rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
Rigs of Rods
Olyan mint a terep2 csak modernebb.használja a 2magot.egyetemista srác csinálja.sajna linket nemtudok most adni mert telóról netezek(nokia5700)
Youtube-n van róla infó.
pointer4
Mi az a RoR?
SimaSuna
Hát apám.
Saját véleményként elmondhatom h ameddig nem volt kormányom addig az NFS volt a kiráj.'05 decemberétõl már csak szarozni tudom.
Billel csak terep2ök.
Kormánnyal már többminden.EuroTruck, LFS, rFactor, GTL, GTR, GTR2 és még a RoR-t is!
Anno 15kért vettem Thrustmasters kormányt.aztán 15ért EXet, vasárnap 15ért Momot. Teljesen más dimenzió a kormánnyal való játszás.
Nightt
Ez nem vita volt, hanem tanacs, a te szorakozasod, te dontesz😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Eszem be se volt ligázni. Magammal játszom. otthon.

A vitát részemrõl befejeztem.

Isten kíséri utadat :)

Nightt
Ha szenvedni akar, akkor hadd szenvedjen billel, de azzal 1000 ev gyakorlassal se lehet jo es egy normalisabb ligaban se indulhat, mert mindenhol kovetelmeny a kormany.

Ha billel akar jatszani, akkor szten ez nem az o jateka. Van sok jo autos jatek (nem szimulator) ami jo billel, inkabb azokkal kellene jatszania.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Ne haragudj, ez a játék bill-el kínszevedés. Ráadásul nem fogsz tudni semmilyen jó helyezést elérni sem. Tudom, hogy válság van meg minden, de szerintem spórolj egy kormányra, hidd el, ég és föld a különbség. Új dimenzió nyílnak meg, komolyan mondom!<#eljen><#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Parttalan vita,. <#guluszem1>

pointer4
Lehetsz akár milyen kitartó, a billentyûzettel akkor is csak padló gázt tudsz nyomni vagy semmit.
Kormányt meg 10 rongyért márt lehet kapni használtan, normálisabbat.
a 2-es pontot haggyuk . Én nekem élvezhetõ és sokan játszanak szerintem így akinek nincs pénze kormányra.

Nálam nem az a gond hogy bill-el nyomom nem azért nem bírok menni hanem mert szokatlan a kocsi.

1-es pont

kitartó vagyok 😊

a túra autót nézni se szeretem a tv-be akkor semmi értelme azzal játszanom.

Még a NASCAR az amit szeretek de az megvan a Sim Racing.

Nightt
1. Ne F1-gyel kezdj, mert az tul henez. Inkabb valami turaautoval.

2. Billel Simezni teljesen ertelmetlen, mint ahogy egy igazi autot se tudsz billel vezetni.

Nekem az 😊

De én bill-el jáccok és még életembe nem játszottam ilyen valós szim-el szerintem csak szoknom kell.

bardocz
Nem az.
Na igen de a játékba akkor is kegyetlen anélkül közlekedni<#ejnye1>

SimaSuna
F1ben úgytudom nincs kipörgésgátló 😊

Ti be szoktátok kapcsolni F1-be a kipörgésgátlót ?

Anélkül szerintem vezethetetlen a kocsi... <#gun>

Ingy
Nem fûztem hozzá, hogy ha lenne ilyen autóm tojnék a versenyekre, kimennék pályára és élvezkednék, vagy ív vagí drift éppen mihez lenne kedvem. Juannal nyomatnánk Nordon mint atom. Valaki adjon lottó5öt 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Izgalmasabb, az teny, de egyelore, sajnos, nem ezen mulik az egesz😊 Valszeg ha Nissan-ok rohangalnanak a Ring-en, akkor sem lenne sokkal tobb ingyenes latogato, akkor sem kozvetitene e TV, a mediaerteke sem lenne nagyobb😉
Meg ha rendes versenyzokkel pakoljak meg az autokat, akkor sem😊 Hiaba "olcso", ahoz meg igy is marha draga, hogy egy valoban tehetseges, fiatal, versenyezni akaro valaki, tobb evi fizeteset beletolja az 1 eves szezonba. Csapat szinten ugyan ez a gond.

Az auto szinte masodlagos😊 A Suzukival is lehetne latvanyos versenyeket tolni, csak szervezes, tamogato, media, versenyzo es nehany palya kellene hozza;D

De persze, ha mar az egesznek meglenne a mukodesi alapja (tamogatok, mediaertek, nepszeruseg, bevetel stb.), bizonyitottan mukodott 1-2 evet, utana mar lehet gondolkodni nagyobb, komolyabb auton, az sosem art😄
JuanG
kistúra mezényt le is lehetne alázni vele 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ingy
Abszolúte igazad van egyébként 2.5 millából már korrekt 400 lovas 180 Sx-et belehet hozni Japánból ami korrekten meg is van építve, picit izgalmasabb mint egy elsõ kerekes Suzuki.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

simcompany
Valami ilyesmi.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ingy
Õõõ nemtom most ugyanazon cuccok lennének benne de anno Proex auszpuffal meg direktszûrõvel, asszem 93 lóerõrõl 105-108-ra emelkedett a teljesítmény de nem akarok hüjeséget mondani.Utcaihoz képest még kivan tépve a belsõ van benne bukó keret meg szükséges biztonsági cucc.

Bikának meg gratula 😊

simcompany
100% egyetértek.

Van Formula kategóriánk. Mivel lehet indulni? Bármivel. Na innentõl a pénz beszél. Miért nincs nekünk egy sima Formula Renault 1.6 sorozatunk, vagy egy Skip Barber féle sorozat, vagy egy Formula Ford? Mert akkor a gazdag gyerekeknek vezetni is kéne tudni, nem elég jobb kocsit venni mint a vetélytárs.

Túrakocsiban dettó. A fenének kellett ez a Seat Kupa a jó kis 30 millás költségvetésével? Egy Suzuki ok. Még belefér. Kéne még egy nagyobb, valami 2.0 Literes széria, és ennyi, kezeit csókolom.

milk4
Amúgy,youtube címét javítsátok:2st->2nd

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ingy
1.3 😛

SimaSuna
tökéletesen 1etértek!

-rengeteg pénz elmegy hülyeségre...helyette autós rendezvényeket csinálni...
Video-Racingen láttam h 1 17fõs társaság ÖNKÖLTSÉGEN Cross pályát csinált..

Viharsarok Egyesület

Emelem kalapomat elõttük.
Családi program volt az egész verseny nap...
De a videó magáért beszél!...

Nightt
Tehat akkor komolyabban nem lehet hozzanyulni az autokhoz es minden auto kozel egyforma?

Mitol dinamkusabb a gyorsulasa a direkszurotol? Az tudtommal 2-3%-ot tud javitani csak egy gyari motoron...

simcompany
1.4-es Alap, leültetve, direkt szûrõ, nyílt kipufogó rendszer, félpálya gumik. Ennyi, semmi különös. Dinamikusabb gyorsuláskor, és kanyarokban sokkal gyorsabb mint az utcai.

Alexease
Azert 2-6 millat elautokazni, ugy hogy semmi elore lepes, semmi dijazas, nincs tovabbi lehetoseg, eleg kellemes😊 Nem hiaba, hogy szinte csak a milliomosok, vallakozok, mediaszereplok jatszanak😊))) Es akkor ez a legalso kategoria, egy 2,5 millios autoval😊 Hol van ettol egy komolyabb turaauto bajnoksag, ahol egy-egy hetvegen csak a gumik tobbe kerulnenek😄DDDDD

Sajnos, az egeszet be kellene csukni (a Magyar focival egyutt😛), ledozerolni, es az alapoktol ujraepiteni.
- 3-6 nagyobb, mammut reklam-, befejteto-, tamogato-, mediaceget szerezni,
- klubpalyakat epiteni,
- 1 alap, olcsobb autos, de normalisabb sorozatot letrehozni,
- normalis, rendes, tehetseges versenyzokkel megtolteni (legyen verseny is, ne csak penzes hobby hetvege),
- szerzodni a TV-csatornakkal, radiokkal, ujsagokkal, hogy reklamozzak, kozvetitseg,
- auto-motorsporthoz kotheto csaladi programokat szervezni a helyszinekre
- "mittudomenmegmi", millio otlet😉

De sajnos, ez mindenkeppen hosszutavu befektetes lenne, igy ez Magyarorszagon megvalosithatatlan😄
simcompany
Ezek a kategóriák nem érdekelnek. A kocsik között 2-3-4 sõt akár 10-12 mp különbség is van.

Dehogy nincs <#idiota>
A következõ lépcsõ a kistúra, aztán a nagytúra.<#idiota>

Nightt
Ezek alap suzukik? 1.6-os sport?

Mit lehet valtoztatni rajta?

simcompany
A Suzuki mondjuk "olcsó".
Egy kocsi olyan 2,5 milla, a többi már a pilótán múlik. Ha csak versenyre megy, nevez, egy gumiszettel elnyom egy versenyt, akkor olyan plusz 2 milla/év. Igaz, ebben a verzióban tök utolsó lesz, de legalább versenyez. Egy fullos év meg 6 milla.
Nem is ez a baj, nincs következõ lépcsõ... Itthon innen nincs hova menni. Seat nincs, Clio Kupa nincs, több széria bajnokság nincs.

batihu
Szép volt Gabi! Csak így tovább! <#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Nightt
Szep! Gratula!

Ha egyszer sok penzem lesz en is benevezek egy ilyen kissebb markakupaba!

simcompany
Nem tudom. Mi más úton vagyunk itt.
Tudtommal olyan 200 - 220 000 Ft.

Ma ketten törték a kocsit.

Alexease
Mennyi penzt lehet igy eltapsolni 1 nap alatt (ha nem tori, nem csuszik ki, nics extra koltseg)? 😊
milk4
Na,az szép😊
Sok sikert neki és a csapatnak is(Y)

simcompany
1.27.64
múltkor 1.30.1-et

milk4
Mennyit ment Gabi?
A videót nemtudom megnézni,mert elértem a havi adatforgalmat(100GB le-/feltöltés...) és 20-25kb/s-ra van korlátozva a net sebessége...

simcompany
Ma kaptunk még egy fél órás menetet, Bika ki is használta, elemeztük a múltkori futását, már tudta, hol veszít idõt. Meg is futotta a nap legjobb körét. Nem tudom, hogy idén ment-e valaki jobbat. Csak emlékeztetõül, összesen eddig 90 percet ült az autóban és gyorsabb volt azoknál akik 2-3 éve versenyeznek 😊 Sajnos a pályán Kiss Norbi még nem ment, nem tudok a legjobb pilótához viszonyítani...

Fitti83
Nem. Így sokkal dögösebb a verda. Tuningos... XD Amúgy ráugrott egy õzike az elejére és akkor már ilyet tettem rá, nem azt a snassz eredetit.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Ulvar
Mi volt azzal a motorháztetõvel, kiakarták lopni a motort? <#idiota><#eplus2>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Fitti83
Igen, de csak 1 kicsit! <#eplus2>
Esetleg ha érdekel, hogy néz ki:
http://images.netbag.hu/20091126/11252932172.jpg

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Nightt
es gondolom kicsit lassabb<#zavart1>

Fitti83
Húú ez állat video! Nah és a közvetítés is király!<#eljen>
Amúgy nekem is ilyen Mondeo-m van, csak kombi és ezüstmetál! XD <#hehe>

solo
Wuááááááá......: DDD
Nahm, erre azthiszem jelentkezek is: D Egy audi quattro személyében. xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

SimaSuna
még mindíg megvan a game 😊
Pözsó 406...mekkora gép...nagy kedvencem 😊
Emerico!
Hát ez nagyon durva! 😄
Juan!
Én emlékszem hogy sokat toltam az uncsimnál a toca2 demot, sajna nekünk nem ment a p1es gépen mert régi gyenge volt, a p4es ujon meg azért mert uj volt és nem birtam beállítani a videokarit...
De mai napig fent van 2 gépemen is a STCC2( sztem találkoztál már velem a rallymasters készitõi csinálták) még vistán is fut 😄, nagyon jó kis csatákat lehet vivni benne, és nem tünik aracadenak 😊