rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
hm?
Tükröt tudjuk, de hát itt kérdeztem, hogy tapasztaltabb modderek hogyan oldják meg, de válasz se jött, így saját kútfõbõl lett megoldva, ezért ilyen.
Igyekszünk javítani rajta.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Na igen a féket is akartam mondani hogy hiányzik.
Meg nekem belülrõl a tükör se jó, nagyon a földet mutatja és rá van zoomolva.
Olvasgattam hirtelen visszább is.
ha jól értem, ti inkább versenyautókat csináltok.
Mi meg raktunk bele gyárit, meg 2 versenyt.
Meg ez hobbiból lett elkezdve, magunknak, 3 hete, kicsivel a C4G kezdete után, egymást segítve.
Csak próbából.
Csináljátok meg ti is a tiéteket. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mindegy. Project stop.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Mondhatni ez is nulláról indult.
Nem is tudtuk, hogy ti is dolgoztok ilyenen. (lehet írtátok valahol, csak mi nem láttuk/emléxünk)
Csak egy Lada modról van tudomásom(lásd fentebbi zárójeles rész), az meg már évek óta csak WIP státuszban van.
Igaz Mi totál 0-ról építjük a kocsit.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Gyári váltók ilyenek. Lehet késõbb rakunk még be egy 5 sebességes VFTS variációt is.
Azt amúgy meg kell érteni, hogy a Lada(Zsiguli) igen ritkán megy 200 fölé.
Amit én hajtottam anno 2104, felújítás után vitte a 150-et, de ezt nagyon hosszú egyeenesben.Egy gyári 1200 erre papír szerint képtelen.
Hogy az óra mit mutatott, az más kérdés, mert az manapság is csal felfelé.
A modellbõl ha jól tudom, egyedül a nyers kasztni az, ami "talált", a többi, mint lökhárítók, belsõ, stb. mind Target mûve. Viszont már a kasztnin is alakított, mert ráfért. Textúrák is az õ mûvei.
Kerék majd késõbb lehet több, vagy más. Na meg féktárcsa+féknyereg.
Hangot köszönjük, hogy észre vetted. Errõl beszéltem, hogy elsõre, már nehéz néha látni, hogy ki-kivel van. 😊
1. A hang: Kurva jó, teljesen zsigulis hangja van. Viszont felengedett gáznál egy helyen kihagy a hang,vagy nagyon halk gondoltam. De megnéztem az sfx-et. És ott a 3. sorba ez van:
VS_INSIDE_COAST_ENGINE_2=zsiguli\zsiguli_2_off.wav, de ilyen nevû wav fájl nincs a sounds mappájába. Viszont van egy zsiguli_off.wav amit nem használ (nincs beleirva sehova az sfxbe). Szóval ezt a 3.sort átirtam erre:
VS_INSIDE_COAST_ENGINE_2=zsiguli\zsiguli_off.wav, és megszünt a kis kihagyás.<#wink>#wink>
2.Váltó. Hát nemtudom milyen értéket használtatok, de a legerõsebb motorral is, 1esbe még pörög de 2esbe már tiszta lomha. És le is van tiltva az áttételek módosítása. Az 5 sebességes váltót meg kipróbáltam Monzába, azon a pályán amely félig az oválon van. 180nál raktam be 4esbe, de onnan is kurva lassan gyorsult felfele kb 200ra de annál sokkal többel nem bír menni, és még akkor nem is kapcsoltam 5.et. Szóval szerintem valamit kelene az áttételekkel csinálni hogy jobban gyorsuljon.
3. Texturák. A sportbelsõ szép ti modelleztétek vagy az is konverzió? Viszont én a kormányon elbirtam volna valami szép textúrát, mert igy nagyon "mesés"
4. Kerék. Maga a sportkerék formája mérete jó, viszont nekem ez ilyen krómozott tuningfelninek tûnik.... Nekem annyira nem jön be.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Mackósajt: Írok pár ötletet PM-ben.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szerencsétlen Kanaan annyi vizet kapott, hogy alig tudott kimászni az autóból 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mellesleg én is segítenék, ha ott vagyok.
Tudom, hogy sajnos vannak olyanok, akik inkább néznék a tüzet. 😞
Na meg a sofõrnek is, nem mellékesen.
de ezt megis irta G-Bor..
én csak azt mondtam ettõl független ha tûz van vödör számra vizeznek 😊
"figyelj, az az izé... tudod, ami ott az izén van... az az izé... szóval azt nem kéne izé..."
<#banplz>#banplz>
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Havassy motorra meg véletlen akadtunk.
A lóerõket és a nyomatékot igyekeztünk a megadott fordulatszámokhoz is igazítani.
Ja, gondolkodtunk több variációban is, több motorban, több állításban, de így elsõre még néha ezt is elég lekövetni, hogy ki-kivel van.
Ha vannak ötleteitek, írjátok meg az oldalunkra, vagy priviben akár nekem is.
Köszi elõre is.
mijjagecivan?<#idiota>#idiota>
Meg persze csövezés és sport ülés.😊
Azért megnyugtató, hogy hanggal nemcsak én szívok, az itt sem teljesen kerek.😉
Így egy-két kör után: <#eljen>#eljen>
mondjuk az sem egészséges hogy F1-nek hívják magukat ergo prototipusokat épitenek aztán befagyasztják a motorfejlesztést 😉
az F1-ben is ezt akarják bevezetni..szóval ott is lesz locsolás majd 😊
youtubon vannak fenn 2009-es pit tüzek..vödör számra öntik a vizet ilyenkor.
180sx szösszenetem lehetet volna jobb is csak elfogyott a türelmem meg az idõm 😊
rákattintottam h VFTS..azt hadszóljon Pécsen a plázánál...
de nem a kívánt nyomaték volt a kerekek alatt.
de attól függetlenül jóvas lesz ez 😊
mondjuk Zolee barátunk rápisloghatna 😄
Lomha? Kukkolj be a beállításokba, és 4 féle végáttétel közül választhatsz. Sajnos nem sikerült még megoldani, hogy alapból ne a leghosszabbon álljon. 😉
Zsiga moddal kapcsolatban meg lehet írni nyugodtan hideget is, meleget is. Ötleteket elfogadunk.
A Pécs Pláza pályán is nyúztuk ma sokat.
Ezzel kapcsolatban volna 1 pár észrevétel is. Ezeket hol fogadod Laller?
privi? Vagy itt?
de szó sem esett a Zsigás módról amit Mackósajt belinkelt a #49519 hsz-ben.
Érdemes kipróbálni,mert nagyon adja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
207-el próbáltam..valami isteni 😄
az ováció a duda 😄
Grat a készítõnek! és mégtöbb ilyet! 😄
Thank God, I\'m a Lada owner!