rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
fogalmam sincs.

Dietrich le is tesztelted már?<#wow3>
Rossz tapasztalataim vannak az Indy car modokkal kapcsolatban...
12399142131 billió poligonból áll egy autó és örülök,ha egyedül körözgethetek úgy hogy nem szaggat.(lehet összekeverem a Champ car Prologue-al?)

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

macleody
Ez nem Historic GT hang?
Jamirofan89
B+F1 1971 <#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Norbi1990
Ez aztán a KRESZ <#idiota>
Dietrich
azért megnézném itt hogy tekertek volna <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ingy
Amerikai szellemi végtermék 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SimaSuna
letöltöttem 😊
a fizika nem az igazi 😊

ha nemgond, áttettem 4wd-be, és most fogok rajta hangot cserélni.

egy jó Focus RS Challenge nem volna rossz 😊
Hát szerintem tényleg nem nagy cucc ez a befizetés. Paypal-om nekem sincs, de OTP direkt-en keresztül egy átutalás kb 3-4 perc....

😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Jacek
Nyugodjatok meg aki nem tud utalni attol Toya szemlyesen atvesz 2-4 raidbe fuzott 2TB vinyot is😊

Az utalásnak ezen adatok alapján össze kellene jönnie, már ha a bankodnak van online felülete. Az SMS azért is kizárt, mivel ott a pénz töredéke (és itt most nem 40-50%-ra gondolok, hanem tényleg a töredékre) érne el hozzánk.
De ez nem kötelezõ jellegû dolog...ha tudsz, szeretnél utalni és szerinted megérdemeljük akkor köszönettel elfogadjuk 😊 Azt is megértjük ha valakinek a PayPal és a bankszámlaszám nem jön be.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
otp-s befizetés baráti sztem, év elején meg is játszom, nagy kár lenne ha a HSW is "bezárna"...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Az sg-n is annyival többet kérnek amennyit a szolgáltató lehúz. Részemrõl most bukott a dolog, nem mûkõdik az ebank kártyám, annyit meg nem ér a dolog, hogy utána járjak, a XXI. században az ilyen dolgokat elkéne tudni intézni a gép elõtt ülve 2 perc alatt, valószinüleg többen így gondolkodnak mint én, ezért is ilyen a támogatása a HSW-nek, minél egyszerûbb a támogatási rendszer annál többen támogathatják a HSW-t.
Alexease
Az SMS megoldas hasznalhatatlan, mert az amugy is keves penznek a nagyreszet, ami befolyna talan, a SMS-szolgaltato lehuzza😊

Evi egyszer ki lehetne birni az OTP-t sorbanallast es/vagy a net-es atutalast😉

Az igazi tamogatas az lehetne, amiben nem lenne az az erzes sokakban, hogy nyersen penzt adnak valahova, hogy nepszerubb, ismertebb, elfogadottabb lenne a HSW-n keresztuli software/hardware vasarlas, amibol a kereskedo kedvezmenyt adna a vasarlonak es meg a HSW-nek is lenne jutaleka. Mindenki jol jar😉

De ehez komolyabb forgalmat kellene lebonyolitani, hogy legyen is belole valami hasznalhato "bevetel".

Akinek vannak kapcsolatai, ne tartsa vissza magat😛
Én támogatnám a HSW-t, ha lehetne úgy fizetni, mint itt az SG-n a VIP regisztrációnál (Bankártya vagy emeltdíjas sms), paypal-t nemtudom használni, mert elfelejtettem az adataimat amivel reggeltem 😊, utalás meg, ha nem jön össze online akkor elég körülményes, szerintem, ha lehetne sms-el támogatni a HSW-t akkor sokkal többen támogatnák, elég csak abból kiindulni, hogy sokaknak még az rFactor megvásárlása is gondot okozott.
Ingy
Inkább a FOA-tól kapják a fenyegetést a modderek is meg anno Pete az RFC-bõl kapta folyamatosan az ívet hogy beperlik ha F1 es modokat tesz ki az RFC-re 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ginger17
A volt SimBin-es srácok is NFS-t készítenek......

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
ja mint pár éve a virusfejlesztõk lekapcsolták a virus készitõket, hogy inkább dolgozzanak náluk..pénzért 😉
a lényegen nem változtat..rf-re már nem fog kijönni normális indycar mod..

Ginger17
Sztem a kölök nem lett "letiltva"... 😊 Kapott egy állást az iRacingnél. 😊

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Azert erdemes megvarni a vegkifejletett, mielott meg barkit keresztrefeszitunk (ez Karacsony kornyeken ugyis aktualis😛).

Egyelore csak annyit tudunk, hogy a felhivatalos modot allitattak le, ami logikus lepes, mert letrejott egy szerzodes a ket ceg kozott (IRL/iRacing). Ilyenkor uzletileg unkorrekt lenne, ha az IRL ingyen tamogatna, segitene egy masik csapatot (hiaba ingyenes kiegeszites, az alapja egy fizetos termek).

De ez nem jelenti azt, hogy nem hivatalosan, fuggetlenul az IRL-tol nem csinalhatna barki homeproject mod-ot😉 A mod-ok 90%-a eddig is homeproject volt, mindenfele komolyabb informacio, technikai adat nelkul.
Hogy mennyi kulonbseg van egy felhivatalos es home mod kozott, az mas kerdes. Valoszinuleg, lenyegeben minimalis. Legalabbis az atlagfelhasznalo szempontjabol. Az egesz minoseget, mukodeset ugyis az engine korlatozza le.

Az hogy az esetleg megjeleno home IndyCar mod-okhoz mit fog szolni az iRacing es Keammer, azt nem tudom. De nem sok ertelmet latnam, hogy neki alljon lazadni, perelgetni😉 Ha biztosra akarna menni, akor az ISI-t, az egesz rFactor-rendszert (szabad modolasi lehetoseg) kellene elasnia, amivel tobbet artana maganak mint amit hasznalna.

Az hogy korabban az NR2003 modolasat (a fizikai valtoztatasok miatt, foleg az EXE modositasat) tamadta, valahol ertheto. Sajat gyermeket, tobb eves munkajat kellett visszavasarolni, miutan racsuktak az ajtot. raadasul, az iRacing egyertelmuen az NR2003 alapjain nyugszik. Igazabol logikus tamadas, vedekezes volt, bar nem valami nepszeru😉
Szinte ugyanezt akartam irni. Habár nem nagyon jáccok formula kocsikkal de 1-2 kört azért szoktam menni ezzel azzal. Aki eddig rfpárti volt az nem fog rohanni megvenni az iracinget( vagy elöfizetni, vagy mi a szösz, ez is egy hülyeség sztem.....) mert csak abban vannak IRL-es kocsik. Régebben terjengtej olyan hirek hogy a mercedes perelt be 1-2 embert akik az nfs4hez gyártott kocsikat, én már akkor se értettem azt. Ingyen reklám volt nekik õk meg vergõdtek miatta...

zolee145
Ha megveszi valaki a kizárólagos jogot az adott szezonra/szériára akkor teljesen jogos, hogy nem jelenhet meg hivatalos játék abban a témakörben. Nade az, hogy elkezdenek magán embereket perelgetni az már vicc.
Aki megveszi a jogot az valószínûleg komolyabb betekintést nyer a dolgokba, legyen az mûszaki, vagy a modellezéshez szükséges egyéb információ (méretek, stb). Aki otthon készítget egy modot az biztosan kevesebb infóhoz jut, sok dolog saccra megy, képekrõl modellez és fest, vagyis a kettõ közt alapvetõ minõségbeli különbség van.
Na ezzel a tiltogatással, meg pereléssel pont azt erõsíti az iR, hogy ez a minõségbeli különbség elhanyagolható, ha egyáltalán van, vagy ha az õ javukra van. Normális esetben egy mod nem lehetne konkurencia.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

"Azért arra kiváncsi leszek majd mikor az ausztrálokat is leállitják a V8 modokkal mit fognak hozzászólni 😉"

remélem így vagy úgy, de valahogy lesz V8Factor 😉

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
a sony éra alatt úgy volt hogy nem jelenhetett meg hivatalos F1 mod PC-re..ezt a jogot eladták a codemastersnek..akik meg inkább arcade stílusban gondolkodnak, tehát az nekünk nem szim kategória lesz.

viszont az iRacing letíltja rf-rõl a moddereket miután szerzõdést köt6ött az adott bajnoksággal..

Dietrich
hát F1 modderket nem állitott le senki készültek is rf-re szép számmal..viszont az indycaros moddert vélhetõen leállitották és õ kapcsolatban volt a szériával, valamennyi valós adathoz hozátudott jutni ha nem is mindenhez.

Most majd valakik készitik hobbíból és pár versenyzõ teszteli akik majd azt mondják "jó ez csak semmi köze a valóshoz"

Azért arra kiváncsi leszek majd mikor az ausztrálokat is leállitják a V8 modokkal mit fognak hozzászólni 😉

zolee145
Azt hittem nem félreérthetõ. Arra gondoltam, hogy egyet sem, valszeg a Sony nagy ívben tesz arra, hogy PC-re ki milyen modot csinál. Nekik van egy vásárló közönségük, hivatalos licensz, stb. Az õ piacukat nem veszélyezteti egy magán modder ténykedése.
A kérdés az, hogy az iR miért gondolja azt, hogy az rFactor mod veszélyezteti az iR piacot? Van tippem... Mellesleg ahogy Toya írta lentebb, kb meg lehet majd számolni egy kézen, hogy hányan fognak EZÉRT elõfizetni az iR-re. Aki akart már megtette, aki nem akart nem is fog.

b-type
Én nem igazán vagyok képben, de ezek a feltöltõ oldalak nem mûködnek?
...van egy csomó oldal(http://www.rapidrise.org/..http://www.final4ever.com/..http://rapid.org/..)
Ahol ezzel pénzt keresnek a feltöltõ arcok.
T'köm tudja hogy megy, sosem néztem utána alaposabban, de ha a tárhelyes megoldás nem mûködik akkor valamin biztos változtatni kell...az nem lehetõség hogy becsõdölnek a jó oldalak.
A pénz az sztem nem fog mûködni, én is csak reklámra kattintgattam egy idõben (manapság meg sajnos nem húzok már semmi szimeset 😞 )
Azért van egy jó név, és szép látogatottság, valamilyen formában csak meg lehet ezt fogni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

szerintem nem kapott, azért mondja.

Totti5
Sonytól már egy jó ideje egyet sem mert 2006 óta nincs liszenszük.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pointer4
Komoly?
zolee145
Azért kérdezzük meg Sompirt, hogy hány fenyegetést kapott a Sonytól az F1 modokért.😊

Alexease
Sajnos ez igy mukodik:/
De nem egyedi eset, nezd meg a Formula1-et vagy a WRC-t, a Sony evekre kilotte az urbe a PC-felhasznalokat, eselyt sem hagyott semmire😉
Itt legalabb PC-re keszulnek a dolgok, es legalabb extra korrekt. Bar igaz, egyelore erosen hianyos (palyak) es rohadt draga😉))

De remenykedhetunk, hogy egy ido utan mar evi 8-10000 Ft-bol kijon, ami mar elfogadhato lenne.
simcompany
Csak legyen mirõl írni 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Tim Gabinak szivesen segítünk mi is sajtó megjelenésekkel ha van ilyen lehetõség. Erre régebben is volt példa.

solo
Krhm😮 Csak nem kezd elfogyni az iRacing lóvéja?: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Dietrich
ja elvannak..
olvasom hasonló a céljuk a V8 supercarral is..hát akkor bekaphatják duplán is 😉
kiadnak majd 2 pályát hozzá és utána "levagytok szarva nekünk van ilyen mod is" felfogás?

simcompany
Nem kell jóstehetség, egyértelmû hogy senki sem segít. Személy szerint én majd fogok jövõ év elején egy kis pénzzel.

Egyébként Tim Gabi támogatásának bannerje is szerepel jó néhány helyen, 1-2 hónap alatt 0 Ft érkezett. Ez van.

Dietrich:
Sajnos Kaemmer és csapata kicsit el van varázsolva és mondhatni iRacionálisan gondolkodik. Nem tudom miért hiszik azt, hogy egy mod letiltásával majd tömegesen özönlenek hozzájuk a játékosok.
Nevettséges. De megnyugtatlak, hogy ez nem új keletû náluk. Már a NR2003 idejében is pereltek be emberkéket, pedig tényleg csak eladhatóbbá vált a játékuk más munkájától.
Jelenleg is borzolják az iRacinges felhasználók idegeit néhány meglepõ és értelmetlen húzással.

Emerico:
Úgy hiszem nem fogunk elérni semmit és ismét süket fülekre találunk majd. Pedig tényleg nem hiszem, hogy lehetetlen lenne amit leírtam.

Dietrich
Bekaphatja az iRacing tövig...rohadna meg.

"A rossz hír viszont az, hogy a mod készítõje beszüntette a fejlesztéseket és egy elég fura üzenetben adta közre, hogy a jövõben semmilyen terve sincs a moddal kapcsolatban. Ez egyben azt is jelenti, hogy az összes project azonnali hatállyal leállt (IndyLights, IRL'96-'97, CART'82) ami mondanom sem kell, hogy mekkora érvágás... az egész mögött - nem túl nehéz kitalálni - az IRL és az iRacing közös megállapodása áll, így a jövõben (fél)hivatalos Indy modokra nem számíthatunk (sztem az iDT-nek is elkapták a grabancát e téren). Személy szerint kicsit furának tartom a dolgot, mert nem egészen 1 éve még az indycar.com-on hirdette magát a mod készítõje és az IRL az rF+IndyCar mod népszerûsítésén dolgozott... "

Indy Racing 2010

This mod is not an officially licensed product of the IRL, Indy Racing League, IndyCar Series, ICS or its likeness but some parts of actual events from the above may be used for reproduction purposes only, all works in this mod are original reproductions and shall not be used for legal or illegal redistribution, reproduction or recreation without the written consent of the holders of the Hellbringer Entertainment, LLC. trademark and copyright.

Professional Assistance/Direction - Paul Tracy, Mario Moreas, Alex Tagliani, "Speedy" Dan Clarke, Jimmy Vasser and Tony Kanaan

simcompany
Na igazság van írva a HSW oldalán...

Jamirofan89
Csak úgy

Hello!Nekem egy olyan gondom lenne, hogy amikor felcsatlakozok egy szerverre F1RFT 2009-cel akkor ilyenek történnek:Nem látják amit írok chaten,kifagyot(csak magamat látom, többieket nem),ki se tudok menni a pályára vagy hibát észlel az rfactor!Nem tudjátok hogy ez mitõl lehet, vagy hogy kell kijavítani?A választ elõre is köszi!

simcompany
a szerveren más autók vannak, ahova menni akarsz

Dietrich
akarod mondani csokpites.. 😉

you have been booted: server Does not Recognize Vehicle. Vagyis nem ismeri fel az autómat. De akármeik atóra váltok mibdig ezt írja :S! help.
milk4
😞((

RIP

Hiányozni fog a sok cockpites topik:S

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Alexease
RIP:/

Az RSC is hasonloan regi, klasszikus szimes oldal volt, de utolerte a sorsa:/ Az utobbi nehany evben a net-eleres elerte elvben a 100%-ot, az eleresi sebessegek, a file-meretek nagysagrendekkel nottek, komolyan nott az adatforgalom es a hardware-elhasznalodas. Igaz nem klasszikus letolto odlal, elsosorban forum, ahol inkabb az eleresek szama a donto.

A "letoltooldalon" a file-meretek es az adatatvitel jelenti a fo gondott, a kopasokkal, meghibasodasokkal egyutt. mindenki elvarja, hogy 1 kattintasra mindent, azonnal elerjen, letoltson, ami a mai vilagban tobb szaz megat jelent egysegenkent. ha egy portal fenttartonak "szerencseje" van, akkor "csak" a tarhelyrol, annak a bovitesrol es hardware meghibasodasokrol kell gondoskodnia. Ha nincs, es olyan a szolgaltato, akkor a forgalom utan is fizetni kell.

A HSW meg tartja magat, lassan 10 eves, pedig rengeteg a letoltesi lehetoseg. Nem tudom milyen kondiciokkal mukodik (szerver, adatforgalom stb.), de a hadware (vinyok) tuti hogy Toya zsebet huzza...

Erdemes lenne osszefogni a Magyar szimeseknek, mert ugy nez ki, hamarosan mar csak a HSW marad (nemzetkozi szinten is), ahol nem csak hirek vannak, hanem lokal letoltesek is, ami manapsag mar eleg nagy szam.

- Kellene egy erszletesebb HSW latogatasi statisztika
- Egy eve koltsegvetes, kiadas
- Inditani egy form-ot, statisztika gyujtest a mediaertek miatt (eletkorok, iskolazottsag, csaladban talalhato autok, erdeklodesi korok, lakohely stb.)
- Talan lenne 1-2 ember, akinek van valami kapcsolata (auto-motor sport/kereskedelem/media teruleten), ahonnan lehetne szerezni valmi tamogatast (1 bazinagy dinamikus banner felulre😛).

Persze, nem ismerem a statisztikat, a mediaerteket, a szukseges koltsegeket, de talan egy nagyobb autokereskedesnek megerne a teljes 1 eves banner-reklam lehetoseg az arat.

(Most en is tudnek egyet, de kene statisztika es mediaertek felmeres😛)
Toby0501
GTL kell hozzá. 😊