rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
A tükör okozta a motorháztetõ hibáját is.. a mirror materialnál a 'Render target' részt elfelejtettem pipálni, ez volt a gond.. 😊

JuanG
a cockpitinfo.ini az ugyanúgy SHIFT-bõl van hozzá??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
tükör nekem is ufo, emlékszem a zondánál nekem se ment, de már nem ugrik be, hogy vhogy megcsináltam-e, vagy Ingy vmelyik cimbije rakta helyre...

motorháztetõ:
Instance=COCKPIT résznél a GEN-ben ott van a motorháztetõ GMT-je?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

zolee145
Ez megnyugtató..ezek szerint csak én nem tudok konvertálni.😄

Jónak néz ki, bár egy kicsit mintha nagy lenne a kerék.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Smici1985
Ide jutottam az Audi S3-sal. Nagyon nem tökéletes de megy.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Smici1985

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Ingy
nemtom de nagyon ütõs pálya 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

3dsimed/Zmodeler2 vagy 3dMax GMT converte pluginnal

http://rfactor.net/index.php?page=devcorner

adikakk
hy all
elkezdtem játszani a rfactoral de meg szeretnék tanulni konvertálni amugy tudok modellezni 3 éve modellezek anyit megtene valaki hogy leirná milyen programok kellenek a konvertáláshoz pls

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

zolee145
Meg akarnám tanulni, mert érdekel a dolog, amúgy az a koncepció, hogy Toby konvertál én meg fizikát gyártok.
Igazából ha mondjuk most nem lenne már meg 95%-ban a GT2 fizikája akkor valószínûleg éppen a neten vadásznék adatokra, és nem basztatnám privátban a hülye kérdéseimmel.<#zavart1><#hehe>

Toby0501
Úgy csináljuk, csak mivel a Porsche fizikája kész van, így nincs jobb dolga..<#idiota>

Jacek
Mert nem dumaljatok le? egyikotok berakja az autot grafot helyre rakja , masik gyart hozza fizikat😊 egyedul kicsit sok melo..

zolee145
Nem tudom hogyan van, mert még nem láttam. Mielõtt láthatnám kidob a szemét az asztalra.😄

zolee145
<#taps>

Na itt nem fogok soha tartani.😄

A mûszerek nem ugyanúgy mûködnek mint mondjuk egy sebességmérõ? megadod, hogy mondjuk 40 fok tól 120 fokig mér, és azt a szöget ahol mozog a mutató. Vagy valami ilyesmi.😊
(A Racerben így volt...😄)

solo
Naggyon bejövõs:] Csak az az olajos ujjlenyomat ne lenne ott a kormányon.<#idiota><#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Smici1985
<#eljen><#taps>

Smici1985
Neked egy darabban van a kasztni? Ha igen, hogy csináltad. Mert én eddig zmodelert használtam a cuccok összerakásához egy darabba.

Toby0501
Jelenleg így áll a Porsche:

Már csak 3-4 problémát kell leküzdenem! 😊 Tükrök (ha valaki tudja a megoldást, ne tartsa magában!), motorháztetõ nézet (csak kerekek vannak), olajhõmérsékletet és vízhõmérsékletet jelzõ mûszereket nem bírom belõni (mûködési elv tudatának hiányában)..

zolee145
Najó. Feladom. Megcsináltam mindent úgy ahogy gondoltam magamtól, és amikor rámennék a játékban a mod nevére akkor kidob az asztalra. Egyértelmû, hogy valamit nem talál, de nem ír ki semmit, hogy mi hiányzik, szóval esélytelen vagyok.
Esetleg ha valki tudna egy olyat, hogy melyik Shift fájlnak mi a megfelelõje rFactorban az jó lenne, de így ebben a formában most megfeneklett a dolog.😊

Ulvar
nekem is...akkor jó 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
Nekem így van: "C:\Program Files (x86)\rFactor\rFactor.exe" +fullproc

Ulvar
Nekem az lenne a kérdésem hogy a full procit hogy lehet kihasználni? Dietrich már máshol említette de neki máshogy megy a dolog mint nekem, és nem tudom hogy jól megy e, tehát megkérdezem hogy pontosan hova kell beírni azt hogy +fullproc? idézõjel után szóközzel elválasztva az ikon tulajdonságainál?

Valószinüleg MAX-al. Semmi utalás nincs hogy BTB-s lenne, se egy objekt/textura Xpackbõl, a gmt-k neve se t0_s0 alakú, azt meg nem hiszem hogy mindet átnevezgette 😄

Toby!
Tényleg akartam írni ezt is hogy exportkor simedbe ott a 0,0 pontba rakja, és lehet ézért rossz.
(Én ha csinálok valami pályát akkor néha muszály beleturom simeddel is mert a materialokat multiplyra állitja a ZM2 :S, aztán iylen furán átláccóak a játékba)

Ulvar
TEDD KÜLÖN rFactorra az összes modot mert összeakadhatnak. Rakd fel a sima basic rFactor Liteot...utána általában egy modot. Fõleg ne telepíts inkább másolj ha egybe akarsz több modot rakni. Magyarul az egyszerûbb modokat rakhatod egybe, de olyat mint pl a CTDP, MMG, mittom én...modokat külön. és nem fog hibát kiírni.

kiki888
üdv urak, kellene egykis segítség.
Akárhányszor új módot installálok rFactorba, állandóan cmaps.mas hibát ír ki, mikor töltené be a menüt, viszont ami fentvan mod, az mûködik, csak az nem amiket most tennék fel
mi lehet a gond? <#szomoru1>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Toby0501
Már megoldottam úgy, hogy 3dsimedben a modell mentésekor kézzel beírtam a pivot point koordinátáit. 😊 A tükörre valami megoldás esetleg? 😛

zolee145
Nagyjából összepakolgatotam, csak az eredeti fájlok közt is van ezernyi adat, és nem tudom melyik kell, meg melyik nem (pl van egy mappa, shaderekkel, nem tudom kell-e, és ha igen akkor hol a helye, mi a neve?), de mindegy, összerakok valamit aztán kiderül, hogy sikerült-e. Most a Zondával idétlenkedek, végülis miért ne egy 1,5 millió dolláros géppel kísérletezzek (itt úgyis annyiba kerül mint a Honda Civic😄)?
Ha valami nem megy majd úgyis visítozni fogok itt. Abban reménykedem, hogyha egy autón átrágom magamat akkor a többi már menni fog.😊

Smici1985
lehet a 3dsimed-del valahogy darabokat összeilleszteni? Pl. a kasztnit.

JuanG
a gmt-k tudják melyik textúrával vannak, a gmt-k listája meg a GEN file-okban vannak megadva...

zolee145
Továbbra sem tiszta pár dolog: megnyitottam a LOD-okat, egyenként exportáltam (azt amúgy sem nagyon értem, hogy amelyiknek a nevében volt damage azt eleve nem nyitotta meg, vagyis megnyitáskor egy semmi volt ott, amivel nem is lehetett semmit sem csinálni), aztán egyeben az autót is. Megvan a belsõ is.
Ezek a gmt-k egy kupacban szoktak lenni a textúrákkal, benne a .mas fájlban. Nade ha ezt egykupacba szórom akkor az már mûködik? Vagy csinálni kell hozzá valamit, hogy tudják ki kivel van?

Majd megnézegetek más autókat, de jelenleg azt sem tudom mi után mit kéne csinálni.😄

Kegyetlen jó,nagyon tetszik,Max-al vagy BTB-vel készülhetett a pálya?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JuanG
van egy kis trükk...ha megcsinálod Zmodeler2-ben a pivotot, utána 3dsimed-be már ne nyisd és mentsd el, mert akkor megint rossz lesz...

solo
Hmm, egész vezethetõ drift modnak tûnik, nem úgy mint az eddigi 2 szar, ahol a kocsi mintha jégen menne:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Imádom a corvett-et, de valamiért kifagy:CCCCC
rohadék: D
Na mind1.Ameddig tudok vele menni addig jobben megyek vele keresztbe mint akármelyik drift szutyokkal: DDD

Toby0501
A materialnál a transparency-t 'None'-ra állítottam.

@szakik: a tükröket hogyan lehet életre kelteni? Rátettem a mirror.bmp-t, illetve átneveztem a materialt mirror-ra, erre megjelenik rajta az a fekete textúra és nem tükrözõdik..<#idiota>

Ingy
Még pont idõben vagyok hogy még 1 silány videóval zárjam ezt a napot 😄
Domo-kun vs Nikko
<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

zolee145
Nézegettem a Porsche-t és abban ilyen nincs. Most esett le, hogy persze, mivel alapból belsõ nézet sincs, így kormány sem kell, legalábbis mozgatható nem.😊

Alexease
Amugy a pivot-pontnak a tengelye is szamit, nem csak a pozicioja. Valszeg azert van vele kavaras, mert a SHIFT-ben cserelhetoek a kormanyok. De kerekekbol (felni+gumi) is van vagy 2-3000db 😊
Alexease
Nem szoktam autokat piszklani, de a cockpitinfo.ini file-ban is van valami allitas (SteeringWheelAxis=(0.0,0.2,1.0)). Gozom sincs mit csinal😊
Toby0501
Na most vagy én vagyok a hülye és nem a pivot pointot mozgattam, vagy rosszul ment a zmodeler, vagy ez nem akar mûködni.. 😊

Ingy
ya rfc n fent van,
Zolee: thx

zolee145

Ingy
Errõl jut eszembe Alex asszem Shitfben van 180SX is léééciléciléciiii<#idiota>

JuanG
ez a pálya már tölthetõ??

JuanG
zmodeler 2-ben tedd a helyére a pivot point -ot 😊...

SimaSuna
AudiR8 van-e rFhez?
batihu
<#worship><#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Jamirofan89
<#wow1>

Ingy
Klausenpass vs Domo-kun (Ingy) 😊

Nagyon bejön ez a pálya, hébe-hóba (magán célra 😊) tákolok egy Nissan 180SX-et muszáj volt elvinnem 1 próbakörre 😊

simcompany
Az. De a fizika totál új.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu