rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
FFFFFFFFFFUUUUUUUU...Ez nem az a mod amihez kellene a GPL a telepítéshez?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Smici1985
Ford Focus RS az rFactorhoz, RBR-bõl konvertálva, a 2006-os verzió. Egy baj van vele, hogy az utcai verzió. De a festések jól néznek ki rajta(pl. Rossi Monza show) RBR-bõl.
Ford Focus RS

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

jóvanna, elsõ köröm volt.. kihívlak ma este egy Tsuiso csatára -.-"

nem túl stabil.. 😄

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

solo
Azalol.<#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

én ma megelõztem driftelve historicban 😄

Roger6
Na! Megelõztek külsõ íven driftelve? <#hehe><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

solo
Ha elöl van az ember, akkor elég "feltartani" a népet, nem kell elszkadani , vagyis nem sok értelme van fölöslegesen nyúzni az autót.
Bár, ez más mint igazi verseny...

bosco05
És ha nem sodródik le a pályáról vagy 5x az elsõ helyért megy 😊 . 2 baja van. Az egyik az elõbb említett instabilság, a másik, hogy néha kamikaze, de már kezdi levetkõzni mindkettõt 😊
solo
Nagyon szépen küldted neki, 1-2 helyen olyan határon, hogy uff, szépen betetted mindenhova, de néha olyan helyekre is ahol nem is értem mit akartál: D
De télleg, szép, grat:]

végén 7századdal elõztem meg Toby-t 😄

de jó volt még ez a verseny (L)

10000000000000000000000000000000000 köszönet😊
mcmoha
RaceX.
Update.
A RaceX es az rF Race is a Race 07 konverzioja.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
Ja úgy igen.😊 Vagyis gondolom, hogy így van megcsinálva, annyira nem szedegettem szét. Mondjuk jó lenne, ha lenne egy rendes festegethetõ izé (minek hívják ezt?) hozzá, nem csak "telibe fújni" lehetne.😊
Nehéz ezt megcsinálni? Mármint olyannak aki ért hozzá, mert nekem biztosan nehéz, se kép se hang.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy le lehet-e még tölteni valahonnan a racex modot, vagy ezen és a tcl modon kívül van-e még olyan mod, amiben benne van az e30as bmw? (ja a vln-en is kívül, mert ahhoz kell a gtr) az aivengo-féle rF-race-ben mik vannak? köszi a segítséget, kellemes ünnepeket mindenkinek!
lac coo
Gondolom, hogy nem minden fehér 😉
De a festés az egyszínû, és a kis fehér négyzet van rácsempézve, vagy nem ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zolee145
Nem úgy egyszínû fehér, hogy egy paca az autó. Maga az autó a játékban tökéletes, minden részének megvan a maga színe (mûanyagok, beltér, gumi, lámpa üveg, stb), csak éppen az a dds ami a festés lenne az egy 64x64-es fehér négyzet, mintha egy színminta lenne.
Mellesleg gyanús ez az R35, mert a Gran Turismo modban is ugyanilyen az autók színe, csak ott 32x32px a színminta (látható, hogy a Porsche sem egy egyszínû paca).

zolee145
Valószínûleg mindkettõ. Gagyi és necces.😄 A fizika a Lexus IS-F modból van. Erre nagyon nehéz volt rájönni, mivel a sebváltó konfig fájlja kapásból ezzel kezdõdik.😊

Most a Porsche-t raktam nagyjából rendbe, legalábbis ami könnyen ment. Sebeségváltó áttételek, difi beállítás, motor (eredeti nyomaték görbe alapján). A gumi nekem nagyon csúszósnak tûnik, de az IS-F-nek sincs nagy tapadása, ez meg ugyanaz. Kár, hogy a gumi az nem csak pár érték átírása.😄

Minden esetre maga az autó szerintem nagyon jó, a fizikával meg el lehet bohóckodni (legalább az alapja egy autó volt). Direk Eastern Creek a tesztpálya, az egy kicsit a futómûvet is próbára teszi, marha jól lehet érezni a kocsi csúszását, szépen lehet keresztben tartani gázzal. Lehet, hogy nem ilyen egy GT2-es Porsche, de nagyon jó móka.😊

Ingy
Legnehezebb a gumit megcsinálni ez tartott a legtovább a drift revolutionban a futómû az aero meg a többi már nem vész persze annak arányában hogy mennyi adat áll rendelkezésre.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
ha a hvdl re gondolsz van benne csak eléggé félkész a konvert pláne hogy ami nálunk van az hátsó kerekes és 500+ paci 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Az a Gran Turismo mod valszeg gagyi vagy necces, mert eredetileg PS2-es, se belsonezet, se semmi😉 A fizikarol meg ne is beszeljunk😉 Kerdezd meg Ingy-t, hogy meddig tart osszerakni egy normalisabb autot😊 Tobb honap. Es meg akkor sem tokeletes, csak nagyon jo es/vagy elfogadhato. Gondolhatod, milyen lehet egy gyors konvert?😊 Egy szep szines doboz, ami gurul😉
lac coo
Egyszínû fehér autó ...? Megesik ... 😄

zolee145
Két drift modot ismerek, az egyik az Oversteer (vagy valami ilyesmi), a másik pedig az ISI-féle Drift Revolution. Ezekben nincs, az utóbbiban is az R34-es Skyline van.

zolee145
Innen akartam, csak tegnap sokadjára sem indult a letöltés, ma viszont lejött. Természetesen nincs benne R35, van viszont más utcai autó benne (kicsit elég a versenyautókból). A baj az, hogy mindegyiknek ugyanaz a fizikája, ahogy észrevettem.😄 Vagyis nem is biztos, hogy rossz, egy ideig elvagyok a fizika babrálással.

Smici1985
Elkezdtem csinálgatni próbaképpen a NFS Shift-es E92 konvertálását csak még nem jött le az a rohadt játék. A 3d model meg van csak egy-két dolgot átalakítok az NFS-es cuccokon. Mert ugy néz ki nagyon, hogy simán lehet konvertálni a cuccokat belõle.
Ha sikerül akkor neki ugrok a Megane-nak.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Jacek
Ingy fele drift modban van R35 nem?

Smici1985
Itt megtalálod:
Gran Tourismo

zolee145
Az a baj, hogy arányaiban stimmel az autó, vagyis alakhelyes (ránézésre). Plusz beírtam az eredeti kerékméretnek megfelelõ adatokat és most jó a kerék, tehát megeshet, hogy a méretek is stimmelnek.

Van viszont egy újabb probléma: nem tudok hozzáfestést csinálni, úgyanis a kasztni festése jelenleg egy 64x64 px-es fehér négyzet.<#hehe>
Pedig a festés lett volna a lényeg. Na sebaj.

Láttam egy Gran Turismo nevû modot, elvileg abban is van R35, de csak az 1.1-es demo verzióját láttam, a 2.0 már nincs fent ott ahol volt.

Smici1985
A Kangaloosh! carFactory programmal próbáltam én is változtatni. De ezek eredeti adatokkal volt lemodellezve meg nem akartam belenyulni nagyon. Köszi. Így már jobban néz ki.

lac coo
Lehet a kasztni van nagyobbra modellezve .

zolee145
Így most hasonlít egy rendes autóra: http://data.hu/get/2012980/R35_wheel.zip.html

Az más kérdés, hogy eredetileg a valóságnak megfelelõ adatok voltak benne (tengelytáv/nyomtáv), és azzal nem volt jó. Most kamu adatokkal jó. Pedig arányaiban az autó jónak tûnik. Létezik olyan, hogy mondjuk volt egy rövidebb tengelytávú változat is? Mondjuk valami prototípus vagy ilyesmi?

macleody
Megoldva.
macleody
Egy bajom van az SGT moddal. Nem lehet multizni vele. Nem tudja megnyitni a multicar.mas fájlt. Nem tudja valaki mi lehet a gond?
zolee145
Eleve a kerékméret is szarul volt megadva, mostmár jó, az aszfalton gurul a gép. Az a baj, hogy szerintem az egész futómûvet odébb kell rakni.😄 Na majd megszakértem.😊

Smici1985
A kereket én is néztem csak nem tudtam, hogy mit írjak át rajta.😄

zolee145
Köszi, ez az! Majd egy kicsit alakítgatni kell, a kerekek a játékban már elég hülyén állnak rajta, de maga a 3d modell nagyon jó.😊

arty
csak a bolti ár vs. tartalom viszonylatra irtam a dirt2-t példaként

Forza.

Smici1985
Megtaláltam az autót:
Nissan R35

macleody
Én elszórakoztam vele. Remélhetõleg a béta miatt ilyen.
Ez a mod kb egy vicc. Most próbáltam, le is töröltem már.
Én mikor rFactorba Multy módba akarok játszani. azt írja hogy nem ismeri fel az autómat ez miért van elp me pls ! kösz.
macleody
Köszi a linket, most próbálgatom 😊
zolee145
Elõre is köszi!

Smici1985
Holnap majd feltöltöm valahova vagy megkeresem a linket ahonnan letöltöttem.

Smici1985
Nekem meg van csak nem tudom a linket. De ha ráér holnapig akkor majd megkeresem aztán küldöm vagy valahova feltöltöm.

zolee145
rF-hez készült R35-ös Skyline-ról tud valaki? Utcai verzió kellene. Videó van róla a youtube-on, de letöltést nem találtam sehol...a google mégsem a barátom.😊

Smici1985
Itt elméletileg fennt van a SuperGT mod:
SuperGT
Most töltöm.

macleody
Nekem jó lesz ez is.

wright: nincs mit.