rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a megneztem egy videot es arcadosabb nem tetszett😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Itt alapvetõen nem az lenne az eldöntendõ hogy melyik a jobb, sztem mindenki tudja, hogy vannak erõsségeik és gyengeségeik, de mind elöl van.
Itt az volt a probléma (az én szememben), hogy az LFS-ról alá/fölérendeltséget megállapítani hiteltelen egyszeri kipróbálás, és pár videó megnézése után.
Azért ennél a Live for Speed sokkal nagyobb név, sõt az egyik legnagyobb név a szimek között.
Valamit vagy megtesztelek rendesen, vagy ne döntsek arról hogy az jobb/rosszabb...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
rFactor: alapból nekem tetszik az ahogyan mozog az autó, szerintem életszerû. Marha sok mod van hozzá, ilyen formán a sok között akad nagyon jó is. Élvezetes versenyeket lehet vele csinálni, bár egy kicsit túlzottan toleráns a koccanásoknál. A gumin is van mit faragni az rF2-ben. A törés megintcsak nem az erõssége, van pár leszakadó alkatrész, a maradék pedig egy nagy tömb ami az erõhatásoknak megfelelõen (vagy nem megfelelõen) deformálódik. A GTA4 törésmodellje is jobb.😊
LFS: bár ligában soha nem próbáltam, de offline egészen jó volt. Nagyon részletes a futómû meg a gumi modellezése, bár azért van benne hülyeség. A melegedõ gumi "füstpamacsai" vicc kategória, mint ahogyan az is amikor egy 100-0 satufékkel történõ megállás végén gazdagabb lesz a júzer két elsõ defekttel. A törésmodell itt sem egy nagy durranás. Túraautónál a folyamatos keresztben autózás nem hiszem, hogy reális. Vagy ha igen akkor a valódi pilóták valamit nagyon elrontanak.😊
iRacing: a pálya tökéletes, nem is lehet más, fura lenne lézerrel hibázni. A fizika szerintem nem igazán reális, bár nehéz. Ha valahol mûködik az extrém beállítás és az extrém vezetési stílus (amiknek köze nincs a valósághoz) az azért nem lehet olyan nagyon jó. Nekem NR2003-nak tûnik. Az igazi baj viszont nem ez vele, hanem a sokat emlegetett és dícsért "rendszer". Mivel nem versenyzõk vagyunk így az online verseny szórakozás. Legalábbis nekem az. Namost ha egy futam után nem az van bennem, hogy kivel mekkorákat meccseltem, és milyen izgalmas elõzések, test - test elleni csaták voltak, hanem számolgatom az ir-t meg az sr-t, meg jobb inkább a végén menni hiba nélkül mert akkor nem von le mittudomén milyen pontokat akkor felmerül bennem a kérdés, hogy miért is fizetek én annyit?
ARCA: se mod, se pálya, se semmi. Csak az alap játék, az alap pályákkal, viszont mivel nem kicsit réteg játék (írtam errõl nemrég) így a nyílt szervereken is nagyon jó és korrekt versenyek vannak. Ami nagyon jó, hogy nem mûködnek a hotlapper setupok. Pole-t lehet vele szerezni, de versenyen esés-kelés a vége. Az extrém vezetési stílus sem megy, úgy a leggyorsabb az ember, ha valamilyen szinten követi a valódi vezetési stílust. Mivel rFactorra épül így a törésmodell itt is inkább jelzésértékû, köze nincs a valósághoz. Oválra ez a legjobb.
RBR: ez is réteg játék, a saját mûfajában szerintem a legjobb. Ami nekem kérdés az az fwd autók viselkedése. Az valahogy nekem nem kerek. A törésmodell is jó játékhoz képest. Az a baj vele, hogy régi, és ezzel a rali pont a rali mivoltát veszíti el. Ez a versenyforma szerintem nem a pályák begyakorlásáról szól. Persze nem lehet havonta kiadni egy új ralis játékot, hogy mindig a jobb1-re kelljen hagyatkozni.😊
Azért lassan jöhetne egy RBR2, mert meglepne ha a Codemasters valaha is csinálna akár csak ehhez hasonló cuccot. Ezért félek az F1-es játékuktól is, de majd meglátjuk.
Simbin játékok: sorozatos bõrlehúzás, egy-egy nagyon kidolgozott rFactor modnak tekintem õket.
Ezeket próbáltam eddig, a többirõl nem tudok véleményt mondani.
Hangsúlyoznám még, hogy ez csak az én véleményem. Nyilván mindenkinek az a legjobb amit már ismer, amit megszokott.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Fizikában jobb az LFS.
Csak csináld és kiváncsi leszek (illetve nem 😊 ) hogy menet közben is így fogsz-e gondolkodni a gumiról. 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
szar a monitorom majd ha lesz 22"-os akkor nem motorház lesz..TVStylet meg nem kapcsolom ki, hogy többet lássak belsõ nézetbõl 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Zárásként pedig...
Tudom ballal váltottam fel jobbal le. Azóta korrigáltam 2,5 év után 😊.
Amit én láttam volt az az rF vs LFS és ott láttam hogy 25 körön keresztül minden kanyarban driftelve mentek és a vége felé koptak el a gumik nagyjából de még akkor se láttam radikális bukásokat defekteket...és az egy alap mod volt. ÉN az alap modokról beszélek alap motor. És az ISI Engine igenis szerintem jobb nem hiába vették meg a Simbinesek...
MÉGEGYSZER A MONDAT! "Ilyen videókat összerak bárki szerintem, ezzel nem tudok meg semmit. Nézd ezt, ugyanaz "
NÉZD EZT UGYANAZ. Ezzel azt mondtam hogy semmit nem látsz ebbõl se csak azt hogy milyen szép milyen frankón néz ki, közben amit bemutat modok összeset kipróbáltam és tudom melyik szar melyik jó. Ha látnék egy olyat ahol mutatja hogy körökön keresztül hogy változik a gumi hõfoka kopása stb akkor ok.
Az rFactor-ban az a jó amit a te videódon látsz, az LFS-ben meg az amit az általam linkelten.
Az LFS-ben a fizika (futómû), és a gumideformálódásig ható részletesség.
Az rFactor-ban a rengeteg pálya, és mod.
Fizikában jobb az LFS.
LFS-ben úgy driftelsz az autóval alap beállítások mellett,ahogy akarsz.Olyan marha egyszerû és élvezetes amilyennek lennie kell.
rFactorban azért 88x kipördülsz meg elrontod a kanyart ha hasonlókat akarsz összehozni ami azért reálisabb szerintem és rá kell érezni az egészre.
És amikor épp nem lazáztam hanem komolyabb köröket mentem Sauberrel,Formulával vagy XR-el akkor elég komolynak tûnt a fizika.
Akkor is rFactor nyomába sem érhet játékélmény szempontjából.Ha úgy vesszük mindkettõ messze van az árkádtól.Ha annyira fontos ez a fizikás dolog látogassátok meg a helyi gokart pályát és fizessetek be pár körre. -nekem eddig az tûnt a legrealisztikusabbnak 😉<#vigyor0>#vigyor0>-
MInden elismerésem a video készítõjének, azóta Subsoztam, mert kegyetlen jó vidiket csinál.
De ez ugy sem mukodik, mert ha valakinek jo a warez ingyen, megfelel a program, akkor meg az 500 Ft/ho is rengeteg;DDDDDD
1666ft / hó az azé türhetõ sztem.
kb ennyit költök el minden hónapban energiaitalra 😊
áj láw Vodafone 😊
Vagy csak azért butaság, mert neked más a véleményed?
-LFS slowmotion (youtube, rövid)
-LFS slowmotion2 (youtube, hosszabb)
lehet nézni gumit, felfüggesztést...össze van rakva rendesen. 😊
Vagy már ilyen olcsó ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
LFS-ben valóban végig drifteltek majdnem a kanyarokban..ennek tényleg semmi köze a valósághoz túraautóban
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
próbáltam LFS-t nekem bejött.
lehet h nem licencelt kocsik pályák vannak benne...de számomra élvezetes.
meg aztnézem rFactorban kevés a normális (számomra) szerver.csak a nyomi F1re hajt mindenki kers meg hasonló hülyeségek...LFSben meg azért akad jópár szerver...
de mind2 játéknak megvannak a pozitív és negatív oldala.
De ha valodi autokat szeretnel, valodi palyakon, a legnepszerubb sorozatokkal, liszenszekkel, es a lenyeg, hogy folyamatosan online lehetoseggel, akkor a havi 1500 Ft mar nem olyan sok😉
Persze, meg igy is sokkal dragabb, mint pl. az rFactor, ami 1x9000 Ft aztan evi 3-5000 Ft a szerver dij, de azert az iRacing-ben megiscsak biztositjak a szervereket, napi szinten majd' 20 fele versenysorozattal.
Talan majd kesobb, ha meg olcsobb lesz, akkor esetleg meg nepszerubb lehet, mert azert most, ha valaki mindent megvesz hozza, azert az valoban kisebb vagyon😄DDDDD
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr