rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kép.
www.skincentral.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amúgy Konzolra (PSre) adták ki a DFP kormányt...ami az egyik legjobb kormány PChez árban nézve és minõségileg.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A MaSzim rendezi az IndyCar bajnokságot, és az utolsó futamán történt velem egy érdekesség. Gyakoroltam amikor egyszer csak egyik srác keresztbe elõttem állt én olyan 330al belerongyoltam vagy többel...aztán bele ragadtam az aszfaltba...belemélyedtem nem látszódtam ki kívülrõl a többiek se láttak simán keresztül mentek rajtam...(JNS: Homestead Speedway). Íme a kép. 😊. Akkor ez annyira meglepett hogy 5 percig csak azt néztem hogy hogy mennek át rajtam a többiek 😄.

<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Az rF legmodolhatatlanabb része a hang.
Az LFS felejtos. Az nKP mar sokkal jobb, mint volt regebben, de meg mindig hianyos, barkacs. Az iRacing megint OK lenne, sok a hangminta, reszletes, csak kicsit steril.
Es persze, NE az alap rFactors (ISI) FFB-t hasonlitsuk, mert annak a legnagyobb resze kamu😉 Ezek a motor, fek, kerekveto, fu, aszfalt es egyeb folyamatos razasok felejtosek😊
De ha nincs difizár nem akkora móka.😊)
Az rF-ben hiaba allitgat az embert, az FFB sosem lesz olyan mint az nKP-ben😊
Sajnos az nKP-ben a hangkezeles eleg fapados, azert vidit igy, folyamatosan a gumi:/ Igazabol, oda sodrodas hang kellene, akkor jo lenne. Mar regen neztem, de talan mar az utobbi verziokban tobb hangminta van, esetleg lehet cserelni, modositani.
egyébként a Zonda után ezt is elakarod capcarázni tõlem? <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Adott a Skyline futómûve, ami mostanra már tényleg faszán mûködik, úgy ahogy kell. Ennek a konstrukciónak az a lényege, hogy berugózáskor befelé dõl a kerék, tehát folyamatosan változik a kerékdõlés amikor megy az autó a be-illetve kirugózásnak megfelelõen.
Ebbõl adódik az, hogyha egy ilyen autót durván beültetnek akkor durván bedõl a hátsó kerék.
Gondoltam a móka kedvéért kipróbálom. Hát nem dõlt be. A kerékdõlés maradt az ami volt. természetesen menet közben ugyanúgy mûködött a futómû.
Ebbõl nekem az következik, hogy az rFactor nem a rugót vette rövidebbre, hanem az egyik verzió, hogy a futómû bekötési pontjait "mozdította el". A másik verzió, hogy automatikusan utána állítja a camber értéket, hogy megmaradjon az eredeti beállítás (tehát a camber az egy nyugalmi állapotban aszfalthoz viszonyított érték, és tulajdonképpen semmi köze a futómûhöz) .
Kérdés, hogy meg lehet-e oldani, hogy a beültetés úgy történjen ahogyan az a valóságban, vagyis annak megfelelõen változzon a kerékdõlés is?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Pedig a valóságban gondolom jó a fizika, és a kormány erõhatásai is olyanok amilyennek lennie kell.😊
Ne menjünk amúgy messzire, a NASCAR-ban is van szervó, sõt az F1-ben is, ha jól tudom. Persze érezni a kormányon a dolgokat, mint ahogyan a valódi autóknál is, de azért gondolom senki sem izzad hozzá a kocsijához mire beér a melóhelyre, és nem a klíma miatt.😊)
Mondjuk egy Formula Fordban gondolom nincs szervó, meg aztán a gokartban is lett 4-5 kör után olyan alkarom mint Popeye-nek.
Nem ezért raktam be a videót, csupán kéne még egy két ember 😊))
Hátha valaki kedvet kap hozzá ....
Béke .
Virtual SimRacing
Minden autónál persze még visít ha blokkol a kerék.
Pl. Az F1-es autóknak megforgáskor egészen magas hangon. Kanyarban, csúszáskor a Formula Ford még ami visong, mert virsli gumija van, de abból az ég világon semmit nem hallani 😊 A modunkban hallani, de csak annyira amennyire kell.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
És mivel itt számít a setup is kõkeményen, azét is ilyen hangos mert totál rosszak a kerék összetartások 😄DDD
Az ARCA-ban eredetileg nem volt, aztán engedve valami felhasználói nyomásnak valamelyik frissítés után ott is elkezdett visítani a gumi, bár nem ennyire.
Most megnéztem direkt egy onboard videót és tolja neki a srác, de nem visít. De bármely NASCAR, F1 vagy túraautós onboard videót megnézve ugyanez. Ha csúszik akkor okés, de egy sima kanyarban versenytempónál biztos nem csinálja ezt szegény gumi.
Azt is megértem, hogy a gép elõtt ülve kizárólag a kormányon érhet erõhatás, így aztán jó ha hallod is, hogy éppen hogyan mégy, de akkor is nagyon zavaró, és számomra totál értelmetlen.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu