rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
jaj ez megvolt MP3-ban eszméletlen jó minõségben.meg még egy csomó.
nálam a Prost-Peugeot van a top-on.A HANG<#vigyor>

F1-nek meg inkább ezt nevezném nem a jelenlegit.

Taylor10
Ulvar tõlem kérdezted hogy offline vagy online??

Ulvar
ne is mondd 😞 azóta kutatom a Ferrari V12es motorhangokat..

FAVORIT!

Erre szoktam elaludni...teljesen a rabja lettem.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jamirofan89
ooohh gyönyörû hangok!<#nyes><#szeret> lényegében már akkor megutáltam az F1-et amikor bevezették a V8at,de nem vagyunk egyformák. :/

Ulvar
offline vagy online, és mi a baj? mit ír ki?

Taylor10
sziasztok.lenne egy kis gondom hogy fel van telepítve nekem a F1 2009WCP1.3 mód és nem tok a bajnokságon indulni nem lehet belépni.F1 kocsival mennék a bajnokságon csak hát nem tok indulni rajta.Valaki tudna segíteni??elõre is köszönöm.

b-type
úgy összességében kellene a honi autós technikai sportnak a nagy odafigyelés.
Sztem elég nagy sz@rban van jelenleg a rally meg a gyorsasági is, a rallyban is leszegényedett az autópark, és a gyorsasági szakágban is.
😞

Amennyiben Talma abbahagyja majd a MotoGp-t (nem most, majd), akkor is lehet kinézni a fejbõl.
Jelenleg viszont versenyzõi területen meglehetõsen színvonalas csapatot/csapatokat tudunk kiállítani...nem szabadna hagyni kallódni nagy tehetségeket.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

batihu
Ezzel én is így vagyok! Az a lényeg, hogy jó versenyek legyenek, mindegy, hogy milyen motorsportról van szó! <#eljen> A Forma 1 meg le van sz..va, sõt a MotoGp is, ha olyan versenyek lesznek mint az idén voltak! <#levele>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ginger17
Nem fizetett hirdetés...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

SimaSuna
én le***rom minek mekkora a nézettsége...
engem az érdekel hogy jó verseny legyen, és ne F1nek hívják 😊

jobban elnézem a TruckTrialt, MotorTrialt, IRC, WRC, JRC, WTCC, V8 Supercars vagy hegyi felfutást...vagy még anno volt Eurosporton a "szöcske" szerû kocsik mentek a hegy oldalán felfele vagy a vizen mentek, azt is jobban bírom mint az F1et...amióta szétszedték Spa-t meg Doningtont...
Dzsezi
Abu Dhabi

Dietrich
hasonlitásként az õ 5.0 adatjával 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Motosportról volt szó. NFL hogy kerül ide? 😄
Dietrich
F1 amerikában 0.5

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
NFL a legnézettebb..

Dietrich
nascarnak is csökkenõ a nézettsége (TV)..korábban 4.5 volt ma már 4.0
egy indycarnak meg indy500-al van 3.5 amúgy 1.0-1.5
ha valaki ért a számokhoz...

Norbi1990
Az a legnézettebb amerikába. Indycart ismagasan veri szerintem.
Dietrich
Nascar? 😉

simcompany
Néztem ilyen nézettségi adatokat, és a DTM a legnézettebb az F1 után, és ami érdekes a harmadik legnézettebb az A1GP, de persze ez a nemzetek bajnoksága miatt van, hisz ott egy ország szurkol egy csapatnak.

Viszont ebben a statisztikában nem volt benne más csak az európai sorozatok. Gondolom USA-ban egy Nascar is nagyon nézett.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Kb ilyen kérdések merültek fel bennem amikor rákérdeztem, hogy mi lehet a cél.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ulvar
<#eljen> Korrekt hsz.

Tényleg mi újság ezzel a naptárral amit még régen elkezdtél?

bardocz
De ennek még mindig nincsen semmi köze a legismertebb, és legnépszerûbb szavakhoz.
Alexease
A FIA-nak miben nincs benne a keze?!😊 Ha kimesz az utcara az autoddal, meg abban is benne van😊
Alexease
Ennyi erovel F1, mert az a legdragabb technika es az raver mindenre 1 kort😊))

Hogy melyik lenne Neki a legjobb, az eleg osszetett kerdes. Foleg, hogy melyik lenne egyaltalan elerheto😉 Sokmindenben kulonboznek a sorozatok: penz, technika, nezettseg, nepszeruseg, elorelepesi lehetoseg, elvezetes versenyek, valtozatos helyszinek, EU/Word stb. Meg ha valaszthatna is szabadon, barhova, akkor is nehez kerdes😉 De talan a WTCC a leglogikusabb (valtozatos helyszinek, tobb foldresz, viszonylag nepszeru es ismert, tobb gyarto, marka, tipus, kozvetiti a TV, koveti a media stb.).

Egyelore annak is orulhetunk, hogy ennyire light-os hatszellel, ennyi minden el tudott erni!
Ulvar
Én nem mondtam hogy nézem, vagy tetszik. Jobb lenne "HA" ...De mint tudjuk nincs olyan hogy HA.

WTCCvel egy súlyos probléma van. FIA keze van benne. Én azt próbáltam elmagyarázni hogy a legfejlettebb európában és a leggyorsabb is egyben a DTM, az más kérdés hogy a WTCC bizonyos szemszögbõl izgalmasabb, SÕT...

Roger6
Hát de kit érdekel, hogy gyorsabb, ha szar versenyek vannak? Én speciel nem szeretem a DTM-et, a WTCC-t meg imádom. Ráver egy kört? Hát ez érdekel a legkevésbé. De hát nem lehetünk ugyebár egyformák. <#dumcsi>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
Azért mert a leggyorsabb is egyben. Azért egy WTCCs autóra 10 kör alatt ráver egy kört. WTCCben sincs igazán jó futam, nincsenek nézõk nagy számban, de DTM futamot ha tegnap nézted Hockenheimben ott azért volt egy szép tömeg szám. Bár õszinte vagyok csak szemre néztem nem adatok alapján, úgy hogy elõre is sorry ha tévednék.

Roger6
"A legfejlettebb legmodernebb technika a DTMben van véleményem szerint" - mi köze ennek ahhoz, hogy mennyire népszerû egy sport? Ahogy írtad, szar versenyek vannak, és nem a technika a lényeg a közönség számára.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
Európában?...hmm...A legfejlettebb legmodernebb technika a DTMben van véleményem szerint, viszont kemény 2 márka van és .. hát elmúlt években elég szar futamokat futnak persze vannak kivételek. De ha technikát nézem, és a sebességet akkor a DTM kimagaslóan európa legjobb Túra autó bajnoksága.

V8 messze van, nincs értelme, WTCCrõl ne beszéljünk. BTCC RULEZ!

bosco05
szerintem európában a wtcc a legismertebb és legnépszerûbb
Roger6
Attól mert ismert lesz, még ugyanúgy fog vezetni, vagy?

zolee145
Tessék érezni a dologban az iróniát.😊

Már csak egy jó kis gyári WTCC szerzõdés kéne. Van errõl valami hír? Tényleg, túraautós vonalon mi lehet a cél? WTCC, DTM, esetleg V8?

Ulvar
Norbi nem celebségre gyúr 😊.

Addig jó, míg nincs "celeb-karrier"-je!
A teljesítménye elõtt meg le a kalappal!
ÉN IS GRATULÁLOK NORBI!<#taps>
(kár, hogy nem láttam, de hát ha nem hírezik...)

pedal to the metal...

zolee145
Elõbb-utóbb úgyis lecsap rá a média, ez egy ilyen bringa. Mondjuk ahogyan Emerico is írta kicsit hátráltatja a "celeb karrierjét", hogy valódi teljesítmény van mögötte.😊)

Ulvar
Hát ja, de legalább nem fogják divatból szeretni ha nem figyel fel rá a bulvár...Innen nézve jobb is hogy kis közösség az aki Norbinak szívbõl szorít. Én tegnap minden körmöm lerágtam, még az asszony is végig nézte Norbi sikerét 😊. Istenem mekkora siker lenne egy WTCCben való indulás (tudom talán nem a világ legjobb túra autó bajnoksága, sõt még Európában se biztos egyéb FIAs okok miatt) de akkor is, egy magyar autó versenyzõ aki tud is nem csak apuci pénzébõl meg innen onnan nagy nehezen befizetett pilóta mint Zsoltika. Nekem ez akkora öröm mint másoknak az U20as VB 3. hely, sõt, de nekem Norbi sikere és öröme mindennél többet ér most bármely sportot nézek. Hiszek abban hogy a jövõben még rengetegszer fogjuk látni versenyezni, és egyre nagyobb kategóriában. Már alig várom 😊.

simcompany
Nagyon nem piskóta. Egyszer talán a magyar média is felfigyel rá. Igaz, nem lesz könnyû, mert "sajnos" ért ahhoz amit csinál, így nehéz érvényesülni...

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ingy

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Szééép !
Mondjuk pár embert szerintem kivezetett a fûre-kavicsra 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

simcompany
Ez ha jól tudom egy elég kedvelt felfutás pálya angliában, és úgy ismerik mint a tenyerüket. Volt a TV-ben és így megy fel mindenki, azt hiszem alig egy km

solo
Izé, anyád*.* Asszem nem szívbajos a forma xDDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

JuanG
semmi értelme 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Jamirofan89
Egy kis vidi estére<#pias>

Ulvar
Motec feltelepítése ha jól betudod állítani akkor nem rossz ötlet, ott jobban kimutatja az autó állapotát. Én nem használok nekem is csak mondták.

Norbi1990
Ha csinálsz egy kis burnoutot akkor a piros után jön a sárga szín a gumiknál 😄
bardocz
Ha a HGTTC akkor nekem ott a meleg gumik emlékeim szerint jobban tapadtak. Néhány kocsinál alapból irreálisan nagy a guminyomás, így amikor felmelegszik, csak a kerék közepe érintkezik a talajjal, ezért érzed azt, hogy rosszabbul tapad.
Jamirofan89
elég noob megfogalmazás xD szóval az említett modban szinte hideg gumikkal tapad legjobban a kocsi<#fejvakaras>gondoltam kipróbálom ezt a tapadós dolgot.próbáltam felmelegíteni a gumikat olyannyira hogy elérjék a 'pirosat' vagyis optimálist,de már lilánál irányíthatatlan volt.<#nemtudom>

Jamirofan89
Touring car legends 😛