61525
  • zolee145
    A csillapítást nem konkrétan értékkel írja a játék, csak számokkal, mint rendesen a lengéscsillapítókon a számozás. HDV-ben tudod megnézni, hogy a számokhoz konkrétan milyen érték tartozik. Van egy kezdő érték, plkusz az, hogy fokozatonként mennyivel változik. A HDV fájl alján van a 4 kerékhez külön-külön.
  • buch
    Valaki meg tudná mondani, hogy a játékban azonos értékre allított ki és be csillapítás ténylegesen azt jelenti, hogy a teleszkóp kifele és befele ugyanolyan nehezen jár? Esetleg nem ezt jelentik a számok?
  • Dietrich
    V8 supercars betétfutamai és ezt tegnap néztük streamen. :)
    ezek az autók vesznek részt benne
  • SenorGrande
    Állat nézni őket. Ezek "Az autók" nekem (is).
    HistorX modot javítgatják, frissítgetik még? Jó ideje nem néztem rá.
  • Dietrich
    GTL van a mastersen.
  • Fokker
    bizony, a HistoricGT az egyik nagy kedvencem. Termeszetesen itthon nincs vele bajnoksag, kiveve a TFRC-s Historic Winter Cup-ot, ami most telen volt. Masik nagy kedvenc a DRM, aztan a GP1937, F1 79, F1 1991 F1-SR, Touring Masters. Nagyjabol ezek nalam a legjobbak. Nagyon jok meg a 911GT3, a PorscheGT1, a Corolla(Hatchiroku) modok is, es persze a VFTS is nagyon minosegi.
  • Dietrich
    hát ha küzdeni szeretsz akkor javaslom ilyen autókkal menjél GTL vagy rf historix moddal :)
    azokkal a Ford mustangokkal, falconokkal meg shelbyvel igencsak küzdeni kell, hogy kanyarodni tudjál :)

• Ulvar
    ilyen ez a pop szakma, én se indulok már csak egy bajnokságban (jelenleg). Ha találnék számomra érdekes bajnokságot akkor mennék...

Én még 1 F1 2004el is simán mennék, végül is abban az évben voltak a legbikábbak a gépek motorikusan.
  • Fokker
    csak hogy mindenki értse: nem konkrét modokkal van bajom, hanem az évjárattal. egy 91-es autóval folyamatosan küzdeni kell, 3-szor is meg kell gondolni minden féktávot, kigyorsítást. ez a kihívás nincs meg a mai autókban. ez hiányzik. minél öregebb autót vezetek, annál nagyob kihívás pályán tartani és jó köröket menni. igaz ez az F1-re, és a túrára egyaránt.
  • Fokker
    a 91-es tetszene nekem is. pl. az F1-SR csapattól az F1 1991 HE. a különbséget(vagyis annak hiányát) arra értem, hogy egy 2006-os meg egy mai között alig van különbség, mint pl. egy 1991-es meg egy mai között. ironikusan értettem, természetesen.
  • zolee145
    Én újabban a WEC-re kaptam rá. :D Egész mókás dolog offline menni, míg el nem cseszi valamelyik kanyart az ai, mert akkor meg kell várnom, hogy ne fulladjon unalomba a verseny.
  • Ulvar
    Ha ezt ironikusan írtad akkor igen, kurva sok különbség van mondjuk egy 2005ös meg egy mai között...kapásból hogy V10esek voltak még azok :).

Amúgy mi anno futottunk 91es F1 moddal bajnokságot, de mások is, és imádtuk. Nem a legjobb mod volt, de egyszerű kezelhető, és nem voltak tele buziságokkal :).
  • V43 1105
    CTDP 2005/2006 a mai napig a legjobb F1-es módok az rFactorhoz ......
  • Fokker
    biztos nagy szám lehet, óriási a különbség a 2006-os meg a mai F1-ek között...
  • Dietrich
    de én csak olyan Michelisz, hondával akarok menni amibe már van DRS

• Roger6
    Deeeee, nálunk most készül, kb. 3 hét. :) Majd nyomatok infot.
  • Boconadi
    Pedig ctdp 2005/2006 mekkora kiraly lenne...
  • Fokker
    az a baj, hogy mindenhol WTCC 201x, meg F1 201x megy. szinte sehol nincs verseny 20 éves vagy öregebb autókkal.
  • WinStar
    az nem jó,mert akkor csak 4 gyártót engedélyeznek -.- a lada kiesik -.-
  • Dietrich
    én már a 2014-es szabályokkal mennék wtcc-t
  • V43 1105
  • WinStar
    ez van,majd lesz az is :D
    F1 2012 is indulni fog :)
  • Ulvar
    Nem 2013 így nem érdekel
  • WinStar
    WTCC 2012-es mod indul a HRF1RT ligában.
    Autóválasztásnál még van hely!! Gyertek!!!
    JELENTKEZNI ITT!!!
  • szitya1987
    Sziasztok!Volna egy olyan problémám hogy megyek az autóval belső nézetben és egy idő után magától átvált külső tv kamera nézetbe.Leszedtem a lite változatot is és annál is ugyan ez volt.Mi lehet a probléma?
  • zolee145
    Beleírtam, de semmit nem csinált, nem változott tőle semmi.
  • PacsutaTibi
    Jah küldtem, pü-t a simfanson, csak éppen azután hogy felnéztél oda.
  • PacsutaTibi
    A GDB fájlba beleírtad a pálya hosszát? Mert ha ott az alap BTB-s 0.10 km maradt, akkor lehet ők egy 10 körös futamon csak 1 kmre számítanak.
    (Bár akkor nem tudom hogy tesznek meg 3 kört.)

Eddig azt gondoltam ott csak információk vannak amit kiír a pályánál, de lehet nem mert pl a gyári Monza (Brianza) pályán is oda van beírva hogy éjszaka fel kell kapcsolni a lámpákat.
  • SimaSuna #60575
    én kérek elnézést :)

de mint hogy ha már valakinek lett volna ilyen fogyasztásos gondja emlékeim szerint :/
  • zolee145
    Mikor felkerült rFCentralra pár rally pályám jónéhány idióta panaszkodott az ai-ra. Érted, rally. Nemhogy online, hanem élőben sem találkozhatsz elvileg másik versenyzővel, de mégis ment a sírás, hogy nem jól viselkedik az ai.
    Namost gondolhatod egy zárt pályánál mekkora nyekergés van belőle. :D
  • SimaSuna #60573
    de nem online a dolog lényege? AI-kal ki megy? :D
  • zolee145
    Tudja valaki, hogy mi alapján számolja az rF az üzemanyagot? Az aiw alapján biztos nem, mert egészen értelmes versenyvonalat sikerült csinálnom (szupertitkos projekt, majd visítok ha kész), de olyan szinten nem jó az üzemanyag számítás, hogyha 10 körösre állítom a versenyt az ai 3 kör után szárazra autózza a tankot és leáll a pálya szélén.
  • Debilon
    arról ne is álmodj szerintem, ez eléggé "nyűgös" jelenleg, ha érted mire gondolok

amúgy szerintem az rF1-es Megane mod is nagyon jó, bárt ezt nem próbáltam és nem tudom milyen lett
  • Szabi #60570
    kár hogy nem rf2.. :-/
  • danikosz

VSR Megane Tropy!
    Várunk mindenkit nagy szeretettel!
    Eddig kb 20 nevező van,korlát nincs.

Jelentkeni ITT lehet
  • Muth555
    Abban még kérhetném a segítségeteket, hogy olyan plugin-t hogy tudnék felrakni, hogy olyan feliratok legyenek, mint mondjuk a forma-1-ben. Mert bemásoltam a plugin könyvtárba, de semmi.
  • bardocz
    Jaja, persze, és ez tényleg minőségi, legalábbis nagyon élvezetes, és egy olyan pillanat nem volt, hogy miért ezt csinálja az autó, vagy a kormány.
  • Alexease
    Mas programhoz ennyibe kerul 1 vagy 2 auto;) Sot, az rF2-hoz magan moder kamu modot ad 5EUR/db arert. Ahhoz kepest olcso a 24.90$;P
  • bardocz
    Buy now for US$ 24.90

Én ezt néztem. Így picit drágább.
  • SimaSuna #60564
    itt R$-t írnak, és az brazil dollár elvileg..

"COMPRE AGORA POR R$ 39,90"