rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Erre való a kormány vazze...<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kb 40 euro 10000 ft.Paypallal a fizetés csak pár perc az egész.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

simcompany
Még egyszerûbb megvenni...

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Penge88
Hello lac. Engem is érdekelne ez a dolog. Köszi!

Thank God, I\'m a Lada owner!

Egyébként könnyû a két hetes korlátot végteleníteni és még csak nem is csalsz.Részleteket priviben ha kell.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ha demot használsz két hét múlva gondjaid lesznek a használattal.Lejár a 2 hetes idõkorlát.

Penge88
Coool köszi! LEhet én is nekilátok, végigtanultam a hetet, lehet lazításképpen pályát próbálgatok készíteni. Köszi még1x és jó munkát. Majd érdekel a kész pályád! :-)

raczger
Ez alapján már el tudod kezdeni és ott az ajánlottak között is van sok hasznos videó. A fejlesztõ weboldaláról le tudod tölteni a trial verziót (2 hetes).

Penge88
Okés, egy tutorialt nincs kedvet csinálni? 😄 Vagy nem tudsz valami oldalt, ahol jól leírják, hogy kell használni? VÁlaszodat elõre is köszi!

simcompany
a hdv file az, de nem fog ez így menni, ennél összetettebb.

laller82
Ehh hát ez kicsit összetettebb mint pl RBR-ben.
A fizika jelentõs része a "hdv" fileban található, de a lengéscsillapító adatokat a "pm" tartalmazza. Az sem megoldás hogy egy az egyben kicseréled egy autó hdv fileát a másikéra, mert utána még bele kell nyúlni nagy valószínûséggel, hogy minden jól nézzen ki grafikailag is és fizikailag is.

www.skincentral.hu

Valaki legyen szives fejtse ki nekem ,melyik az a fájl a gameben ami a fizikáz tartalmazza!!Szeretnék fizikát cserélni,de nem tudom milyik az a fájl amit kéne!
raczger
Kb fél nap csináltam ma, és tegnap használtam elõször a progit amivel csináltam, ugyhogy csak gyakorlat kérdése szerintem.
Gondolom ilyen hegyi idõfutam izére gondolsz😊 Majd tervezek olyat is csinálni, de egyenlõre ezt akarom befejezni teljesen😊

Penge88
Komoly! Sok meló egy ilyet összehozni? Ilyen hegyi pályákat is csinálhatnál. :-))

solo
Soha nincsen.sehol.
2 ami be van áltban kapcoslva, automata kuplung, és a sebezhetetlenség..Gyakorlásközbe kell, néha odavágom.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

raczger
Elkezdtem csinálni a napokban egy pályát, ha érdekel valakit, eddig itt tartok vele:
http://www.youtube.com/watch?v=Qx8dvijQeUs

bardocz
Fel nem rakom újra!
Mentem pár kört nKP demoval, és ahhh, ezután ez nagyon kellett😄
JuanG
amúgy nem tudom vágjátok e, de a helpek alapból be vannak kapcsolva benne, T, G, Q gombokkla lehet kikapcsolni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Hát az biztos. És ráadásul le sem lehet önmagában törölni, úgyhogy most újra szedhetem le a demot. Iszonyat pocsék az egész. Gyakorlatilag csak a szar menürendszer van benne a nKP-ból, de fizika, FFB, és ami számítana, azt mind kihagyták belõle.
Alexease
Ez 2-3 eve volt egy rendezvenyen promo cucc, igazabol most sem adtak ki, csak "kikerult" a link😊 Sajnos ez csak ront az nKP helyzeten:/
bardocz
Kipróbáltam, és ez még promonak is szégyen😄 Amit leszedtem demot fényévekre van ettõl. FFB semmi nálam, össze-vissza megy az autó, ráadásul olasz, ezt kár volt kiadniuk, mert ez ilyen állapotban szerintem egy fos, pedig tudom, hogy az nKP egy kurva jó szim.
Norbi1990
Az szerintem Lambo LP560 volt 😊
Alexease
... es ha valaki esetleg kiprobalja, vegye figyelembe, hogy ez valoban promo, meg a korabbi verziora, erosen lebutitva, ne ez alapjan itelje meg szegeny nKP-t😛
b-type
..hát egyfelõl le a kalappal hogy bevállalja..mert nagy sansz van törésre, az audi is befészkelt a korlátba ahogy láttam, meg egyszer majdnem összementek a nagy virgázás közben 😄D
De a Bímer csúnyán otthagyta. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
ja, és ha valaki ki akarja probálni ezt a hegyi pályát, ahol ez a porsche megy, ezzel a progival megteheti:

ingyenes netkar promo cucc

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
naja...de azért nem szarozik, 1-2-szer majdnem odabassza a porkát 😄...de azért az M5 -os (asszem) jól otthagyta 😛

Roger6
Az a menõ, nem? Ha forog a kamera, szigorúan egy kézzel, lehúzott ablak mellett, kilógatva a másik kezed, amelyben a telefonodon éppen SMS-t írsz kötelezõ jelleggel kell viselkedni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Norbi1990
De mér középen fogja a kormányt 1 kézzel? 😄
😉

Isten kíséri utadat :)

simcompany
EZÉRT Anglia az Autósport fellegvára. Behalok ezeken az árakon.

Ulvar
Mostmár én is regisztráltam. Kiöntöttem a Minardi csapatért való szeretetem képekben. Valamint ha valakit érdekel fent a MaSzim IndyCar series csapat egy része. Egy közös fotó a maszim buliról. Meglehet nézni az életkorokat arcra 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

JuanG

Jamirofan89
Ismét találtam egy gyöngyszemet <#pias><#whatever>

Alexease
A banner ala is kitettem a linket (MSzK - egyelore😛), es legyen az oldalon is megegyszer, ha valaki lemaradt volna rola korabban😊

Magyar szimulátoros közösségi oldal
laller82
És ezt sikerült valakinek bekonfigolnia kormányra? Gondolom a volante lenne a kormány, de rányomok és nem történik semmi...😞

www.skincentral.hu

bardocz
Egy Macau nevû pályán a rövidebb, vagy a hosszabb hátsó tengely az ideális?
Alexease
Eleg sokat autozhatsz billentyuzetrol, mert eleg erzekeny az ENTER billentyud😊)))
lac coo
A linket próbáltam ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Azt hittem csak a linket nem próbáltad😄
lac coo
Nem tudom ...Mint mondottam nem próbáltam ! 😄DDD

bardocz
Ez még az olasz verzió? Én azzal nem tudok mit kezdeni, nem fogok minden menüponthoz szótárazni😄
simcompany

Totti5
múkodik

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Off.:

aki ki akar próbálni egy szuper kis autót, elég jó fizikával :

Netkar Pro Abarth Demo ....

( jobbklikk ,mentés másként ...nem próbáltam , remélem mûködik)

simcompany
Ha sikerül elég támogatót találni...

Norbi1990
Jah, hát úgy már nagyon jó kör 😊
Jövõre Swiftbe indul a Bika?
simcompany
Hajjaj, és ha még elkezdtünk volna a setuppal bíbelõdni 😊
Semmi nem volt beállítva, illetve egy jó 2 hónapos gumi volt a kocsin.

Norbi1990
Grat!! De 1:23-nál egy kicsit lecsúszott az ívrõl. Ott még maradt pár tized 😉)
bardocz
Terep2-t hogy lehet mûködésre bírni?
pointer4
meglesem 😊