rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
<#zavart1>
Azok a régi "szép" idõk.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Ha már 2007, miért nem a 2007-es CC mod?
Nem mûxik rendesen?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
ott vannak a nevek az elején..Suna itt is mögöttem volt <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

12346
sry, csak benéztem, aztán megláttam a bömit. ez valahol megtalálható, vagy készülõfélben lévõ, esetleg vmi privát projekt?😊

Dietrich
tényleg 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Ivott, vezetett és döntött...mindent ami az útjába került.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ulvar
Finlandia power Burn kísérettel .... elnézést Red Bull

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
Nem sikerült a navigátornak ébren tartania?😄

bosco05
Jah, hát ez a kezdet volt és én itt még sehol se voltam, csak Ulvar mesélte 😛
Szenzációs jó futam volt! Azért is dobtam be, mert van mit nézni rajta! 😊

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

simcompany
Fogadtam hogy Kimi nem fejezi be az Artctic rally-t törés nélkül Nyertem...

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

<#worship>

bosco05
baloldalt egy kis ízelítõbe több éves HRC-Maszim videó 😄

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

SimaSuna
drift that! 😊
Toby0501
<#rolleyes>

SimaSuna
csak azért tetszik valamelyest mert Vodkafon szív dobog bennem 😄
simcompany
Volt hasonló próbálkozás jó 15 éve

Akkor ez nem jött be...
A hátsó megoldást a Red Bull használta már, és nem volt tilos akkor, ezekszerint lehet.

zolee145
Ezzel vitatkoznék. Szerintem gyorsabban lefutom a száz métert mint Salma Hayek, pedig a kettõnk által nyújtott esztétikai élmény közt zongorázni lehet a különbséget.😊

Amúgy meg nem mindenkinek ugyanaz a szép.

Viszont ez a hátsó szárnyra nyúló izé nem tilos? Tudom, hogy van/volt ilyen más autón is, de én úgy tudtam, hogy minden olyan dolog tilos a hátsó szárnyon ami nem a két függõleges oldalsó lap, vagy a közte lévõ vízszintes szárnyprofil. Tehát plusz függõleges lapok nem lehetnek rajta (bár lehet, hogy pont ez a kiskapu, hogy ez nem a szárny része).
Elvileg ez akadályozná meg, hogy örvénylõ levegõ menjen a hátsó szárnyra, mert az neki nem jó.

Nightt
Hogy ne csak F1 legyen:
Michelisz indulhat a vb-n<#taps>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

mcmoha
Biztos megvan a jelentossege ennek az uszonynak, de nekem nem tetszik.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nightt
Nem gyengen bonyolult az elos szarny<#circling>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ingy
abszolut látszik hogy permanensebb légáramlásra gyúrtak

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

simcompany
plusz a Newey orr mellé egy kis nyelve van a kocsinak

simcompany
nem akarok hülyeséget mondani, nem tudom ki mondta, de ami szép az általában gyors is.
Úgy tûnik mindenki átveszi Newey orr megoldását, fõleg a csökkenõ elsõ mechanikai tapadás miatt. Volt már a Red Bull-nak is ilyen hátulja, de ez más, mert fenti képrõl nézve ennek van alakja, nem csak egy lemez.
Másik újdonság hogy a hátsó szárnyat máshogy erõsítik a kocsihoz.

zolee145
Jó dolog, ha jól néz ki egy autó, de egy F1-esnek elsõsorban gyorsnak kell lennie.

pointer4
<#zavart1><#eljen><#hehe>
Ingy
eddigi fotók alapján a williams és a mclaren küzd igazán a légellenállás ellen, merci meg a ferka maradt a tradicionál, mondjuk a mekit féltem szeles idõben, oldalszél nem igazán kedvez ilyen kialakitásnak

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Roger6
Nekem semmi bajom, teljesen szépek az F1-es autók, mint két téglalap. Lerajzoltam 20 másodperc alatt, és dögöljek meg, jobban néz ki mint az eredeti!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Toby0501
Na már megint F1 fikázás van.. Nem tudom, mi bajotok van a mostani autók kinézetével... Mégis milyennek kéne lennie? 2010-ben nem lehet 70-es évekbeli formája egy autónak, ne legyetek már ilyen maradiak.

Ulvar
<#eljen> Elfogom lassan felejteni az F1 szépségét az ilyen hulladék F1 verdák után... Eskü a T34es Ferka Modell szebb volt mint bármelyik más mai modell, bármely csapatot is nézzük...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pointer4
Ez ponnt olyan mint már 20 éve. <#idiota>
Jól ez néz ki. <#eplus2>

Nightt
<#eljen> Ez nagyon frankon nez ki!

simcompany
Na végre. Újszerû, innovatív és gyönyörû!!

pointer4
Ajánlanék valmai más böngészõt, ami nem teszi a felhasználót parássá 😄
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bosco05
extráék rengeteget spameltek...
Google megtalált minden extrás oldalt, az összesre vírust jelez, és blokkolta azokat. A saját oldalunkon én azonban vírust nem találtam, pedig egyesével átnéztem a fájlokat, víruskeresõvel és szövegszerkesztõvel is, de semmi vírus, vagy oda nem illõ kód..., szóval nem tudom mit tett az extra.hu, amiért erre sorsra jutottak. 😊

Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team

Norbi1990
Nekem is ez van.
pointer4
Biztos valami reklám banner miatt parázik. Majd elmúlik.
Amikor belépek a topikba ezt az üzit kapom (Chrome-t használok):
A(z) www.sg.hu webhely trackswork.extra.hu webhelyrõl is tartalmaz elemeket, amely ártalmas programokat is tárol – olyan szoftvert, amely árthat számítógépének, vagy engedélye nélkül mûveleteket végezhet. Ha csak meglátogatja a kártékony programot tartalmazó webhelyet, már az is megfertõzheti számítógépét.
RIP Juan
leho94
RIP Juan<#sir>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

simcompany
A. Newey kitalált valamit tavaly...

aesirbaba
Béke Veled Juan!

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Nightt

b-type
Juan-ról:
feltehetõen tüdõembólia okozta hogy elment. 😞
Tamás..(itt az SG-n a NR2003 topikban Ciccio néven lehet ismerõs) szerint febr. 5. elõtt nem lesz temetés.
Nagyon lehetetlen érzés egy ilyen hírt egy topikból megtudni, és hasonlóan lehetetlen érzés ilyen helyzetben megpróbálni utánajárni, nekem õ maga volt mindig fontos, és elég...és sajnos így kell kiderülnie hogy vannak helyzetek amikor mégis kevés.

Ez a két dolog fontos, a harmadikon csak én gondolkoztam sokat, Juan egy igazi jó srác volt, sajnálom hogy tavasszal már nem tolhatja ki a motorját, és nem dumálhatunk a HunRing-n, kacsában, nálam, nála,..bárhol. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gviski
Szerintem majd az elsõ verseny után kiderül... nem fogok vitába szállni senkivel, egybõl az orr rész olyan mint a Red Bull már egy az egy 2009-es Red Bull... de inkább nem mondok semmit, mert ti biztos okosabbak vagytok<#worship>

Virtual SimRacing

Dietrich
ja de ez 2009-es Red Bull modell..F1-ben meg 1 év nagy lemaradás mert Brawn biztos nem talált ki újebb cuccot amivel lépéselõnyben lesz másokkal szemben..

Ferrari azóta csak ilyen dolgokat tud mióta Brawn elment..tavalyi év megis mutatta az hanyadik helyre elég.

gviski
Nanana... mért lenne lopós banda? egy jó ötletet ami mûködik te nem vennél át? nézd már kicsit vissza a múltba mindig ez volt, volt amikor a ferrarirõl copyztam, volt amikor a mclarenrõl (pl a mclaren szarvak a BMW-n). Az lenne butaság ha egy jó ötletet, megoldást nem vennének át mást csapatok... valószínû ez a kialakítás valamiért jó, ne mond azt hogy ha te lennél a tervezõ és látsz egy megoldás amivel jobb lehet az autód nem építed bele?...

Virtual SimRacing