rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Amúgy meg a DFP,DFGT, G25, G27 ---> ezek a LOGITECH kormányok képesek 900 fokot fordulni. Nem sok hasznát veszed, rFactorban szokta egy két ember 720 fokon használni, de ahhoz megfelelõ kormány zárat is be kell állítani a játék akármelyik modjában. Rallyban szoktam felhúzni 😊. Fõleg ha Ladával csapatom, vagy rFactor Rally B Group moddal 😊. Az feelenges 😊. Vagy Truck stb.stb.stb...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Meg még azokkal a Fanatec kormányokkal is szemezek!😊
Melyik jön ki 15-20kból?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/bevezeto.html
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
(állítólag a momonak csak a 2001es szériája volt pedálba potihibás)
En inkabb a DFGT-t vagy a joarasitott (~35k) G25-ot ajanlanam.
Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen kormány?
logitech momo racing force feedback wheel
tapasztalatok stb.
Nagyon köszi
minden beállítás a maxon
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
rF_Config.exe -nél mit állítasz? dx7-8-9? 9 elvileg a jó tv stylenak, ha már a d3d9.dll kell neki.
Pedig már vagy fél éve frissítettem. Frissítettél directx-et?
utána is olvastam (mert tudok) és sok embernek nem megy.
nézd meg a legújabb verzióját
http://rapidshare.com/files/281970908/TV_Style.rar
újra felraktam a játékot,Win7em van
minden megy rendesen aztán amikor felrakom a Tv Style-t elindítom a játékot és az Rfactor.exe hibát észlel
ha uninstallom akkor jó
rfactorcentralról töltöttem a dinix projectes oldalról
van valami megoldás?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Credits v2.0
Physics:
Ingy (Zonda RS, Drift Revolution (ISI), Clio Cup 2008)
Speedy (CTDP 2006, ISI Sauber BMW, Superleague Formula, Lexus, Lienz etc)
Assistant: Arden Motorsport
The car is the v1.2 version. In 2.0 will be new chassis and all 2008 - 2009 teams and drivers.
Tegnap kitakarítottam az EX-em pedáljait..WD40...összeraktam...
de nem próbáltam ki...
ma bedugom, erre nem fordul a kormány érzékelõje ha jobbra tekerem a kormányt
középállás után eltekerem jobbra 1 nagyon picit és nem érzékeli a beállítás..még rFben sem...
elfordítom 90°-t jobbra, de az érzékelõ még mindíg középen áll....
van rá vmi gyógyír?
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
(elnézést, befejezem az offolást)
Forza.
nála 1440x900 a max, nálam 1920x1080, XY-nál meg 3560x1840 ... holnap Z-nél még nagyobb 😊
a spec kiépitésben használható extrém AA-ról nem is beszélek (16/24xSSAA), látott már ilyet valaki? pedig ez a "max" (ma, éjfélkor...ki tudja meddig 😄 )
Forza.
de akkor így korrekt volt ahogy beírtam?😄
most 2 8800gtx van sli ben most nincs gond de amikor az slf introt csinaltam akkor pánikolás volt mert szaggatott rendesen, CTDP cucc általában very hájpoli<#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Dobálóznak itt (meg az összes játékos topikban) az emberek, hogy így fullon meg úgy fullon én meg csak nézek, hogy akkor most valami nem kerek a gépemmel, mert lassan a P4 / GF MX440-en is minden "fullon megy", csak nálam nem.
Aztán kiderül, hogy a full az tulajdonképpen 800*600-at jelent, a látható autók száma meg 2.😄