rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"amugy megy még a racecast.rfactor.net"- beírod a böngészõ felsõ sávjába, köszönöm az önállóságot! <#ticking>#ticking>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Én akkor arra tippeltem, hogy ha kicsit komolyabban kellett a pálya bizonyos részein dolgoznia a gépnek akkor a nagyobb áramfelvétel miatt a kormánynak már nem jutott egy pillanatra.
Mondjuk nekem nem ugrott oda ahol lenni kellett volna, hanem ha mondjuk elfordítottam akkor amikor magához tért az lett a középállás ahol éppen állt akkor a kormány.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Olyannal találkozott már valaki, hogy a kormány 1-2 másodpercre megfagy? (Itt igen, csak sajnos nem kapott választ.) Egyszerûen leragad egy helyzetben, az autó pedig megy tovább. Aztán egy két mp múlva (nem animálva) átugrik oda, ahol tényleg lenni kellene. Elég kellemetlen, amikor kanyarban, vagy az egyenes végén ragad be <#rolleyes>#rolleyes>
Eddig nem csinálta, de mostanában történt egy 512 MB AMD - 1 GB nVidia váltás. Jelenleg úgy tûnik, hogy ha DX7-re váltom a beállításoknak, akkor nem csinálja. (Vagy csak eddig nem jelentkezett újra a hiba...)
Talán a Glass kapcsolót kellene bekapcsolni. De nagyon sokszor mûvel érdekes dolgot ez a Gmotor2 átlátszóság terén... :S
De itt egy másik rejtély, szélvédõ objektel mi a baj ?
Kép
DTM 2011-2012 van valami hir? Mikor jelenik meg ?
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Amúgy szerintem 94-re gondoltál, vagy, ha nem akkor légyszi világosíts fel!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nade komolyra fordítva: nem használtam soha real feel-t, még az is lehet, hogy jó, de érdemes kipróbálni a LeoFFB-t. Ha jól tudom a Leo a futómûbõl veszi az adatokat.
A másik dolog, hogy egy "kezdõt" nagy valószínûséggel elbátortalanít, elkedvtelenít, ha nem tudja kezelni az autót megfelelõ minõségben, és nincsenek sikerei egy hátsókerekes ligában. A túlhajszolt gyakorlás, hogy rendesen kezelje a jármûvet pedig inkább kín lehet, mint szórakozás és kikapcsolódás. Persze gyakorolni kell vele, de kezdésnek talán elsõ-, vagy négykerés-meghajtásos autót javasolnék.
Nálunk többen is voltak az évek alatt, akik a kis ligánk mellett másban is indultak, mert nem ment nekik fényesen a hátsókerekes, és kellett a siker nekik az önbizalomhoz. Erre szüksége van minden pilótának. Persze kinek mi az elvárás.
Ez saját vélemény, a mod-ot amúgy nem ismerem amit linkeltél, de a saját elmondásod szerint nem a könnyebbek közé tartozik.
Természetesen sok sikert a ligához! <#eljen>#eljen>
A legfontosabb szerintem a segítségek kikapcsolása, mert az nagyon el tudja torzítani a dolgokat. Még látszólag jól mozog az autó, pedig ez már csak az elektronikán múlik, aztán ha végleg megmakkan a gumi akkor másodperceket lehet bukni.
Segítség nélkül hozzá tudja szoktatni magát az ember, hogy annyit akarjon az autótól ami még nem káros rá.
Utána már segítséggel is jobban megy az ember (olvastam lentebb, hogy engednek néhány segítséget), nemcsapja be az elektronika.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A kérdésem hogy hol tudom a gumik hûtését beállítani egy módban?<#conf>#conf>