rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akko bocs...nekem rémlett, hogy 310 körül megfutnak.. az idei szezonban is valamelyik közvetítésben szóba kerültek sebességek/valamilyen alkatrész kapcsán asszem/ és akkor is említették

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

pointer4
Óhh az a baj, a fehér nem jó, a zöld jó 😄
Na félre téve a viccet, monitornak van drivere? Felismeri név szerint rendesen pl az oprendszer?
Jamirofan89
Nekem is ugyanolyan videokártyám van csak a monitorom más. Be lehet állítani a max felbontást 1400x1050,de 1200-ban tolom mert úgy nem szaggat.Vagyis ott van még a többi lehetõség.Monitor driver,windows gubanc vagy esetleg rFactor?

bardocz
Az a fékkamera kurvajó.
jajj ezek a kocsik<#szeret> alig várom hogy megint bajnokságot toljunk vele 😊

Köszönöm az eddigi segítségeket.
De a monitorom 1680*1050 is bírja mert minden játékot ebben a felbontásban tolom kivéve az rFactort.
A videókarim drivere a legujabb de próbáltam másikkal is azzal is ugyan ez a szitu.Az a baj hogy semmi ötletem hogy mi lehet a gond.A gépemen minden fehér ézért nem is értem.
Dietrich
játékba lehet..realbe nem..
http://www.youtube.com/watch?v=IFLaz2rGtTo

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
corvette jobban gyorsul..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mondjuk Bathurts-on a lefelé egyenes végén néha 310-be is beleugrik a V8 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

SimaSuna
Endurance Series Corvette vs V8 Supercars

Corvette C6R LS7:
505 Le @ 6300 rpm

V8 Supercars
(620 — 650 bhp) 7,500 rpm

gyorsulásba jobb..végsebbesség 306 körül van a V8nak 7500as fordulaton...a Corvettenek is kb..
JuanG
a gumifizikát sztem Ingy csinálta, historix modhoz nem sok köze volt asszem 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Jamirofan89
Köszi!Megpróbálom úgy.Szerintem nagy buli az egész,amikor mindenki más autóval megy és megvitatjuk az autók közti különbségeket.Például egy Endu Series Corvette és V8 Supercar közti csatát megnéznék.
Kell egy kis változatosság.<#gonosz1>

Már elõre félek,hogy a megszokott ellenfelekkel találkozom<#merges3> akik a mószt vántidból meg ándörgráund 2-bõl szabadultak<#banplz> ez van.<#lama>

Ulvar
Van egy olyan rész az rFnek hogy minden autó és modot kimutat. A profilodnál kiválasztod. Ennyi. ONLINE semmi értelme,de amúgyse 😊. Csak ha komplikát videot akarsz csinálni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Danecay
Azért mert amúgy Port Forward-olni kellene, az meg nálam nem olyan egyszerû, 2 router van egymás után kötve, az egyik ráadásul az internet szolgáltatóé. A sajáttal próbálkoztam, mármint portot továbbítani, de a ping.eu szerint továbbra is zárva van.

Jamirofan89
Elárulnátok nekem valamit? Online ez az 'All cars and tracks' mégis mi a f@szom akar lenni? Mert hogy többen is játszanak olyat és nálam soha nem felel meg az autó a szerónak ez valami nevetséges.De nem is ilyen GP79 vagy Indycar-al akarnék menni.ISI alapgépekkel sem enged.Mondanom sem kell,hogy a többi versenyzõ 'ISMERETLEN'.

simcompany
Miért kell Hamachi?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Danecay
Hi ALL!

Tesómmal tolnánk egy kis rF-t virtuális helyi hálózaton keresztül (hamachi) amivel igazából nincs is gond, mert mûködik, de valamiért a szavazómodul már kevésbé, a beállítás elküldésén, és a szerver könyvjelzõbe tételén kívül minden opció inaktív. Nem lehet a következõ edzésre szavazni, verseny újraindítására, stb. Ennek mi lehet az oka? Régebben, amikor egy haverral próbáltuk LAN-ba a játékot, emlékeim szerint mûködött ez a dolog. Nem hiszem, hogy MOD függõ lenne, de cáfoljatok meg ha nincs igazam. Esetleg valahol engedélyezni kell?

mcmoha
Nem mondod komolyan.<#zavart1><#idiota><#ijedt>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

simcompany
Ami érdekesség, hogy az A1GP-nek kiemelkedõ nézettsége volt, mert sok országban fõmûsoridõs program volt.

Nagyon sokan átmennek a GP3-ba jövõre, az nyírta ki a IFM-et és ezt is

Gerrard93
szerintem az is csoda hogy eddig kibírta.. ma már nem az a menõ ha jó versenyek vannak, hanem hogy minél nagyobb pénz legyen benne

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

Dietrich
Az A1-et árulják, kulcspozíciókból távoztak emberek, a felszereléseket áttették egy raktárépületbe mert a silverstone-i hangárt nem tudják tovább bérelni.
Tehát RIP egy jó kis bajnokságnak amiben a versenyzésen volt a hangsúly..

Dietrich
és ha ezeket olvasod? 😊

A1GP statement

Saturday, October 17, 2009

A1GP World Cup of Motorsport has been forced to withdraw from participation in the Nikon SuperGP on Australia’s Gold Coast on the 22-25 October in what was due to be the series’ first race of Season Five.

The series found itself in a race against time to make the deadline for when its cars would have to leave the UK to be on track in Surfers Paradise next Thursday. The series organisers never doubted this was possible, but today have been forced to accept this now cannot happen.

This decision was announced by A1GP Chairman, Tony Teixeira, who wanted to address everyone involved in the event.

“I want to personally apologise to the people affected by this regrettable but unavoidable decision," said Teixeira.

"The Queensland Government, Gold Coast Motor Events Co, the management and Chairman of the event have been patient and supportive of us in the past weeks.

"We were proud to be part of what has become one of the world’s most iconic motorsport events, and are devastated at the decision we have had to make. We also know the Australian motorsport fans are very protective of this event and had welcomed us with open arms. To them I also apologise and stress that we wanted to put on a show for them that they would never forget."

In view of what has happened A1GP will refund to Gold Coast Motor Events Co the sanction fee paid, and will donate AUS $50,000 to a charity designated by them. Also contractors engaged directly by A1GP who have already incurred expenses on our behalf will be fully reimbursed.

One effect of the UK operating arm of the series going into liquidation in June was that access to the cars and the ability to pay its suppliers has been impeded. What should have been a summer upgrading the machinery in time for the first race of the 2009/10 season has turned into a frustrating time for achieving this.

Looking to the future Teixeira said: “We have recently announced 19 teams who were ready to race in Australia. I know they are still committed to racing in our unique series that pits nation versus nation.

"A1GP may be down, but I do not accept we are out. We have had four exciting seasons that have proved we are a force in the sport and now we shall consolidate on what we have achieved to date. My efforts will be on finding a way forward with the support of some very loyal people.”

pointer4
Ez a sort olvasva, olyan Star-Trekes feelingem volt 😄
"A1GP have been cancelled because the series' rescue package has not materialised in time."
Dietrich
off

A1GP-nek vége a béke poraira..

várható volt miután surfersre már nem mentek el..

Fitti83
Állítsd át szélesvásznúra--->Widescreen és akkor be tudod állítani a magasabb-at. Nekem úgy lehetett.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

cselt
Gyanítom, hogy a monitorod ennyit tud és ezért nem tudod feljebb rakni.
A videókarim az Nvidia8800gts nem hinném hogy ez az akadály a monitor meg egy 22-s asus.
Más ötlet?
simcompany
+ a monitor

milk4
Az kizárt dolog,nekem 2048x1152-ben fut és ha 2monitoron tolom akkor 3xyzx1280-ben megy.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

simcompany
A videokártyád ennyit tud

simcompany
Akkor a Simbin 😊
Ugyanis a Historix az GT Legend átirat

Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!
rFactor-nál miért nem tudom 1280*768-nál feljebb rakni a felbontást?
Én vok sügér vagy a game nem támogatja a nagyobb felbontást?
Elõre is köszönöm!
Ulvar

85ös 91es és most már a 93as F1en is dolgozik ez a brigád, remélem sikerrel!

mcmoha
En nem probaltam, de nagyon dicserik. Kulonosen a gumikat es az FFB-t. A gumifizikat az csinalta aki a Historix modhoz is.

SimaSuna
Áh ez a clio eszméletlen jó.nekem nagyon bejön
simcompany

lac coo
Clio mod tényleg királyos, van ebbõl valami free szerver ?
Vagy esetleg nem csinálna valaki egy funt ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Toby0501
Vagy, mivel magyarok készítették a modot, lehetne egyszerûen magyar szavakat és mondatokat használni. 😊 Sok külföldi egyébként is azt mondta, hogy nem töltik le, mert lenyúlták a kijelzõ textúráját..<#idiota>

pointer4
A szó amit keresünk a without ? 😄
simcompany
az F1RFT 2009 kocsikkal készül egy SIMCo verzió is majd Sompirnak szólok, hogy egyezzen bele.
Az F1RFT 2009 hangokat én csináltam, de egyszerûen 4 file-ból nem lehet megcsinálni a valós hangokat, én sem vagyok velük elégedett ráadásúl 1 hét munka volt (összecsaptam..jaa). Így készíteni fogok kamu hangokat, amik legalább élvezetesek lesznek, és nem erõlködöm hogy valós hangokat használjak.

Dietrich
ne ragozd túl..vérpistékekt mindenki érti..

Dietrich
tavaly kijelentették nyártól helpek nélkül nehéz mod lesz..aztán kipróbáltam és rágógumi pályákat csináltak a modhoz 😉

lac coo
Én meg a Clio-t próbáltam ki , na az nagyon ott van !!!
egészen olyan érzés mint a Netkaros Abarth ( FFB-t leszámítva, de az meg RF-ben olyan amilyen ...), és ez hatalmas dícséret tõlem !!!
Grat Ingy, tényleg nagyon jól összehoztad !!!<#worship><#worship><#worship>

Danecay
Nem igazán vágom hogy mire írod, fõleg annak fényében, hogy a leírtak szerint a fizika egész jóra sikeredett. Vagy úgy kell esetleg érteni, hogy az F1 az csak Vér Istvánoknak való? Netalán tán a CTDP-n kívül más csapat nem tud F1 MOD-ot csinálni, és játtszon inkább mindenki Champ Car-al? Bevallom én még nem próbáltam a MOD-ot, de úgy látom Te alapból nem a kellõ oldalról közelíted meg a dolgokat.
Az "optimalizálatlanság" pedig elképzelhetõ, hogy a magasabb poligonszámnak köszönhetõ, mert elvileg úgymond rFactor 2 "kompatibilisre" készítették a modelleket.

mcmoha
Tapadast szoktak piszkalni.

lac coo
Mit kell egy pályán modhoz igazítani ?

Dietrich
pályákat a modhoz igazitják és máris jó lesz helpek nélkül 😉

Ulvar
Fizikája az jó szal vérpistikéknek segítséggel lesz jó. Ja és Nincs benne KERS 😊))

Dietrich
vérpistikéknek jó lesz..úgyis azt kérdezik KERS van benne <#hehe>

Dietrich
de..csokpit <#zavart1>