61525
  • mcmoha
    Ezen kivul csak egy jatekuk van a Game Stock Car 2012, es az nagyon jo. :)
  • bardocz
    Biztosan nem USD?
    A többi játékuk is ilyen minőségű?
  • SimaSuna #60561
    39,99 ~ 40 brazil dollár tegnapi árfolyamon számolva volt annyi :)
  • Debilon
    én akárhol számoltam, 5500-6000 körül volt :D

mit tudsz?
  • bardocz
    Egy bierbude szerű rendszer lenne nagyon jó, egész nap 5-10 körös versenyek, rövid qualival meg gyakorlással. GTL-ben nagyon jó volt.
  • SimaSuna #60558
    szeretnék egy kamionos közösséget összehozni ebben. Jó lenne saját szeró és a többi és a többi :)
  • bardocz
    Az a baj, hogy liga úgyse lenne vele, mert nem F1 meg WTCC. Vagy ha véletlenül mégis, olyan időpontban, ami nekem nem jó :D
  • SimaSuna #60556
    nembaj, :)
  • GPx8
    Igen, viszonylag drága, de elég jól össze van rakva.
  • Szabi #60554
    jó drága mód :D
  • SimaSuna #60553
    4560ft-ért nem rossz :)
  • bardocz
    Hááát, határeset! :D
  • Ulvar
    szóval ez egy jó kamionos mod?
  • bardocz
    Ez valami baszottjó. A modellek szépek, amikor csúszik a gép nagyon jól érezni, lehet korrigálni, kicsit olyan érzésem volt, mintha a leo bodnar féle kormány lenne az asztalomon, annak van ilyen mozgása.
  • Muth555
    Ok! Köszi szépen! Ezer hála!
  • Debilon
    a rfactor mappájábvan van egy rfconfig nevű progi, azt elindítod és ott tudod állítani, hogy milyen dx verziót használjon a game
  • Muth555
    Köszi! És azt hol tudom állítani vagy megnézni? Nem tudom, hogy a dx9 van-e fent vagy másik.
  • Debilon
    sehonnan, benne van modban, de DX9-ben kell futtatnod a game-t hozzá
  • Muth555
    Egy kis segítséget kérnék. Az FIA G1 2012-es moddal szeretnék játszani, de nem megy. Írja a readme-ben, hogy only runs on DX9 with new LightFlare shaders!!!! de ezt a new LightFéare-t honnan tudnám megszerezni?
  • GPx8
    Kellemes lett a Reiza-féle Formula-Truck Simulátor.
    Link
    60 perces időkorlátos demóként működik ingyé.
  • Szabi #60543

• Alexease
    Hivatalos Clio Cup az rF platformhoz – bejelentes.
    http://www.bsimracing.com/rfactor-clio-cup-online-presentation-video/#201304065401

• humpen
    köszi mindkettőtöknek a választ, lehet egy év kihagyás után, elszokott a lábam tőle? :-)
  • WinStar
    Gyertek a HRF1RT-be versenyezni,rengeteg szabad hely van,ráadásul most indítunk 2012-es WTCC-t!!!
    Izgalmas meccsek,barátságos személyek várnak rátok a HRF1RT-be!!
    HRF1RT HIVATALOS HONLAPJA
  • Alexease
    Lehet hogy igazabol automata autoja van vagy valami extras uj sport auto, amiben elektronikus gazpedal van es mindenfele SC, TC, ED, DN ketyere:)

Ha valamelyik autoban csak 75–100% gazpedalnal adja le a teljes fordulatot, akkor ott nagyon szorulnak a dugattyuk a hengerben:)
  • lac coo
    Majd kérj meg valakit, hogy lenyomhasd a gázpedált a kocsijában, csak óvatosan, mert ha negyedig lenyomod, picit fel fog pörögni.
    :)

Jól működik a pedálod, nincs vele baj ....
  • humpen
    kifejtenéd?
    Laikusként úgy gondolnám 75-100% lenyomott pedál állásnál kéne elérni a max fordulatszámot.
  • Alexease
    Az ugy teljesen jol mukodik:) A gazpedal utja NEM a fordulatszamot szabalyozza.
  • humpen
    Sziasztok,
    segítsetek nekem!
    G27-et használok és a következőt tapasztalom: a gázpedál lenyomásakor kb 25%-os pedálelmozdulásnál a motor eléri a maximum fordulatszámot. Véleményem szerint ez így nem az igazi...
    Emlékeim szerint korábban (kb egy évvel ezelőtt) rendesen működött.
    Gyakorlatilag teljesen mindegy milyen játékkal próbálom (rF1, rF2, LFS), a jelenség ugyanaz. A Logitech legfrissebb drivere van fent.
    Van valakinek javaslata mit állítsak át?
    válaszokat előre is köszönöm
    üdv
  • Roger6
    Nyet sajnos, az nullán van. Én is erre gondoltam először.
  • Banki67
    A rates-nél nem állítgattál a fej mozgásánál? Az utolsó hármat állítsad 0%-ra. Lehet, nem ez a gond, de hátha csak ennyi.
  • Roger6
    Lenne egy kérdésem. Észrevettem, hogy egyes mod-okban motorháztetős nézetben a motorháztető statikusan áll a képernyőhöz képest, egyesekben pedig mozog. Ahogy Race07-ben is pl. mozog. Engem eléggé zavar, van valami megoldás arra, hogy stabillá tegyem a kamerát?
  • zolee145
    Az az érdekes, hogy 94 előtt, meg pár évvel utána is volt kipörgésgátló, de 94-re pont betiltották.

Egyébként teljesen jól be lehet lőni a kipörgésgátlót, hogy működjön is, de ne fogja vissza annyira a motort, hogy használhatatlan legyen, viszont csak két fokozat van. Ferrariknál upgradesben oldottam meg, hogy több fokozat legyen, viszont az a játékon belül nem állítgatható. Pedig jó lenne, ha az upgradest a pályán is lehetne kapcsolgatni. Persze nem a felnicserét, vagy hasonlókat.
    Mondjuk ebből már nem lesz semmi, és eddig az rF2 sem úgy néz ki, hogy terveznének bele ilyen funkciót. Nyilván az utcai autó nem cél nekik, versenyautóhoz meg nem igen kellenek ilyen dolgok.
  • Banki67
    Csak nem értem, hogy akkor miért '94-est szedett le, és mivel sajnos úgyse tudok rá megoldást, gondoltam megpróbálom rábeszélni, hogy próbálja ki kipörgésgátló nélkül.
  • lac coo
    Ha normális kipörgésgátló van, állítható, mint anno modern F1 -ekben, az nem olyan rossz dolog.
    Ami a segítségeknél van TC az gagyi ....
  • Banki67
    Nem kötekedni akarok, de minek töltesz le '94-es (felteszem F1) modot, ha azt akarod, hogy olyan legyen, mint egy 2004-es? Szerintem amúgy is vicc a kipörgésgátló. Lehet, hogy nehezebb anélkül vezetni az elején, de ha beleszoksz sokkal nagyobb élvezet, hogy érzed, hogy tolja a hátulját az autó.
    Én például WTCC modban vezettem BMW-t, nehezen indult, bevallom most se vagyok valami profi, de ha nem a határon autóztam, hanem egy viszonylag kényelmesebb tempóban akkor nagyon jó érzés volt érezni az autó erejét.
    Szerintem próbáld ki így, és aztán gondold át újra...
  • GABBI
    alapból nincs kipörgésgátló,hiába van bekapcsolva.valamelyik fájlban kell valamit átírni,ha jól tudom
  • Norbi1990
    Úgy ahogy kikapcsoltad.
  • GABBI
    Sziasztok!

Letöltöttem a 94-es módot,hogy lehet a kipörgésgátlót visszaállítani?
  • Skorzeny8814
    Amúgy tud valaki valamit egy úgynevezett "in-game camera editor"-ról? Rákerestem és találtam google-ben egy word dokumentumot, ami leírja, hogyan kell használni. Az áll benne, hogy Ctrl + / (magyar billentyűzeten a - billentyű) billentyűk lenyomása előhozza a menüjét és ott lehet állítgatni a dolgokat. Na nekem ez a billentyűkombináció semmit nem csinál az ég világon. Esetleg le kellene töltenem hozzá valamit?