rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Na félre téve a viccet, monitornak van drivere? Felismeri név szerint rendesen pl az oprendszer?
De a monitorom 1680*1050 is bírja mert minden játékot ebben a felbontásban tolom kivéve az rFactort.
A videókarim drivere a legujabb de próbáltam másikkal is azzal is ugyan ez a szitu.Az a baj hogy semmi ötletem hogy mi lehet a gond.A gépemen minden fehér ézért nem is értem.
http://www.youtube.com/watch?v=IFLaz2rGtTo
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Corvette C6R LS7:
505 Le @ 6300 rpm
V8 Supercars
(620 — 650 bhp) 7,500 rpm
gyorsulásba jobb..végsebbesség 306 körül van a V8nak 7500as fordulaton...a Corvettenek is kb..
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Kell egy kis változatosság.<#gonosz1>#gonosz1>
Már elõre félek,hogy a megszokott ellenfelekkel találkozom<#merges3>#merges3> akik a mószt vántidból meg ándörgráund 2-bõl szabadultak<#banplz>#banplz> ez van.<#lama>#lama>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Tesómmal tolnánk egy kis rF-t virtuális helyi hálózaton keresztül (hamachi) amivel igazából nincs is gond, mert mûködik, de valamiért a szavazómodul már kevésbé, a beállítás elküldésén, és a szerver könyvjelzõbe tételén kívül minden opció inaktív. Nem lehet a következõ edzésre szavazni, verseny újraindítására, stb. Ennek mi lehet az oka? Régebben, amikor egy haverral próbáltuk LAN-ba a játékot, emlékeim szerint mûködött ez a dolog. Nem hiszem, hogy MOD függõ lenne, de cáfoljatok meg ha nincs igazam. Esetleg valahol engedélyezni kell?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nagyon sokan átmennek a GP3-ba jövõre, az nyírta ki a IFM-et és ezt is
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road
Tehát RIP egy jó kis bajnokságnak amiben a versenyzésen volt a hangsúly..
A1GP statement
Saturday, October 17, 2009
A1GP World Cup of Motorsport has been forced to withdraw from participation in the Nikon SuperGP on Australia’s Gold Coast on the 22-25 October in what was due to be the series’ first race of Season Five.
The series found itself in a race against time to make the deadline for when its cars would have to leave the UK to be on track in Surfers Paradise next Thursday. The series organisers never doubted this was possible, but today have been forced to accept this now cannot happen.
This decision was announced by A1GP Chairman, Tony Teixeira, who wanted to address everyone involved in the event.
“I want to personally apologise to the people affected by this regrettable but unavoidable decision," said Teixeira.
"The Queensland Government, Gold Coast Motor Events Co, the management and Chairman of the event have been patient and supportive of us in the past weeks.
"We were proud to be part of what has become one of the world’s most iconic motorsport events, and are devastated at the decision we have had to make. We also know the Australian motorsport fans are very protective of this event and had welcomed us with open arms. To them I also apologise and stress that we wanted to put on a show for them that they would never forget."
In view of what has happened A1GP will refund to Gold Coast Motor Events Co the sanction fee paid, and will donate AUS $50,000 to a charity designated by them. Also contractors engaged directly by A1GP who have already incurred expenses on our behalf will be fully reimbursed.
One effect of the UK operating arm of the series going into liquidation in June was that access to the cars and the ability to pay its suppliers has been impeded. What should have been a summer upgrading the machinery in time for the first race of the 2009/10 season has turned into a frustrating time for achieving this.
Looking to the future Teixeira said: “We have recently announced 19 teams who were ready to race in Australia. I know they are still committed to racing in our unique series that pits nation versus nation.
"A1GP may be down, but I do not accept we are out. We have had four exciting seasons that have proved we are a force in the sport and now we shall consolidate on what we have achieved to date. My efforts will be on finding a way forward with the support of some very loyal people.”
"A1GP have been cancelled because the series' rescue package has not materialised in time."
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Más ötlet?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kis segítséget kérnék!
rFactor-nál miért nem tudom 1280*768-nál feljebb rakni a felbontást?
Én vok sügér vagy a game nem támogatja a nagyobb felbontást?
Elõre is köszönöm!
85ös 91es és most már a 93as F1en is dolgozik ez a brigád, remélem sikerrel!
http://www.virtualr.net/vintage-formula-vee-1-0-released/
Vagy esetleg nem csinálna valaki egy funt ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az F1RFT 2009 hangokat én csináltam, de egyszerûen 4 file-ból nem lehet megcsinálni a valós hangokat, én sem vagyok velük elégedett ráadásúl 1 hét munka volt (összecsaptam..jaa). Így készíteni fogok kamu hangokat, amik legalább élvezetesek lesznek, és nem erõlködöm hogy valós hangokat használjak.
egészen olyan érzés mint a Netkaros Abarth ( FFB-t leszámítva, de az meg RF-ben olyan amilyen ...), és ez hatalmas dícséret tõlem !!!
Grat Ingy, tényleg nagyon jól összehoztad !!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Az "optimalizálatlanság" pedig elképzelhetõ, hogy a magasabb poligonszámnak köszönhetõ, mert elvileg úgymond rFactor 2 "kompatibilisre" készítették a modelleket.