61525
  • SenorGrande
    "Mely móddal menyen majd a liga?"
    Ezt a mondatot nem ártana kicsit kipofozni.
    menyen: A fiad feleségén? Rajta?! (hint: menjen)
    móddal: talán moddal? Az angol modification rövidítése. A mód/móddal egy teljesen más jelentésű szó.
    Még csak a kezdőlapot néztem meg. Ha komolyan gondoljátok, adnotok kell erre (is), mert nagyon igénytelennek hat.
    Egyébként hajrá, sok sikert a ligához!
  • Istvan93
    Üdv!
    Új Liga nyitná meg kapuit a jövőben ahol te döntheted el szavazással hogy milyen móddal induljon a liga el.
    Mindenki aki megnézi az oldalt szavazzon és csatlakozzon a facebook-os csoporthoz is és várja az eredményt.
    Facebook-os csoport
    IMK Oldala
  • PacsutaTibi
    Autó modelleket szinte bármilyen 3d-s modellező programmal csinálhatsz.
    3dsMax, Gmax, AutoCad, Maya, Zmodeler, Blender, Google SketchUp stb.
    (Ezekből a SketchUp, Blender és Gmax ingyenes, a Zmodeler szintén, viszont ez utóbbi nem tud importálni és exportálni modelleket csak ha megveszed. (Szóval csak a saját formátumát(z3d) kezeli.)

Ha Rfactorba szeretnél berakni valamit, arra legjobb tudomásom szerint is csak 3 program képes a 3dsmax, a Zmodeler, és a 3dsimed. De ezek közül egyik sem ingyenes. A 3DSimEd nem modellező, abban csak kész 3d-s modelleket lehet rfactor formátumra konvertálni, finomítani.
  • mcmoha
    3600$ -ert mar talalsz.
  • Istvan93
    Olyan programokat keresek ami-kell tudok autó modelleket lehet csinálni vagy ilyesmi mert sehol se találtam segítenetek?
  • zolee145
    Nekem ment a visszajátszás, aztán felraktam egy WTCC modot, és ott már nem ment. Aztán már a V8 modnál sem. A régiek továbbra is.

Namost a V8 replay-t beraktam egy másik rFactorba egy másik meghajtón, hibát jelzett, viszont enterre nem kidobott a winbe (mint az az rF ami felvette azt a replayt), hanem betöltötte és gond nélkül lejátszotta.

Ez azóta is egy megoldatlan feladvány, viszont már nem próbálom megérteni, csak elfogadom ilyennek. :D
  • Istvan93
    köszi sokat segitetél :)
  • cselt
    A mappaszerkezetben használsz ékezetes nevet pl.: D:\Játékok\rFactor. E helyett használj D:\Jatekok\rFactor mappákat.
  • Istvan93
    nem mert felteszem PL: Lite verziót és crack majd elindítom a játékot és beírok egy ékezet mentes nevet és megyek egy gyors kört és mikor kilépek a főmenübe és vissza nézném nincs ott semmi de ha teljesen kilépek ott meg vannak fájlok a mappában akkor mért nem jeleníti meg a játék talán az exe vel van baj? windows 7 32bit-es rendszerem van.
  • Alexease
    Valszeg ekezetes konyvtart hasznalsz valahol.
  • Istvan93
    Sziasztok!
    Valaki tudja hogy mért van az hogy a alap játéknál se a teljes se pedig a lite nem képes nálam a játékon belül megjeleníteni a visszajátszásokat ott vannak a mappában de bemegyek a játékba és ott meg semmi jelenik semmi pedig be van kapcsolva a felvétel rögzítése.
  • WinStar
    sziasztok.gyertek csatlakozzatok a HRF1RT ligához.Jó közösség,izgalmas futamok.
    Honlapunk: HRF1RT-hez katt ide
  • SimaSuna #60431
    az rFactor celebje : Juhász Szabolcs.
  • Banki67
    Nagyon szépen köszönöm!
  • danikosz
    Sziasztok! Idén ismét megrendezésre kerül a minden évben nagy sikerekkel lezajló Formula 3 bajnokságunk. A bajnokságba való jelentkezés most INGYENES!! Várunk titeket sok szeretettel! További információk itt
  • zolee145
    C:\Program Files (x86)\rFactor\UserData\Saját Név\Saját Név.PLR

Repeat Shifts="0" // 0 = no repeat shift detection, 1 = detect and eliminate accidental repeat shifts within 100ms, 2 = 150ms, 3 = 200ms, 4 = 250ms, 5 = prevent shifting again before previous shift is completed
  • bardocz
    Van egy plr fájl, ahol a két váltás közötti legrövidebb időt be tudod állítani, oda beírsz valamit, és elvileg jónak kéne lennie.
  • Banki67
    Sziasztok!
    segítséget szeretnék kérni. A helyzet az, hogy a kormányomon lévő váltókar visszaváltáskor gyakran egy helyett két fokozatot vált. Az érdekelne, hogy erre van-e valami megoldás, akár beállítás, akár tisztogatás, vagy bármi más?
    Előre is kösz!
  • Adam Jonas
    A SimHG Motorsports netes portál készített egy interjút Niels Heusinkveld-del, akinek volt egy érdekes mondata:

"I prefer rFactor 1 over the more advanced models in iRacing or rFactor 2where cars aren't that drivable over the limit."

Többek között neki köszönhetjük az rF1-es Corvette C6 modot, illetve a GameStockCar fizikáját, valamint majd a Fórmula Truck-ét is.
  • Szabi #60424
    TC2000 2009-2010-2011-es mód beszerezve a frissített pályákkal együtt, argentin és brazil szimulátorosok ezen versenyezgettek :)
  • Szabi #60423
    van sokféle délamerikai bajnokság, kb. azonos pályákon mennek, hivatalos rf-alapú játék készült a versenyzők segítségével, sok számunkra ismeretlen tempós pályával, meg van néhány technikás utcai is :D

a legváltozatosabb mezőny és a legkezelhetőbb gépek az Argentin TC2000-ben vannak

a Top Race V6 brazil bajnokság, valamivel izmosabb járgányokkal

Turismo Carretera szintén argentin, itt már nagyon beteg túl erős és túl könnyű járgányok vannak :D
    (sok-sok haláleset is van minden éveben)

mindhárom bajnokságnak van sima rf-es autó és pálya "konvertje"
  • PaJa1
    Ha adtok bővebb infót akkor az OBHUNtól vagyunk egy páran szabad kapacitással :)
  • Szabi #60421
    hrc-n volt már egynéhány tesztnap, a pályákat egy srác átkonvertálta, apróbb pályahibákat is javítottunk utána, aki próbálta a módot az azonnal megkedvelte :)

viszont csak 8an voltunk max a teszteken, ehh
  • Adam Jonas
    Ezen gondolkodtam már én is, hogy lehetne itthon is egy ilyen széria, RD-n nagyon szépen ment a dolog, csak hát ugye nálunk F1 meg F1 meg F1...max. akkor lenne ebből valami, ha több liga összefogna.
  • Szabi #60419
    Top Race V6 se :D
  • SimaSuna #60418
    + az Argentín Turismo Carratera sem rossz :)
  • Szabi #60417
    nekem nagyon tetszenek ezek a brazil járgányok, de nem lesz ebből soha magyar bajnokság :-/
  • attila46
    srácok a Game Stock Car 2012 --őt érdemes megvenni????

köszi
  • Norbixx75
    A GTR2 alatt jelent meg,mint mod /ott más típusú a kormánny/; de át lett "ültetve" rF alá egy rövid 9 futamos bajnokság erejéig.
    Peugeot V12 GTR2
  • PaJa1
    Nem átcímkézett, csak kitalált autó, de ettől még jót lehet vele játszani :)
  • Nightt
    Peugeot V12? Ilyen auto nem is van
    Ez nem egy atcimkezett Lambo?
  • PaJa1

OBHUN V12 kiírás
    Februártól indítjuk a Peugeot V12 bajnokságunkat. Kiírásban, chatfalon fontos infok megtalálhatóak.
  • SimaSuna #60411
    solved.

replace values Reflect = True ??with Reflect=False in the spinne.rgen
  • SimaSuna #60410
    a showroomban lévő tükröződést hogy tudom kikapcsolni?
  • Roger6
    24 órás Dubai Live Stream
  • mcmoha
    Vedve van. :(
  • SimaSuna #60407
    rf1-hez szeretném a clio-hoz értelmes hangot adni, hogy ne porszívó legyen :)
  • Alexease
    Nem tudom, szerintem semmivel. De ha installalva van a mod, akkor az rF2 kicsomagolja es MAS-okat csinal belole. Azokat – ha nincsenek levedve – akkor az rF2-hoz adott progival ki lehet bontani.
  • SimaSuna #60405
    rfmod-ot mivel tudom megnyitni?
  • Alexease
    Az rF2 Clio Cup-ban;)