rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hát persze,hogy is lehetne ilyen termékeket beszerezni Europában,nem hogy Magyarországon.Errõl nagyon híresek vagyunk...autósport zéró.1 kicsit elkanyarodtam na.
F1 WCP 2009 1.3 mod:
"ferke123:
én felraktam ezt a módot de közel sincs ahoz a grafikához, amit a képeken, és a videóban látni...
H4ver:
ferke123 Ha HD-d van meg egy jó videó kártyád ami dx10 et tud, csak akkor tudsz olyan grafikát elérni mint azon a videón meg a képeken van
de szerintem dx10 nélkül is sokkal szebbek az autók mint a többi f1 modban
amúgy nekem sem olyan a grafika mint a képeken de mondom szentem így is jó ahogy van.
Most javítok mert nem kell HD csak top videó kari ami tud dx 10 et meg ügye vista és csak át kell állítani rFactor fõkönyvtárba az rF Config nál dx 10 re"
Nem jelölöm meg a forrást, de szerintem azért lehet sejteni <#hehe>#hehe>
Amúgy, ha bejön a a Megane mod, akkor van egy ligánk. Gyere, próbáld ki!
http://meganetrophy.atw.hu
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mégis megvettem, és azt mondom hogy teljesen jól tettem. Nagyon jó ár/teljesítmény mutatóval bír sztem. ...és ahogy sejtettem is a H váltó a gyengéje.
A pedál az szuper...én sz'ptam a Momo-val sokat, így írtó hálás tudok lenni. a kormány része nekem tökéletesen megfelel. A kéziváltó H elrendezésben nekem jó (a hátramenetet nem veszi, gombra tettem, ritkán van rá szükség).
Szekvenciális módban használva pedig tökéletes.
Nyílván van jobb kormány, és még jobb pedál, pláne különálló váltó.
De így összeségében ez egy nagyon jó ár/teljesítményû szett.
Volt pár kormányom Thrustmaster Ferka/Logi' Momo/Logi' Driving Force Pro.
Messze ez a legjobb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egyszer már kipróbálnám ezt a upgradet, hogy mennyire éri meg az árát.
Ha most éppen a kormánycserén gondolkodnék és elérhetõ árú cucc kéne akkor DFGT. Ha el akarnám költeni egy közepes konfig árát kormányra akkor Fanatec 911 GT3 RS kormány, Clubsport pedál, és egy 6+1-es váltó...mindössze 420 EUR-ért. <#finom>#finom>
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
G25 vs. DFGT témához meg én csak annyit szólnék hozzá, hogy nekem már volt momom dfp-m és most van dfgt-m és most gondolkodom rajta, hogy lecseréljem g25-re. Ezt meg is tenném, de a kormányon lévõ csupán két gomb engem nagyon visszatart. Már nagyon hozzászoktam, hogy szinte mindent a kormányról vezérlek és nem kell a billentyûzetért nyúlkálnom.
a váltó se occsó,de a pedálok O.o : http://www.act-labs.com/scripts/catdetails2.asp?catcode=RS2006-Pedals
(a rosszat ne konkrétan értsd, tehettem volna idézõjelbe is 😊 szerintem annyi kis pluszt megér a g25, ennyi)
Forza.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Pl: haveromnak Force EX volt, és gondolkodott hogy milyen kormányt vegyen, mert rengeteg kérdõjel volt a G25 körül. Mondtam neki jöjjön át próbálja ki DFPt. Mondta hogy simán ezt választja, errõl érzi hogy jó így magabiztosan vette meg. Kész.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
amit pointer belinkelt olyanra gondoltam én is<#zavart1>#zavart1>lehet az pont egy RS shifter az Actlabstõl egy kis sufnituning szoknyával.elég fejtörõ ez a kormány ügy.DFP is elgondolkodtató... ááá
jóéjt!<#unalmas>#unalmas><#fogmosas>#fogmosas>
Megtudnátok nekem mondani hogy melyik az az F1 mod amibol most a legtobb szerver van?😊 mondhatjuk ugy is hogy melyik a legpopularisabb. nem kell hogy full sim legyen, mert haverokkal akarunk neten orulkodni 😊
koszi elore 😊
...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
mind1.Momo 15 rugóért van ahhoz meg jó lenne RS váltó és pedál.
szállítási költséggel kijönne 100 alatt<#bdead>#bdead> úgy hogy most gyûjtögetõ életmódot folytatok xD<#pias>#pias>
itt egy vidi róla: http://www.youtube.com/watch?v=XJQOaLob8NQ
Micsoda? Te most akkor hasonlítasz egy Momo Force-ra? Vagy én nem tudom a szó jelentését? <#hehe>#hehe>
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Igaz lehet használni szekvenciálisként.
Tényleg olyan kib***ott nagy hangzavarral jár egy G25 váltójának használata?<#gonosz1>#gonosz1>