzo az ellen, aki ket pedalozik es 5-ot visszapillangozva zudul be a kanyarba motorfekkel;DDDDD"

Ez így van,de (ne hari ha ez OFF-nak számít) azért TDU-ban például egy óriásit dobhat a hangulaton a H kiosztású váltó.Remélhetõleg a második részben már a nagymama váltási idõn javítanak és akkor már picit kevésbé árkádosabb fizika és stb stb.. 😊
Online senki nem akar utolsó lenni,de ha offline játszol (rFactor) úgy kib****** jó lehet teljes "szélességében" játszani 😄

Az árral kapcs. is igazad van sajnos.Teljesen belezúgtam az Act Labs Shifter-be *.* Még egy használt is jó lenne :/

Alexease
Nekem is G25, 2 eve, es nincs gondom vele, teljesen jo. A kormany/pedal sokkal hasznalhatobb, mint az elozo cuccaimon (Thrustmaster Ferrari GT, Logitech DFP). A valto lyan amilyen, de azt lehetett tudni, hogy kicsit "jatekos"... De a lenyeg a hangulata, az erzes, a hasznalat "elvezetes", lehetosege😊

Persze, lehet szerezni tuti H-valtot, komplett G25 araert (+ kulfoldi megrendeles, szallitas stb.)😊

De ahoz mar, illik egy normalisabb pedal is, aminek van valami koze az igazi auto pedalokhoz, pl. nyomaserzekeny fekpedal😊 Akkor az Porsche, es ismet 2db G25 ara😄

Es ezek utan, kellene valami program is, ami lekezeli rendesen, hasznalja a valtot, kuplungot, es van ertelme hasznalni😊))) Az egy dolog, hogy minden program lekezeli, de nem kotelez ra es nem is buntet semmit (lehet mindent hasznalni, nem hasznalni, tepni, rangatni, minden autoba pillangozni, kuplung nelkul valtani stb.). Pl. a "nagy" iRacing megallasnal automatan fekez, kuplungol es so'sem fullad le😄

Ezek jo cuccok, de csak hobby-bol, elvezetbol lehet oket hasznalni, versenyben, online nem sok ertelme van, ugyis mindenkinek a helyezes a fontos, amit legtobbszor a leggyeszerubb, legdurvabb autokezelessel lehet elerni😊 Egy olyan autonal, ami valoban H-Pattern es kuplung, eselytelen a gepesz-versenyzo az ellen, aki ket pedalozik es 5-ot visszapillangozva zudul be a kanyarba motorfekkel;DDDDD
pointer4
Szó sincs róla! 😛 És igen, értem a viccet 😄
Még van amúgy a Frexnek is (SST-hez) hasonló árú, jó kis H-váltója.
Meg talán a Fanatecnek, csak az lehet kormányfüggõ.
cselt
Jó igen tudjunk, neked mégjobb váltód van és most ismét az orrunk alá dörgölhetted, mi meg megyünk sírni a sarokba. <#idiota><#nyes><#vigyor><#zavart1>
(viccnek szántam nem sértésnek)
pointer4
Ohh, én feledékeny 😄

És ha már H-váltó mustráról van szó 😄 :
cselt
Igen az a valaki én vagyok 😛
Ez ami a videón van ez már valami újabb verzió lehet, mert nekem még nem ilyen egyszerû a váltókiosztás cseréje. Nekem még csavarozgatnom kell, ha ki szeretném cserélni. De cserébe van hozzá jópár kiosztás <#smile>
pointer4
Szívesen kipróbálnám már, hogy milyen a G27 váltója. Egyetlen teszt amit találtam G27rõl, az azzal volt elfoglalva, hogy a szekvenciális nincs már, és mire fog így kéziféket bindelni.
Amúgy van itt valakinek ilyen váltója. Használtam vette, talán a PH-n. Nagyon megvan vele elégedve, ahogy írta.
Fitti83
Egy kis Off, de hátha vkit érdekel, mivel ez is rFactor.
Grabowszki-tól:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=88690