rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Tök mindegy, semmi nem jelenik meg. Ha jól értelmezem, akkor ugyan ott tudom, tudnám vezérelni a szervert ahol szavazást is lehetne indítani, de mivel én futtatom a szervert, szavazás nélkül kellene neki csinálnia amit "mondok" neki. Teszem azt ha a dedicated szerver beállításoknál én az a jelszót adtam meg, hogy pl. rf, akkor a chat mezõbe azt kellene beírnom, hogy /rf ?

Fitti83
Csak simán szöveget írsz vagy parancsot? Mert a parancs nem jelenik meg a chat ablakban.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Smici1985
Hát ez nagyon király. Most már csak a 2008-as WTCC szezon hiányzik. Meg van az F3000, Formula BMW, az STCC-s autók.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Danecay
Köszi! Végül is egy gép újraindítás megoldotta a gondot, viszont valamiért nem tudok a chat menübe írni, ill. írni tudok, csak nem jelenik meg, és ugyan aktívak a szervervezérlõ gombok, viszont nem igazán reagál. Hiába adnék hozzá AI-t vagy léptetnék a köv. edzésre, nem történik semmi.

Danecay
Ja még annyit, hogy érdekes módon ha kilövöm a dedicated servert és a Hamachit is a játékban a szerverkeresõnél beírva hamachis (nem mûködõ) IP-t, egybõl bedobja a szervert, pedig ugye nem is fut. Tárolja ezt valahol a játék, mármint, hogy milyen IP-re csatlakozott? Olyan mintha csúnyán fogalmazva be lenne valahová "ragadva" ez az egykor létrehozott de nem mûködõ szerver.

Fitti83
Indítsd újra a dedicated server-t, mert gondolom mivel nem úgy léptél ki belõle, hanem zártad a játékot mikor fent voltál, szerintem kiakadt. Esetleg egy gép restart-ot is csinálj és akkor szerintem jó lesz.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Danecay
Mûködik, de van egy kis gondom. Elsõ körben mûködött, egyedül próbáltam, engem bebengedett és látszólag mûködött volna de letettem tálcára az rF-t és nem tudtam visszahozni, ezért feladatkezelõbõl kilõttem. Nem tudom, hogy van e köze a dologhoz, de az óta annak ellenére, hogy beenged szerverre, nem tölt be játékosként, majd észrevettem azt, hogy hiába módosítok a dedikált szerver beállításain, amennyiben beírom a Hamachis IP-t azonnal meg is jelenik a szerver a szerverkeresõbe, de ugyan azokkal a beállításokkal amiket legelõször állítottam be, ráadásul azt írja, hogy 1 játékos van is a szerveren, pedig nincs 😊 és hiába módosítok pályát, autókat, nem történik semmi változás. Erre ötlet esetleg?

simcompany
aztqva.. ezért kapsz egy 2010-es Simco tagságot!!

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

simcompany
Ha valaki belebotlana egy Formula Masters (Race On) konvertbe rfactorhoz, bármilyen minõségben, ne habozzon meg keresni 😊

Nagyon kéne..

Nightt
Az idealis arany 20-24 kozott van. Nem mindegyik mod tudja a 45 fokos kormanyzarat, ez teny, de mindegyiket at lehet alakitani ugy, h tudja😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Penge88
Szerintem robi25 arra gondolt, hogy a játékon belül, amikor belsõ nézetbõl vezetsz(!!), akkor az adott modon belül be lehet-e állítani, hogy az autó kormánykereke ne csak kb. 22 fokot forduljon el, hanem mondjuk 900-at. Ez engem is érdekelne, fõleg driftnél.

Kormánytémába beleszólva, állítólag az ideális kormányszög/kerékszög arány az 15-20 között van. Ha 20-at veszünk, akkor ugye 300 fokhoz tartozik 15 fok. Ez azt jelentené, hogy 900 fokhoz 45 fok tartozna. De már a 40 is elég. Na de túraautós modokban szerintem 25 fölé ezt nem lehet állítani.A gallardo-t is talán max 30 fokig lehet.

Thank God, I\'m a Lada owner!

GX25
Köszönöm. <#worship>

Penge88
Csá! Van Top Gear pálya, méghozzá itt

Thank God, I\'m a Lada owner!

Danecay
Köszönöm, kipróbálom!

Fitti83
Szóval Hamachinál is indítsatok egy dedicated server-t. Ezt az rFactor könyvtárban találod (dedicated.exe). Itt be tudsz állítani mindent, hogy milyen mod, milyen pálya stb. Ha kész van, akkor elindítod az Rfactor-t és IP-nél azt adod meg, amit a hamachi ír (aki létrehozta a dedicated servert, annak a hamachi-s ip-jét kell mindenkinek). Ezután már minden úgyan úgy megy, mintha rendes szerverre mennél. Annyi, hogy meg tudsz adni a dedicated-ben admin jelszót. És ezt a játékban a chat-be beírod, ahogy ezelõtt megírtam és akkor mindent tudsz állítani úgy, hogy nem kell átlépned a dedicated server-be.

Danecay
Hogy is van ez a saját dedikált szerver dolog, hogy kell létrehozni?

Danecay
azért kell a Hamachi mert amúgy Port Forward-olni kellene, az meg nálam nem olyan egyszerû, 2 router van egymás után kötve, az egyik ráadásul az internet szolgáltatóé. A sajáttal próbálkoztam, mármint portot továbbítani, de a ping.eu szerint továbbra is zárva van.

Ulvar
Nem arról van szó, de úgy csináld! Saját dedikált szervert is tudsz csinálni...ne használj hamachit. Felesleges

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Danecay
Kösz a választ, de nem dedikált szerverrõl van szó.

Fitti83
A dedicated serveren meg lehet adni egy admin jelszót. És amikor már fut felmész, és beírod (/admin jelszó). Ekkor már tudsz léptetni, újraindítani bent játékban és nem kell szavazni.

Danecay
Majdnem mondtam magamban valami csúnyát 😊 Amikor elõször feltettem ezt a kérdést, az a válasz érkezett, hogy minek a Hamachi?
Azért lenne jó mert újra lehetne indítani a versenyhétvégét a szerver újraindítása nélkül, de ami fõ a versenyt, teszem azt egy a rajtnál bekövetkezett baleset miatt, meg úgy egyáltalán, miért nem mûködik?

pointer4
Aki csinálta a szervert, az tud léptetni. Minek szavaznátok ?
Danecay
Erre valaki valami okosat?

"Tesómmal tolnánk egy kis rF-t virtuális helyi hálózaton keresztül (hamachi) amivel igazából nincs is gond, mert mûködik, de valamiért a szavazómodul már kevésbé, a beállítás elküldésén, és a szerver könyvjelzõbe tételén kívül minden opció inaktív. Nem lehet a következõ edzésre szavazni, verseny újraindítására, stb. Ennek mi lehet az oka? Régebben, amikor egy haverral próbáltuk LAN-ba a játékot, emlékeim szerint mûködött ez a dolog. Nem hiszem, hogy MOD függõ lenne, de cáfoljatok meg ha nincs igazam. Esetleg valahol engedélyezni kell? "

GX25
rFactorhoz van Top Gear tesztpálya? A TV-s mûsor tesztpályája érdekelne.

pointer4
Én néztem, marcos Marcorelly, Zolder-en. Kb, mintha EVO lenne, semmi extrát nem vettem észre.
macleody
Óbazz mi ez a szar?<#vigyor>
macleody
A demót kérdezed?
simcompany
ennek a Real Time Racing-nek nem találtam még topicot, valaki már próbálgatta. vagy csak én nézek mint borjú az új kapura?

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nem tudom én se, de egyszer én is felhúztam 720ra, és pontosabb volt

Nightt
Olvass utana van errol tobb cikk!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Fokokban mérve ugyan annyit kell tekerned, mégis mitõl lenne pontosabb?
Nightt
Ez nem igaz, probald ki!

bardocz
És ha annyira felhúzod a kormányzárat, hogy 900°-nál annyit kell ellenkormányozni, mint 360°-nál, akkor el is érted, hogy semmivel sem pontosabb a kormányzás.
Nightt
<#ejnye1>
Hetszazhusszal = 720-szal

Nezz utana, ha nem hiszed'

Dietrich
720-szal
Fail <#wilting>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nightt
(720-szal es 200-zal helyesen <#hehe>)

Dietrich
zárt kasztnit pl. BMW E92 én 720-al ow-t 200-al

Nightt
Mondjuk belso nezetben nem ugy fordul a kormany ahogy tekered, ha 900 fokra van beallitva, de azt is el lehet erni, h ugy forduljon kisebb kormanyzasi fokkal.

Ulvar
Miben jobb? Miért nem próbálod ki? A kormány dolgot elmondtuk ma 4er! nem nehéz vissza tekerni. Minden kérdésedre ott a válasz.

Nightt
Mostmar unom megint elmondani, h miert jobb 900 fokkal jatszani... ha erdekel olvass vissza.

Hogy mivel jobb az rFactor mint az lfs? Igazabol ez izles kerdese. Van akinek a lfs fizikaja tetszik van akinek az rfactore. Nekem szemely szerint az rfactor jon be inkabb!
Ami viszont vitathatatlan elony az a rengeteg mod.

Igen elfordul a kormányom 900 fokot(g25)Amúgy meg az egy dolog hogy támogatja a 900 fokot de az a rohatd ember nem tekeri el.Az lfs-be ezért hangulatos meg az eurotruckba mert látszik is hogy alászedi.A tdu-ból is ez hiányzott.Tehát tudom hogy támogatja a 900 fokot de belsõ nézetbe is forog rendesen,vagy külön moddal lehet betenni??És mitõl jobb párszóba ez a játék mint az lfs??Ja amúgy meg nem vagyok fogyatékos, gdoltam hogy egy nem 900-as kormányt nem szedek alá😊
Roger6
Persze, így már értem teljes mértékben.<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nightt
Jaja! Ha 900 fokot hasznalsz, akkor nagy kormanyzarral kell menni! Gondolj bele ha elo autot vezetsz, akkor sem kell nagyokat tekergetni a kormanyon!

Roger6
Jahogyúgyvan-e! Okés.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
LOOOOL xDDD. Nem érted... 900 FOKRA BEÁLLÍTJA A KORMÁNYT! Utána bemegy a játékban kiszámolja magának 900 fokhoz mekkora kormányzár kell az autó beállításainál és kész! Akkor nem kell 900 fokot fordítani csak 90 et durván.. én 300 fokon 16 os kormányzárral megyek általában 😊.

Roger6
90 foknál? Mivan? Hát nekem a 180-as kormányomon kellett 90 fokot fordítanom a sikeres ellenkormányzáshoz legtöbbször.

Ulvar
Jaja

Nightt
Probaltal mar 900 fokkal vezetni? Ha ezt mondod akkor valoszinuleg nem. Ha jol be van allitva a kormanyzar, akkor nem kell 90 foknal nagyobbat forditani rajta.