rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penge88
AZt most mondom, hogy ha addigra lesz az albérletben is kormányom akkor elõfizetek a vfts-re! 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

JuanG
fasza lenne!!<#alien>

most néztem lfs lada videót, mik ezek az elnagyolt baszott kerekek??? tök gáz...

amúgy mióta vannak lfs-be addon autók??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Fitti83
Ha lenne VFTS, akkor tuti én is befizetnék. Kedvenc autóim között van és az elsõ autóm is 2107-es volt. Mindent bele fiúk!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

SimaSuna
Jaja.
Van pár észt,litván 'reli' videjó a jutyubon érdekes zsigákkal.
Biztos nem lenne rossz ez a lada. 150LE hátsó keréken, huhúú. <#merges2><#nyes>
<#idiota> Nem mondtam én hogy rossz ,sõt a belsõ szép lfsbe. Csak nem a rendes VFTS ami orosz-, cseh-, és magyarországon elterjedt. Fent az észteknél, litvánoknál van mindenféle verzió. 2106os duplakereklámpával, 2107es orral, stb.

SimaSuna
Tibi: nembaj azért nekem tetszik.
Vágyam 1 VFTS. A hangja, a formája.lehet h régi meg szar,de ha jól meg van bütykölve a lelkét is kitaposhatod.
Az LFSbe gagyi.... Túl nagy a többi modolt kocsihoz képest, illetve 2107es az orra, meg nincs a tetõn szárny se.

SimaSuna
Lfsben láttam a VFTS-t.hát überbrutál.ha lesz zsiga elõfizetek Simcora😊
simcompany
Még szép!!

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

batihu
Ha megvan megyünk vele bajnokságot? <#eljen><#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

simcompany
Akkor mindegy, elõbb megleszünk vele.

Van szmájli-hoz, de szerintem úgyse adja oda, mert atiwrcnek(õ is betudná rakni RBR-be) se adta oda, mert õ akarja berakni RBRbe, csak kevés ideje van rá. Ha meg is engedi hogy Rfactorba menjen szerintem csak majd ha kijött RBRhez.

simcompany
Ha ezekhez a magyarokhoz van valakinek kontaktja azt megköszönném. Így már kb 2 nap alatt megvan rf alá.

Egy cseh csávó asszem Mió nak hivták õ kezdett el csinálni egy Lada modot, 2107, és 2104es modellekkel. Készült egy etcc 80 mod is amibe kereklámpás zsiga meg skoda 130 rs, lett volna.
A GSMF csapat egyik tagja Track505 késziti a TLRC modot (régebben DRR mod volt a neve és még F1c alá kezdték el). De lassan halad vele. A trabi kész van nagyából meg az MT77-es Formula Easter is. De tervbe van még 2103as zsiga, zastava, melkus, is. Itt a fórumja.

VFTS-t InitialD meg Szmájli késziti az RBRbe, ha jól tudom teljesen kész a modell, texturázva, már csak a játékba kellene berakni.

A BTB Evo-t szedted le, azzal lehet Race-be meg GTR2, GTRevo, GTL be berakni pályát. Ahoz hogy RBRbe Racerbe Rfactorba tudjál berakni ahoz a BTB Pro kell.

simcompany
Pont tegnap beszéltem rá Sompirt, hogy pihenés képen csinálja már meg a Lada VFTS modelt 😊 Szerintem megcsinálja...
Majd ellopja max az FSONE-tól 😊

batihu
Az enyém is ment 95-ben az M7-esen 115-öt, igaz, hogy amint hazaértem rá két napra beállt a fõtengely nekem is! Úgy vontattak haza!<#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Ezt én is olvastam, hatalmas! 😄
SimaSuna
BTB-ben csináltam pályát..de csak GTR2ben tudta elmenteni..rF-be hogy tudom átkonvertálni?
macleody
Idézet a Trabant 601 S kézikönyvébõl: "A Trabant útfekvése kitûnõ és gyorsulása kifogástalan. Ez azonban ne csábítson könnyelmûségre." <#vigyor>
Dietrich
nem..két ütemû és 6 voltos ráadásul <#zavart1>
3-an ültünk benne és tényleg annyit ment..
1x meg az érdi emelkedõn családdal mentünk balatonra egy német nem tudom merci vagy audival mellénk jött és nézte a km/h-t hogy jól látja 80-al megyünk felfelé? aztán mutatta ezt <#eljen> és gázt adott <#eplus2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
De az négyütemû volt, nem? Mi 3-an ültünk a kétütemûben, és 100-nál nem ment többet országúton, ami nem volt annyira szar minõségû.
solo
Fuh, ne is monnd: DD
Versenyrõl jut eszembe.úgynézki kategóriát váltunk pár ismerõssel, és amatõr rally-zni fogunk:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

arty
készült egy, valami DDR munkacímmel ... még F1C alá kezdték el és nem csak trabi volt - lett volna benne

Forza.

Dietrich
az én trabim 120-al is ment az akkor még új M0-on..Barkas dolgok voltak a porlasztóban itta is a keveréket..amig nem lett fõtengelyes <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

JuanG
nagyon állat 😊...lehetne ilyen manapság pl. Ladákkal, tuti neveznék 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Penge88
Ha kiadnák a lada modot, lehetne ilyet csinálni. Széria 1300-akkal. 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Ulvar
Menne az 110el is. 😊

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Egyenes végén lehet menne 100-zal 😄
Ulvar
Öcsém, hatalmas lehetett..Szervó nélkül kormány váltó ... ááhh...hatalmas. Ilyen modot valaki csinálna...kegyetlen lenne 😄

Ulvar
A Ustream volt gebaszos a futam vége felé megjavult. Akkor már nem szaggatott...1,5 mbvel adta ki Ginger az adást.

simcompany
Egy ilyen verseny mekkora feeling lenne 😊

Dietrich
nézs vissza replaybõl..most nézem nincs gond vele

solo
Nekem idegem nem volt végignézni, elején a rajtbalesetrõl lemaradtam 10 mp vel, és onnantól kezdve úgy szaggatott, hogy asdaf.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bardocz
Mostani futamon etcc-be csomószor tudtam gázzal fordulni, de tényleg késõbb lehet érezni, mint mondjuk netkarban. Ott milyeneket lehet csúsztatni... Egyik pályán van egy kanyar, amit még nem tudtam úgy bevenni, hogy az autó ne állna keresztbe😄
lac coo
Logikus ...! 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ulvar
Oválon szokott néha olyan lenni... Mész mész mész elõtted egy lassabb autó és hirtelen kikerülöd akkor reflexbõl elveszed a gázt pici fék kiránt kormány padló. Na de akkor úgy pördülsz a nézõtérbe hogy azt se tudod mi van...Von Trips...a lényeg hogy nem szabad levenni a lábadat a gázról oválon kanyarban, egyenesben persze lehet.

Amúgy átadom a szerkesztõknek a dícséretet. Atlanticot 37-en nézik. MOst lett vége 😊.

Alexease
En is ugy gondoltam😊 Az ellenkormanyzas akkor mar vegzetes😊
lac coo
És a rákormányzás ... 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
ISI-engine specialitas😉 Lasd iRacing, LFS, netKarPro, ott mar onkentelenul akkor korigalsz, mielott eppen "atbillenne" az auto a hataron😉 Mert erzed ki-kevel van eppen. Az rF-ben mar csak a megcsuszast erzed, ami a legtobbszor mar keso (persze extra reflexszel, kormanyszoggel, normalisabb/specibb gumival van ra lehetoseg😛). De a legtobbszor csak a padlofek es a tulkormanyzas tartja egyenesben😊 De az tutin😛
bardocz
Számomra a csúszások nagyon furák, a videóban is van jópár, ahol nem kellett volna megforognia a kocsinak szerintem. Már szimulátoroztam annyit, hogy érezzem mi az, aminek megfoghatónak kéne lennie, és mi az aminek nem. Nagyon sokszor koppig ellenkormányzok, nem adok gázt, meg semmit, és nem elég, hogy ne forogjon meg, míg más kocsinál már olyankor adom a gázt, hogy ne 0-ról kelljen felgyorsítani.
simcompany
hát csúszik, meg pici is ugyebár 😊 trükkös járgány.
egyébként ez a maszim közvetítés profi, múltkor belenéztem.

Dietrich
csak HUGE CRASH mert nem halt meg senki a monitor mögött <#hehe>

Ulvar
vannak pördülések rendesen. Jól csúszhat az a verda ecsém..mintha nem lenne leszorító erõ. Nagyon durva. Volt aki hiba nélkül lefutotta? Annak ebbõl a szemszögbõl nézve nagy tisztelet. 4.07 FATAL CRASH.

Nekünk ma lesz egy Atlantic futamunk ITT nézhetõ!

20:00tól kvali 20:30tól verseny 😊.

bardocz
Aki eszméletlen érzékkel fordul el az elsõ kanyarban külsõ íven, hogy elkerülje a bajt, és ezzel kb 7 helyet javít a lila autóban, na az vagyok én :-D
GeneRally rajongóknak <#idiota>

GRFactor mod
GRFactor trackpack

simcompany
Nya, Power Mini elsõ verseny 😊 Már nem volt akkora mészárlás 😊

raczger
http://php-script.hu/files/raczger/gertrack.rar
Akit érdekel ide feltöltöttem a pályát, még biztos van benne pár hiba amit javítani kell😊

simcompany
Ugyis az lesz a vége. Én sem TC nélkül kezdtem anno, pl a PCC-t el sem tudtam képzelni 2007-ben TC nélkül. Ma már segítségekkel nem tudom elképzelni az autókázást.