rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
van sokféle délamerikai bajnokság, kb. azonos pályákon mennek, hivatalos rf-alapú játék készült a versenyzõk segítségével, sok számunkra ismeretlen tempós pályával, meg van néhány technikás utcai is 😄

a legváltozatosabb mezõny és a legkezelhetõbb gépek az Argentin TC2000-ben vannak

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a Top Race V6 brazil bajnokság, valamivel izmosabb járgányokkal

Turismo Carretera szintén argentin, itt már nagyon beteg túl erõs és túl könnyû járgányok vannak 😄
(sok-sok haláleset is van minden éveben)

mindhárom bajnokságnak van sima rf-es autó és pálya "konvertje"

"Nulla tenaci invia est via"

Ha adtok bõvebb infót akkor az OBHUNtól vagyunk egy páran szabad kapacitással 😊
Szabi
hrc-n volt már egynéhány tesztnap, a pályákat egy srác átkonvertálta, apróbb pályahibákat is javítottunk utána, aki próbálta a módot az azonnal megkedvelte 😊

viszont csak 8an voltunk max a teszteken, ehh

Adam Jonas
Ezen gondolkodtam már én is, hogy lehetne itthon is egy ilyen széria, RD-n nagyon szépen ment a dolog, csak hát ugye nálunk F1 meg F1 meg F1...max. akkor lenne ebbõl valami, ha több liga összefogna.

Szabi
Top Race V6 se 😄

SimaSuna
+ az Argentín Turismo Carratera sem rossz 😊
Szabi
nekem nagyon tetszenek ezek a brazil járgányok, de nem lesz ebbõl soha magyar bajnokság :-/

srácok a Game Stock Car 2012 --õt érdemes megvenni????

köszi
A GTR2 alatt jelent meg,mint mod /ott más típusú a kormánny/; de át lett "ültetve" rF alá egy rövid 9 futamos bajnokság erejéig.
Peugeot V12 GTR2
Nem átcímkézett, csak kitalált autó, de ettõl még jót lehet vele játszani 😊
Nightt
Peugeot V12? Ilyen auto nem is van<#fejvakaras><#falbav>
Ez nem egy atcimkezett Lambo?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

OBHUN V12 kiírás
Februártól indítjuk a Peugeot V12 bajnokságunkat. Kiírásban, chatfalon fontos infok megtalálhatóak.
SimaSuna
solved.

replace values Reflect = True ??with Reflect=False in the spinne.rgen
SimaSuna
a showroomban lévõ tükrözõdést hogy tudom kikapcsolni?
Roger6
24 órás Dubai Live Stream

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mcmoha
Vedve van. 😞

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

SimaSuna
rf1-hez szeretném a clio-hoz értelmes hangot adni, hogy ne porszívó legyen 😊
Alexease
Nem tudom, szerintem semmivel. De ha installalva van a mod, akkor az rF2 kicsomagolja es MAS-okat csinal belole. Azokat – ha nincsenek levedve – akkor az rF2-hoz adott progival ki lehet bontani.
SimaSuna
rfmod-ot mivel tudom megnyitni?
Alexease
Az rF2 Clio Cup-ban😉 <#zavart1>
SimaSuna
hasonló jellegû hang melyik modban lehet?...

szerintem csak teoretikusan értette Dietrich ezt a "letöltésre vámot" dolgot 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Leegyszerusitvem EU-n kivulrol:
22EUR-ig semmi sincs.
22–150EUR csak AFA.
150EUR felett minden van (minden termekcsoporthoz sajat azonosito van es/vagy ertek fuggo)😉

EU-n belulrol csak AFA van (22EUR felett).

Szoftverre sehonnan nincs VAM, de AFA elvileg lenne;D

De az altalanos szabaly az, hogy VAM csak arra van, ami fenakad a vamkezelesen;DDDDDD
mcmoha
A Reizatol megvettem a GSC-t es nem kellett vamot fizetnem. PayPal-t hasznaltam.

Dietrich
az ÁFA a vám is egyben 😊
írtam EU-n belül oké nincs, de a játékért dollárban fizetsz így az már nem európainak mínõsül.
az angol ebay-rõl vásárolt dolog esetében nincs vám.

csak azért kérdezem, hogy ismerve orbánékat nehogy letöltsön az ember egy játékot amiért fizet aztán jön a csekk fizessen vámot 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mcmoha
Kozben eszembe jutott, hogy programokra csak akkor igaz a vammentesseg ha nem dobozban veszed, hanem letoltod. 😊

mcmoha
A programokra biztos nincs vam, es ez (a jatek) vegulis egy program. Par eve rendeltem egy laptopot az USA-bol es "csak" AFA-t kellett fizetnem. Ugy tudom a szamitastechnikai cuccok vammentesek. EU-n belulrol (eBay-rol) tobbszor is rendeltem es soha se kellett fizetnem semmit.

Dietrich
Egyébként mi a helyzet az EU-n kívûlrõl vett dolgok vám részével? Mert van aki BD lemezeket rendel ebay-on és nem kellett fizetnie semmit (pedig ugye létezik egy artisjus is) van aki indycaros polót, sapkát az USA-ból rendelt fizetnie kellett a csomag után vámot.
Nekem ez olyan összevisszaságnak tûnik..mi az a értékhatár amíg nincs vám?

én ezt találtam

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
Köszi!

ezt el is teszem, amint megjön a pénzem már rendelem is 😊
arty
és akinek lemezes van?

(elméleti kérdés, nemtudom mostanában felrakom-e újra rfactort, de a dvdsekrõl általában szó se esik, holott a produktum létezik 😊 )

Forza.

mcmoha

Alexease
SimBin mas kategoria, ok odateszik magukat rendesen, a mai napig penzt csinalnak a 6-7 eve megjelent, az ISI rF1 cuccara epulo programjaikbol😊

Nem akarjak olcsobban adni, valszeg a sok mod miatt, de igy meg nem fogjak megvenni. Talan ha csomagba adnak, uj vagy mar meglevo rF2 liszensz melle. Azzal lekotnek az embereket az rF2 melle (is), szaporodna a tabora, lenne bevetel, talan gyorsabban tortennenek a dolgok (ISI es moderek).
SimaSuna
a Race series elég olcsón meglett...
ha õk tudtak szerzõdni, akkor az rFnek sem lenne nehéz.
Én szivesen fizetnék 10-15$ érte, de többet nem...
Alexease
Gondolom szerzodniuk kellene a Steam-el es megfelelni bizonyos kovetelmenyeknek, ami naluk nem mukodne😉 Foleg a modolas miatt.

Azert draga, mert az rF-nel az ember az engine-ert ad penzt, hogy azt szabadon piszkalhassa, igy korlatlanul bovitse. Mas program ugyanennyi, de azok fix tartalommal birnak, es evente kiadjak ugyanazt, csak felujitva;D

Aki valoban kihasznalja a programot, van egy keves kompromisszum kezsege (nem akar evente uj hightech screenshot generatorokkal jatszani), azok 6-7 eve hasznaljak folyamatosan ezert a penzert.

De most csak ~28$, akcios 😊))))
SimaSuna
rF miért nincs steamen vagy bárhol máshol olcsóbban?

az alapjáték egy fosch...mér kellene 9.000t fizetnem érte?
a CS:GO-t is 3euróért vettem...

a Formula Truck-ot tervezem megvenni, HA normális megfizethetõ áron lesz 😊
Dietrich
😊)

én biza a 6600GT-t már a 4850-re váltottam azt meg a 6870-re..felfújt hólyag lett a nvidiából így váltottam egy ár/érték arányban jobbra 😊
pedig akkor is kitartottam mellettük AGP korszakban, mikor átbaszták a népet az abit FX 5700-al miközben az ATI 9600 volt a sláger meg a 9550 😊
de a múlt nvidia és voodoo3 3000 kártyái megvannak a dobozukban elrakva emlékként 😊

Alexease
Gozom sincs, en sem fogok Win8-at hasznalni😊
Olyan, mint az nVidia, abbol is csak paros sorozatszamut vettem mindig😊 Nem azert mert rossz volt, hanem 2 generacionkent vatozik normalisan ar-ertek aranyban.
Igaz, most mar 4 generacioval vagyok lemaradva, de hat majd 10 ev alatt 50%-ra inflalodtam, mostanaban szinte csak a letszukseglet kielegitese a cel😄DDDD
Dietrich
miért mûködött eddig is win8-on? nem tudom nekem win7 van amit nem fogok win8-ra cserélni..minden második win kiadás szar volt 😊
win 3.11-el kezdtem 😊
win 95 nem ok, win98 ok, win me nem ok, xp ok, vista nem ok, win7 ok, win8? 😊

másik fórumon olvastam ezt a win8 dolgot.

Alexease
Nem a Win8 miatt adtak ki (szerintem), hanem „mar” mukodik a sajat aktivalasi/fizetesu rendszeruk (ugy mint az rF2-nel), igy az rF1 tranzakciok kozvetlenul „hozzajuk futnak be”.

„Try It Free (probald ki ingyen <#idiota>): $27.99; Regular Price (Teljes ar): $39.99” 😊
Dietrich
1.255c na...

Dietrich
Érdekes, hogy még nem szólt senki errõl!
WIN8 miatt kiadtak egy 2.55C nevû frissítést. Persze lehet inkább bevételt remélnek ettõl? :p

rFactor v1255c Released

Nightt
Ez szep es jo, csak tele van baromsaggal. Ez alapjan nem fogsz tudni megtanulni setupolni.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

köszi de már én is találtam és ezt találtam:
http://finland.blogja.net/rfactor/Setupolasi_segedlet_by_Tome.pdf
Nekem ez bõven meg teszi egyszerû és letisztult én ezt jobban meg értem.
Alexease
A technikai resszel van gond vagy a szovegertelmezessel?😊

Szerintem ami a banner alatt vabn eleg jo, egyszeru es magyarul van.
De itt van meg ketto:
- iRacing_Car_Setup_Guide_20100910.pdf
- Pete_Silver_NR2003_SetupGuide.pdf
Ulvar
hûûûhûûhûhûhûûûû vannak itt bajok.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Valaki tudd adni vagy belinkelni másfajta setup-olás leírást mert ami itt van azt én nekem ez bonyolult.
simcompany
SIMCO Endurance Series
Start: december 22. szombat

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Toby0501
Máshogy vannak elnevezve a textúrák. Elvileg csak a material név számít és az animáció, a textúrának meg olyan nevet adsz, amilyet csak akarsz. Nézd meg, hogy vannak-e ilyen számozott textúrák a mas-ban, hátha valamelyik az lesz.

És arra van valami ötleted, hogy miért nem látszik a többi pálya mellett?
Toby0501
A skyxx.dds-ek a commonmaps.mas fájlban vannak, illetve a legtöbb pálya esetén egy külön sky.mas fájlban. A bkaxx.dds-ek pályaspecifikusak, a távoli objektumok vannak lefényképezve, azokat a pálya mas fájljaiban kell keresned.