rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smici1985
Azt, hogy csináltad, hogy a kerekek normálisak legyenek? Mert én átkonvertáltam az Audi S3-ast a Shiftbõl és átlátszóak lettek.😄
Amúgy frankón megvan kivéve a lámpák meg a belsõ.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy gondolom hogy a modelt a pivot pontja körül forgatja. És ez a pivot pont nincs jó helyen és/vagy nem áll jó irányba. Ez csak feltételtezés, nem néztem még hogy mûködnek a kormányok, inkább a pályaépités érdekel. Illetve azt se tudom Simedbe vagy Maxba hogy láccanak a pivot pontotok. (Zm2be tudom csak)

Jacek
Legjobb az volt amikor a nulla erteku rozsdas Pajeroval, cso volt benne meg 2 ules😊 meg dupla lengescsillapito sem, volt olyan gyors hogy a vegere nem volt csillapitas😊

11 kilometer utan elment elottunk megint a mezony, erre benne volt a Palik seggeben aki a dakaros LandCruiserrel ment😄 Dalossal ott rohogtunk😊

zolee145
Eltörted a kormányrudat?<#zavart1>
Amúgy nézegettem, van egy ..._spinner.gen fájl, de abban nem nagyon látok olyat ami a tengely pozíciója lenne, mást meg nem is találtam ebben a témakörben. Gondolom sokat segítettem.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ingy
Már rég láttam csak arra emléxem hogy sok köze nem volt a helyzethez 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
nKP konvert?😊
Ingy
Juan tudja<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

simcompany
Igen, pénzbe, nagyon sokba. Csak fáj a tény 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Alexease
Semmi gond😉 Az F1-et is megturom, amig nincs vita es nem az "akkor is nekem van igazam" stilus a meghatarozo😊

Az autosport, de igazabol minden technikai sport, penzbe kerul, ez igy mukodik, draga mulatsag. Az egesz vilagon fizetni kell erte, sehol sincs ingyen😛 Csak az aranyok es a lehetosegek valtoznak.
Toby0501
Fura problémába ütköztem. 😊 A kormány nem a saját tengelye körül forog, hanem valami teljesen más tengely körül..<#fejvakaras> Van rá valami megoldás?

simcompany
Elkészült a Formula Ford 1600 fizikája. Tesztelte Julien Gerbi, 2 évet nyomott le ezzel, és hasonlóval.
Messze a legjobb fizikám eddig.
http://www.youtube.com/watch?v=V970DO7JfT0

simcompany
Bocs.
Szóval rFactor... 😊

Alexease
Ez a Dakaros "beszolas" szepszamu OFF-t generalt...😊
simcompany
Tehetségkutató tesztelés nincsen itthon. Egyszerûen ha kinézel magadnak egy kategóriát, van lehetõség kipróbálni, mielõtt még komolyabban belefektetsz.
Suzukinál egy nap olyan 100 000 Ft, egész jó sokat tudsz menni ezért, a nap végén már lehet tudni mire vagy jó.
Egy nagyobb túrakocsival már 3-400 000 Ft ez az összeg. A formula autók szintén innen indulnak, egészen a csillagos égig.
És perce van kaució, ha töröd, fizeted.

simcompany
Nem dõlök a kardomba, a Dakar az egy kalandverseny, az autóversenyzéshez nem hasonlítanám. Nem lebecsülni akarom, piszok kemény lehet, de akkor sem autóverseny.

zolee145
Jahogy ilyen befizetõsre gondoltál, az más.😊 De amúgy ilyen lehetõségek vannak, csak nem 100K-ért, és nem tehetségkutatónak hívják hanem mókázásnak. Tulajdonképpen ha elég pénzed van bármivel mehetsz, csak épp senkit sem érdekel.
Nem tudom, hogy mennyire kivitelezhetõ ennek egy tehetségkutató formát adni.

Dietrich
erre már rájöttek a Dakar szervezõi is a következõ rajt valszeg a szokott helyen lesz európában..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
hát figy..ha lenne ilyen selejtezõ..nevezés ~100.000...hidd el összekuporgatnám rá a pénzt...tudjam meg hogy alkalmas vagyok-e rá...
ha nem, legalább részt vettem rajta, megpróbáltam..és megtudom, hogy tanulnom kell...
nem a közúton akarom a versenyzési szándékomat kiélni...hanem a megépített versenypályán..
Norbi1990
fail <#banplz><#banplz>
simcompany
Vannak ilyen tesztek, bizonyos összegekért. Aztán kiderül a teszten hogy mondjuk tehetséges is vagy, sõt mondjuk a teszten pályacsúcsot futsz (hazabeszélek). És? Semmi sem történik..

Attól még ugyanúgy perkálni kell, keményen.

lac coo
Azért arra kormányzott, mert sokat rFactor-ozott ! 😄DDDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jacek
Igazad van, de a ferrariC-be kogazdagok jarnak! nem Palik lacika mumajer a TV-ben😊 Lehetsz hires pl ugy hogy nem vezetsz😊 Briatore😄

Kormanyzott csak a borulas iranyaba LOL!!!! nezd meg:😄

simcompany
Én csak arra gondoltam a Dakar-al kapcsolatban, hogy rájöttek hogy nincs értelme. Ez már nem a Dakar, nagyon fölösleges 5-600 millát elkölteni erre. Palik nem autóversenyzõ, ezen kár vitatkozni. Riporternek és versenyzõnek tehetségtelen. Viszont jól kavar a pénzzel, és elég szépen megszedte magát. Sajnos nem akarja a pilóta ülést elereszteni, és hiába ad pl Weber Gabinak lehetõséget hogy menjen most a Dubai 24 óráson, a kocsit rá kell állítani, hogy vezetni tudja, így a magyar csapat esélytelen.

És arra én speciel nem verem f@szom hogy van 15-20 unatkozó milliárdos magyar a dakaron.

Dietrich
de
pont ezt az utat járta be Sebestyén Péter aki még nincs 16 éves de a motogp 125ccm-ben van..asszem a lemansi hétvégén állhat rajthoz elõször majd mikor betölti a 16-ot.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ingy
Alapjába véve ha a magyar OB-t nézzük igazad van sõt az egész világon:alapfelfogás= avagy ha van pénzed miért más szórakozását fizesd ha te is beülhetsz egy versenyautóba, nézz már meg egy Ferrari Challenget átlagéletkor 45 év.
Ez van ez az igazság. Ha nem cuppansz be a szponzorok seggébe akkor esélyed sincs.

Dietrich : Palik 80-al borult minden ellenkormányzás és reakció nélkül.

zolee145
Ez jó lenne, de megintcsak pénz. Kinek adjunk lehetõséget? Te elmennél egy ilyenre? Én biztosan, és még rajtam kívül nagyon sokan. Nincs annyi benzin a világon, amennyit így el ne lehetne égetni.😊
Baromira szerettem volna, ha tizenevésen egyszercsak bekopogtat valaki, hogy nesze egy valamilyen autó, menj egy gyors kört aztán meglátjuk.

Haver gokart versenyén voltam egyszer. Végzett az elsõ futammal, ki a gépbõl, fel a kis állványra, olajcsere, nézegetés, bütykölés mittudomén miket csinált vele.

Ugyanott kiscsávó (nem volt 10 évesnél idõsebb) kiszáll a gépbõl, irány valami távirányítós játékautóhoz idétlenkedni, miközben 2 szerelõ ugrott rá a gokartjára. Ez van...

Jacek
de, mert azt nezik az emberek, az egy vallalkozas!!! penzt akarnak keresni, nem kell nezni ennyi😊

Norbi1990
Vagy mondjuk a tévéseknek nem az ilyen éneklõs sókat kéne erõltetniük 😄
Jacek
En magyar vagyok, meg oszinte is!!!

Ha az ilyen Palik fele lamak belatnak hogy nullak! es esetleg tehetseges pilotakat managelnenek abbol a penzbol amit elszornak, akkor lennenek elismert pilotaink!!!!

SimaSuna
erre lenne jó a "selejtezõ"...

lenne egy adott pálya...x idõt elérõk tovább jutnak..kiképzés...
mint K.Norbi...volt hova feljlõdnie...de akart.
most nem azt mondom hogy minden Zsigulis irány pályaautózni...
Clió kupa, Astra kupa...erre költeni a pénzt nem bundázni a focit...pl
Norbi1990
Ez egy jó kérdés, de ha nem adódik a szegényebb pilótának megmutatni mit is tud addig ez sose fog kiderülni.
Erre egy megoldás lenne, ha lehetne jelentekzni olyan helyere ahol keresik a tehetségeket és egy teszten belül kiderülne ki béna és ki nem. De ilyen nem nagyon létezik Magyarországon.
zolee145
Mindenhol csak az tud érvényesülni akinek van pénze. Annyi a különbség, hogy itt még akkor is kicsi az esély gyári támogatásra amikor már nyílvánvaló a tehetség. Senkinek nem vagyunk igazán piac, de ezt már írtam.😊

Csak azt nem értem, hogy hol van az kõbe vésve, hogy a kisebb anyagi lehetõséggel bíró pilóta biztosan tehetségesebb mint az akinek pénz nem számít?

Kiss Sándor is indult dakaron párszor, Üllõi, csak bukott milliárdokat, meg agyvérzése(vagy infarktus. nemtudom pontosan) volt. nem hiszem hogy fog még indulni dakaron.

Dietrich
az nem baj ha sok pénze van..a baj az hogy tehetsége semmi..(Palik,Baum,Tóth Imike stb)de attól még tényleg ott voltak a magyar zászlók..

Palik akkor meszelte el magát itthon amikor borult és úgy állitota be 170-nél történt..aztán jó ha 120-al ment a valóságban 😉

bardocz
De hogy ha nem Palik alá, meg a Baumgatner alá tolnák a pénzt, akkor lehet 3x annyit lehetne látni a magyar zászlót.
Norbi1990
Az a baj, hogy itt Magyarországban csak az tud érvényesülni a motorsportokba akinek sok pénze van, így a "szegényebb" tehetséges pilóták nem tudnak eljutni olyan szintre, hogy felkarolja õket bárki is mert nincsen rá pénze, hogy elinduljon ilyen versenyeken.
De az igaz, hogy jól esik, hogy a Magyarok mind ott vannak, csak éppen nem érnek el semmit, mert a pilóták nem olyan jók, vagy a technika gyenge.
Milyen magyarok vagytok Ti?? Tök mindegy, hogy ki ment, Palik, vagy bárki, de bakker ott volt a magyar zászló (ha nem is sokszor) egy rakás TV csatornán. Az más kérdés, hogy ki, mit szponzorálna szívesebben.

Tottinak meg igaza van....sajna ez a magyar "virtus".
zolee145
Az autó irányítása nem középen van, hanem a 4 keréken. Ebbõl az elsõ kettõ kormányzott a hátsó meg hajtott. Hátul van a motor, súlypont, van a futómû, difi, gumi stb, vagyis ezer dolog ami befolyásolja, hogy hogyan mozog a gép.
Azóta már változott egy keveset, de alapjaiban nem fog.😊 Nem rakunk alá valahonnan valamit, mert az jobban tetszik.😉 Alá rakjuk a valódi adatokat, és olyan lesz amilyen. Én személy szerint akkor vagyok elégedett, ha az autó vezetés közben úgy mozog majd ahogyan a videókon látom az igazi autót, és tudja azt amit kell.

zolee145
<#eljen>

SimaSuna
a zoli elsõ modjában nekem úgy tünt mintha a segge ragasztva lenne az asztfalthoz..az eleje meg sílécen lenne 😊

szal az autó irányíthatósága nem középen hanem a seggénél lenne..

a Historic-os Porsche irányítását nézd meg..pakold át 😊
belsõnézet ? <#ravasz1>

Toby0501
Alakulgat..<#gonosz1>

(az árnyék még szar)

lac coo
Amivel nem lehet sárban hátramenni a disznóólig, az nem autó !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
nekem az F még mindíg jobban tetszik mint az R 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

😄D

zolee145
Csak kísérletezgetek vele. Fogalmam sincs mit hogyan kéne, de nekem is a kedvencem, de csak a Zonda R, a hangja miatt.😊

Jacek
Palik az egy bena amator csak kozlom veled!!!! itt a forumrol komolabbat mennenek enni penzel es gyakorlassal amit o megcsinalt, csak tapasztalat van tehetseg nulla! es nem irigy vagyok, tudom😄

Ingy
Thx Cimbi! 😊

Zolee te meg ne capcarázd el a kocsimat 😄

zolee145
...és gondolom a leesett hó eltorlaszolta a garázsajtót és csak akkor mehetek, ha elolvadt, ugye?😄

zolee145
Én örültem, hogy voltak. Hívják Paliknak, vagy Szalaynak, vagy bárkinek.

Örültem amikor volt egy-egy jó eredmény, vagy akár csak részeredmény.
Itt nagyon nagy szerencse és sok kapcsolat kell egy ilyen részvételhez, ugyanis magától nem nagyon jön a szponzor sehol, pláne nem egy olyan ország pilótáihoz ami nem jelentõs piac semmilyen terméknek.