rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Mármint mire? elég jól mentek, amire nem lehetett panasz, sõt büszkék is lehettünk rájuk ( vagy nem mert a magyar olyan nép akikben több az gyûlölet és az irigység azok iránt akik ezt megtehették, mert Paliknak hívják? aki nem egy béna amatõr mint kiderült már jópárszor... ) vagy aki nem az elsõ 10ben van végig az ne is induljon? akkor min. 200an nyugodtan otthon is maradhatnának mert minek...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jacek
csak nem tudtak eleg lovet osszeguberalni(lopni)😄

Jacek
egyszer lenne megint idom😞 rafekudnek erre a konvertalas dologra, ez utoljara F1C alatt fordult elo , hogy volt idom😊

Jacek
nem jo mert hatul all a garazsban😊

zolee145
Az egyben exportálás már megvan. Majd megnézem mi a nyû ez a LOD, vagy hogy azt hova, hogyan, meg ilyesmi.😊 Vagyis azt tudom, hogy mi, de kb ennyi.

Ja, ha valakinek van otthon Zonda R elmennék hozzá megméricskélni a futómûvet.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Van ott olyan menu-icon (balrol a negyedik), hogy Export😊 Ha ott rFactor-t valasztasz ki, akkor megcsinalja a GMT-ket, amiket be tudsz rendezni egy GEN file-ba. Ha az autofile-t toltotted be (komplett), akkor erdemes kulon az objecteket is behivni, mert ebbe nincsenek benne a LOD-ok!

Olyan exportrol nem tudok (legalabbis nem probaltam, nem hiszem hogy van😛), hogy egykattintasra rFactor-t csinal belole, ami mar mukodik is😄
simcompany
Jé a Dakar magyar nélkül indult.. Végre rájöttek

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Na ez nagyon tetszik!😊 Mondjuk az exportálás még rejtély, meg az is, hogy ebbõl hogy lesz autó, de akkor is jó.

Amúgy tudom én, hogy nem pont a szimulátoros tábor a célközönség, de megnéztem egy videót, Zonda R Nordon...mese.😊 Viszont szép a modell, és a pálya is.😊

Dietrich
hihetetlen mikkel foglalkoztok ilyentájt, alvás helyett <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
minek? ez jobb 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Ez már megvan, 324-et megy a GT2, de a végén meghalok a szalmabálákon.😄 Ha meg egy célba sikerülne befutni akkor pont látható lenne a részidõknél a negyed mérföld meg az egy km-es idõ, plusz a célvonalon a pontos sebesség.

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
Már csak egy dolog kellene: egy baromi hosszú lapos placc, végsebesség teszthez. Meg gyorsulás teszt. Nem tud valaki olyan pályáról ami tök egyenes, sima felületû, nem emelkedik stb, van egy részidõ 402 méternél, a másik 1 km-nél, és mondjuk van vagy 10km hosszú?😄

Alexease
zolee145
Köszi!😊

Ingy
éééés a Zonda? <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

macleody
ööö... gondolom nem egészen így néz ki SHIFT-ben a porsche 😄

Toby0501
<#worship>

Alexease
Ezekkel lehet probalkozni😊
- PORSCHE_997GT2.zip
- PORSCHE_997GT2_Cockpit.zip
Alexease
Leirom a menetet, talan meguszom😄

- Ha vannak hozza SHIFT csomagolt file-ok OK, ha nem, azt feltoltom😉
- Innen le lehet szedni a QuickBMS: QuickBMSForNFSSHIFT.zip, es ezzel kicsomagolni a SHIFT file-okat (*.BFF).

quickbms.exe -o nfsshift.bms filename.bff c:\celkonyvtar

- Innen a 3DSimEd DEMO-t (http://www.sim-garage.co.uk/SimED_Demo.htm), amivel a file-okat at lehet konvertalni rFactor-hoz (vagy barmihez😛). Egyszerre is behivja az egesz autot, de abban nem lesznek benne a LOD-ok, igy azokat erdemes megcsinalni kulon.

- A felfuggesztes, fizika, motor, valto es egyeb file-ok ugyanazok mint az rF, azokkal nincs gond😉

- Ami kezzel piszkalos, azok az rF *.GEN file-ok, mert a SHIFT mahogy hasznalja.

- A hangokat ezzel lehet kicsomagolni: FSB_Expand.zip

fsbexpand.exe filename.fsb
zolee145
Na, akkor szépen lassan megoldódnak itt a dolgok.😊 Új alapokra helyezzük a GT2-t.😊 Néztem pár videót a Shiftbõl, nagyon szép, a belsõ nézet is hibátlan.

Toby0501
Ha kioperálod a Shiftbõl a modelleket, rám számíthatsz! A konvertálás még megy..<#idiota>

solo
Shifthez kijöttek brutál méretû skin ek, érdemes megnézned..Valahol gamepod on volt fenn a hír.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

zolee145
Már látom elõre a sötét jövõt: elõbb-utóbb úgyis megtanulom a konvertálást, és csinálok egy komplett 911 modot, Shift konvertálással.😄
Felmondok a melóhelyen, befalazom a szobaajtót, csak egy pizzabedobó nyílást hagyok meg. Gép, internet, és jövõ ilyenkor elõbújok.😄

zolee145
Magamfajta hozzá nem értõnek kb mennyire esélytelen egy ilyen mûvelet?
Mondjuk kioperálnád a Shiftbõl a GT2-t meg a hozzá tartozó dolgokat, és megeshet, hogy én azt át tudnám konvertálni?

Alexease
Se idom se kedvem nem lesz hozza, azt mar elore latom😊 Sorry!😊

De az uj 3DSimEd tokeletesen, komplett olvassa a SHIFT autokat, palyakat, es termeszetesen exportalja mindenbe😉 MIvel a modellen kivul minden mas (szinte) ugyanaz mint az rF-be, talan mar ugy nem veszes.
Esetleg ezert is varhato, hogy elobb utobb lesz egy nagyobb meretu SHIFT MOD😛
Jacek
Shiftben van belso, jol is nez ki..

zolee145
Ha van kedved/idõd rF alá betenni a Shift modellt akkor alá lehetne dobálni a fizikát.😊 Leginkább a belsõ nézet az ami necces. Eleve azért, mert nem is volt. Most Toby megcsinálta hozzá, de ugye a textúrázás a nagy kérdés, mert az alap 512*512-es belsõ hát eléggé kevés egy normális belsõ nézethez.
Viszont a teljesen széria GT2-es lenne jó, széria felnikkel.😊

zolee145
A váltóáttételek sem jók.😊

A guminál az a legmeglepõbb, hogy nincs szélessége. Viszont van egy sor ami a rajtautomatához kapcsolódik, azt ki fogom próbálni, hogy mit csinál.
A futómû adatokat nem sikerült beolvasnia, úgyhogy azt majd egyenként átnézem, hátha legalább az jó. Ha az adatok alapján majd hasonlít egy igazi GT2-re akkor megeshet, hogy ott valódi adatokkal dolgoztak, és akkor esetleg közelebb kerülhetek a valódi geometriához. Talán...

batihu
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Alexease
De ha mar SHIFT, abbol talan jobban nezne ki a model😊

zolee145
Hú, vannak itt érdekességek.😄

Az inercia majdnem fele, vagyis kicsivel több mint a fele a valódinak. Tömegnek a pilóta nélküli adat van megadva. A légellenállás sokkal kevesebb mint a valóságban. Na ebbõl adódna egy brutál módon haladó járgány. Igenám, csak a max nyomaték 200Nm-re kevesebb mint a valódi GT2-esé, a max teljesítmény pedig 6500-nál (elvileg ott adja le, de nem néztem meg, hogy van-e olyan hely ahol ennél erõsebb) 348 LE.

Valószínûleg az autó így is tudja a gyári adatokat (gyorsulás végsebesség) csak éppen könnyebb kézben tartani. Difi beállítás szintén nem jó, vagyis inkább azt mondanám, hogy nincs.
Na, szóval érdekes dolgok vannak. Pedig megörültem, hogy majd hozzájutok pár hivatalos adathoz.😄
Majd böngészgetem még, köszi!😊

solo
jaah, télleg.oké.XD fel is teszem a GTL-t: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Dietrich
historic

zolee145
Na ez nem így fog menni ezek szerint. Olyan szinten darabokból van, hogy rettenet.😄 Mégiscsak marad az, hogy felnagyítom a mostani belsõt és újrarajzolom az egészet.😊 Pedig ezt el akartam kerülni.

Alexease
Es itt vannak a SHIFT-es GT2 fizika file-ok: SHIFT_PORSCHE_997GT2_physics.zip 😊

Es a SHIFT gumijai: SHIFT_tyres.zip 😄
solo
WUT IZ DISZ SIT?!: DDD xDDD
Mi a mod amúgy?

Alexease
Tessek: SHIFT_porsche_997gt2_cockpit_textures.zip

A SHIFT grafikai reszet szetpiszkaltak rendesen, teljesen uj shaderezes, texturazas es sok postprocess.
Ha az rF2-on is lennenek effektek, szinte ugyanugy nezne ki.
zolee145
Nincs esetleg valakinek NFS Shiftbõl széria 911 (997) GT2 belsõ textúrája? Belsõ nézethez kellene.

Mellesleg most megnéztem pár Shift videót. Ha ilyen grafikája lenne az rF2-nek az már tökéletes lenne, pedig a Shift elvileg rF.

és nem borultunk 😄

solo
FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU..Ez eléggé cerkahegyezõs modnak néz ki: PPP

Ingy
rízs 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

KÖssz a segítséget.
Megoldódott a probléma<#worship><#worship>

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Alexease
Ez a penzkunyeralas a palyaert, a munkaert eleg necces😊 Manapsag ezek a modolasok, liszenszek, programhasznalatok, jogok stb. atcsaptak balhes korszakba, ezt megfejelni ilyesmivel, bator dolog😉

Foleg hogy a palya, finoman fogalmazva, meg csak felig van kesz😉 Ha meg Virtua_LM, a laser scanes vagy Com8 szinten lenne, talan. De meg ugyis erdekes😉

Amugy kivancsi lennek, honnan vannak az alapok, mert nehany resz kicsit "gyanus"?😊)))))
Ingy
vsz rossz helyre lett bemásolva nézd meg az install hogy hova kéri vagy ellenõrizd jó helyre lettek bemásolva a fileok

Hello
Nem tudja valaki hogy nekem miért adja ki mindig hibával a streetfight modot??
HIBA
Az összes kocsinál a modban ezt csinálja<#confused><#confused><#confused>

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

mcmoha
Kommenteknel olvasom, hogy 2-3 nap alatt dobta ossze a palyat. Olyan is.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Smicy2

Charade GTti