rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
Aki keres (Google)az talál 😊

macleody
Nem az enyém 😊 Egy fórumon találtam, azt írta a srác, hogy hamarosan letölthetõ lesz a hkv.hu-ról.
Kép.
laller82
hmm...errõl kicsit bõvebben is felvilágosíthatnál <#vigyor2> egy pár képet ha estleg raknál fel, mert a video nem olyan jó minõségû, de azért grat hozzá

www.skincentral.hu

macleody
lac coo
Inkább azzal próbálnak minél többet eladni .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zolee145
Egy kis idétlenkedés a Camaroval

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Norbi1990
Gran Turismo-hoz adták ki.
Ulvar
Na de még egy jó árkád játékot sem tudtak összerakni...

Amúgy Konzolra (PSre) adták ki a DFP kormányt...ami az egyik legjobb kormány PChez árban nézve és minõségileg.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ArsenalForever
Kétlem hogy valaki Wii-re komolyan fejlesztene szimulátort...

Ulvar
ez se rossz! 😊

solo
<#hehe><#idiota><#idiota><#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

macleody
Nem rossz. Nekem is volt meglepetéses játékom. De az Far Cry volt évekkel ezelõtt. Egy vaddisznó elütött dzsippel 😄
zolee145
Minden pályán van egy rövidebb út amit az ufo-k használnak. Homestead-ben megtaláltad, az aszfalt alatt.😄

Ulvar
Saját történet...

A MaSzim rendezi az IndyCar bajnokságot, és az utolsó futamán történt velem egy érdekesség. Gyakoroltam amikor egyszer csak egyik srác keresztbe elõttem állt én olyan 330al belerongyoltam vagy többel...aztán bele ragadtam az aszfaltba...belemélyedtem nem látszódtam ki kívülrõl a többiek se láttak simán keresztül mentek rajtam...(JNS: Homestead Speedway). Íme a kép. 😊. Akkor ez annyira meglepett hogy 5 percig csak azt néztem hogy hogy mennek át rajtam a többiek 😄.

lac coo
Ez még régi, mostanság azért ritkán látok hasonlót ! 😊))

Alexease
Fizika extra😊
lac coo
Mutatok jobbat !

<#banplz><#banplz><#banplz><#idiota>

zolee145
A Racer hang része sokkal jobb. Sokkal több a lehetõség, és sokkal kötetlenebb a dolog, szinte bármit lehet.
Az rF legmodolhatatlanabb része a hang.

Alexease
De meg mindig jobb (az ISI cucc) mint a nagy atlag😉 Rengeteg benne a lehetoseg, az allitas, a finomhangolas. Tobb tucat hangminta lehetoseg, kismillio bovitesi lehetoseggel.

Az LFS felejtos. Az nKP mar sokkal jobb, mint volt regebben, de meg mindig hianyos, barkacs. Az iRacing megint OK lenne, sok a hangminta, reszletes, csak kicsit steril.
Alexease
Azert utcai autokat nem hasonlitsunk versenyautokhoz, szervo es "FFB" ugyileg😊 Foleg ne a formulakhoz;P Persze, en sem vezettem meg formula autot, vagyis fingom sincs, de a geometriak, a sebessegek, es a videok alapjan nem lenne egeszseges egykezzel, lazan tartani a kormanyt barmelyikben😉

Es persze, NE az alap rFactors (ISI) FFB-t hasonlitsuk, mert annak a legnagyobb resze kamu😉 Ezek a motor, fek, kerekveto, fu, aszfalt es egyeb folyamatos razasok felejtosek😊
zolee145
A hangot ne emlegessük, az a legnagyobb szívás az rF-ben.😊

zolee145
Ott állt egyedül. Odamentem, kulcs benne volt, sehol senki. Kiabáltam, nézelõdtem, semmi. Dobtam alá egy fizikát aztán irány a pálya, kilinccsel elõre.😄
De ha nincs difizár nem akkora móka.😊)

Alexease
Miben jobb?!😊 Hangban?😊

Az rF-ben hiaba allitgat az embert, az FFB sosem lesz olyan mint az nKP-ben😊

Sajnos az nKP-ben a hangkezeles eleg fapados, azert vidit igy, folyamatosan a gumi:/ Igazabol, oda sodrodas hang kellene, akkor jo lenne. Mar regen neztem, de talan mar az utobbi verziokban tobb hangminta van, esetleg lehet cserelni, modositani.
Ingy
most keresem az infokat
egyébként a Zonda után ezt is elakarod capcarázni tõlem? <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

zolee145
Skyline-ban volt difizár?

Ingy
ezek után vki azt kérdezi hogy miért fortyogok az ilyeneken azt azonnal felterjesztem Parittya életmûdíjra <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ulvar
A TÖKÉLETES SZIMULÁTOR!!

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

zolee145
Na egy újabb probléma.😄

Adott a Skyline futómûve, ami mostanra már tényleg faszán mûködik, úgy ahogy kell. Ennek a konstrukciónak az a lényege, hogy berugózáskor befelé dõl a kerék, tehát folyamatosan változik a kerékdõlés amikor megy az autó a be-illetve kirugózásnak megfelelõen.
Ebbõl adódik az, hogyha egy ilyen autót durván beültetnek akkor durván bedõl a hátsó kerék.
Gondoltam a móka kedvéért kipróbálom. Hát nem dõlt be. A kerékdõlés maradt az ami volt. természetesen menet közben ugyanúgy mûködött a futómû.

Ebbõl nekem az következik, hogy az rFactor nem a rugót vette rövidebbre, hanem az egyik verzió, hogy a futómû bekötési pontjait "mozdította el". A másik verzió, hogy automatikusan utána állítja a camber értéket, hogy megmaradjon az eredeti beállítás (tehát a camber az egy nyugalmi állapotban aszfalthoz viszonyított érték, és tulajdonképpen semmi köze a futómûhöz) .

Kérdés, hogy meg lehet-e oldani, hogy a beültetés úgy történjen ahogyan az a valóságban, vagyis annak megfelelõen változzon a kerékdõlés is?

bardocz
Tegnap elmentünk csúszkálni hóba, és marha jó érzés volt, ahogy elindult a kocsi alattam😊 Vezetni nem vezettem, de jó móka volt.
Nightt
De egy versenyautoban sokkal kissebb a szervo rasegites, mint egy szemelyautoban. A szimulatorban azert fontos az FFB (meg ha nem is realis), mert a szemeden es fuleden kivul ez az egyetlen dolog, ahonnan visszajelzest kaphatsz, mig a valosagban erzed a kocsi mozgasat, stb.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Nekem valamiért sokkal csúnyább a játék.
zolee145
Az én kocsimban nincs ffb, sõt rosszul esne ha elkezdené rángatni a kezemet, mert akkor vélhetõen egy költséges szervó javítás következne.😄
Pedig a valóságban gondolom jó a fizika, és a kormány erõhatásai is olyanok amilyennek lennie kell.😊
Ne menjünk amúgy messzire, a NASCAR-ban is van szervó, sõt az F1-ben is, ha jól tudom. Persze érezni a kormányon a dolgokat, mint ahogyan a valódi autóknál is, de azért gondolom senki sem izzad hozzá a kocsijához mire beér a melóhelyre, és nem a klíma miatt.😊)

Mondjuk egy Formula Fordban gondolom nincs szervó, meg aztán a gokartban is lett 4-5 kör után olyan alkarom mint Popeye-nek.

Ulvar
A hatásra gondoltam 😄.

lac coo
Mé...igaziban van FFB ? 😄

Ulvar
Nem tudom hogyan tudják egyesek hogy mennyire reális a szimben az FFB ha még életükben nem ültek, és vezettek olyan verdát 😄. Én 2-3 napja jöttem rá hogy a HIGH TC se probléma, mert egyes modokat erre csináltak 😊. (mert TC nélkül irreális).

simcompany
Abban azért benne vagyok 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

gviski
hát jó lenne egy netKar estét összehozni 😄

Virtual SimRacing

lac coo
No, ezen kár vitatkozni, kinek ez jobb kinek az ...
Nem ezért raktam be a videót, csupán kéne még egy két ember 😊))
Hátha valaki kedvet kap hozzá ....

Béke .

simcompany
Bármikor ha jól beállítják

gviski
Arra kiváncsi lennék hogy az rFactor mikor tudna olyan FFB hatást visszaadni mint a netKar PRO...

Virtual SimRacing

simcompany
Élõ tapasztalatból tudom mondani, hogy a túrakocsik közül a kisebb, magasabb építésû kocsik visonganak, de azért nem ilyen eszeveszetten, de hallani. Az alacsonyabb autók már csak akkor, ha nagyon elmérte a kanyart, vagy elfékezi.
Minden autónál persze még visít ha blokkol a kerék.
Pl. Az F1-es autóknak megforgáskor egészen magas hangon. Kanyarban, csúszáskor a Formula Ford még ami visong, mert virsli gumija van, de abból az ég világon semmit nem hallani 😊 A modunkban hallani, de csak annyira amennyire kell.

zolee145
Más: volt a Skyline-ban difizár? Mert ha nem akkor eléggé tuningladás a viselkedése.😄 Viszont legalább megoldottam a hátsó futómûvet, és az elsõ MacPherson mozgását is valamennyire sikerült leutánozni. Azért írom így, mert az elsõt csak leutánozni lehet, minden más verzióra dûlöngélni kezd a kerék, a hátsó viszont mondhatni tökéletes.

lac coo
Ahogy mondod nagyon jó hogy hallani, simán hozzájárul, hogy tudd hol a határ.De az igaz, hogy valójában nem hallani a motor üvöltésétöl ...

És mivel itt számít a setup is kõkeményen, azét is ilyen hangos mert totál rosszak a kerék összetartások 😄DDD

zolee145
A játékokban a készítõk részérõl valami konkrét törekvés, hogy a legkisebb kormánymozdulatra is visítson a gumi? Most éppen errõl jutott eszembe, de szinte mindegyikben ez tapasztalható.
Az ARCA-ban eredetileg nem volt, aztán engedve valami felhasználói nyomásnak valamelyik frissítés után ott is elkezdett visítani a gumi, bár nem ennyire.

Most megnéztem direkt egy onboard videót és tolja neki a srác, de nem visít. De bármely NASCAR, F1 vagy túraautós onboard videót megnézve ugyanez. Ha csúszik akkor okés, de egy sima kanyarban versenytempónál biztos nem csinálja ezt szegény gumi.

Azt is megértem, hogy a gép elõtt ülve kizárólag a kormányon érhet erõhatás, így aztán jó ha hallod is, hogy éppen hogyan mégy, de akkor is nagyon zavaró, és számomra totál értelmetlen.

pointer4
Amit a kormányon érezni, az az ég és föld. Csak ez a vidin nem jön le.
Én is mondhatom. Kb összehasonlíthatatlan. 😄
simcompany
Szerénytelenül mondhatom hogy az rFactoros verzióm sokkal jobb.

lac coo
Inegynreklám ! 😊))

Szar setup még szarabb pilóta, két átlagos NKP kör Formula Fordal ....
aki tudja próbálja ki, garantált a vigyorgás ! 😄DDDD