61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
"Mely móddal menyen majd a liga?"
Ezt a mondatot nem ártana kicsit kipofozni.
menyen: A fiad feleségén? Rajta?! (hint: menjen)
móddal: talán moddal? Az angol modification rövidítése. A mód/móddal egy teljesen más jelentésű szó.
Még csak a kezdőlapot néztem meg. Ha komolyan gondoljátok, adnotok kell erre (is), mert nagyon igénytelennek hat.
Egyébként hajrá, sok sikert a ligához! -
Istvan93 #60442 Üdv!
Új Liga nyitná meg kapuit a jövőben ahol te döntheted el szavazással hogy milyen móddal induljon a liga el.
Mindenki aki megnézi az oldalt szavazzon és csatlakozzon a facebook-os csoporthoz is és várja az eredményt.
Facebook-os csoport
IMK Oldala -
PacsutaTibi #60441 Autó modelleket szinte bármilyen 3d-s modellező programmal csinálhatsz.
3dsMax, Gmax, AutoCad, Maya, Zmodeler, Blender, Google SketchUp stb.
(Ezekből a SketchUp, Blender és Gmax ingyenes, a Zmodeler szintén, viszont ez utóbbi nem tud importálni és exportálni modelleket csak ha megveszed. (Szóval csak a saját formátumát(z3d) kezeli.)
Ha Rfactorba szeretnél berakni valamit, arra legjobb tudomásom szerint is csak 3 program képes a 3dsmax, a Zmodeler, és a 3dsimed. De ezek közül egyik sem ingyenes. A 3DSimEd nem modellező, abban csak kész 3d-s modelleket lehet rfactor formátumra konvertálni, finomítani.
-
3600$ -ert mar talalsz. -
Istvan93 #60439 Olyan programokat keresek ami-kell tudok autó modelleket lehet csinálni vagy ilyesmi mert sehol se találtam segítenetek? -
Nekem ment a visszajátszás, aztán felraktam egy WTCC modot, és ott már nem ment. Aztán már a V8 modnál sem. A régiek továbbra is.
Namost a V8 replay-t beraktam egy másik rFactorba egy másik meghajtón, hibát jelzett, viszont enterre nem kidobott a winbe (mint az az rF ami felvette azt a replayt), hanem betöltötte és gond nélkül lejátszotta.
Ez azóta is egy megoldatlan feladvány, viszont már nem próbálom megérteni, csak elfogadom ilyennek. :D -
Istvan93 #60437 köszi sokat segitetél :) -
A mappaszerkezetben használsz ékezetes nevet pl.: D:\Játékok\rFactor. E helyett használj D:\Jatekok\rFactor mappákat. -
Istvan93 #60435 nem mert felteszem PL: Lite verziót és crack majd elindítom a játékot és beírok egy ékezet mentes nevet és megyek egy gyors kört és mikor kilépek a főmenübe és vissza nézném nincs ott semmi de ha teljesen kilépek ott meg vannak fájlok a mappában akkor mért nem jeleníti meg a játék talán az exe vel van baj? windows 7 32bit-es rendszerem van. -
Valszeg ekezetes konyvtart hasznalsz valahol. -
Istvan93 #60433 Sziasztok!
Valaki tudja hogy mért van az hogy a alap játéknál se a teljes se pedig a lite nem képes nálam a játékon belül megjeleníteni a visszajátszásokat ott vannak a mappában de bemegyek a játékba és ott meg semmi jelenik semmi pedig be van kapcsolva a felvétel rögzítése. -
WinStar #60432 sziasztok.gyertek csatlakozzatok a HRF1RT ligához.Jó közösség,izgalmas futamok.
Honlapunk: HRF1RT-hez katt ide -
az rFactor celebje : Juhász Szabolcs. -
Banki67 #60430 Nagyon szépen köszönöm! -
Sziasztok! Idén ismét megrendezésre kerül a minden évben nagy sikerekkel lezajló Formula 3 bajnokságunk. A bajnokságba való jelentkezés most INGYENES!! Várunk titeket sok szeretettel! További információk itt -
C:\Program Files (x86)\rFactor\UserData\Saját Név\Saját Név.PLR
Repeat Shifts="0" // 0 = no repeat shift detection, 1 = detect and eliminate accidental repeat shifts within 100ms, 2 = 150ms, 3 = 200ms, 4 = 250ms, 5 = prevent shifting again before previous shift is completed -
Van egy plr fájl, ahol a két váltás közötti legrövidebb időt be tudod állítani, oda beírsz valamit, és elvileg jónak kéne lennie. -
Banki67 #60426 Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni. A helyzet az, hogy a kormányomon lévő váltókar visszaváltáskor gyakran egy helyett két fokozatot vált. Az érdekelne, hogy erre van-e valami megoldás, akár beállítás, akár tisztogatás, vagy bármi más?
Előre is kösz! -
A SimHG Motorsports netes portál készített egy interjút Niels Heusinkveld-del, akinek volt egy érdekes mondata:
"I prefer rFactor 1 over the more advanced models in iRacing or rFactor 2where cars aren't that drivable over the limit."
Többek között neki köszönhetjük az rF1-es Corvette C6 modot, illetve a GameStockCar fizikáját, valamint majd a Fórmula Truck-ét is. -
TC2000 2009-2010-2011-es mód beszerezve a frissített pályákkal együtt, argentin és brazil szimulátorosok ezen versenyezgettek :) -
van sokféle délamerikai bajnokság, kb. azonos pályákon mennek, hivatalos rf-alapú játék készült a versenyzők segítségével, sok számunkra ismeretlen tempós pályával, meg van néhány technikás utcai is :D
a legváltozatosabb mezőny és a legkezelhetőbb gépek az Argentin TC2000-ben vannak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a Top Race V6 brazil bajnokság, valamivel izmosabb járgányokkal
Turismo Carretera szintén argentin, itt már nagyon beteg túl erős és túl könnyű járgányok vannak :D
(sok-sok haláleset is van minden éveben)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mindhárom bajnokságnak van sima rf-es autó és pálya "konvertje" -
PaJa1 #60422 Ha adtok bővebb infót akkor az OBHUNtól vagyunk egy páran szabad kapacitással :) -
hrc-n volt már egynéhány tesztnap, a pályákat egy srác átkonvertálta, apróbb pályahibákat is javítottunk utána, aki próbálta a módot az azonnal megkedvelte :)
viszont csak 8an voltunk max a teszteken, ehh -
Ezen gondolkodtam már én is, hogy lehetne itthon is egy ilyen széria, RD-n nagyon szépen ment a dolog, csak hát ugye nálunk F1 meg F1 meg F1...max. akkor lenne ebből valami, ha több liga összefogna. -
Top Race V6 se :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
+ az Argentín Turismo Carratera sem rossz :) -
nekem nagyon tetszenek ezek a brazil járgányok, de nem lesz ebből soha magyar bajnokság :-/
-
attila46 #60416 srácok a Game Stock Car 2012 --őt érdemes megvenni????
köszi -
Norbixx75 #60415 A GTR2 alatt jelent meg,mint mod /ott más típusú a kormánny/; de át lett "ültetve" rF alá egy rövid 9 futamos bajnokság erejéig.
Peugeot V12 GTR2 -
PaJa1 #60414 Nem átcímkézett, csak kitalált autó, de ettől még jót lehet vele játszani :) -
Peugeot V12? Ilyen auto nem is van 

Ez nem egy atcimkezett Lambo? -
PaJa1 #60412
OBHUN V12 kiírás
Februártól indítjuk a Peugeot V12 bajnokságunkat. Kiírásban, chatfalon fontos infok megtalálhatóak. -
solved.
replace values Reflect = True ??with Reflect=False in the spinne.rgen -
a showroomban lévő tükröződést hogy tudom kikapcsolni?
-
24 órás Dubai Live Stream -
Vedve van. :(
-
rf1-hez szeretném a clio-hoz értelmes hangot adni, hogy ne porszívó legyen :)
-
Nem tudom, szerintem semmivel. De ha installalva van a mod, akkor az rF2 kicsomagolja es MAS-okat csinal belole. Azokat – ha nincsenek levedve – akkor az rF2-hoz adott progival ki lehet bontani. -
rfmod-ot mivel tudom megnyitni?
-
Az rF2 Clio Cup-ban;)