rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabaly
Ami a videó elején van hang az egész jó,de ami a végén az inkább kávédarálóra hasonlít.

lac coo
20 000-ért kapni egy ladát, minek ezzel kínlódni ?! <#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jamirofan89
Ez itt a legelsõ SAJÁT készítésû külsõ-hang modom amit nem más mod motorhangjaiból kevertem össze.Messze van a tökéletestõl,tudom,de amikor visszaszív a kipufogó az nem lett olyan vészes.Szerintem.

hm?

mackosajt
Azért írtam, hogy nézd meg a garázsban a beállításokat, de vfts váltót használva. 😉

Tükröt tudjuk, de hát itt kérdeztem, hogy tapasztaltabb modderek hogyan oldják meg, de válasz se jött, így saját kútfõbõl lett megoldva, ezért ilyen.
Igyekszünk javítani rajta.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

jah<#eljen>

Nem akarom én hogy gyorsan menjen csak hogy jobban pörögjön, jobban gyorsuljon. <#idiota>

Na igen a féket is akartam mondani hogy hiányzik.

Meg nekem belülrõl a tükör se jó, nagyon a földet mutatja és rá van zoomolva.

gabaly
Nehogy project Stop legyen ez nem VFTS!Csináljátok csak meg szépen ha már elkezdtétek.

mackosajt
Nem a Lada a lényeg
Olvasgattam hirtelen visszább is.

ha jól értem, ti inkább versenyautókat csináltok.

Mi meg raktunk bele gyárit, meg 2 versenyt.
Meg ez hobbiból lett elkezdve, magunknak, 3 hete, kicsivel a C4G kezdete után, egymást segítve.
Csak próbából.

Csináljátok meg ti is a tiéteket. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

simcompany
Konkrétan ezen

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Roger6
Ti nem kocka Ladán dolgoztok? Az teljesen más. Porsche-bõl is van 10 fajta...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

simcompany
Az érdekes mert kb. 2-3 napig itt beszélgettünk, meg gyûjtögettük az anyagot, most hirtelen meg idetalálsz ezzel moddal. Ne értsd félre, nem féltékenység, meg nem azt akarom mondani hogy csak mi csinálhatunk módokat, csak kb 80-100 munkaórát megspóroltunk volna, ha tudjuk, hogy más is dolgozik ezen.
Mindegy. Project stop.

mackosajt
Itt is a kasztni formája volt csak meg. A többi saját.
Mondhatni ez is nulláról indult.

Nem is tudtuk, hogy ti is dolgoztok ilyenen. (lehet írtátok valahol, csak mi nem láttuk/emléxünk)
Csak egy Lada modról van tudomásom(lásd fentebbi zárójeles rész), az meg már évek óta csak WIP státuszban van.

simcompany
Csak azt tudnám miért pont Ladát csináltatok, mikor ezen dolgozunk épp .... Lehetett volna bármi más, Trabant, akármi. No mindegy.
Igaz Mi totál 0-ról építjük a kocsit.

mackosajt
áttételek a mûszaki leírásokban szereplõ értékek vannak beállítva, amivel tudsz variálni, az a VFTS váltók. Ott a végáttételt lehet variálni (4,4-4,3-4,1-3,94), de alapon ezeknek 3,94-re áll a 4,4 helyett. (nem jöttem rá, miért)
Gyári váltók ilyenek. Lehet késõbb rakunk még be egy 5 sebességes VFTS variációt is.
Azt amúgy meg kell érteni, hogy a Lada(Zsiguli) igen ritkán megy 200 fölé.

Amit én hajtottam anno 2104, felújítás után vitte a 150-et, de ezt nagyon hosszú egyeenesben.Egy gyári 1200 erre papír szerint képtelen.
Hogy az óra mit mutatott, az más kérdés, mert az manapság is csal felfelé.

A modellbõl ha jól tudom, egyedül a nyers kasztni az, ami "talált", a többi, mint lökhárítók, belsõ, stb. mind Target mûve. Viszont már a kasztnin is alakított, mert ráfért. Textúrák is az õ mûvei.

Kerék majd késõbb lehet több, vagy más. Na meg féktárcsa+féknyereg.

Hangot köszönjük, hogy észre vetted. Errõl beszéltem, hogy elsõre, már nehéz néha látni, hogy ki-kivel van. 😊

Penge88
Teát jobban kedvelem 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

Nah kipróbáltam, a Zsigulit egész jó lett. De egy két hibát megjegyzést felsorolnék.

1. A hang: Kurva jó, teljesen zsigulis hangja van. Viszont felengedett gáznál egy helyen kihagy a hang,vagy nagyon halk gondoltam. De megnéztem az sfx-et. És ott a 3. sorba ez van:
VS_INSIDE_COAST_ENGINE_2=zsiguli\zsiguli_2_off.wav, de ilyen nevû wav fájl nincs a sounds mappájába. Viszont van egy zsiguli_off.wav amit nem használ (nincs beleirva sehova az sfxbe). Szóval ezt a 3.sort átirtam erre:
VS_INSIDE_COAST_ENGINE_2=zsiguli\zsiguli_off.wav, és megszünt a kis kihagyás.<#wink>

2.Váltó. Hát nemtudom milyen értéket használtatok, de a legerõsebb motorral is, 1esbe még pörög de 2esbe már tiszta lomha. És le is van tiltva az áttételek módosítása. Az 5 sebességes váltót meg kipróbáltam Monzába, azon a pályán amely félig az oválon van. 180nál raktam be 4esbe, de onnan is kurva lassan gyorsult felfele kb 200ra de annál sokkal többel nem bír menni, és még akkor nem is kapcsoltam 5.et. Szóval szerintem valamit kelene az áttételekkel csinálni hogy jobban gyorsuljon.

3. Texturák. A sportbelsõ szép ti modelleztétek vagy az is konverzió? Viszont én a kormányon elbirtam volna valami szép textúrát, mert igy nagyon "mesés"

4. Kerék. Maga a sportkerék formája mérete jó, viszont nekem ez ilyen krómozott tuningfelninek tûnik.... Nekem annyira nem jön be.

Ingy
van rá kenõcs <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Roger6
Teljesen egyetértek veled, nekem is elegem van a sok száz lóerõs verdákból. Köenigsegg, Zonda, Camaro, 180 SX... Kell a francnak, még a videókat sem néztem meg. Ladát a népnek, LADÁÁÁÁÁT! Nem olyan álomautóval akarok csapatni, amit max. a TV-ben látok, ráadásul pont egyik sem érdekel egy picit sem. Na mentem melózni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ingy
Semmilyen Japó high tuned, ez magyar tuned utcai legál drift autó 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

mackosajt
OKé, várom az ötleteket. 😉

Penge88
Én majd a Zsigulátorral fogok így közlekedni. Jó vid, csak nekem már unalmas ez a High tuned japó drift téma. Saját vélemény. Sokkal jobban élveznék már egy havas hegyi pályán a zsigával 😄 Mekkora maradi vagyok...

Mackósajt: Írok pár ötletet PM-ben.

Dietrich
mikor a methanol égett csak ott venni észre amikor fetreng az ember..sokszor láttam én ezt régebbi közvetitéseken..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
Ja 😄 . Azon szakadtam én is, vagy háromszor huppan vissza 😊
Dietrich
ott ez természetes dolog..voltak azért korábban elég durva dolgok, hogy megtanulták ilyenkor nem azt kell nézni, hogy más csapat versenyzõje hanem oltani.
szerencsétlen Kanaan annyi vizet kapott, hogy alig tudott kimászni az autóból 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mackosajt
eszem ágában sincs

Mellesleg én is segítenék, ha ott vagyok.
Tudom, hogy sajnos vannak olyanok, akik inkább néznék a tüzet. 😞

bosco05
Szerintem ezen a bajtársiasság és az egymás iránti tisztelet látszik, semmi más. Európára igaz lenne amit mondasz. Jelzem, szerintem... De ebbõl ne csináljunk flamet 😊
mackosajt
Ha az ott bevadul, akkor nekik is, meg az egész futamnak annyi. Ha nem is sérülnek meg, de biztos keletkezik kár nekik is.

Na meg a sofõrnek is, nem mellékesen.

bosco05
Ebben az a legszebb, hogy a többi csapat emberei ugyanúgy rohannak a segítségére, mint ha a saját versenyzõjükrõl lenne szó.
Dietrich
de
de ezt megis irta G-Bor..

én csak azt mondtam ettõl független ha tûz van vödör számra vizeznek 😊

Ingy
tenkjú<#idiota>

mackosajt
errõl "sokat tanult" kollégám jut eszembe... minap kérdezte:
"figyelj, az az izé... tudod, ami ott az izén van... az az izé... szóval azt nem kéne izé..."

<#banplz>

zolee145
Nincs abban valami szinezõ izé? Valami olyasmit olvastam, hogy már elég régóta kevernek bele valami nemtommit. (Szóljatok, ha sok a szakkifejezés<#hehe>)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
😊
mackosajt
A nyomatékot én garantálom, hosszas turkálás után lett a VFTS motor ekkora erõvel megáldva.

Havassy motorra meg véletlen akadtunk.

A lóerõket és a nyomatékot igyekeztünk a megadott fordulatszámokhoz is igazítani.

Ja, gondolkodtunk több variációban is, több motorban, több állításban, de így elsõre még néha ezt is elég lekövetni, hogy ki-kivel van.

Ha vannak ötleteitek, írjátok meg az oldalunkra, vagy priviben akár nekem is.

Köszi elõre is.

Ingy
180 SX Nikko
mijjagecivan?<#idiota>

zolee145
Legjobb kombináció: szakadt kasztni skin (bár a sárvédõkrõl hiányolok egy kis rozsdát😄), plusz Havassy motor és 5-ös váltó.😊
Meg persze csövezés és sport ülés.😊

Azért megnyugtató, hogy hanggal nemcsak én szívok, az itt sem teljesen kerek.😉

Így egy-két kör után: <#eljen>

Dietrich
gyártók és FIA közösködés ez, hogy olcsóbbá tegyék a gyártást..õket kérdezd miért ilyenbe gondolkodnak.

mondjuk az sem egészséges hogy F1-nek hívják magukat ergo prototipusokat épitenek aztán befagyasztják a motorfejlesztést 😉

Dietrich
locsolni locsolják még most is csak ethanolt.
az F1-ben is ezt akarják bevezetni..szóval ott is lesz locsolás majd 😊
youtubon vannak fenn 2009-es pit tüzek..vödör számra öntik a vizet ilyenkor.

Ingy
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7F8nSV0jcpw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7F8nSV0jcpw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

180sx szösszenetem lehetet volna jobb is csak elfogyott a türelmem meg az idõm 😊

SimaSuna
havassy meg VFTS..csak Bodnárt hiányoltam 😊

rákattintottam h VFTS..azt hadszóljon Pécsen a plázánál...

de nem a kívánt nyomaték volt a kerekek alatt.
de attól függetlenül jóvas lesz ez 😊
mondjuk Zolee barátunk rápisloghatna 😄
mackosajt
mire gondolsz?

Lomha? Kukkolj be a beállításokba, és 4 féle végáttétel közül választhatsz. Sajnos nem sikerült még megoldani, hogy alapból ne a leghosszabbon álljon. 😉

SimaSuna
hát a VFTS "kit"nek valami híjja van ugyanis alig pörög 😞
mackosajt
Mármint a kérdésem Laller-nak célzom, nem neked Penge. 😉

Zsiga moddal kapcsolatban meg lehet írni nyugodtan hideget is, meleget is. Ötleteket elfogadunk.

zolee145
Szerencse, hogy a törés nem kerül pénzbe, mert ahányszor padkáztam a Forddal nem két Ft lenne a felni meg a gumi.😄

mackosajt
Igyekszik az ember, amit tud, azt igyekszik megcsinálni Target koma.

A Pécs Pláza pályán is nyúztuk ma sokat.
Ezzel kapcsolatban volna 1 pár észrevétel is. Ezeket hol fogadod Laller?
privi? Vagy itt?

Jamirofan89
A Pécs pláza map valami isteni <#zavart1>
de szó sem esett a Zsigás módról amit Mackósajt belinkelt a #49519 hsz-ben.
Érdemes kipróbálni,mert nagyon adja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SimaSuna
iszonyat nagy feelinges pálya 😄

207-el próbáltam..valami isteni 😄
az ováció a duda 😄
Grat a készítõnek! és mégtöbb ilyet! 😄
Penge88
Kipróbáltam egérrel, nagyon durván tetszik, pedig még csak béta. Hajrá,hangokat remélem sikerül jóra kihozni. Még hétvégéig várnom kell, hogy kormánnyal kipróbáljam. Nem tudom hogy fogom...

bardocz
Ez elég jó<#eljen>
zolee145