rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ezzel még az is a baj, hogy nem tudna egy liga mindenkinek szórakozást nyújtani. Pl engem egy modern F1 nem érdekel, míg nagyon sok embert meg csak az.
gviski
Felõlem, leülhetünk egy asztalhoz beszélgetni errõl... rajtam nem múlik, fölösleges szerintem felhozni a múltat az már megtörtént, a jövõrõl beszéljünk inkább

Virtual SimRacing

bosco05
Meg ugye az is érdekes lenne, ha létrejönne a nagy egyesülés (ami nem fog), akkor mit kezdene a szervezõ gárda, mondjuk egy versenyre való 120 fõs jelentkezéssel. Be kéne vezetni az A ligát a B ligát meg a C ligát, meg a D ligát stb... , az meg sokaknak fájna, hogy nem mehet egy szerveren az elejével...
bosco05
Jah és ez az egész a négy nagy ligán múlik szerintem, senki máson (nem lenézni akarom a kis ligákat természetesen, de vegyük észre, hogy négy rFactor liga valóban kimagaslik a többi közül). Maszim - HRC - Simco - VSR . A Maszim-HRC kötelék megvan, a többi igaziból a VSR-en és a Simcon áll... Ezzel nem vitát szeretnék indítani, hanem ezek a tények.
bosco05
Nem vitázni szeretnék veled, de voltak próbálkozások e téren és kudarcba fulladtak. A HRC a Maszimmal össze tud tartani érdekes módon, szinte egy közösség, legalábbis rengeteg az olyan pilóta, aki itt is, ott is indul. Ehhez kéne csatlakozni további ligáknak. Úgy érzem a HRC és a Maszim anno megtette a lépéseket egy nagy közös rFactor társadalom létrehozására, de további partnerek nem érkeztek, illetve egyéb okok miatt ez nem valósult meg. Volt egyszer egy kezdeményezés nemzeti F1 bajnokságra is, de abból se lett semmi.
bardocz
Gõzöm sincsen, nekem is ez volt a problémám ezzel, amikor elõször használta valaki. Aztán még használják, szóval valószínû nincsen vele túl sok gond.
Dietrich
és az oldalszéllel mit kezdenek ezek a vitorlák? stabilitás része mondjuk.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gviski
Hát hajrá Kobayashi, remélem jó lesz ez a Saubert :-)

Virtual SimRacing

batihu
Tetszik nekem, Kobayashi pedig nagyon kemény! Jó lesz ez! <#eljen><#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

gviski
Hát ez az...

Virtual SimRacing

Norbi1990
LFS-be megcsinálták, rFactorba még nem 😞
gviski
Én se értem, minek ennyi liga, túl szép lenne ha ez a népes rFactor társadalom összefogna, és létre hozná a hivatalos Magyar rFactor Bajnokságot, és aki ott nyer elmondhatja hogy igen én vagyok a Magyar bajnok, csak az a baj hogy túl sok dudás van egy csárdába, és nem tudnak megegyezni... Mert mindenkinek különcködni kell, és kiválni hogy én csinálok jobbat, és mi az eredménye, sehol sincsenek elegen...
Mindegy én pont ezért hagytam abba az rFactorozást, mert már elegen van abból hogy itt mindenki alá ás mindenkinek, és mindenkinek a saját bajnoksága az istenkirály császár a többi meg szar... így itthon sose lesz komoly szimulátorozás, így sose lesz egy olyan komoly szponzor aki talán még pénz is tenne bele ebbe a dologba, pedig nagyon sok magyar rFactoros van... de hát túl szép hogy igaz legyen, hogy egyesüljünk és közösen egy célért harcoljunk, hogy igen is ez egy elismert dolog legyen...

Virtual SimRacing

Smicy2
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#zavart1>

Charade GTti

simcompany
Egyébként ez lesz még egy kacifántos csapat. Svájci csapat, olasz motorral, német névvel (BMW) egy spanyol és egy japán pilótával. Bábeli zûrzavar 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bardocz
Direkt rossz szögbõl mutatod :-P

Remélem jól fog menni, és Kobayashi megaláz majd mindenkit, mint az eddigi versenyein.
simcompany
Hát nem tudom, nekem ez valahogy nem, bár a festést ötletes, bár sponzor az nincs 😊

bardocz
Sauber jobban bejön nekem.
simcompany
Nagyon letisztult. Most ez vagy nagyon jó vagy nagyon rossz

simcompany

jujjj, csak fáj a szívünk, míg ki nem adjátok😊
Toby0501

<#vigyor1>

oh, közben kitapasztaltam, köszi
elõre is elnézést a bizonyára alapvetõ kérdésért, de eszembejutott, h egy-két autóval jó lenne éjszakai pályán menni... eddig ez még nem jutott eszembe ezért azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet beállítani az éjszakai környezetet? vagy csak akkor lehet, ha a pálya úgy is meg van csinálva? köszi:S
mcmoha
En annak idejen rFLite-ba telepitettem es nem volt hang, ezert a teljes rF-bol a 46V8FPEngine mappat kellett atmasolnom. (A Sounds mappabol)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

12346
akkor ez lehet a para. emlékeim szerint herélve lett a játék, és kirakódott belõle minden gyári autó/pálya.
akkor majd megoldom, köszi😊

lac coo
Vagy warez és a gyári hangok kódolva vannak ,így nem hallatszik...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zolee145
Ahogy néztem az rFactor hangokat használ. Valamelyik eredeti autó (nem tudom mi a neve) V8 hangjait rakták mindegyik alá. Ha azok a hangok nincsenek meg neked akkor nincs hangja.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

simcompany
Ráadásúl eddig Simco tagok voltatok 😊 Nem értem mi a fenének ennyi liga.. De Ti tudjátok, ha élvezitek, akkor csináljátok.

12346
ahha. köszi szépen, akkor majd figyelgetek^^
a challenger/mustang/camaro triót sikerült elkapnom, viszont nincs hangjuk játékban, így passzoltam. erre volna valami tipp, vagy ez betudható a 0.7-es verziónak? 1.255-ös rF-em van.

Ulvar
én csak azt nem értem ha ilyen kevesen vagytok saját szervereteken akkor miért nem mentek máshova versenyezni hogy élvezzétek is? Mert nem hiszem hogy 2-3 ember élvezi a körözgetést.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

NM. De utána néztem, a Hoptonál fut a 2007 CCS. Most kezdték 24-én. Szóval, ha egy már futegy CCS, akkor mi el sem kezdjük, mert mint mondtam - Nem akarunk senkiel sem rivalizálni!

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

Ginger17
Köszi az invitálást. Megmondom õszintén a kérdés mögött maga a 2007 mod tesztelése szerepelt volna... kíváncsi lennék, hogy "szervezett keretek között" hogy lehet vele menni, de mivel mást választottatok (arról a modról meg van majd' másfél évnyi tapasztalatunk) a kérdés tárgytalanná vált. <#vigyor3>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Penge88
Nem rossz!

Thank God, I\'m a Lada owner!

simcompany

Kösz az észre vételed, értem is mire célzol, de nem egyszemélyben döntök az ilyenrõl. Remélem ez így már okés 😉

A lényeg, hogy ha van kedved gyere, ha nincs akkor ennyi.

Mi várunk mindenkit, aki indulni szeretne, és nincs más ligákban versenye. Nem szándékozunk más bajnokságokkal rivalizálni.

Ginger17
Ezt ti írtátok a versenykiíráshoz:

"A versenyszéria (A mód):
• Az autó: Az IDT modding team által készített Champ Car széria autói.
• A pályák: 2007. évi valós CCS -ben szereplõ versenypályák közül válogatott 10 pálya"

Erre írtam, hogy van 2007-es ChampCar mod. Ugyanúgy iDT munka mint a 2005-2006, csak - ahogy Dietrich is írja - 2007-ben már az új Panozokkal versenyeztek. Setup-ügyileg sztem ugyanannyi "szakértelmet követel" és még senkit sem indított bajnokságot azzal a moddal...

...de mindegy, hagyjuk.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Penge88
Ezekhez kell a sperr meg a hegelt 😄

simcompany
Tegnap volt egy kis MNASZ gokartozás, az idõeredmények. Nem röhögni rajtam! 😊 Legjobb idõk:

ifj. Ficza Ferenc - 34.314
Dobrovics Zsolt - 34.645
Tim Gábor - 34.768
Kiss Norbi - 35.312
Mink Zoli - 35.646
Bittman Attila - 35.654
Laskovics Tomi - 35.946
Miller Péter - 36.676
Kertesi Zoli - 36.984
Emerico - 37.609

Még volt 2 csoport, azoknak nem tudom az ideit.

SimaSuna
így kellene azokkal a Ladákkal menni 😊

Penge88
Júj, nagyokat mentem vele tegnap. Havas Nord-on csak úgy dobálta a farát. Pécsett is szépen karikázott! Sperr meg hegelt difi kéne bele, szlalomra, olyan Balázs Öcsisen közlekedni... 😄

mackosajt
Ha esetleg érdekel valakit, a Zsiguli mod újabb Béla változata már letölthetõ a hkv.hu oldalunkról.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hát igen akk inkább a 25-öst választanám mint a 20-ast de jelenleg egy 1.6-ossal is boldog lennék.hiába na, nekem ezek jelentik az autót. nem akarok senkit megbántani, de azok a formák amiket napjainkban eladnak új autókként, nyomába se ér a régiekkel.....sztem.[oo [][] oO]
zolee145
Azt hittem konkrétan M3-ast.😊 E36-ból egy 325i-t vezetgettem régebben (csóró rokon kitolt egyet a szalonból 91-ben😄) az elég durva volt. Pláne akkoriban, mondjuk 192 ló még ma is nagyot rúg.

én most nézegettem, és hát ugye ittnem olyan állapotban vannak mint pl a németeknél de ilyen 8kiló körül lehet kapni néha egy-egy faszább állapotút. bár én 2000-es alatt nem vennék mert ha joltudom a kétezres az már hathengeres. bár még a végén lehet h "csak" egy e30 lesz az is nekem hiába egy öreg és néha sokak által szarnak titulált szekér de nekem a külseje miatt "álomautú" egyszerûen olyna forma, ami megfogott egy életre.
zolee145
Most így gyorsba ránéztem a hírdetésekre. Érdekes, hogy már bõven 2miska alatt is lehet ilyen jószágot venni. Kár, hogy a tulajok ráaggatnak mindenféle sufni-biszbasz szárnyat...

Amúgy szerintem õszre mi is elkészülünk.😄 Najó, lehet, hogy elõbb. Eddig van 9 autó, amibõl 1 már majdnem végleges.😄

Dietrich
mert a képen Panoz DP01 kasztnik vannak me, Lolák..azok meg 2007-ben voltak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ejhaaaaa! Mikorra várható az e36-os? nagyon várom, õsszel szeretnék venni ilyet😊
Nem értem a "ha már 2007"-t!
Amúgy probálgattuk az összeset és ez tetszett. Gondoltunk a kevésbé setupkirályokra is! 😊

Norbi1990
<#banplz><#banplz><#banplz>
Toby0501
Hivatalosan privát, nemhivatalosan meg lesz osztva a többivel együtt.