rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg ezzel lehetne több monitoros üzemre bírni pl az rFactort , de nem akar jó lenni.
Két monitoron használnám csak próba képp ,de vhogy nem ok .
Egy leírást találtam hogy mit kell két monitorhoz átírni de a többi része nem akar összejönni.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Lehet ezzel valamit csinálni, vagy majd az rF2-ben?
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Csak ott maradtam le, hogy (még manapság is) locsolják a tankolás után a gépeket valamelyik sorozatban, és azt a metanol színtelen lángja miatt, biztos ami biztos alapon vezették be.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
jelenleg 1 motorszállitó, 1 kasztnigyártó amin már megy a vita melyik legyen kinézetre amivel meghökkentik a világot vagy mezei sablonos formula kasztni 😉 Ez meghökkentõs dolgot akarják Penske, Ganassi stb csapatfõnökök szembe velük Barnhardt..amolyan F1 féle gyártók kontra FIA helyzet felé tendál az ügy
szóval majdnem eltaláltad 😄
ilyen kasztnikkal hozakodnak elõ (oválon még oké tapad szárnyak nélkül nagy sebesség miatt, de mi fogja az úton tartani pl. Long Beachben 😄
A jelek szerint a "régi szép idõket" idézõ módon folynak apróbb játszmák az IC-n belül, legalábbis RM legutóbbi levelesládája alapján.
RM úgy tudja, hogy több csapattulaj is bepanaszolta Belskusnál Barnhartot, aki ellenzi a Delta Wing projektet. A Delta Wing projektet a csapatok támogatják, eleve õk hozták létre. Barnhart inkább az Indy Lightsba vezetné be a Delta Wing-féle koncepciót, csak késõbb az IC-be. Barnharttal mint versenybíróval sincsenek megelégedve, és hallani olyan hangokat, hogy Tony Cotman váltja a versenyirányításban.
Közben újabb kép szivárgott ki, állítólag ez már a Delta Wing egyik modellautója:
Eddig arról volt szó, hogy az oldala széles lesz, mert a szárnyak helyett az autó alja generálja majd a leszorítóerõt, ez pedig egyáltalán nem széles. Szóval lehet kamu kép. Vagy többféle koncepció van. Az a tetõ egyébként elég béna...
Motorformulával is az a gond hogy a honda csak a V6-os turbót támogatja a németek, olaszok az FIA "súgásra" V4-es 2 literes vagy 1.6-os túrbót akarnak "világmotor" az indycarban is..szóval ebbõl szerintem megint csak egyedüli motorszállitó lesz a Honda által.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nem fosszilis, metil-alkohol.
Hidrogén és szénmonoxid nyomás alatti hevítésével állítják elõ. Az égéshez a benzinnél kevesebb oxigénre van szüksége. Számtalan anyagból akár fából vagy hulladékból is elõ lehet állítani (vissza a jövõbe film poénja ismerõs lehet). Elõnye a benzinnel szemben a környezetkímélõ volta illetve az, hogy vizzel lehet oltani, közömbösíteni. Magasabb gyulladási hõfokával nagyobb teljesítmény érhetõ el mint egy benzin alapú üzemanyaggal. Hátránya, hogy nappalifényben "láthatatlanul" ég ezért látni a tankolások befejezésénél, hogy a töltõ nyílást vízzel spriccelik megelõzendõ az esetleges tüzet.
3,5 liter methanol kb. 3km távra elegendõ egy CC autónak versenykörülmények között.
etanolt az IRL vezette be és használja a mai napig.Korábban õk is metanolt használtak.
Etanolt gabona félékbõl állitják elõ..az indycar etanol beszállitója egy brazil cég akit Ecclestonék is felkerestek már..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Virtual SimRacing
Ha meg netán valakit érdekel:
Zsiguli mod
Elsõ próbálkozása a kollégának, és nekem tetszik!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Am azért kösz..most éppen a ror-ral tolom XD Naggyon el tudok vele lenni: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ezért lehet eladni.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Ha nem köszönne szembe minden újságárusnál 8 féle F1 magazin, nem foglalkozna vele az összes tv csatorna néznéd? Kötve hiszem..
Napjainkban meg arra ügyel a törpe csak, hogy szépen legyen csomagolva..úgy a szart is ellehet adni.
Abu Dhabi..foglalkozott vele bárki is milyen volt a futam maga? Senki..de azzal igen milyen volt a körités..Czollner is attól volt elájulva hogy a lelátók alá csúszik ki az autó meg a szállodától ahogy váltogatta a szinét..de hogy mi folyt a pályán senkit nem érdekelt 😊
Tilke megépiti rendelésre a kifutókat az ûrtechnikához, elõzni nem kell szép felvonulás aztán dõl a lé
A csapatoknak nem érdekük, hogy a kocsijuk könnyû legyen megelõzni. Akármilyen szabályzatok lesznek, megoldják.
Azért a tankolás nélküli versenyektõl sokat várok, talán jobban rámennek, hogy a pályán döntsék el a dolgot.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De a nagy baj a felfogásban van. A versenyzõk már nem a szintén gyõzni akaró csapatfõnöknek számolnak el a versenyen mutatott dolgokkal, hanem az autógyáraknak. Azok pedig nem versenyszellemmel vannak tele, hanem számológéppel, meg marketingessel. Senkit nem érdekel egy szép/bátor elõzés. Az a lényeg, hogy hány pontot kell ahhoz gyûjteni, hogy megtérüljön a versenyzésre költött pénz az 1.2-es csoda családi autó alapverziójának eladásaival. Ha sok a pont lehet vele hírdetni, hogy amit 2M 400E+regadó-ért megveszel azzal te is részese vagy az F1 csapatnak, hiszen ugyanazt a technikát kapod, sõt jobbat, mert a tiedben van abs, és ez még az F1-ben sincs. Ha nincs elég pont nincs reklámérték. Ha összetöröd az autót még annyi sincs.
Ha ez nem lenne elég akkor jön még az FIA a remek elõzést segítõ felfogásával (mindenki hibás aki elõzéssel próbálkozik), és akkor legyél versenyzõ.
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

* rFactor – 400 Hz
* Test Drive Unlimited – 100 Hz (collision detection) / 1000 Hz (vehicle dynamics)
* netKar Pro – 333 Hz
* Forza Motorsport 2 – 360 Hz
* Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli – 60 Hz
* iRacing – 360 Hz
* Live For Speed – 100 Hz (general) / 2000 Hz (tyre rotation)
* NASCAR Racing 2003 Season – 288 Hz (possibly)
* Grand Prix Legends – 288 Hz
* Sports Car GT – 50 Hz
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/