rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Meglepne, nekem is 4850-em van. Vagy mit értünk az alatt, hogy "fullon megy"?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Most win7 alatt meg 130-250fps, tehát drivert nemtudnak írni pl 😄
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
DX9
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Fontos tudni, rFactor Nvidia+Intel kombóval mûködik rendesen, ezen fejlesztik. Nagyon sokat számít.
Másik, nem mindegy a DirectX mire van állítva, próbálgasd.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
ergo rfactor mod mind2 csak az 1ik "optimalizált" a másik meg nem...
nézd az életben is van ilyen..
2 telefon..az 1ik Nokia a másik is..csak a végén kiderül ha a 2. Nokia nem Nokia hanem Nokian...mert kínaji 😊
Az F1RFT2008 lazán szaladgált közepes-max grafon
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Az a másik érdekesség hogy volt hogy simán betöltöttem.
hogy nem is lehet vele játszani???
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
mindennel minden pályán full grafon beszaggatás nélkül ezzel emg semmi:S
5letek?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Olyant csinál nekem az F1RFT2009 mód, hogy kiakarok járni a boxból (a módhoz adott hungaroring pályán is) és annyira beszaggat, hogy még kilépni se tudok...
Minimumra levittem a grafikát 800*600 16bit stb... de úgyis ugyanet...
Egyedül valami toban éjszakai pályán megy de ott meg semmit sem látok...
Ötletek?
Köszi
SrAta
Megoldódott a probléma. A megoldást az rFactor ujabb verziójának feltelepítése hozta meg.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Itt nagyon úgy kerülgetik a többieket mintha mindenki más csak állna a pályán.😊
megyek és fellógatom magam fejjel lefelé egy félórára <#idiota>#idiota>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
CREDITS:
Original car model, textures and convertion: Tomaz Stravs
Model fixes, texture fixes and final convertion: eddy3spain
Template by eddy3spain
Physics by Ingy
Safety Car by BRDev (Murilo Zimmer)
Menu music by danthrax
Car sounds by Destroem
Spanish 06, 07 and 08 skinpacks by casposo
Slovenia 2008 skinpack by eddy3spain (except Presa skin by doudosaxo)
France 2008 skinpack by doudosaxo
<#wave>#wave>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Strava - 3D models , physics , textures
Niels Heusinkveld - tires ( crudely modified by Strava with notepad ;-p )
Nil777 - engine sounds ( made from videos of REAL FVs !! )
MarkusM - dashboard textures and additional skins
dmatzies - physics consultant
<#wave>#wave>
Hewlett Packard barack? Pálcsot pláne nem iszom, még beszélni is elfelejtek tõle 😛
Alma az nagyon zsír pláne hogy terem a kertben, ja meg van faja körte is 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bathurston érik el az összes pálya közül a TOP Speedet..és az tuti nincs 310km/h
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!