rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Thank God, I\'m a Lada owner!
Őrült vagyok? Lehet :D
De amúgy is érdemes mindent (majdnem mindent) 50-re állítani a controllerben, mert akkor lesz mindne lineáris. Gáz fék stb.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Játékon belül van egy Controllers menü, és ott RATES(kép) fülön találod a Digital Steering csúszkát, szerintem ez lesz a megoldás a problémádra. Fordítsd el a kormányt, majd húzz a csúszkán, látni fogod milyen hatással van rá.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Problémám a játékkal kapcsolatban a következõk:
- Kikapcsoltam minden kormányzásra vonatkozó segítséget, de nagy sebességnél egyszerûen nem hajlandó normálisan kanyarodni!
-A kormányom nem tud csak 360 fokban fordulni viszont a játékba a jármû kormánya ennél sokkal többet fordul, ezt lehet valahogy szinkronba hozni?
Esetleg ha még tudtok valami fontos beállítanivalót játékon belül, kívül írjátok,linkeljétek meg!Köszi!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
GPTeam 1998-as F1 modban csak nekem nincs "race groove" (nem tudom hogy kell szépen mondani magyarul, szóval a fekete féknyom a féktávokon)? Csak mert bármit próbáltam szerkeszteni, akár magát a racegroove fájlt is, semmi eredménye nem volt. Egyszerûen nem látom az ideális ívet és a féktávokat sem és így csak szerencsétlenkedek a pályákon. Tud erre valaki megoldást?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De nem tudod, hogy miért nem érzékeli a beállításoknál, mikor be akarom állítani a kézi kuplungot?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szóval, ha valakinek esetleg van a kormányon kuplung karja, az el tudná mondani, hogy, hogyan lehet ezt megcsinálni?
Kösz elõre is.
Asszem a középvonalat toltam odébb egy csöppet a rajtrács miatt, aztán a célegyenesre ráfordítót Townsville-ben falazva vette a gépi faszi.😄
Qualify Laptime = 82.00
Race Laptime = 84.50
Hiába írtam õket át akármekkora értékre, nem befolyásolt semmit játék közben. Tudna valaki segíteni ebben?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Egy ideje már nem játszottam rFactorra, de most újra nekilátok. Egyetlen problémám van, hogy az rfdynHUD nevû plugin-t nem tudom használni, mert az editor egyszerûen nem nyílik meg. Sem a .exe sem a .jar fájl nem csinál semmit, hiába kattintok rá vagy ezerszer. Egyszer már volt ilyen gondom régen, annyira emlékszem, hogy a legújabb java alapból kellett hozzá, szóval azt most is frissítettem, de nem segített.
Tudna valaki segíteni?
Annyit tudok még mondani, de lehet tudod, hogy ugye egy kék 1 pixel széles rácsba vannak a fontok, és egy piros pötty jelzi a cellák felsõ sorában, hogy hol kezdõdhet a következõ betû. Szerintem ezeknek a színének nem szabad változniuk.
Ugye át akartam színezni a számokat/betûket. Namost miután ez megvan és használom a saját bitmapemet, a sebességet csak 1 digittel írja ki (mindig az utolsó számjegy látszik), viszont ha azt a bitmapet használom, amit alapul használtam, azzal megy mind a 3 digit. Ez miért van?! 😊