rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban az idõben egy nagyon komoly game volt az, eljárt felette az idõ..
Downhill!!
Minden féktávon blokkoló füstölõ kerekekkel fordulnak, és mennek 20 kört wtf????
3x vagy 4x fékezne egy ilyet és mehetne ki a pitbe uj gumiért..
De hagyuk, van akinek az a jó van aki nem. Szerintem konkrétan szar, de ez az én véleményem.
Downhill!!
Downhill!!
A Btcc ben az emlitett Brandshatchban 14-15 kört mennek.(attól fügy van-e safetycar)
Nahh ennyi idõ alatt, a direkt verseny célokra készitett direkt versenygumik 0 ra kopnak. Van amikor defektel érkezik meg 1-2 autó a végére.
Egy utcai gumi ennek a felét sem birná ki. Mi is voltunk kint a hungaroringen egy autóval. Ha keményen tolod, kb 5-6 kör és egy 80-90%-os gumi szemét😄
Downhill!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Szinte ugyanúgy mozog a kocsi az adott pályán belsõ nézetbõl, mint az eredeti. A pilótafülkére érdemes koncentrálni. A V8 amúgy az egyik legjobb mod rFactorra. Ilyen minõségû mod van még 4 darab max.
rF vs real world
Amúgy nem akarok belemenni itt a vitába nagyon, de szerintem az az f1-es videó LFS-bõl teljesen jól rávilágít a játék hibáira és elõnyeire is. A futómû mozgása tényleg elképesztõ, de ahogy Toby barátom írta, 300-al egy sikánon? :S . Nomeg nekem ott állt el a lélegzetem mikor lejön a döntött kanyarból és egész egyszerûen simán beteszi a kocsit 280-al egy csont ellentétes kanyarba. Nah ott majd leestem a székrõl 😊 . Amúgy nincs értelme vitatkozni, kinek ez tetszik jobban kinek az. Mindegyiknek van elõnye és hátránya. Abban pedig egyet kell értsek Zolival (bár én is írtam már korábban), ha így keresztbe mennek a túraautók a valóságban is (hiszen reális fizikáról beszélünk), akkor az összes húsvér pilóta egy barom, hogy nem így csinálja. Nem egy versenyt láttam LFS-ben, azt is tudom, hogy nagyon izgalmas csatákat lehet benne vívni, valószínûleg ezért is sokak kedvence, de vannak olyan dolgok benne, hogy beszarok a röhögéstõl. Más kérdés, hogy rF-ben is vannak, de itt meg kell említeni, hogy rengeteg a GAGYI mod. Normális modban olyan szintû vicces dolgokat nem látni. Ajánlom mindenki figyelmébe a V8Factort. Volt hogy az igazi verseny belsõ kamerájából sajátítottam el egy raklap trükköt. Eredeti v8 adatok alapján készítették fanatikus rajongók több éven át. Sajnos a projectvezetõ motorbalesetben elhunyt 😞 . Nah ennyi voltam, mindenki játszon azzal ami neki tetszik. Pont 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
FPS játékokban is nem a csilivili tesztett hanem a játékélmény..CODUO a II.vh feelingje miatt a többi COD egy nagy rakat kaki számomra..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha igen adjon linket privátban köszönöm.
Ha nem lenne rF, akkor talán nem is játszanék szimekkel, mert meguntam volna.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ingy is azt mondta miután vitték pár driftes körre, hogy az LFS a legélethûbb felfüggesztés és gumi szempontjából...a drifterek is addig mennek végig keresztbe míg el nem durran a gumi, addig végig kontrollálható csúszás közben az autó nem úgy mint az rf-ben...LFS videót amit linkeltél majd leszedem, kiváncsi vagyok rá...
Ugye azt mondtad hogy messze a legjobb motor szim alatt?
Olvass be pár modfájlt a suspension editorba, és nézd meg jól. Én nem sokat moddoltam az rFactor-t, mert hamar rájöttem hogy sok idõ.
De néha csak néztem a fájlokat megnyitva, hogyan lehet messze a legjobb motor szimhez az, amiben a telók úgy állnak mintha a szél fújta volna össze, vagy éppen kifele dõl a teteje te meg ebbõl vezetés közben semmit nem érzel?
...csak ráküldesz egy Real FFB-t és nézed a kormányt hogy ezt most miért csinálja.
..vagy hogy elkészül egy mod 1.0 verzióban, tök jó,..élményszámba hajlik ahogy csapatsz vele egyedül meg többen,
..aztán 1.1-ben meg kiderül hogy pozícionálni kellett a benzintankot, mert alapból az autó mögött van 3 méterrel.
Hozteszem nem a mod készítõinek a hibája, még mielõtt lecsesznének 😊))
De ott van, ha jól emlékszem a Truck mod, asszem azt nyitottam meg utoljára szerkesztõvel, nézd meg..és mond azt hogy amit ott látsz az egy kamion felfüggesztése.
soroljam még?
..és hozzáteszem szeretem az rFactor-t, ahogy kijött megvettem, nem bántam meg soha, sok jó élményem kötõdik hozzá.
De ha azt mondod hogy messze a legjobb motor ami szim alá készült, akkor ez rosszul veszi ki magát a többi szimre.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én nem LFS 'harcos' vagyok, bár természetesen megvettem és nyüstöltem, indultam vele pár versenyen, meg 'hotlapoltam' is.
De alapvetõen rFactor párti vagyok a pályák és a moddok miatt, nyüstöltem már ezt a motort is annyit hogy sejtem mit ér.
De az LFS nem arcade, nem hogy az rFactor-ral szemben, hanem nem tudnék olyan erõs viszonyítási pontot mondani amivel szemben a Live for Speed arcade-nak tûnhetne.
..és szeretem az ISI vonalat a hibáival együtt, de nem a felfügesztése, a gumija, vagy az FFB-je miatt, hogy csak a legalapabbakat mondjam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Olyanok vagytok mint a csuhások, nem elég hogy elmondta a véleményét, de meg akar gyõzni, és az már iritál.
..jelenlegi verzió kicsit barátibb (bár az akksi itt is lemerül).
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Azzal hogy 'az rFactor-nál árkádosabb az LFS, valmint hogy az ISI motor messze a legjobb amit szim alatt müködött' meg nem is akarok komolyan vitázni, mert ehez olyan dolgok kellenének hogy egyáltalán menjél az LFS-l rendesen, és kipróbáld az iRacing-t (meg még pár más szimet).
Amíg ez nincs, addig nincs értelme vitázni, csak odaírom hogy nem úgy van.
GTR2 alap engine is kiváló, csak moddolhatatlan az a játék, és nem hiába használta fel a Simbin és vásárolta meg az ISItõl az engine-t ezt márt többször leírtam. De e két játékon kívûl nem hiszem hogy jobb lenne bármelyik is ami megvehetõ egyszerû embernek, nézzük meg a szak véleményeket fórumokat oldalakat, mit kínál a két különbözõ játék stb.
Az elsõ mondatodat pedig számításba se veszem, mert nem hiába írok egy regényt egy két HSZbe, nem azért mert okoskodok, hanem azért mert tapasztaltam. És nem csak én vagyok ezen a véleményen, és nem idióta buta vérpistikék hanem értelmes emberek. De ettõl függetlenül, (ma már harmadjára írom) kinek a pappné, de a tények szerintem magukért beszélnek.
..ha nincs, akkor oda írja/mondja hogy kik szerint.
Az meg hogy:"..az ISI engine messze a legjobb amit valaha készítettek szimbe."
Ez egész egyszerûen nem igaz.