rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
"LFSnek a fizikája szerintem árkádosabb" <#idiota><#wow3>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

huh, köszi a sok infót mindenkitõl, utánalesek mennyibe kerül és nekiesek a malacperselyemnek ^^.

bosco05
azaz, de ugye az még csak trial, a megvett cd kulcsot aktiváltatni kell és akkor lesz teljes verziós
Ulvar
azaz

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Rednben köszi, most húzom le ( You are downloading rFactor v1.255 Full Install ) a hivalos oldalról 1,1 gigát ír, remélem ezaz 😊.

bosco05
iRacing a legjobb messze, de azért annyi pénzt kérnek el folyamatosan, hogy csak a gazdagabbak engedhetik meg maguknak. LFS nekem abszolút nem jön be, de ez magánvélemény (kitalált autók és pályák szerepelnek benne, tehát össze sem lehet vetni a valósággal). rFactor pedig egész tûrhetõ, a nagy pozitívum benne, hogy sok a mod hozzá, így ha kiválogatod az igényeseket (amibõl mondjuk félévente jóesetben van 2..), akkor egész változatos a dolog.
pointer4
Vagy itt.

Érdekes eredményre jutottál. Érdekes, hogy az elején én is így láttam. (bár iracing nem volt) Ma már más a véleményem, de az biztos hogy a rfactor felejthetetlen élményekkel tett gazdagabbá, amit semmiért sem cserélnék el 😄
Ulvar
iRacinget nem próbáltam, LFSnek a fizikája szerintem árkádosabb mint mondjuk a GTR2 vagy rFactor alap engine. iRacing azt mondják kegyetlen jó, de amennyit kérnek érte annyit nem ér. Szerintem a legjobb az rFactor, én anno 9000ér megvettem neten keresztül...

letöltöd a játékot (1,5 gb) elindítod feljön egy ablak hogy meg kell venned, rámész hogy buy megadod a bankszámlaszámod minden egyéb adatod elküldöd kapsz a megadott email címre egy kódot és azt neked elveszíteni soha nem szabad. Azt beütöd amikor mondjuk újra rakod a rendszert stb.

Most nem tudom mennyibe kerül nézz utána.

Hali
Nézegettem ezeket a simulációs játékokat irace rfactor lfs és rfactor jött be a legjobban ... az volna a kérdésem hogy ezt honnan tudom megvenni, rendelni, vagy bármi hasonló... egyébként szerintetek melyik a legjobb szimulációs a 3 közül ? kipróbáltam a project torquet, jó játék meg ingyenes, de az élethûtõl messze van.

pointer4
A G25 eltûnik a piacról, Akinek nincs még, az majd G27et vesz 😄 Nem is hiszem, hogy a G25 tulajoknak szánták 😄
bardocz
Úgy, hogy hozott újítást, ergo "érthetõ" a magas bevezetõár, de most majdnem ugyan azt adják el 2-3szoros áron, úgy, hogy semmi fejlesztés benne nem ösztönzi az átlagembert a cserére.
pointer4
Igen, kitöltött egy nagy ûrt, a gagyi meg a nagyon komoly kormányok között. De ez hogy jön ide?
bosco05
dehogyisnem 😄 , az átlag ember számára nem elérhetõ <#hehe>
bardocz
De a G25 hozott valami újítást, ami addig átlag ember számára nem volt elérhetõ, ez meg nem hoz semmit.
pointer4
Maximum a te kezdeteidben 😄 Amikor forgalomba került 87.990,- volt kb 4 hónapig.
És akkor ugrott egyet az ára le, na akkor vettem meg a Lordnál, utcáról besétálva 51000 ér, ez volt kb 2 éve.
bosco05
múltkor láttam force exet 29-ért, úgyhogy ez mindent elmond kis hazánkról 😄
b-type
Eleinte volt...a g25 egyik helyen 86ezer volt, a másik helyen meg 60 ezer.
Emlékszem rá, tök röhej volt.
..mi meg 50 ezerért vettük egy ismerõs által (talán osztrákoktól hozva, nem emlékszem pontosan)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jacek
soha nem volt 90k a G25, 60 korul volt kezdetekben

ArsenalForever
Valaki megtudná mondani hogy lehet kikapcsolni a safety cart? Illetve hogylehetne kiküszöbölni hogy ha 2 körnél tovább van bent akkor ne fõjön meg az egész motor?

pointer4
Ezzel az erõvel, mit a retekért került 90.000-be a G25ön ?
Meg 140.000-be egy 7800GTX videó kártyán ?
Meg 65.000-be 2x1GB DDR1 RAM-on ?
Jacek
Hamar kormany😊 mi a retek kerul a G27-ben 90K-ba??????????????????????? kicsit csunya az ara😊G25 37ezer ez meg 90 lol

Jamirofan89
engem érdekelne! légyszíves írj egy privit a részletekkel!

Nem fogok feleslegesen hablatyolni róla 😊
Aki ismeri tudja mirõl van szó, aki meg nem ismeri annak nem ér semmit.
Én azért tartottam meg mert az egyik legjobb konstrukció, de látom, hogy nem fogom már használni.

simcompany
Ez aztán a hirdetés 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

piros momo eladó...

zolee145
Próbáltam public szervert F1 Challenge-ben. Talán 10-bõl egy normális futam volt, de lehet sokat mondok.
rFactorral nem is próbáltam.

Ugyanakkor hónapkig jártam nyilt ARCA szerverekre, egy komolyabb "összeszólalkozásom" volt egy sráccal, de az is félreértés miatt. Felvezetõnél nekem jött, elnézést kért, írtam, hogy semmi gond. Aztán futamon elszúrtam az egyik kanyart és kiforgattam, erre azt hitte, hogy a felvezetõ miatt kitettem.
Aztán megdumáltuk, és a franc se tudja hányszor találkoztunk a pályán de mindig jókat meccseltünk.

Lényeg a lényeg, az ARCA nagyon réteg játék, így aki ott van az azért van ott mert szereti, és ismeri is (a játékot is, és magát a versenyformát is). Persze már pár hét után is olyan volt mint egy liga, kb 50 emberbõl került ki az adott este 25-35 fõs mezõnye.

rFactornál van pár népszerû mod, leginkább F1 és mindenki megy oda. Elkerülhetetlen, hogy idiótákkal találkozzon az ember.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Jamirofan89
az a pálya rohadt jó<#buck><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Smicy2
Enthusia + Omnitel 1000 km

nagyon állat 😊))
jó lenne ott egy verseny szerûség 😉

Charade GTti

kiki888
bizony 😊
a VSR-ben is most ingyenesek a bajnokságok, most F1-ben vagyok, de szemezek a téli GP2-es indulással is

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Ulvar
rFben is 😊

Jamirofan89
és tényleg ilyen egyszerû!köszi szépen!<#kacsint>

pointer4
Usedata könyvtárban, van egy "Jamirofan" (mondjuk) könyvtár, azt átnevez a "Becses Neved" mappára, és a benne található Jamirofan.plr-t is.
Gondolom ilyen jellegû a probléma 😄

rFactornál épp még nem csináltam, de GTL-nél GTR2-nél ls a Race07 sorozatnál így megy 😄
Jamirofan89
Megváltoztathatom a nevem,de ahhoz új profilt kell csinálnom és elvész az összes beállítás.Van rá mód,hogy az megmaradjon? Mittomén a txt-bõl átmásolgatni dolgokat.
Sokat szívtam a rates-el meg az érzékenységgel<#crazya>

Ulvar
küldtem PÜ.

Akit érdekel PÜben jelezze szándékát. Köszönöm 😊.

Elnézést az OFF miatt.

Penge88
Hali! Van még hely 91 F1-nél? Kéthetente csütörtökön lennének futamok?

Thank God, I\'m a Lada owner!

Ulvar
Te milyen Isti vagy? Öcsém azt hittem hogy a Maszimos Isti...valami más névvel gyere mert akkor 2 istink lesz 😄.

Amúgy miért nem jössz hozzánk 91es F1el? 30an leszünk ha tele lesz, és van még 3 vagy 4 autó szabad...

chalezlopez
<#eljen><#eljen>

Vamos Argentina!

Jamirofan89
már fogalmazni sem tudok xD <#falbav><#violent>

Jamirofan89
tessék jelentkeztem Emericonál a tagságért.most egy ezresért játszok egy jót a többiekkel vagy ingyen felnézek pub-ra és szétverem dühömben az egész lakást? -.-"

Roger említetted a Megane-os dolgot.Szeretném majd kipróbálni majd a közeljövõben.

bosco05
Teljesen baromság public szerveren játszani. Fizess be valamelyik ligába, van jópár: HRC, Maszim, VSR, Simco, Megane és még ki tudja mi minden...
Roger6
Ezek szerint public versenyig soha nem jutottál el, mert ez lófasz ahhoz képest, ami ott folyik. Én nem is szoktam direkt idõmérõn indulni, az elsõ két kanyarban úgyis elhullik a férgese (csak sajnos velük együtt a rendes, normális pilóták is, akik elõlük indultak. És nincs egy normális szerver sem sajnos...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

milk4
*tagságért.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Szerintem nyugi és ne sírjál.
Inkább fizess be egy ezrest egy Simco tagdíjért.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Jamirofan89
hadd csatlakozzak vmilyen ligához!!!!! inkább leszek az utsó és leglassabb,de élvezném a versenyt,mint hogy ilyen <#kocsog><#lama>k ellen játszak.ezzel az utolsó futammal betelt a pohár és soha többé nem akarok noob-ok ellen játszani<#boxer>
kedvenc pálya kedvenc mod,kvalifikációra beállítottam a kocsit.idõ maradt bõven (2 és fél perc)
gyorskörön vagyok és nézem közben rohadt jó idõt megyek,a pálya felénél látom "vote: advance to next session" - mondom a ..... anyátokat..
tolom neki utolsó kanyarok és 1 tizeddel maradok el az elsõtõl,de kiböki a szemem a folyamatosan megjelenõ szavazásra a YES szócska.

majd célegyenes -már szinte lehajtott fejjel imádkozom,hogy összejöjjön- 4-5 méterre vagyok a vonaltól mire beadta az UTOLSÓ szavazatot is és Next Session.1 pislantásra átérhettem volna.......
és leszarják egymást... csak ennyit szeretnék kérdezni:

MIÉRT?

macleody
Mûködik. Rendszergazdaként indíts mindent.
Jamirofan89
Hát igen.Tapasztaltam... Letöltöttem egy Monte Carlo-s setupot oszt 2 sec-el gyorsabb voltam már elsõre lol.

Ulvar
Vaze...Mondtam hogy a rohadt setup nem jó minden autóra...

Jamirofan89
Isti névvel vagyok fennt 😄 kunyeráltam is setupot<#pias><#wave>

chalezlopez
win7 64 bit alatt mûxik a TV style rF alatt? Mert nekem nem megy... most raktam oprendszert és nem mûxik...

Vamos Argentina!

Ulvar
MIlyen néven vagy te?