rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
nekem már oly mindegy 😄 a belinkelt videon lévõ váltókészletbõl rendelnék egyet annak a szállítási költségébõl (Amcsi) már kijönne egy G25...
de hát persze,hogy is lehetne ilyen termékeket beszerezni Europában,nem hogy Magyarországon.Errõl nagyon híresek vagyunk...autósport zéró.1 kicsit elkanyarodtam na.

arty
csak magában annyi, mint egy g25 ...

Forza.

Jamirofan89
A G27 is szóba jöhet,de annak is ilyen kislábujj hosszúságú váltóútja van? -.-"

Jamirofan89
Azért ez 99999999999999999999999999x jobb mint a G25-é

Hogy mik vannak ?! <#vigyor1>

F1 WCP 2009 1.3 mod:

"ferke123:

én felraktam ezt a módot de közel sincs ahoz a grafikához, amit a képeken, és a videóban látni...

H4ver:

ferke123 Ha HD-d van meg egy jó videó kártyád ami dx10 et tud, csak akkor tudsz olyan grafikát elérni mint azon a videón meg a képeken van
de szerintem dx10 nélkül is sokkal szebbek az autók mint a többi f1 modban
amúgy nekem sem olyan a grafika mint a képeken de mondom szentem így is jó ahogy van.

Most javítok mert nem kell HD csak top videó kari ami tud dx 10 et meg ügye vista és csak át kell állítani rFactor fõkönyvtárba az rF Config nál dx 10 re"

Nem jelölöm meg a forrást, de szerintem azért lehet sejteni <#hehe>

Fitti83
Szerintem most a G25 elég baráti áron megy már. Szóval érdemes megvenni, én is ezt tettem. <#eplus2>
Amúgy, ha bejön a a Megane mod, akkor van egy ligánk. Gyere, próbáld ki!
http://meganetrophy.atw.hu

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

pointer4
Na, na. Meg se tudom számolni egy kezemen, hány minõségibb kormánygyártó van a Loginál 😄 Cserébe mondjuk az árát sem tudom néha felfogni 😄
Roger6
"Felhúzott ez a Logitech Muszáj egy minõségi kormányt vennem!" - minden minõségi kormány Logitech...<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

b-type
Én személy szerint amikor megvettem a G25-t (talán két éve nem is tudom), akkor tisztában voltam vele, hogy a váltó része a gyenge láncszem, szemre is kicsit gáz volt, meg azért olvasgattam is.
Mégis megvettem, és azt mondom hogy teljesen jól tettem. Nagyon jó ár/teljesítmény mutatóval bír sztem. ...és ahogy sejtettem is a H váltó a gyengéje.
A pedál az szuper...én sz'ptam a Momo-val sokat, így írtó hálás tudok lenni. a kormány része nekem tökéletesen megfelel. A kéziváltó H elrendezésben nekem jó (a hátramenetet nem veszi, gombra tettem, ritkán van rá szükség).
Szekvenciális módban használva pedig tökéletes.
Nyílván van jobb kormány, és még jobb pedál, pláne különálló váltó.
De így összeségében ez egy nagyon jó ár/teljesítményû szett.
Volt pár kormányom Thrustmaster Ferka/Logi' Momo/Logi' Driving Force Pro.
Messze ez a legjobb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jamirofan89
jooooh Megane V2-ben toltam egy online versenyt így korán reggel. Egyenesben szélárnyékban megyek simán elhúz az elõttem lévõ.Fordított helyzetben simán kielõz a mögöttem lévõ.Azért ez már egy kicsit nevetséges.Max aero mindenkinél.Beállításoknál folyamatosan nyomva van a fék úgy 5-10%-nyira,ha bár padlóig benyomom a gázt akkor az 100%-os de azért el kezd ugrálni 95-100% között és csodálkozom,hogy az egyenesekben adnak rám több mint 1 másodpercet.Felhúzott ez a <#kocsog> Logitech <#boxer> Muszáj egy minõségi kormányt vennem!

JuanG
nebassz, nekem pont ilyenem van itthon 😄...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Pl xbox360 kontroller, ha nem írogatok fórumon, akkor mostantól ezt használom egérnek😄

Dietrich
minden amit USB csatival adnak ki jó PC-re is..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Elvileg nem rosszabb egy motor mint kettõ, ez igaz, csak akkor ha azt vesszük, hogy minden a spóroláson, és költségcsökkentésen szól akkor a gyakorlat mást eredményez. Egyszerûen gyengébb, és lassabb lesz.
Egyszer már kipróbálnám ezt a upgradet, hogy mennyire éri meg az árát.
Elindítod a játékot és megnézed.
ScarY MAN
valaki?😊

...

zolee145
Az egy motor nem rosszabb mint a kettõ. Oké, nem az a kategória, de az elv ugyanaz. Szóval az EX is kétmotoros, és középállásban érezhetõen egymás ellen dolgozik a kettõ. Gondolom nincs ez másképpen más kétmotoros kormánynál sem, függetlenül az árkategóriától. Mindössze talán a zavaró hatás mértéke lehet másabb, de majd írnak olyanok akiknek G25 van.

Ha most éppen a kormánycserén gondolkodnék és elérhetõ árú cucc kéne akkor DFGT. Ha el akarnám költeni egy közepes konfig árát kormányra akkor Fanatec 911 GT3 RS kormány, Clubsport pedál, és egy 6+1-es váltó...mindössze 420 EUR-ért. <#finom>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

cselt
Eléggé ötletes, ilyet még nem láttam. Mostanában úgyis gondolkodom rajta, hogy át kéne építeni a cockpitet, mert már látom, hogy úgy nem teljesen jó ahogy most van. De lehet teljesen újragondolom majd az egészet.
pointer4
Már csak egy ilyen kell hozzá 😄
cselt
Azért azt számold hozzá az ACT Labs váltóhoz, hogy egy kicsit hangos ahogy berakod sebességbe, bár ha fülessel játszol, akkor úgyse veszed észre. Valamint a váltóútja is hosszabb, mint a g25-é.

G25 vs. DFGT témához meg én csak annyit szólnék hozzá, hogy nekem már volt momom dfp-m és most van dfgt-m és most gondolkodom rajta, hogy lecseréljem g25-re. Ezt meg is tenném, de a kormányon lévõ csupán két gomb engem nagyon visszatart. Már nagyon hozzászoktam, hogy szinte mindent a kormányról vezérlek és nem kell a billentyûzetért nyúlkálnom.
Jamirofan89
csak úgy magába nem is

bardocz
Ez még nem is drága😄
Jamirofan89
épp ez az,hogy G25 pedálokhoz kuplung is társul és ugye egy jó váltó és csupán gáz és fékpedál mellett nem lenne meg a maximális élvezet...
a váltó se occsó,de a pedálok O.o : http://www.act-labs.com/scripts/catdetails2.asp?catcode=RS2006-Pedals

arty
jah, csak akkor még gondolom a g25 a dfp duplájába került 😊

(a rosszat ne konkrétan értsd, tehettem volna idézõjelbe is 😊 szerintem annyi kis pluszt megér a g25, ennyi)

Forza.

JuanG
sztem a G25 kormány és pedálszettje jó, a botváltó az ami szar, igénytelen...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ulvar
rosszat? nem biztos hogy rosszabb....igazából a legjobb az lenne ha lenne egy üzlet vagy egy rendezvény ahol kilehetne próbálni a kormányokat és mondjuk fél órát tesztelgetnéd mindegyiket, vagy legalább azokat amelyeket kinézted...vagy valamit összehozni akár magunktól. Csak ahhoz rengeteg idõ kell, így szar se tudja hogy valójában mi a jó, mert én is rengeteget negatívumot hallottam G25rõl. 65ér tényleg meg nem vettem volna, most hogy ilyen olcsó lehet hogy az új generációs G25 jó.

Pl: haveromnak Force EX volt, és gondolkodott hogy milyen kormányt vegyen, mert rengeteg kérdõjel volt a G25 körül. Mondtam neki jöjjön át próbálja ki DFPt. Mondta hogy simán ezt választja, errõl érzi hogy jó így magabiztosan vette meg. Kész.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

arty
miközben 6-8 ezerrel többért már G25öt kapna? mért akarsz neki rosszat? 😄

Forza.

Ulvar
Szintén. egyetértek.

batihu
Nekem DFP-m van, eddig még semmi probléma nem volt vele! Én is a DFGT-t javasolnám, 25-27 ezer forintért ár/érték arányban szerintem a legjobb!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Jacek
A Momo force fenyevekkel jobb kormany mint a G25😊 pedalja mar nem 😊 volt G25-ommar nincs meg, a force 7 ev utan is megvan es teszi a dolgat ahogy kell.

lac coo
Azt hallani, hogy a DFGT-nek jobb ez FFB-je mint a G25-nek, nincs középen holtjáték. De én nem értek hozzá ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jamirofan89
hát jah... kicsit bonyolult.azt tudom,hogy Act Labs váltót mindenképpen szeretnék,de hát ha a G25öt választanám ahhoz már eleve van váltó és persze minõségi pedálok.ahogy már írtam,egyáltalán nem jön be a G25 rövid váltó út.tavaly volt lehetõségem kipróbálni<#merges3>
amit pointer belinkelt olyanra gondoltam én is<#zavart1>lehet az pont egy RS shifter az Actlabstõl egy kis sufnituning szoknyával.elég fejtörõ ez a kormány ügy.DFP is elgondolkodtató... ááá
jóéjt!<#unalmas><#fogmosas>

pointer4
15 rongyért kettesével árulták a PH-n még fél éve, de boltba tényleg nem kap 😄 Nehéz most olyat választani, amit tovább lehet fejleszteni. A Fanatec kormányát nem lehet moddolni, a G25 nél sokat fizetsz a váltóért amit lecserélsz... A DFGT meg csak 1 motoros, lehetne jobb FFB-je... nehhéz ügy.
Nagyon nem mindegy, hogy MoMo Force, vagy MoMo Racing, MoMo Force-t nem nagyon fog kapni, Ha meg MoMo racinget vesz akkor meg úgy kell neki, a kormány kikopik 1 év tartós használat után, lötyögni fog a tengely (müanyag), én inkább egy DFGT javasolnék, megjegyzem van egy MoMo Racing kormányom azis kikopot, megcsináltam rajta a Mozso fixet az segít a kotyogáson.
bardocz
Igen, olyan NEM akarsz, hanem ott a kormányt le akarod cserélni minimum egy DFP-re.
Jamirofan89
basszus az elsõ kép *.*<#beka3><#beka2>

ScarY MAN
Hali!
Megtudnátok nekem mondani hogy melyik az az F1 mod amibol most a legtobb szerver van?😊 mondhatjuk ugy is hogy melyik a legpopularisabb. nem kell hogy full sim legyen, mert haverokkal akarunk neten orulkodni 😊
koszi elore 😊

...

pointer4
Nem õ lenne az elsõ elvetemült, aki ilyet tesz 😄
pl1 pl2 pl3 <#idiota>
bardocz
Nem, egy darab momo-t ne vegyél, ha ilyen kiegészítõkre akarsz költeni. Vegyél Fanatec porsche 911-et, vagy G25-öt, elõbbi csendes is ráadásul.
Jamirofan89
simán 😄 de elõbb legyen meg a Momo aztán filózni a kiegészítõkön

Ulvar
Porsche kormányt a kezedbe ha 100ér akarsz venni cuccot.

cselt
Ne viccelj már egy 15 ezres kormányhoz akarsz venni 100 ezerért pedált, meg váltót?
Jamirofan89
arra hajtok...
mind1.Momo 15 rugóért van ahhoz meg jó lenne RS váltó és pedál.
szállítási költséggel kijönne 100 alatt<#bdead> úgy hogy most gyûjtögetõ életmódot folytatok xD<#pias>
itt egy vidi róla: http://www.youtube.com/watch?v=XJQOaLob8NQ

Norbi1990
ikszdé <#idiota>
zolee145
"igazából egy Momo Force-ra hajazom"

Micsoda? Te most akkor hasonlítasz egy Momo Force-ra? Vagy én nem tudom a szó jelentését? <#hehe>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Jamirofan89
értem! köszi all! majd meglátjuk,hogy alakul.
OFF vége

Penge88
Nem vészes, meg jah, nem arra figyelsz. Nekem az 1est meg az 5öst lehet meg kell nézetni majd, mert néha kidobja egyesbõl.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Totti5
Játék közben nem hiszem hogy arra figyelsz és azt hallgatod...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jamirofan89
nézegettem... igazából egy Momo Force-ra hajazom,de hiányolom belõle a 900 fokot.És a pedálok is egy picit trén vannak kialakítva.Driving Force GT is árban közel áll a G25höz és akkor már inkább olyat vennék,de G25-nek meg olyan rövid a váltóútja 😄 😛
Igaz lehet használni szekvenciálisként.
Tényleg olyan kib***ott nagy hangzavarral jár egy G25 váltójának használata?<#gonosz1>