61525
  • Skorzeny8814
    Tudtommal sehonnan, mert nincs. Én egyszer elkezdtem "csinálni" egyet, egy olasz (azt hiszem olasz) srác csinált egy angol nyelvű navigátor szövegelést, ami egész jó lett. Annak a hangfájljait próbáltam kicserélni sajátokkal, csak félbehagytam. Egyébként nem bonyolult, csak sok türelem kell hozzá, meg egy egyszerű hangszerkesztő, amivel hozzá tudsz adni egy recsegő effektet a hangodhoz, hogy olyan legyen, mint a rádió. Onnantól gyerekjáték.
  • Prot3in
    Sziasztok. Magyar navigátort honnan tudok letölteni ?
  • Fokker
    megvan nekem is a VFTS mod, semmi gondom nem volt vele. nagyon jó kis mod, bár nem vagyok rallys, de elég élvezetesre sikerült. gondolom a készítők kipróbáltatták igazi VFTS pilótákkal, hogy a lehető legélethűbben adja vissza a VFTS vezetését.
  • laller82
    Mire gondolsz azzal, hogy divatos lett?
  • Alexease
    Lattam mar tobbszor warez-oldalon, hogy kitoltak valamelyik divatos F1 MOD-ot, rF alappal egyutt, mint teljes F1 jatekot, 5-6 evvel az rF1 megjelenese utan. Ra is cuppantak sokan, azonnal a Codies F1-hez hasonlitottak, aztan ment az ertetlenkedes, hogy ez miert ilyen ronda, miert ilyen nehez, es miert nem tud „semmit”;)

De ez a Lada mod is divatos lett, es neha valami rally-szeruseg vagy drift.
  • Debilon
    mindig van egy újabb tudatlan, aki vagy olvasni nem tud a warez readme-ben, vagy csak szimplán nem érti
  • Alexease
    Ismet megjelent warez-ben, vagy mi tortent mar megint?!:)
  • Prot3in
    Köszi a felvilágosítást. De ez tényleg nem oldotta meg a problémámat :/.
  • Banki67
    A templates mappában azok a fájlok vannak, amik saját skin készítéséhez kellenek, nem kell berakni az rF mappájába. Szóval, ha azt beraktad a Program Files-ba, vedd ki onnan, bár nem hiszem, hogy ez a probléma, de egy próbát megér, később majd a szakértők biztos írnak valami okosat.
  • Prot3in
    Sziasztok. lenne egy olyan problémám hogy leszedtem az rFactort az 1GB-osat.Leszedte mellé még a lada 21074-es mod-ot(HLTC) verziót. Most bemásoltam mindent amit tudtam de volt egy mappa a "Templates" aminek nem találtam a helyét. Na már most a játék elindul bejön a 2 bemutató vidi de utána feketeség és nem csinál semmit.
    Kérlek segítsetek és bocsi a regényért.
    Üdv:Prot3in.
  • Fokker
    BMW M1 Procar bajnokság indul vasárnaponként, váltakozva a TFTC-vel.

• Roger6
    Hát izéa... játékon belül van egy olyan menüpont, hogy Controls. Azon belül van egy Replay Fridge nevű cucc. Az nemtommi, de gyanús... hogy azzal létrehozni lehet szervert. Vagy valami ilyen.
  • lac coo
    Cenrifuga ...?
  • pisti4188
    a visszajátszásokat?
  • pisti4188
    Nem viszi a BS player sem,mi viszi még?
  • laller82
    Nézz körül itt is.

http://rallyfactor.hu/downloads/category/tracks/
  • pisti4188
    Kösszi!
  • Ulvar
    tessék
  • pisti4188
    Valaki tudna egy jó rally pályát amit le is tudok húzni vagy valamilyen trackpack-ot?
  • Norbi1990
    nálam a vegaszi sanyi lejácca a replayokat!
  • Ulvar
    Csúnya rossz reklámozó

Ban lesz ebből hidd el szal vigyázz
  • gviski
  • lac coo
    Nálam BSplayer simán játssza replayt ....
  • Alexease
    Latom, ezt sikerult ingyen beszerezned, ha mar az rF2 nem jott ossze;)
  • lac coo
  • pisti4188
    SZiazstok!Lenne egy kérdésem,az rfactorban mivel tudom lejátszani a replayeket? vlc,stb nem nyitja meg
  • komorszabi
    Sziasztok, Lenne megint egy kérdésem.Van olyan program rF-hez hogy "motorkreáló"? Azt szeretném ezzel megcsinálni hogy én adhassam meg hogy hány ccm.es legyen a motor hány lovas, stb. Előre is köszi
  • Danecay

OFF

Köszi! Lehet, hogy az volt a gond, hogy a Profilerben és a játékban nem egyezett a kormány szögelfordulása. Így már jó, hogy sikerül 900 fokra beállítani a játékban is. Nem mintha eddig nem állítottam volna, csak nem vett tudomást róla a játék. Már csak a lassú nagy kanyarokat, visszafordítókat kellene megtanulnom lekezelni 900 fokos beállítás mellett, mert azzal vannak gondjaim, megyek mindenfele mint a mérgezett egér :)

ON
  • komorszabi
    Sziasztok, a következőben szeretném a segítségeteket kérni: Azt hogyan tudnám megoldani hogy a kocsik erősebbek legyenek a játékban? Próbáltam már átírni az engine.ini-ben az értékeket (az első kettőt), de nem csinált semmit, pedig úgy olvastam egy külfüldi oldalon hogy valahogy így kell, de lehet rosszul értelmeztem. Előre is köszönöm a segítségeteket:)
  • cyber
    Sziasztok!
    Endurance bajnokságba csapattársat keresek!
    http://endurance.psrl.eu/
    Ha valakit érdekelne szóljon!
    Köszönöm!
  • Alexease
    Csak tipp, de ha elerheto a Shift-ben a controller.ini (vagy valami hasonlo), akkor kapcsld ki vagy nullazd ki a kamu effekteket (steering, brake, throttle, shift vibration).
  • Danecay
    Sziasztok!

Valaki nem tudna segíteni EBBEN?
  • Fokker
    Hali! bárki nevezhet, nincs megkötés tapasztalatban. vannak gyári festések, azok közül is lehet választani. a versenynaptár és minden egyéb infó a plakát alatti linken olvasható.
  • Banki67
    Heló!
    Az érdekelne, hogy ide jelentkezhet-e újonc, vagy nincs sok értelme?
    A másik meg, hogy nem egyedi festéssel is lehet indulni?
    És végül, annyi érdekelne még, hogy mikor lesznek ezek a versenyek?
  • Fokker

részletek ITT.
  • komorszabi
    Sziasztok, Tudnátok linkelni egy Drag pályát ami 1 Mérföld hosszúságú? Előre is köszi :)
  • simcompany

SIMCO-n ingyenes futamot szervez, értékes nyereményekért!
  • Banki67
    Valaki segítsen pls!
    Szóval röviden:
    A játékban jobbra húz az autó, annak ellenére, hogy a kormány egyenesben van. Thrustmaster RGT FFB Clutch kormányom van, megvan a CD-je, leszedtem valami Calibration Toolt is, de nem igfazán tudom, hogy hogy kell beállítani a kormányt.
    Előre is kösz!
  • Gerdai
    Üdv! Van egy eladó Netkar pro kódom és egy Ferrari Virtual Academy kódom. A NKP-ért 1000 Ft-ot kérek. Az FVA-ért 1500 Ft-ot. Akit érdekel, az írjon üzenetet!
  • Szabi #60484
    azért olcsóbb a netkar, mert ha azt megveszed, akkor próbálhatod ki az AC zártbétát :D