rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan mint a terep2 csak modernebb.használja a 2magot.egyetemista srác csinálja.sajna linket nemtudok most adni mert telóról netezek(nokia5700)
Youtube-n van róla infó.
Saját véleményként elmondhatom h ameddig nem volt kormányom addig az NFS volt a kiráj.'05 decemberétõl már csak szarozni tudom.
Billel csak terep2ök.
Kormánnyal már többminden.EuroTruck, LFS, rFactor, GTL, GTR, GTR2 és még a RoR-t is!
Anno 15kért vettem Thrustmasters kormányt.aztán 15ért EXet, vasárnap 15ért Momot. Teljesen más dimenzió a kormánnyal való játszás.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
A vitát részemrõl befejeztem.
Isten kíséri utadat :)
Ha billel akar jatszani, akkor szten ez nem az o jateka. Van sok jo autos jatek (nem szimulator) ami jo billel, inkabb azokkal kellene jatszania.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kormányt meg 10 rongyért márt lehet kapni használtan, normálisabbat.
Nálam nem az a gond hogy bill-el nyomom nem azért nem bírok menni hanem mert szokatlan a kocsi.
1-es pont
kitartó vagyok 😊
a túra autót nézni se szeretem a tv-be akkor semmi értelme azzal játszanom.
Még a NASCAR az amit szeretek de az megvan a Sim Racing.
2. Billel Simezni teljesen ertelmetlen, mint ahogy egy igazi autot se tudsz billel vezetni.
De én bill-el jáccok és még életembe nem játszottam ilyen valós szim-el szerintem csak szoknom kell.
Anélkül szerintem vezethetetlen a kocsi... <#gun>#gun>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Meg ha rendes versenyzokkel pakoljak meg az autokat, akkor sem😊 Hiaba "olcso", ahoz meg igy is marha draga, hogy egy valoban tehetseges, fiatal, versenyezni akaro valaki, tobb evi fizeteset beletolja az 1 eves szezonba. Csapat szinten ugyan ez a gond.
Az auto szinte masodlagos😊 A Suzukival is lehetne latvanyos versenyeket tolni, csak szervezes, tamogato, media, versenyzo es nehany palya kellene hozza;D
De persze, ha mar az egesznek meglenne a mukodesi alapja (tamogatok, mediaertek, nepszeruseg, bevetel stb.), bizonyitottan mukodott 1-2 evet, utana mar lehet gondolkodni nagyobb, komolyabb auton, az sosem art😄
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Bikának meg gratula 😊
Van Formula kategóriánk. Mivel lehet indulni? Bármivel. Na innentõl a pénz beszél. Miért nincs nekünk egy sima Formula Renault 1.6 sorozatunk, vagy egy Skip Barber féle sorozat, vagy egy Formula Ford? Mert akkor a gazdag gyerekeknek vezetni is kéne tudni, nem elég jobb kocsit venni mint a vetélytárs.
Túrakocsiban dettó. A fenének kellett ez a Seat Kupa a jó kis 30 millás költségvetésével? Egy Suzuki ok. Még belefér. Kéne még egy nagyobb, valami 2.0 Literes széria, és ennyi, kezeit csókolom.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
-rengeteg pénz elmegy hülyeségre...helyette autós rendezvényeket csinálni...
Video-Racingen láttam h 1 17fõs társaság ÖNKÖLTSÉGEN Cross pályát csinált..
Viharsarok Egyesület
Emelem kalapomat elõttük.
Családi program volt az egész verseny nap...
De a videó magáért beszél!...
Mitol dinamkusabb a gyorsulasa a direkszurotol? Az tudtommal 2-3%-ot tud javitani csak egy gyari motoron...
Sajnos, az egeszet be kellene csukni (a Magyar focival egyutt😛), ledozerolni, es az alapoktol ujraepiteni.
- 3-6 nagyobb, mammut reklam-, befejteto-, tamogato-, mediaceget szerezni,
- klubpalyakat epiteni,
- 1 alap, olcsobb autos, de normalisabb sorozatot letrehozni,
- normalis, rendes, tehetseges versenyzokkel megtolteni (legyen verseny is, ne csak penzes hobby hetvege),
- szerzodni a TV-csatornakkal, radiokkal, ujsagokkal, hogy reklamozzak, kozvetitseg,
- auto-motorsporthoz kotheto csaladi programokat szervezni a helyszinekre
- "mittudomenmegmi", millio otlet😉
De sajnos, ez mindenkeppen hosszutavu befektetes lenne, igy ez Magyarorszagon megvalosithatatlan😄
A következõ lépcsõ a kistúra, aztán a nagytúra.<#idiota>#idiota>
Mit lehet valtoztatni rajta?
Egy kocsi olyan 2,5 milla, a többi már a pilótán múlik. Ha csak versenyre megy, nevez, egy gumiszettel elnyom egy versenyt, akkor olyan plusz 2 milla/év. Igaz, ebben a verzióban tök utolsó lesz, de legalább versenyez. Egy fullos év meg 6 milla.
Nem is ez a baj, nincs következõ lépcsõ... Itthon innen nincs hova menni. Seat nincs, Clio Kupa nincs, több széria bajnokság nincs.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Ha egyszer sok penzem lesz en is benevezek egy ilyen kissebb markakupaba!
Tudtommal olyan 200 - 220 000 Ft.
Ma ketten törték a kocsit.
Sok sikert neki és a csapatnak is(Y)
A videót nemtudom megnézni,mert elértem a havi adatforgalmat(100GB le-/feltöltés...) és 20-25kb/s-ra van korlátozva a net sebessége...
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Esetleg ha érdekel, hogy néz ki:
http://images.netbag.hu/20091126/11252932172.jpg
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Amúgy nekem is ilyen Mondeo-m van, csak kombi és ezüstmetál! XD <#hehe>#hehe>
Nahm, erre azthiszem jelentkezek is: D Egy audi quattro személyében. xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Hát ez nagyon durva! 😄
Juan!
Én emlékszem hogy sokat toltam az uncsimnál a toca2 demot, sajna nekünk nem ment a p1es gépen mert régi gyenge volt, a p4es ujon meg azért mert uj volt és nem birtam beállítani a videokarit...
De mai napig fent van 2 gépemen is a STCC2( sztem találkoztál már velem a rallymasters készitõi csinálták) még vistán is fut 😄, nagyon jó kis csatákat lehet vivni benne, és nem tünik aracadenak 😊