rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fokker
igen, ahogy Debilon is írta, egyszer el kell kezdeni 😊 tény, hogy nem könnyû mod, de gyakorlással meg lehet tanulni vezetni ezeket a kocsikat. engedélyezve van a low abs és low tcs, pont azért, hogy a kevésbé profi embereknek is legyen sikerélményük. bár sztem legnagyobb élményt akkor ad, ha semmilyen segítséget nem vesz igénybe az ember. egyelõre 7-en neveztünk, nem lesz nagy tömeg a pályán(sajnos).

bocs, hogy válaszolok, de valahol/valamikor el kell kezdeni 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Engem érdekelne, de annyit kérdeznék, hogy kezdõként van-e értelme indulni?

Fokker
továbbra sem érdekel senkit a DRM bajnokság? vasárnaponként, 17:00-tól. részletek ITT.

Ulvar
Facebookod ha van van egy rFactor csoport. Ott naponta linkelnek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bármelyik szerveren ahova fel tudsz menni (megvan a mod és a pálya mindegyikbõl a szerver verziója)

fenn meg találsz linkeket ahol van rF1-el liga, és fun futamok

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Tudnátok adni valami tippet, hogy hol versenyezhetnék online módban, ha még sosem csináltam ilyet? Van esetleg olyan liga (igazából azt sem tudom, ezek hogy mûködnek) ahol a magamfajta "online-kezdõk" próbálgathatják a szárnyaikat?
MANos Viktor
Rá is kerestem ezt is megtaláltam, csak azthittem ez valami külön játék. Köszönöm szépen!

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

SimaSuna
google -> Lada Samara rFactor -> Search

Lada Samara Super Turism

Done.
MANos Viktor
Sziasztok!
Ma tettem fel az rFactor-t és leszedtem hozzá a VFTS Lada mod-ot és most csak a lada van a játékban bár ez nem nagy gond, a kérdésem fõként az lenne hogy van a játékhoz Lada Samara is amit belehet tenni mellé, ha igen kaphatnék egy linket?
Elõre is köszönöm!

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Akkor a kép így:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_12_1igks9wx5m.jpg
Sziasztok !

A problémám a következõ lenne:
GTR2-bõl konvertáltam át a mellékelt kormányt, de a fokozatkijelzõt nem jeleníti meg ...
Egy képen összegeztem mit-hogy készítetem ...
- próbáltam 3dsimed-ben új "primitives->new rectangle" létrehozását és megadva material nevet koordinátákkal,
valamint "PIVOT point" koordinátaként is oda illeszteni ...
- az eredeti kormányról materialt copy és beillesztve a már konvertált rFactor kormányba ...
- eredeti neveket és fájlokat a GTR2-bõl másolva-konvertálva ...
- más méretû bmp , tga fájlok cseréje-használata ...
, de valamit még is csak elrontottam ....
Mi lehet a probléma ?

Elõre is köszönet a segítségért !

Sikerült. Letöltöttem, telepítettem 😊 Most már csak rá kell jönnöm, hogy állíthatom be a különbözõ dolgokat, mert elég össze-vissza vannak.
Bocs, ha így jött le. Egyáltalán nem akartam lehurrogni senkit. A linkelt cuccot már én is meglestem, de azt hittem, ez is csak egy tv-style. Amúgy mi van akkor, ha bejelentkeztem rFactorcentral-ra és mégis azt kéri, hogy jelentkezzek be, mert addig nem tölthetek le semmit. Már vagy ezerszer töltöttem le onnan, és találkoztam már ezzel a problémával, de nem emlékszem, hogy oldottam meg. Kipróbáltam másik böngészõvel is, de ugyanez jön elõ. Mi lehet a baj?
zolee145
Segíteni akar neked, erre lehurrogod...

Az rfdynhud vagy mi az egy dolog, a tvsyle meg egy másik. Az, hgy leszedtél egy csomó tvstyle-t (gondolom különbözõ tvstyle-hoz való kiegészítõket szedtél le) az nem azt jelenti, hogy megvan az alap programod. Az alap tvstyle tartalmazza azt is amit keresel, meg még sok mást ami kell a mûködéshez.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

A kérdésem arra vonatkozik, hogy honnan tölthetem le ezt a TVSTYLECONFIG-ot? Sehol nem találom, hiába guglizok, már vagy az ötmillióféleképpen rákerestem, de mindenütt csak azt találom, hogy ezzel kell beállítani a tvstyle-okat. Arról viszont sehol semmi hír, hogy honnan szedhetem le.
Igen, ezt tudom. Mint említettem, használok is egy ilyet, az rFdynHUD-t, de találtam egy csomó tvstyle-t... nem írom le még egyszer. Szóval honnan akasszak le egy ilyen TVSTYLECONFIG-ot?
Fokker
RealFeellel kapcsolatban kérdeznék: be lehet-e úgy állítani, hogy ha csúszáshatárhoz ér az autó, egyre könnyebb legyen a kormány? Ezt az rFactor gyári FFB-je tudja, de valahogy a RealFeelbôl mintha kimaradt volna. A legújabb RealFeelt használom.

Tomo15
Kijött a 2012-es Corvette mod bétája. Mindenképp próbáljátok ki, nagyon üt!
Dietrich
oké
egyébként a 17 kell nekünk 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
Allow Hotlap Completion="16" // Allow hotlap completion before switching sessions (1=practice1 ... 16=qual, 32=warmup, 63=all)
Dietrich
Szerveren melyik fájl melyik sorában kell átirni, hogy a kvali alatt meglehessen kezdeni 1mp-el a vége elõtt a mért kört és azt be is lehessen fejezni? tehát ne a lejárt idõ miatt váltson a szerver.
Elfelejtettem hol írtam át ezt, olyan régen volt 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Adam Jonas
Hali!

Nem tudjátok véletlenül, hogy mely programom segítségével tudnék autót kivenni a Simraceway-bõl, és átkonvertálni olyan fájljá, amelyet a 3D-s tervezõ szoftverek is tudnak kezelni (ProE, Inventor, Creo 2, stb.)? Vagy valakit, aki meg tudná ezt nekem csinálni?

Elõre is köszi!

Kösz!

Szabi
Fixed Upgrades-t hogy kell beállítani szerveren ? 😄

(van több váltóáttételes upgrade és a szerverre csak az egyikkel kéne felengedjen)

"Nulla tenaci invia est via"

mcmoha
Örülök, hogy megoldódott a dolog.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

GamaData/Sounds/Secondary/racestart.wav

Tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet lecserélni a verseny elõtti kommentátor hangját?
Valamiért olaszul hablatyol valamit, és nagyon idegesítõ, szóval szeretnék megszabadulni tõle.

Ulvar
Kit nem? 😮OO

Kamionos mod érdekel még itt valakit?<#idiota>

http://super-special.ru/2012/10/07/beta-pgt-truck-racing-challenge-mod/

macleody
Nincs alapból az rFactorban tvstyle, neked kell betenni.
TVSTYLECONFIG-ról hallottatok már? Letöltöttem egy tv-style megapack nevû cuccot és az insatlláláshoz azt írja, hogy csak csomagoljam ki az rFactor\plugins\TVSTYLE mappába és ott a TVSTYLECONFIG-gal babrálhatom õket. A problémám az, hogy átnéztem keresõvel is az egész rFactor könyvtáramat, de még csak emlékezetbõl sem rémlik TVSTYLECONFIG nevû dolog, pedig ott kellene lennie a TVSTYLE mappában a leírás szerint. Próbáltam google-ben rákeresni, de sehol nem találok rá letöltési lehetõséget. Eddig rFdynHUD-t használtam az ilyesmire, de ahhoz alig vannak stílusok, viszont ebben a megapack-ben van egy csomó, ráadásul egyes modokhoz külön-külön be lehet vele állítani. Ezért gondoltam, hogy átváltok erre.

Tudnátok adni valami ötletet, hogy hol találhatom meg ezt a TVSTYLECONFIG-ot?
Köszönöm, sikerült megoldani. Bár nem a mod készítõje, hanem egy másik fórumozó segített, de sikerült. Csak kellett egy sötétebb RACEGROOVE.dds kép, amit beillesztünk a GameData\Locations mappába, így az "felülírja" az összes modban használt RACEGROOVE.dds fájlt, tehát ezt fogja használni minden mod a sajátja helyett.
o bazzeg nem szoltam kicsit szokatlan a kezelõfelület.....
Mármint hogyan lehetne egy bill kioszto ablakot elõvarázsolni?
franko....
de ezt is köszi.
Megnéztem, igen minden benne van ami a 1.255-ben ugyhogy franko.
Viszont hogy a rákba vezessem az autot?
Bocsi, de nagyon kezdõ vok ebben a játékban.
Ulvar
Mert szar, most újítják.

Rendbenköszi.
Viszont az oldallal még mindig nem tudok csinálni, fel sem tudok regisztrálni.....
Dietrich
én nem tudom honnan és mit szedtél le..de itt vana teljes verzió.

Ulvar

Na jo akkor kezdem elõrröl.
Leszedtem egy alapbol állítolag 1.255-ös verzioju telepítõt, de amikor bementem a telepítés után a fõkönyvtárba, a config irat-ban az áll ,hogy version: 1.000
Szoval emiatt kéne felpecselni a game-t , hogy menjen.
Ehhez viszont az kéne, hogy be tudjak lépni az rfactorcentral.net-re.
De mikor megnyomom , hogy register nem csinál semmit ,váltanék mondjuk mods-ra ,és 501-es bad gateway hibát jelez.
Lehet ez vírusírto probéma?
Vagy mi lehet a gond egyébként alá még az van írva hogy:
The server returned an invalid or incomplete response.
Ulvar
1.150? 1.255F van vagy...5 éve és ahhoz elég letölteni e verziójú rFactorLite-ot.

Sziasztok!
Szeretném letölteni az 1.150-es patchet a rfactorcentral.com-rol és miután benyomom , hogy register, akkor utána próbálnék mást is csinálni az oldalon, de mindig bad gateway-t ír ki!!!!
Segítsetek légyszi!
Regisztáltam, de azt írja, hogy nem küldhetek pm-et, mert nem még nem értem el a szükséges hozzászólás limitet. Az email-je meg nem látható. Szóval csak írtam a témába, hátha reagál rá az illetõ. Köszönöm a segítségedet! 😊
mcmoha
Nyomoztam egy kicsit.😊 A mod keszitoje reggelve van ezen a forumon. A nickje: peppe92. Probalj meg PM-et irni neki. A mod topikja ugyanott.

Átböngészem. Amúgy létezik még egy a modder csapat? Csak mert õk biztosan tudják, mi a hiba, de sehol nem találom az elérhetõségüket, csak egy email címet, az meg halott.
mcmoha
Nehez kerdes mert ahogy emlitettem nincs telepitve az rF, igy aztan csak talalgatok. Ha az rfm-ben lenne akkor valahol a masodik feleben lehetne, de elkepzelheto, hogy ott nem is lehet felulirni?

És ott melyik rész vonatkozik erre? Nem kell teljesen a számba rágni az egészet, gyakran "szerkesztem" a modokat ilyen formán, csak adj valami támpontot.
mcmoha
Mi van ha a mod rfm-ben van felulirva az eredeti beallitas?