rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legváltozatosabb mezõny és a legkezelhetõbb gépek az Argentin TC2000-ben vannak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Top Race V6 brazil bajnokság, valamivel izmosabb járgányokkal
Turismo Carretera szintén argentin, itt már nagyon beteg túl erõs és túl könnyû járgányok vannak 😄
(sok-sok haláleset is van minden éveben)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindhárom bajnokságnak van sima rf-es autó és pálya "konvertje"
"Nulla tenaci invia est via"
viszont csak 8an voltunk max a teszteken, ehh

köszi
Peugeot V12 GTR2
Ez nem egy atcimkezett Lambo?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
OBHUN V12 kiírás
Februártól indítjuk a Peugeot V12 bajnokságunkat. Kiírásban, chatfalon fontos infok megtalálhatóak.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
22EUR-ig semmi sincs.
22–150EUR csak AFA.
150EUR felett minden van (minden termekcsoporthoz sajat azonosito van es/vagy ertek fuggo)😉
EU-n belulrol csak AFA van (22EUR felett).
Szoftverre sehonnan nincs VAM, de AFA elvileg lenne;D
De az altalanos szabaly az, hogy VAM csak arra van, ami fenakad a vamkezelesen;DDDDDD
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
írtam EU-n belül oké nincs, de a játékért dollárban fizetsz így az már nem európainak mínõsül.
az angol ebay-rõl vásárolt dolog esetében nincs vám.
csak azért kérdezem, hogy ismerve orbánékat nehogy letöltsön az ember egy játékot amiért fizet aztán jön a csekk fizessen vámot 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem ez olyan összevisszaságnak tûnik..mi az a értékhatár amíg nincs vám?
én ezt találtam
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(elméleti kérdés, nemtudom mostanában felrakom-e újra rfactort, de a dvdsekrõl általában szó se esik, holott a produktum létezik 😊 )
Forza.
Nem akarjak olcsobban adni, valszeg a sok mod miatt, de igy meg nem fogjak megvenni. Talan ha csomagba adnak, uj vagy mar meglevo rF2 liszensz melle. Azzal lekotnek az embereket az rF2 melle (is), szaporodna a tabora, lenne bevetel, talan gyorsabban tortennenek a dolgok (ISI es moderek).
ha õk tudtak szerzõdni, akkor az rFnek sem lenne nehéz.
Én szivesen fizetnék 10-15$ érte, de többet nem...
Azert draga, mert az rF-nel az ember az engine-ert ad penzt, hogy azt szabadon piszkalhassa, igy korlatlanul bovitse. Mas program ugyanennyi, de azok fix tartalommal birnak, es evente kiadjak ugyanazt, csak felujitva;D
Aki valoban kihasznalja a programot, van egy keves kompromisszum kezsege (nem akar evente uj hightech screenshot generatorokkal jatszani), azok 6-7 eve hasznaljak folyamatosan ezert a penzert.
De most csak ~28$, akcios 😊))))
az alapjáték egy fosch...mér kellene 9.000t fizetnem érte?
a CS:GO-t is 3euróért vettem...
a Formula Truck-ot tervezem megvenni, HA normális megfizethetõ áron lesz 😊
én biza a 6600GT-t már a 4850-re váltottam azt meg a 6870-re..felfújt hólyag lett a nvidiából így váltottam egy ár/érték arányban jobbra 😊
pedig akkor is kitartottam mellettük AGP korszakban, mikor átbaszták a népet az abit FX 5700-al miközben az ATI 9600 volt a sláger meg a 9550 😊
de a múlt nvidia és voodoo3 3000 kártyái megvannak a dobozukban elrakva emlékként 😊
Olyan, mint az nVidia, abbol is csak paros sorozatszamut vettem mindig😊 Nem azert mert rossz volt, hanem 2 generacionkent vatozik normalisan ar-ertek aranyban.
Igaz, most mar 4 generacioval vagyok lemaradva, de hat majd 10 ev alatt 50%-ra inflalodtam, mostanaban szinte csak a letszukseglet kielegitese a cel😄DDDD
win 3.11-el kezdtem 😊
win 95 nem ok, win98 ok, win me nem ok, xp ok, vista nem ok, win7 ok, win8? 😊
másik fórumon olvastam ezt a win8 dolgot.
„Try It Free (probald ki ingyen <#idiota>#idiota>): $27.99; Regular Price (Teljes ar): $39.99” 😊
WIN8 miatt kiadtak egy 2.55C nevû frissítést. Persze lehet inkább bevételt remélnek ettõl? :p
rFactor v1255c Released
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
http://finland.blogja.net/rfactor/Setupolasi_segedlet_by_Tome.pdf
Nekem ez bõven meg teszi egyszerû és letisztult én ezt jobban meg értem.
Szerintem ami a banner alatt vabn eleg jo, egyszeru es magyarul van.
De itt van meg ketto:
- iRacing_Car_Setup_Guide_20100910.pdf
- Pete_Silver_NR2003_SetupGuide.pdf