rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Érdekes eredményre jutottál. Érdekes, hogy az elején én is így láttam. (bár iracing nem volt) Ma már más a véleményem, de az biztos hogy a rfactor felejthetetlen élményekkel tett gazdagabbá, amit semmiért sem cserélnék el 😄
letöltöd a játékot (1,5 gb) elindítod feljön egy ablak hogy meg kell venned, rámész hogy buy megadod a bankszámlaszámod minden egyéb adatod elküldöd kapsz a megadott email címre egy kódot és azt neked elveszíteni soha nem szabad. Azt beütöd amikor mondjuk újra rakod a rendszert stb.
Most nem tudom mennyibe kerül nézz utána.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nézegettem ezeket a simulációs játékokat irace rfactor lfs és rfactor jött be a legjobban ... az volna a kérdésem hogy ezt honnan tudom megvenni, rendelni, vagy bármi hasonló... egyébként szerintetek melyik a legjobb szimulációs a 3 közül ? kipróbáltam a project torquet, jó játék meg ingyenes, de az élethûtõl messze van.
És akkor ugrott egyet az ára le, na akkor vettem meg a Lordnál, utcáról besétálva 51000 ér, ez volt kb 2 éve.
Emlékszem rá, tök röhej volt.
..mi meg 50 ezerért vettük egy ismerõs által (talán osztrákoktól hozva, nem emlékszem pontosan)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Meg 140.000-be egy 7800GTX videó kártyán ?
Meg 65.000-be 2x1GB DDR1 RAM-on ?
Aki ismeri tudja mirõl van szó, aki meg nem ismeri annak nem ér semmit.
Én azért tartottam meg mert az egyik legjobb konstrukció, de látom, hogy nem fogom már használni.
rFactorral nem is próbáltam.
Ugyanakkor hónapkig jártam nyilt ARCA szerverekre, egy komolyabb "összeszólalkozásom" volt egy sráccal, de az is félreértés miatt. Felvezetõnél nekem jött, elnézést kért, írtam, hogy semmi gond. Aztán futamon elszúrtam az egyik kanyart és kiforgattam, erre azt hitte, hogy a felvezetõ miatt kitettem.
Aztán megdumáltuk, és a franc se tudja hányszor találkoztunk a pályán de mindig jókat meccseltünk.
Lényeg a lényeg, az ARCA nagyon réteg játék, így aki ott van az azért van ott mert szereti, és ismeri is (a játékot is, és magát a versenyformát is). Persze már pár hét után is olyan volt mint egy liga, kb 50 emberbõl került ki az adott este 25-35 fõs mezõnye.
rFactornál van pár népszerû mod, leginkább F1 és mindenki megy oda. Elkerülhetetlen, hogy idiótákkal találkozzon az ember.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
a VSR-ben is most ingyenesek a bajnokságok, most F1-ben vagyok, de szemezek a téli GP2-es indulással is
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Gondolom ilyen jellegû a probléma 😄
rFactornál épp még nem csináltam, de GTL-nél GTR2-nél ls a Race07 sorozatnál így megy 😄
Sokat szívtam a rates-el meg az érzékenységgel<#crazya>#crazya>
Akit érdekel PÜben jelezze szándékát. Köszönöm 😊.
Elnézést az OFF miatt.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Amúgy miért nem jössz hozzánk 91es F1el? 30an leszünk ha tele lesz, és van még 3 vagy 4 autó szabad...
Roger említetted a Megane-os dolgot.Szeretném majd kipróbálni majd a közeljövõben.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Inkább fizess be egy ezrest egy Simco tagdíjért.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
kedvenc pálya kedvenc mod,kvalifikációra beállítottam a kocsit.idõ maradt bõven (2 és fél perc)
gyorskörön vagyok és nézem közben rohadt jó idõt megyek,a pálya felénél látom "vote: advance to next session" - mondom a ..... anyátokat..
tolom neki utolsó kanyarok és 1 tizeddel maradok el az elsõtõl,de kiböki a szemem a folyamatosan megjelenõ szavazásra a YES szócska.
majd célegyenes -már szinte lehajtott fejjel imádkozom,hogy összejöjjön- 4-5 méterre vagyok a vonaltól mire beadta az UTOLSÓ szavazatot is és Next Session.1 pislantásra átérhettem volna.......
és leszarják egymást... csak ennyit szeretnék kérdezni:
MIÉRT?
Vamos Argentina!