rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ja, ha valakinek van otthon Zonda R elmennék hozzá megméricskélni a futómûvet.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Olyan exportrol nem tudok (legalabbis nem probaltam, nem hiszem hogy van😛), hogy egykattintasra rFactor-t csinal belole, ami mar mukodik is😄
Amúgy tudom én, hogy nem pont a szimulátoros tábor a célközönség, de megnéztem egy videót, Zonda R Nordon...mese.😊 Viszont szép a modell, és a pálya is.😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
- Ha vannak hozza SHIFT csomagolt file-ok OK, ha nem, azt feltoltom😉
- Innen le lehet szedni a QuickBMS: QuickBMSForNFSSHIFT.zip, es ezzel kicsomagolni a SHIFT file-okat (*.BFF).
quickbms.exe -o nfsshift.bms filename.bff c:\celkonyvtar
- Innen a 3DSimEd DEMO-t (http://www.sim-garage.co.uk/SimED_Demo.htm), amivel a file-okat at lehet konvertalni rFactor-hoz (vagy barmihez😛). Egyszerre is behivja az egesz autot, de abban nem lesznek benne a LOD-ok, igy azokat erdemes megcsinalni kulon.
- A felfuggesztes, fizika, motor, valto es egyeb file-ok ugyanazok mint az rF, azokkal nincs gond😉
- Ami kezzel piszkalos, azok az rF *.GEN file-ok, mert a SHIFT mahogy hasznalja.
- A hangokat ezzel lehet kicsomagolni: FSB_Expand.zip
fsbexpand.exe filename.fsb
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Felmondok a melóhelyen, befalazom a szobaajtót, csak egy pizzabedobó nyílást hagyok meg. Gép, internet, és jövõ ilyenkor elõbújok.😄
Mondjuk kioperálnád a Shiftbõl a GT2-t meg a hozzá tartozó dolgokat, és megeshet, hogy én azt át tudnám konvertálni?
De az uj 3DSimEd tokeletesen, komplett olvassa a SHIFT autokat, palyakat, es termeszetesen exportalja mindenbe😉 MIvel a modellen kivul minden mas (szinte) ugyanaz mint az rF-be, talan mar ugy nem veszes.
Esetleg ezert is varhato, hogy elobb utobb lesz egy nagyobb meretu SHIFT MOD😛
Viszont a teljesen széria GT2-es lenne jó, széria felnikkel.😊
A guminál az a legmeglepõbb, hogy nincs szélessége. Viszont van egy sor ami a rajtautomatához kapcsolódik, azt ki fogom próbálni, hogy mit csinál.
A futómû adatokat nem sikerült beolvasnia, úgyhogy azt majd egyenként átnézem, hátha legalább az jó. Ha az adatok alapján majd hasonlít egy igazi GT2-re akkor megeshet, hogy ott valódi adatokkal dolgoztak, és akkor esetleg közelebb kerülhetek a valódi geometriához. Talán...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Az inercia majdnem fele, vagyis kicsivel több mint a fele a valódinak. Tömegnek a pilóta nélküli adat van megadva. A légellenállás sokkal kevesebb mint a valóságban. Na ebbõl adódna egy brutál módon haladó járgány. Igenám, csak a max nyomaték 200Nm-re kevesebb mint a valódi GT2-esé, a max teljesítmény pedig 6500-nál (elvileg ott adja le, de nem néztem meg, hogy van-e olyan hely ahol ennél erõsebb) 348 LE.
Valószínûleg az autó így is tudja a gyári adatokat (gyorsulás végsebesség) csak éppen könnyebb kézben tartani. Difi beállítás szintén nem jó, vagyis inkább azt mondanám, hogy nincs.
Na, szóval érdekes dolgok vannak. Pedig megörültem, hogy majd hozzájutok pár hivatalos adathoz.😄
Majd böngészgetem még, köszi!😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Es a SHIFT gumijai: SHIFT_tyres.zip 😄
Mi a mod amúgy?
A SHIFT grafikai reszet szetpiszkaltak rendesen, teljesen uj shaderezes, texturazas es sok postprocess.
Ha az rF2-on is lennenek effektek, szinte ugyanugy nezne ki.
Mellesleg most megnéztem pár Shift videót. Ha ilyen grafikája lenne az rF2-nek az már tökéletes lenne, pedig a Shift elvileg rF.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Megoldódott a probléma<#worship>#worship><#worship>#worship>
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Foleg hogy a palya, finoman fogalmazva, meg csak felig van kesz😉 Ha meg Virtua_LM, a laser scanes vagy Com8 szinten lenne, talan. De meg ugyis erdekes😉
Amugy kivancsi lennek, honnan vannak az alapok, mert nehany resz kicsit "gyanus"?😊)))))
Nem tudja valaki hogy nekem miért adja ki mindig hibával a streetfight modot??
HIBA
Az összes kocsinál a modban ezt csinálja<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Charade GTti