rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
fenn meg találsz linkeket ahol van rF1-el liga, és fun futamok
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Ma tettem fel az rFactor-t és leszedtem hozzá a VFTS Lada mod-ot és most csak a lada van a játékban bár ez nem nagy gond, a kérdésem fõként az lenne hogy van a játékhoz Lada Samara is amit belehet tenni mellé, ha igen kaphatnék egy linket?
Elõre is köszönöm!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_12_1igks9wx5m.jpg
A problémám a következõ lenne:
GTR2-bõl konvertáltam át a mellékelt kormányt, de a fokozatkijelzõt nem jeleníti meg ...
Egy képen összegeztem mit-hogy készítetem ...
- próbáltam 3dsimed-ben új "primitives->new rectangle" létrehozását és megadva material nevet koordinátákkal,
valamint "PIVOT point" koordinátaként is oda illeszteni ...
- az eredeti kormányról materialt copy és beillesztve a már konvertált rFactor kormányba ...
- eredeti neveket és fájlokat a GTR2-bõl másolva-konvertálva ...
- más méretû bmp , tga fájlok cseréje-használata ...
, de valamit még is csak elrontottam ....
Mi lehet a probléma ?
Elõre is köszönet a segítségért !

Az rfdynhud vagy mi az egy dolog, a tvsyle meg egy másik. Az, hgy leszedtél egy csomó tvstyle-t (gondolom különbözõ tvstyle-hoz való kiegészítõket szedtél le) az nem azt jelenti, hogy megvan az alap programod. Az alap tvstyle tartalmazza azt is amit keresel, meg még sok mást ami kell a mûködéshez.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
egyébként a 17 kell nekünk 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Elfelejtettem hol írtam át ezt, olyan régen volt 😞
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem tudjátok véletlenül, hogy mely programom segítségével tudnék autót kivenni a Simraceway-bõl, és átkonvertálni olyan fájljá, amelyet a 3D-s tervezõ szoftverek is tudnak kezelni (ProE, Inventor, Creo 2, stb.)? Vagy valakit, aki meg tudná ezt nekem csinálni?
Elõre is köszi!
(van több váltóáttételes upgrade és a szerverre csak az egyikkel kéne felengedjen)
"Nulla tenaci invia est via"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Valamiért olaszul hablatyol valamit, és nagyon idegesítõ, szóval szeretnék megszabadulni tõle.
http://super-special.ru/2012/10/07/beta-pgt-truck-racing-challenge-mod/
Tudnátok adni valami ötletet, hogy hol találhatom meg ezt a TVSTYLECONFIG-ot?
de ezt is köszi.
Megnéztem, igen minden benne van ami a 1.255-ben ugyhogy franko.
Viszont hogy a rákba vezessem az autot?
Bocsi, de nagyon kezdõ vok ebben a játékban.
Viszont az oldallal még mindig nem tudok csinálni, fel sem tudok regisztrálni.....
Leszedtem egy alapbol állítolag 1.255-ös verzioju telepítõt, de amikor bementem a telepítés után a fõkönyvtárba, a config irat-ban az áll ,hogy version: 1.000
Szoval emiatt kéne felpecselni a game-t , hogy menjen.
Ehhez viszont az kéne, hogy be tudjak lépni az rfactorcentral.net-re.
De mikor megnyomom , hogy register nem csinál semmit ,váltanék mondjuk mods-ra ,és 501-es bad gateway hibát jelez.
Lehet ez vírusírto probéma?
Vagy mi lehet a gond egyébként alá még az van írva hogy:
The server returned an invalid or incomplete response.
Szeretném letölteni az 1.150-es patchet a rfactorcentral.com-rol és miután benyomom , hogy register, akkor utána próbálnék mást is csinálni az oldalon, de mindig bad gateway-t ír ki!!!!
Segítsetek légyszi!