rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Hármat kellett volna még visszaolvasnod. Vagy csak a képeket nézegeted?😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

solo
Hol tölthetõ?: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Dietrich
van ow-es két pedálos verzió is 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Most, hogy ilyen szepen latni, mindenki erezheti a kulonbseget a real es a szim kozott;P A 3 pedal most mindegy, mert nem lehet mindenkinek, de legalabb a gazpedalhasznalatot, ami itt pihe-puha, fokozatos, lagy, mig egyeb helyeken sokszor binaris, vagyis igen/nem allasa van, a semmi es a padlogaz kozott😉) Bar a "semmi" is csak felgaz, fekezes kozben😄DD
Roger6
Videó minõségre szuper, viszont a kamerakezelés akkora amatõr, mintha én csináltam volna. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szerdán GTC76.. 😄

<#worship>

zolee145
Nagyon jó! <#taps>

laller82

www.skincentral.hu

Alexease
Igenyes, reszletes, THX! <#eljen><#worship><#taps>
SimaSuna
nagyon faja! 😊

207el és a Focussal megyek és ki is próbálom 😊
laller82
Elkészûlt az elsõ pályám, ami a Mecsek Rallye Prolog helyszíne szokott lenni a Pécs Pláza Szlalompályája. Aki egy kis csúszkálásra és lógatásra vágyik, annak szerintem tetszeni fog. Egy kis promovideó: Pécs Pláza rFactor és itt pedig a letöltési link: PécsPláza_v1.0

www.skincentral.hu

bardocz
Én ezt Ferrariról hallottam ismerõstõl, és hogy a Porsche milyen jó, mert az nem baszódik el.
Norbi1990
Jah.
Egy párszor gyorsulsz Gallardo-val és már annyi is kuplungjának 😊
Valamelyik Autós mûsorba mondták.
zolee145
Állítólag a versenykuplungok nehezen viselik a csúsztatást, hamar megnyekkennek tõle.

Alexease
En sokszor, de foleg csak iR, de ott is autotol, palyatol fugg.
bardocz
Én fékezés közben még sehol nem használtam kuplungot a visszaváltáson kívül 😮
Alexease
Ugral rendesen, eleg alacsony a komfortfokozata;DDD

De azert valszeg sokszor szandekosan nyomja, csusztatja, kanyarokban jol jon, kozben, fektavokon stb. A motorfek es a diffi-beallitas miatt hasznos lehet, ha azzal is lehet jatszani. Jobban sikerult modokban es/vagy masik jobb szimben, bizonyos autoknal eleg hasznalhato, fontos, szukseges stb. (persze, ha van 3 pedal, egylabas a fekezes es van H-Pattern valto😊)
A ketpedalos, pillangovaltos style-nal lenyegtelen szempont😉

bardocz
Annyira összevissza nyomkodja, néha mintha kuplung be lenne félig nyomva, meg a rázkódásnál, ez nekem furcsa😄
Alexease
Kuplung, fek, gaz😉 A szokasos😉)
bardocz
Itt most akkor melyik pedál mit csinál? A jobb oldali a gáz, de a középsõ, és ami bal oldalt van? Mindkettõ fék?
Most nézem, a profile nem profile, de az elsõ fülre kell menni a menüben, a többi jó.
VLB
amúgy most tóltam a serveren, voltunk 5en és semmi gond nem volt...végülis ha nem jön senki azokkal a kifagyasztós autókkal, akkor "talán" végig tudok menni😄

Lalikum

VLB
köszike

Lalikum

Profile-settings-rules. Itt van egy olyan, hogy race start, vagy ilyesmi, azt nyomd mondjuk 9:30-ra. Utána indítasz egy versenyt, végigkapcsolgatod a gyakorlásokról teljesen a versenyig, és már sötét is van (amennyiben jól csináltad <#vigyor3> ).
VLB
hogy lehet amúgy kipróbálni az esti körülményeket? sehol se tudom beállítani az órát...

Lalikum

Szóval mentem már lekapcsolt lámpával, de egész versenyt sosem, ez a lényeg. <#smile>
VLB
magyarul akkor ezzel nem tudok mit csinálni?
ejj😞

Lalikum

Hát tegnap este próbáltuk az esti körülményeket. Borzalom volt számomra, semmit nem láttam. Szóval ma szerintem kipróbálom elõször, hogy milyen úgy menni, ha lekapcsolom a szobában a lámpát. Nem szeretek így menni, azt tudom, mert már próbáltam, 1-2 körre máskor. Aztán csak visszakapcsoltam. De olyan 5-6 körül kipróbálom, hogy milyen úgy éccaka menni, hátha többet látok a pályából, mert így kb semmit nem látok abból, hogy mi következik, táblából meg csak vagy 4 helyen lehet következtetni.
Toby0501
Hülyeséget nem akarok mondani, de amikor a HRC-nél BMW-ztünk, akkor is volt sokaknak ilyen (vagy hasonló) gondja ATI kártyákkal, szerintem VGA RAM hiba, esetleg driver.

VLB
sry, nem csak a supránál. 6os bömbvel mentem gépek ellen(szintén 6os bmw-k ellen, a rajtnál ugyanúgy villogott egy picit, de elmúlt, majd mire körbe értem megint elkezdett, de már végérvényesen. vmelyik autó lehet szerintem a ludas, mert amikor egyedül megyek körbe, nicns semmi gond...segítsetek plz!

Lalikum

VLB
próbálgattam a gépeket ma, és vmelyik supra-nál behülyül a játék. a többivel nincs semmi gond, de ahogy meglátom az egyik suprát elkezd villogni a kép. vmi ötlet?

Lalikum

milk4
Spectatorként fellépsz(ha Emerico engedi) és voálá😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Roger6
Hadd kérdezzem már meg, lesz élõ közvetítése a futamnak? Belenéznék kicsit. Sör van egy csomó, már csak chips-et kell vennem.<#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

milk4

desz*r régen haverral neonos bmwkkel mentünk vak sötétbe lámpa nélkül, csak a neoncsövek adtak vmennyi fényt xD

SimaSuna
bugos csak 😄
Toby0501
Ha esti futamon kikapcsolod a fényszórót, diszkvalifikál a játék.

Ulvar
Én meg legelsõ helyrõl és elsõnek simán befordulni a többi nem érdekel 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

milk4
Én a hátsó rajtkockák valamelyikébõl akarok indulni és majd imádkozok,hogy ne történjen semmi olyan baleset elõttem ami blokkolnál az egész utat😄

simcompany
Nem a leggyorsabb fog gyõzni az ziher. A rajt egy rémálom lesz, az tuti. A városban 26-30 autó, ajjaj. Node sebaj, egy kis vasárnapi izgalom.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

SimaSuna
ha van vki elõtted kapcsold le a fényszórót..érd utol majd kapcs fel..és villogj 😄 szépen el fog engedni 😊
Ulvar
Kb annyit vesztek én is. Sokkal óvatosabb vagyok, csak ne legyen senki 1 óráig a seggembe aztán nyugisan elvezetek 😄. Bár jobb lenne egy reflektor az autóba 😄.

simcompany
Én este olyan vagyok mint a csiga, de láttam olyat aki csak 2mp-et lassul a vaksötétben...

Ulvar
Én is gyakoroltam ma Estire ... hát érdekes lesz...

milk4
Esti rész majd érdekes lesz😄
Jut is eszembe,eddig csak csak az esti részre gyakoroltam😄

simcompany
Ugyebár ma este, leszünk kb 25-30-an. Ha még akar valaki, 62 hely van a boxban 😊

zolee145
Na mégegy.

Érdekes, a Shift hangok kicsit másképpen szólnak rF-ben...

Ulvar
van hangja.