rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Az elmúlt 5 évben tök ugyanúgy néz ki minden F1es autó, nem értem mi bajotok van ezzel ? 😄 (legalábbis nekem)
Most olvasom en is mi tortent Csabaval. Szomoru hir ez.

Ugye anno, amikor a HF1L, a Nascar Racers es a tobbi elindult a HSW-vel kozosen talan az elso hazai 24/7-es online auto szimulator szerveren Csaba is ott volt a kezdeti babaskodasnal es kesobb hosszu ideig a lebonyolitasnal is. Joban voltunk mindig is.

Reszvetem a csaladtagoknak es hozzatartozoknak.
zolee145
Könnyebb dolga lesz a moddereknek, csak a tavalyi autókat átfestik. A 2009-es RedBull pont jó 2010-es Ferrarinak. Február közepén már komplett 2010-es F1 moddal lehet játszani.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
kis?
összelopkodott bóvli..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nightt
Eddig se szerettem a Ferrarit, de ezutan meg annyira se fogom. Remelem megint beegnek... Csak Massat sajnalnam...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Kis???? Az meg jo lenne, ha kicsi lenne az a beutes<#circling>. Lopos banda.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany

Van egy kis Red Bull beütése

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

SimaSuna
*HRC-Team
gviski
Egyenlõre én se versenyre gondoltam feltétlenül, csak egy kis körözésre együtt mindenkivel...

Virtual SimRacing

simcompany
Az oldalukon amíg a világ a világ, valamint amíg él az oldal kint lesz az emlékkép róla, mert amíg az emléke él, addig Õ is él...
47-es rajtszám örökké az övé, versenyhez megmondom õszintén nincs erõm az emlékére, talán kicsit késõbb, mikor már nem ennyire fájó a dolog, de ha lesz ilyen esemény, természetes segítek bármiben.

SimaSuna
HRV-Team-nél szintén tartható a felvetés.
pajti
R.I.P. JuanG

GhostR1der
Nyugodj békében Juan :'(
Bár nem ismertelek és nem is mozogtam RF körökben, de ebben a témában a Te neved volt az elsõk közt akié eszembe jutott :'((((

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

sanzik
Juan <#sir>
felfoghatatlan...nagyon sajnálom, közülünk szerintem mindenki kedvelte
nagyon fog hiányozni a személye is az is amit ezért a közösségért tett...
gviski
VSR-nél szerintem ez menni fog!

Virtual SimRacing

Ingy
Erre nincsenek szavak barátom 😞
Ha nagy kérés hogy a 47-es rajtszámot mindörökre foglaljuk le neki ligaversenyekre tiszteletünk jeleként.
Megköszönném 😞

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
Ez nem lehet igaz. Ez nem lehet igaz.
Pont most akartalak visszahívni..most viszont kimegyek egy cigire,..ez is sokszor elhangzott köztünk.
oo 'sszus huan.
Olyan volt akit sosem kellett gyõzködni, mindig mindenhova elmehettünk, és mindig jó volt vele lenni...nagyon kedveltem. Nagyon sajnálom...neked is Ingy, Juan igazi jó arc volt sajnálom hogy elment.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gviski
Akkor legyen Road America és Zonda mod! beszéljük meg hogy mikor és hogy ki csináljon servert hozzá!

Virtual SimRacing

Ingy
Ha jól emlékszem Road America volt a kedvenc pályája és a Zondával kellene menni, a lelke benne van <#sir>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

gviski
Zonda moddal valami olyan pályán gurulni közösen ami hozzá kapcsolodik, szerintem vasárnap délután 5-6 fele szerintem mindenki rá vagy olyan idõpontot keresni amikor nincs semmi más rendezvény, nem is speciel egy futamra gondoltam hanem fél egy óra együtt körözés a tiszteletére, akár lassú tempóba is!

Virtual SimRacing

Ginger17
<#shakehead>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

kiki888
<#sir>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

az a kép a galériájában :S

Nem tudok magamhoz térni,....nem sokat tárgyaltunk, de teljesen le vagyok döbbenve...

Részvétem minden közeli rokonnak, ismerõsnek! Nyugodjon békében!
Jacek
Ez kemeny 😞 ilyen fiatalon!!

Reszvetem a csaladnak, baratoknak!

Roccso
uuu bazee ezt nem hiszem el 😞

személyesen ismertem, nyugodj békében JuanG!!!

emlékfutamba beszállnék...

HRC Dodi
Nyugodj békében JuanG!

Dietrich
R.I.P. JuanG!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Fitti83
Nyugodj Békében JuanG! Részvétem minden hozzátartozónak és barátnak!
Én is támogatom egy Futam lebonyolítását az emlékére!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Én sajnos nem ismertem õt, de nyugodjék békében, sok jót hallottam most róla. az uj vfts modra is lehetne egy megemlékezõs skint csinálni, rossz ötlet?
Penge88
Én is támogatom!

Thank God, I\'m a Lada owner!

copass
A munkáit ismertem csak, amik egytõl egyig fantasztikusak!
Nyugodj békében JuanG!

Eszembe jutott egy emlékoldal ötlete, bemutatni õt és a munkáit.

gviski

Virtual SimRacing

SimaSuna
támogatom én is!
arty
RIP Juan <#sir>

emlékfutam ötlet <#eljen>

Forza.

gviski
Most jutott el hozzám a hír! Úristen... hihetetlen :-( nem tudok erre mit írni... 1-2szer beszéltünk, de mindig segítõkész volt...
Nyugodj békében...

Ezt az emlék futamot én is támogatom, vagy csak egy közös gurulást a tiszteletére!

Virtual SimRacing

Ulvar
Majd kicsivel késõbb egy emlék futamot rendezhetnénk a tiszteletére, az õ munkáival. Remélem megoldható.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

solo
Nyugodj békében.<#sir>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

HaZso
Pedig tavaly még találkoztunk a Ringen, ez egyszerûen felfoghatatlan!
Nyugodj békében Juan! <#sir>

bosco05
Részvétem minden hozzátartozónak és barátjának. Nyugodjon békében!
Ingy
Régóta ismertem személyesen mint jó barát mint testvér, szavakba nem lehet foglalni olyan jó ember volt. Rengetegek segített a munkáimban, együtt készítettük a Zonda RS-t a Drift Revolutiont, sok sok emlékezetes csatánk volt,megannyi ökörködés, bulizás és õ volt aki rezzenéstelen arccal elviselte az összes hülyeségemet. Most mentünk volna hétvégén koncertre. <#sir>
Egyszerûen nem tudom felfogni hogy egy ennyire életerõs életvidám jó ember már nincs köztünk 😞

Elnézést ha picit nyers de nem tudom össze szedni a gondolataimat <#sir>

simcompany
Nevéhez fûzõdik rengeteg minden. A Zondától a Derby-n keresztül nagyon sok dologban benne volt. Nemcsak velünk, másokkal is sokat dolgozott. Tehetséges srác volt nagyon.

Igen a pályamodellezéshez, meg a fizikákhoz nagyon értett.
Neki köszönhetjük az elsõ igazi hátsókerekes fizikát az RBRhez (Lada 21074 alá), a Joux Plane pálya RBRbõl Rfactorba való konvertálását,stb.

Nyugodj békében JuanG!<#sir>

zolee145
Szóval akkor már biztos...
R.I.P. JuanG!

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

SitatiS
Én sem ismertem személyesen..
Annó volt egy közös fizika tesztünk egy mod-hoz,meg itt a fórumon válaszolgatott pár kérdésemre!
Megdöbbentõ!!

Nyugodj békében JuanG!
😞

Let the good times roll.

Jamirofan89
Nyugodj békében Juan!

Falkon
Soha nem írtam ide , de régen beszéltem vele.

Nyugodj Békében JuanG!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Roger6
Nyugodj békében JuanG!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
JuanG nyugodj békében!

Lent a keresõbe beírtam a nevét, tegyétek meg nyugodtan ti is. Jó pilóta volt, és ha jól vettem ki a pálya/modellkészítést is kente vágta.
Aki közelebbrõl ismerte, akár írhatna még pár jó szót róla...
Penge88
Nyugodj Békében Juan! 😞

Thank God, I\'m a Lada owner!