rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lui76
Vki ismeri a Soft TH nevü progit?
Elvileg ezzel lehetne több monitoros üzemre bírni pl az rFactort , de nem akar jó lenni.
Két monitoron használnám csak próba képp ,de vhogy nem ok .
Egy leírást találtam hogy mit kell két monitorhoz átírni de a többi része nem akar összejönni.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

zolee145
Semmi, a kormány szivatott...

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Valaki tudja, hogy létezik-e az rFactorban normális kézifék? Meg lehet valahogy oldani? Már olyan erõsre van állítva, hogy olyan nincs is, be van az is állítva, hogy a 4wd hátsó hajtása ne mûködjön amikor kézifék van. Látszólag minden okés. Ha nagyobb tempóval megyek akkor füstöl olyat mint a nyavaja és keresztbe rántja a kocsit. Alacsonyabb tempónál meg az ívbelsõ kerék esetleg csúszik, de a külsõ nem. Néha. Mert van amikor meg igen.
Lehet ezzel valamit csinálni, vagy majd az rF2-ben?

bardocz
Puncik.
gviski
most már kevernek már hozzá valamit, hogy legyen színe ha ég...

Virtual SimRacing

Batmobil<#idiota>
mackosajt
Nekem nem kell bemutatni a metanol(metil-alkohol) és etanol(etil-alkohol) közti eltéréseket. Vegyész vagyok 😊

Csak ott maradtam le, hogy (még manapság is) locsolják a tankolás után a gépeket valamelyik sorozatban, és azt a metanol színtelen lángja miatt, biztos ami biztos alapon vezették be.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

bardocz
Jesszus, V4, ilyen primitívségeket minek akarnak? Akkor már boxxer, az legalább alacsony.
Ez az autó nekem nem kicsit tetszik! <#worship>
Dietrich
😊)
jelenleg 1 motorszállitó, 1 kasztnigyártó amin már megy a vita melyik legyen kinézetre amivel meghökkentik a világot vagy mezei sablonos formula kasztni 😉 Ez meghökkentõs dolgot akarják Penske, Ganassi stb csapatfõnökök szembe velük Barnhardt..amolyan F1 féle gyártók kontra FIA helyzet felé tendál az ügy
szóval majdnem eltaláltad 😄

ilyen kasztnikkal hozakodnak elõ (oválon még oké tapad szárnyak nélkül nagy sebesség miatt, de mi fogja az úton tartani pl. Long Beachben 😄

A jelek szerint a "régi szép idõket" idézõ módon folynak apróbb játszmák az IC-n belül, legalábbis RM legutóbbi levelesládája alapján.

RM úgy tudja, hogy több csapattulaj is bepanaszolta Belskusnál Barnhartot, aki ellenzi a Delta Wing projektet. A Delta Wing projektet a csapatok támogatják, eleve õk hozták létre. Barnhart inkább az Indy Lightsba vezetné be a Delta Wing-féle koncepciót, csak késõbb az IC-be. Barnharttal mint versenybíróval sincsenek megelégedve, és hallani olyan hangokat, hogy Tony Cotman váltja a versenyirányításban.

Közben újabb kép szivárgott ki, állítólag ez már a Delta Wing egyik modellautója:

Eddig arról volt szó, hogy az oldala széles lesz, mert a szárnyak helyett az autó alja generálja majd a leszorítóerõt, ez pedig egyáltalán nem széles. Szóval lehet kamu kép. Vagy többféle koncepció van. Az a tetõ egyébként elég béna...

Motorformulával is az a gond hogy a honda csak a V6-os turbót támogatja a németek, olaszok az FIA "súgásra" V4-es 2 literes vagy 1.6-os túrbót akarnak "világmotor" az indycarban is..szóval ebbõl szerintem megint csak egyedüli motorszállitó lesz a Honda által.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Már egyben van a brigád, és nem sokára még nagyobb verseny lesz, több motor szállító több kasztni szállító több gumi szállító, ha jól tudom.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
metanolt a champcar használt.
Nem fosszilis, metil-alkohol.
Hidrogén és szénmonoxid nyomás alatti hevítésével állítják elõ. Az égéshez a benzinnél kevesebb oxigénre van szüksége. Számtalan anyagból akár fából vagy hulladékból is elõ lehet állítani (vissza a jövõbe film poénja ismerõs lehet). Elõnye a benzinnel szemben a környezetkímélõ volta illetve az, hogy vizzel lehet oltani, közömbösíteni. Magasabb gyulladási hõfokával nagyobb teljesítmény érhetõ el mint egy benzin alapú üzemanyaggal. Hátránya, hogy nappalifényben "láthatatlanul" ég ezért látni a tankolások befejezésénél, hogy a töltõ nyílást vízzel spriccelik megelõzendõ az esetleges tüzet.
3,5 liter methanol kb. 3km távra elegendõ egy CC autónak versenykörülmények között.

etanolt az IRL vezette be és használja a mai napig.Korábban õk is metanolt használtak.
Etanolt gabona félékbõl állitják elõ..az indycar etanol beszállitója egy brazil cég akit Ecclestonék is felkerestek már..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Azért jó, mert nem látni hogy ég. Esõtáncra készteti az embert, ha nincs a közelben poroltós, vagy nem veszik észre😄
zolee145
2005 elõtt meg Metanolt.😄

gviski
mond=most 😄

Virtual SimRacing

gviski
hát ha ilyen úton haladunk még a végén az IndyCar átveszi a F1 helyét... mond hogy újra egy széria van....

Virtual SimRacing

pointer4
Tökmind1, az autó megy vele, csak pálinkát nem mindegy melyikbõl csináltok 😄
Ulvar
Az IndyCar autókban 2007 óta 100%ban Etanolt használnak.

mackosajt
nem Metanol-t akartál írni véletlen?

Ha meg netán valakit érdekel:
Zsiguli mod

Elsõ próbálkozása a kollégának, és nekem tetszik!

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

zolee145
Honnan tudod? Lehet, hogy sima alvázas autók, acél karosszériával. Én nem látom a legmodernebb technológiát, csak azt látom, hogy kiírják 60-70 körösre a versenyt, ehhez képest a negyedik kör után már valami délutáni film megy. Legalábbis a film közbeni reklámra kelek fel.😄

Ulvar
Mégis még mindig Benzinnel mennek míg Amerikában már évek óta Etanolt használnak! khm 😊. Azon a téren még nem modernizáltak pedig mintha ebben az évben megint csak kurva magas tank lenne, ami kevésbé cseszné a levegõt. Jó most ez csak egy dolog persze, de érdekes ezen még nem variáltak...De amúgy attól hogy TALÁN a legmodernebb, mert szerintem a Le Mans-i prototípusok a legmodernebbek...szóval attól még lehetne verseny is...

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

solo
Jahm..Bocsi csak a képeket XD
Am azért kösz..most éppen a ror-ral tolom XD Naggyon el tudok vele lenni: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Smici1985
A F1 a világ legnézettebb autós eseménye és itt van a legjobb, legmodernebb technológia.
Ezért lehet eladni.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Dietrich
Ecleston az életében egy dolgot csinált nagyon jól. Azt hogy eladta a F1-t a világnak a nyolcvanas évek közepétõl..megkell nézni mondjuk 83-ban hány országban adták élõben a futamokat és hányban 2009-ben?
Ha nem köszönne szembe minden újságárusnál 8 féle F1 magazin, nem foglalkozna vele az összes tv csatorna néznéd? Kötve hiszem..
Napjainkban meg arra ügyel a törpe csak, hogy szépen legyen csomagolva..úgy a szart is ellehet adni.

Abu Dhabi..foglalkozott vele bárki is milyen volt a futam maga? Senki..de azzal igen milyen volt a körités..Czollner is attól volt elájulva hogy a lelátók alá csúszik ki az autó meg a szállodától ahogy váltogatta a szinét..de hogy mi folyt a pályán senkit nem érdekelt 😊
Tilke megépiti rendelésre a kifutókat az ûrtechnikához, elõzni nem kell szép felvonulás aztán dõl a lé

Ulvar
Ventilátor fújja az arcomba! 😊

Dietrich
de neked nincs menetzseled mint nekik amitõl lobogna a hajad <#hehe>

Ulvar
Én a csillogástól elaludtam 😊

simcompany
Vannak sorozatok ahol sok az elõzés, remek csaták vannak. De valamiért mégis ezt bámulják többen (én is). Itt minden csillog, villog, drága, elérhetetlen, hiperszuper. Ez a varázsa. Igaz, ha a versenyek még izgalmasak is lennének, akkor lenne tuti.

A csapatoknak nem érdekük, hogy a kocsijuk könnyû legyen megelõzni. Akármilyen szabályzatok lesznek, megoldják.

Azért a tankolás nélküli versenyektõl sokat várok, talán jobban rámennek, hogy a pályán döntsék el a dolgot.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
Ja. Ilyen szempontból az a jó hogy a gyárak szépen lassan vonulgatnak ki, mert nem dõl a lé úgy ahogy kéne...de ez nem elég, ketté kéne szakadni és kéne egy aki mutogatja a gyárait verseny helyett a másik meg életre halálra gyõzni akar...

zolee145
Kb a 90-es évek közepe óta várok erre. Mármint az elõzésekre. Az a baj, hogy két ok is van amiért nincs elõzés, és a kisebbik baj az autó. Ahogy írta Night, a diffúzor egy remek dolog, csak éppen szélárnyék nélkül termel leszorító erõt, ami nekünk nézõknek elég rossz.

De a nagy baj a felfogásban van. A versenyzõk már nem a szintén gyõzni akaró csapatfõnöknek számolnak el a versenyen mutatott dolgokkal, hanem az autógyáraknak. Azok pedig nem versenyszellemmel vannak tele, hanem számológéppel, meg marketingessel. Senkit nem érdekel egy szép/bátor elõzés. Az a lényeg, hogy hány pontot kell ahhoz gyûjteni, hogy megtérüljön a versenyzésre költött pénz az 1.2-es csoda családi autó alapverziójának eladásaival. Ha sok a pont lehet vele hírdetni, hogy amit 2M 400E+regadó-ért megveszel azzal te is részese vagy az F1 csapatnak, hiszen ugyanazt a technikát kapod, sõt jobbat, mert a tiedben van abs, és ez még az F1-ben sincs. Ha nincs elég pont nincs reklámérték. Ha összetöröd az autót még annyi sincs.

Ha ez nem lenne elég akkor jön még az FIA a remek elõzést segítõ felfogásával (mindenki hibás aki elõzéssel próbálkozik), és akkor legyél versenyzõ.

Ulvar
Én már 10 MPvel gyorsabb vagyok a Mercedes GP-el mint Schumaher Bahreinbe! ÉS ÕK AZ IGAZI PILÓTÁK...

Rojales
igaz, az lemaradt, de én ugy emlékszem azért, h amig nemvolt engedélyezve a dupla, azért lehetett elõzni tavaly, pl a malajziai nagydij is, amig nem szakadt le az esõ.

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Nightt
Nem, a dupla difuzort tiltjak es azt se biztos. Ha marad a sima difuzor, attol meg ugyanolyan nehez lesz elozni.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Rojales
2011-tõl tiltják

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Nightt
Egyertelmu, h Sumi lesz az elsoszamu pilota, de azert remenykedek a csodaban... Ahoz, h elozes legyen be kellene tiltani a difuzort, amire szinte semmi esely...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

pointer4
Van már 2010-es F1 mód? Szuper KERS-el, meg Nitróval, ami ígértek ? 😄 Mostmár tudni hogy néznek ki az autók 😄 Ne lazsáljunk ám 😄 Én már azzal akarom tolni ám! Trendi legyek!
Ulvar
Nézd ha a csapat bevételeit akarják növelni akkor Schumi lesz elõnybe ezt szögezzük le...ha azt akarják hogy a csapat versenyezzen egymás ellen is akkor egyformán fogják õket és akkor Rosbergnek esélye lesz, sõt...fõleg az elején. ÉN EGY dolgot szeretnék, ha VERSENY LENNE TELE ELÕZÉSSEL. Ha ezt sikerül elérni az elsõ 5 futamon akkor egy jó idénynek nézünk elébe, ha NEM, akkor a színvonal a béka segge alatt lesz és olyan hatalmi harcok fognak megindulni mint még soha. Aztán az lesz mint majdnem tavaly meg anno az IndyCar Szériában, hogy ketté szakadnak...Lesz a FOTA meg lesz az FIA rendezésû F1, király lesz..

Ulvar
Tudom, csak akkor is, a szememet bántja nem kicsit 😄.

simcompany
Egyébként a fényezés az a pénzt is dominálja, hisz ez airbrush, nem matrica. Tehát minden egyes alkatrészt festeni kell. Nem piti.

Nightt
Nem nagyon tehettek mast, mert ez a foszponzor szine...

Nightt
Remelem Nico jol elveri Sumit.

Ulvar
Hát láttam már szebbet és rondábbat is, de ez a buzis felé hajlik leginkább...Bár a fekete szürke az még király is lenne, de ez a világos kékes zöld csík...ajjjj...

simcompany
Hát a színezésben igazi német. Fantázia nulla. Egyébként a kocsi formája elég brutál.

simcompany
5 perc és mutatják a Mercedes GP-t

arty
áh, ez kb nem sokat jelent 😊

Forza.

Ulvar
iRacing fizikája rosszabb mint az rFactoré??? Eh?

Smici1985
Ez egy összehasonlítás a szimulátor fizikákról. Vannak benne érdekes dolgok.

* rFactor – 400 Hz
* Test Drive Unlimited – 100 Hz (collision detection) / 1000 Hz (vehicle dynamics)
* netKar Pro – 333 Hz
* Forza Motorsport 2 – 360 Hz
* Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli – 60 Hz
* iRacing – 360 Hz
* Live For Speed – 100 Hz (general) / 2000 Hz (tyre rotation)
* NASCAR Racing 2003 Season – 288 Hz (possibly)
* Grand Prix Legends – 288 Hz
* Sports Car GT – 50 Hz

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Norbi1990
Nekem is van ilyenem, csak TV style-al 😄