rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nagyon kéne..
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Kormánytémába beleszólva, állítólag az ideális kormányszög/kerékszög arány az 15-20 között van. Ha 20-at veszünk, akkor ugye 300 fokhoz tartozik 15 fok. Ez azt jelentené, hogy 900 fokhoz 45 fok tartozna. De már a 40 is elég. Na de túraautós modokban szerintem 25 fölé ezt nem lehet állítani.A gallardo-t is talán max 30 fokig lehet.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Thank God, I\'m a Lada owner!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Azért lenne jó mert újra lehetne indítani a versenyhétvégét a szerver újraindítása nélkül, de ami fõ a versenyt, teszem azt egy a rajtnál bekövetkezett baleset miatt, meg úgy egyáltalán, miért nem mûködik?
"Tesómmal tolnánk egy kis rF-t virtuális helyi hálózaton keresztül (hamachi) amivel igazából nincs is gond, mert mûködik, de valamiért a szavazómodul már kevésbé, a beállítás elküldésén, és a szerver könyvjelzõbe tételén kívül minden opció inaktív. Nem lehet a következõ edzésre szavazni, verseny újraindítására, stb. Ennek mi lehet az oka? Régebben, amikor egy haverral próbáltuk LAN-ba a játékot, emlékeim szerint mûködött ez a dolog. Nem hiszem, hogy MOD függõ lenne, de cáfoljatok meg ha nincs igazam. Esetleg valahol engedélyezni kell? "
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Hetszazhusszal = 720-szal
Nezz utana, ha nem hiszed'
Fail <#wilting>#wilting>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hogy mivel jobb az rFactor mint az lfs? Igazabol ez izles kerdese. Van akinek a lfs fizikaja tetszik van akinek az rfactore. Nekem szemely szerint az rfactor jon be inkabb!
Ami viszont vitathatatlan elony az a rengeteg mod.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever