rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam a Prost-Peugeot van a top-on.A HANG<#vigyor>#vigyor>
F1-nek meg inkább ezt nevezném nem a jelenlegit.
FAVORIT!
Erre szoktam elaludni...teljesen a rabja lettem.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sztem elég nagy sz@rban van jelenleg a rally meg a gyorsasági is, a rallyban is leszegényedett az autópark, és a gyorsasági szakágban is.
😞
Amennyiben Talma abbahagyja majd a MotoGp-t (nem most, majd), akkor is lehet kinézni a fejbõl.
Jelenleg viszont versenyzõi területen meglehetõsen színvonalas csapatot/csapatokat tudunk kiállítani...nem szabadna hagyni kallódni nagy tehetségeket.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
engem az érdekel hogy jó verseny legyen, és ne F1nek hívják 😊
jobban elnézem a TruckTrialt, MotorTrialt, IRC, WRC, JRC, WTCC, V8 Supercars vagy hegyi felfutást...vagy még anno volt Eurosporton a "szöcske" szerû kocsik mentek a hegy oldalán felfele vagy a vizen mentek, azt is jobban bírom mint az F1et...amióta szétszedték Spa-t meg Doningtont...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
egy indycarnak meg indy500-al van 3.5 amúgy 1.0-1.5
ha valaki ért a számokhoz...
Viszont ebben a statisztikában nem volt benne más csak az európai sorozatok. Gondolom USA-ban egy Nascar is nagyon nézett.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Tényleg mi újság ezzel a naptárral amit még régen elkezdtél?
Hogy melyik lenne Neki a legjobb, az eleg osszetett kerdes. Foleg, hogy melyik lenne egyaltalan elerheto😉 Sokmindenben kulonboznek a sorozatok: penz, technika, nezettseg, nepszeruseg, elorelepesi lehetoseg, elvezetes versenyek, valtozatos helyszinek, EU/Word stb. Meg ha valaszthatna is szabadon, barhova, akkor is nehez kerdes😉 De talan a WTCC a leglogikusabb (valtozatos helyszinek, tobb foldresz, viszonylag nepszeru es ismert, tobb gyarto, marka, tipus, kozvetiti a TV, koveti a media stb.).
Egyelore annak is orulhetunk, hogy ennyire light-os hatszellel, ennyi minden el tudott erni!
WTCCvel egy súlyos probléma van. FIA keze van benne. Én azt próbáltam elmagyarázni hogy a legfejlettebb európában és a leggyorsabb is egyben a DTM, az más kérdés hogy a WTCC bizonyos szemszögbõl izgalmasabb, SÕT...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
V8 messze van, nincs értelme, WTCCrõl ne beszéljünk. BTCC RULEZ!
Már csak egy jó kis gyári WTCC szerzõdés kéne. Van errõl valami hír? Tényleg, túraautós vonalon mi lehet a cél? WTCC, DTM, esetleg V8?
A teljesítménye elõtt meg le a kalappal!
ÉN IS GRATULÁLOK NORBI!<#taps>#taps>
(kár, hogy nem láttam, de hát ha nem hírezik...)
pedal to the metal...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Mondjuk pár embert szerintem kivezetett a fûre-kavicsra 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty