rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye anno, amikor a HF1L, a Nascar Racers es a tobbi elindult a HSW-vel kozosen talan az elso hazai 24/7-es online auto szimulator szerveren Csaba is ott volt a kezdeti babaskodasnal es kesobb hosszu ideig a lebonyolitasnal is. Joban voltunk mindig is.
Reszvetem a csaladtagoknak es hozzatartozoknak.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
összelopkodott bóvli..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Virtual SimRacing
47-es rajtszám örökké az övé, versenyhez megmondom õszintén nincs erõm az emlékére, talán kicsit késõbb, mikor már nem ennyire fájó a dolog, de ha lesz ilyen esemény, természetes segítek bármiben.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Bár nem ismertelek és nem is mozogtam RF körökben, de ebben a témában a Te neved volt az elsõk közt akié eszembe jutott :'((((
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
felfoghatatlan...nagyon sajnálom, közülünk szerintem mindenki kedvelte
nagyon fog hiányozni a személye is az is amit ezért a közösségért tett...
Ha nagy kérés hogy a 47-es rajtszámot mindörökre foglaljuk le neki ligaversenyekre tiszteletünk jeleként.
Megköszönném 😞
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Pont most akartalak visszahívni..most viszont kimegyek egy cigire,..ez is sokszor elhangzott köztünk.
oo 'sszus huan.
Olyan volt akit sosem kellett gyõzködni, mindig mindenhova elmehettünk, és mindig jó volt vele lenni...nagyon kedveltem. Nagyon sajnálom...neked is Ingy, Juan igazi jó arc volt sajnálom hogy elment.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Virtual SimRacing
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Virtual SimRacing
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Részvétem minden közeli rokonnak, ismerõsnek! Nyugodjon békében!
személyesen ismertem, nyugodj békében JuanG!!!
emlékfutamba beszállnék...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én is támogatom egy Futam lebonyolítását az emlékére!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Nyugodj békében JuanG!
Eszembe jutott egy emlékoldal ötlete, bemutatni õt és a munkáit.
Nyugodj békében...
Ezt az emlék futamot én is támogatom, vagy csak egy közös gurulást a tiszteletére!
Virtual SimRacing
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Nyugodj békében Juan! <#sir>#sir>
Egyszerûen nem tudom felfogni hogy egy ennyire életerõs életvidám jó ember már nincs köztünk 😞
Elnézést ha picit nyers de nem tudom össze szedni a gondolataimat <#sir>#sir>
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Neki köszönhetjük az elsõ igazi hátsókerekes fizikát az RBRhez (Lada 21074 alá), a Joux Plane pálya RBRbõl Rfactorba való konvertálását,stb.
Nyugodj békében JuanG!<#sir>#sir>
R.I.P. JuanG!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Annó volt egy közös fizika tesztünk egy mod-hoz,meg itt a fórumon válaszolgatott pár kérdésemre!
Megdöbbentõ!!
Nyugodj békében JuanG!
😞
Let the good times roll.
Nyugodj Békében JuanG!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Lent a keresõbe beírtam a nevét, tegyétek meg nyugodtan ti is. Jó pilóta volt, és ha jól vettem ki a pálya/modellkészítést is kente vágta.
Aki közelebbrõl ismerte, akár írhatna még pár jó szót róla...