rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Szerintem meg közös lónak túros a háta.<#rolleyes>

Nightt
Sztem is lehetne 1 kozosseg a 4bol. Lennenek zart kasznis, formula, indy, stb bajnoksagok, ugyanugy mint most es mindenki arra menne, ami szimpatikus neki. Ennek az elonye az lenne, h sokkal olcsobb lenne a szervert fentarani.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Olyat még nem láttam, anyám meg húgom valami elsõosztályt, meg NB1-et, meg spanyol ligát, és hasonlókat néznek.
bosco05
Hát a kapuvári megye 1 már csak ilyen 😉
gviski
Én továbbra is támogatóm az egyesülést, és hogy a nagyok egy zászló alatt dolgozzanak tovább. Szerintem nagyon jót tenne az egész rFactor társadalomnak... Szerintem ezt a jogsi dolgot is meg lehet oldani okosan... és Persze a NAGY vasárnapi bajnokság mellet a többi napokon lehet folytatni amit eddig is, de ezt is a közös "zászló" alatt megtenni... De mint mondtam ezt leghamarabb 2011-ben, addigra meg kell találni a közös nevezõt és egy jó rendszert kidolgozni...

Virtual SimRacing

Ulvar
ezek az eredmények semmit sem mutatnak...majd versenyen teli tankkal, na az lesz a mérvadó. MEG HOGY LEGYEN ELÕZÉS.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Igen, hülyeség 😊. Nincs olyan hogy All stár meg sztár, meg isten császár...nincs. Ezt el kell felejteni. De amúgy szerintem ezt a fellángolást hagyjuk a francba úgy sincs értelme 😊. Csak a viták meg a hiszti meg ez nem jó lenne...Meg hogy ezt a szabályt nem fogadjuk el, meg hogy én jogsit nem csinálok mert marhaság stb stb stb...

simcompany
Nekem ez kevéske a Mekitõl.
Ferka viszont jó. Pedig én már temettem Õket 😊
A Toro Rosso egyébként váltohibával végig a boxban volt, a végén szaladt 10 kört Buemi. Ahhoz képest nem rossz. Rosberg pedig beálõtte a járgányt az öreg csontnak, Õ sem lassabb ennyivel.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nightt
A McLaren se rossz, mert ha Paffet helyett az Hamilton v Gomb vezet, akkor az legalabb -1 mp...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Remélem a Sauber jó is marad. Aztán Kobayashi aláz majd a pályán vele.
simcompany
Az elsõ nap vége.
Sauber meglepõen jó, a Renault meglepõen rossz.

Toby0501
Lehet, nem most kellene kérdeznem, mert az eddigi hozzászólások után off lesz, de: lehet az rFactorban fényforrásokat csinálni? Például alagútban lévõ lámpákat, vagy valamiféle spotlámpákat?<#zavart1>

Dietrich
megszerezte mert indulhatott élesben..aztán többet sem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

simcompany
na ez a bibi, mindenki egybõl a saját igazát mondja, a saját bajnokságait. ezért nem fog menni. sok dudás egy csárdában ugyebár.

az LFS-nek van egy hatalmas elõnye, hogy nem könnyû szervert, statisztikát, stb-t csinálni. Az rf-el mindenki tud bajnokságot indítani.

bardocz
Ha a tesztfutamon jól ment, akkor valószínû a "jogsit" is megszerezte volna.
Dietrich
szombaton kezdjük a Historic moddal egy 9 futamos hendiizé bajnokságot..ha már szóba hoztad 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
😊
de az igazsághoz tartozik az is egy ilyen volt eddig..a többség ezen a tesztfutamokon fennakadt ha erõs volt még neki a mod és beállitások vagy nem kormánnyal volt. ha billel próbálkozott

Norbi1990
És abba az ütközésben kb 3-szor haltam meg <#idiota>
Dietrich
tudok példát rá, hogy nem szûrte ki a bajnokságra nem valókat..tesztfutam, különbözõ vizsgafeladatokat simán megcsinálta aztán élesben tört zúzott, tolatott mindent csinált verseny alatt a pályán..a végén egyszerûen megállt Surfers rajt-cél vonalán indycar autóval és megérkezet Norbi..

bardocz
Meccset csak a buzik néznek, mégis kit érdekel, hogy pár huszon-harminc éves hátrazselézett hajú pöcs hisztizik a bírónak, meg szimulál, meg jajjdefáj, meg ott csalnak, ahol tudnak 😛
morfeusss
Viszont ennek az All Star bajnokságnak az ötletén egy szállat tovább lehetne vezetni. Van négy nagy bajnokságunk mint ahogy Bosco írta lehetne egy ilyen szuperkupa jellegû dolog. Mindenki delegál megadott számú versenyzõt. 4 forduló, Maszim szervezne vmi jó kis oválozást, HRC egy jó kis túraautót, SimCo vmi saját specialitással kedveskedne(mondjuk gokart, vagy akármi) VSRnél meg lenne egy F1-es forduló.

Hurrogjatok ha hülyeség 😊

bosco05
Amit ezzel el kéne érni az az, hogy ne legyen HRC, VSR, Maszim, Simco, OSR, RFT, meg még amik vannak. Egy darab Egyesült rFactor szimulátor liga kéne, semmi több. Ez viszont sosem fog megvalósulni. Ha most csinálsz egy All-Star bajnokságot, attól még ugyanúgy megy a többi liga a maga útján és nem változik semmi.
bosco05
és vasárnap meg meccsek vannak, meg F1, meg Nascar, meg Indycar, meg kb 4 ligának F1 versenye 😊

@Emerico: Itt nincs TOP10 liga. Négy nagy van, ha ez a négy meg tud egyezni, akkor a kicsiknek is menni fog.

@Gabi: A segítségeket el kell felejteni egy profi ligában.

@All: Ha arról van szó, hogy közös egyesült rFactor liga lesz, akkor mindenkinek abba kellene tartozni és abban rendezni a versenyeket. Amirõl itt most szó van az egy nagy közös bajnokság, ahol indulna Vsr, Hrc, Simco, Maszim meg még fene tudja hány ligából pilóta a saját zászlaja alatt. Akkor meg ott vagyunk ahol a part szakad, csak még egy bajnokságot sürítettünk a már amúgy is telt hétre...
bardocz
Ráadásul a vasárnap este már csak azért is jó, mert pénteken meg szombaton gondolom jópáran mennek szórakozni.
simcompany
Igazából nem hinném, hogy itt kurva nagy megfejtés kell, meg kerekasztal lovagjai, stb.
Egyszerûen kell egy beleegyezés a Top10 ligától, hogy vasárnap este 19 - 21 óra között nem rendez bajnokságot. Ha ez megvan, akkor oda kell berakni, fix 2-3 moddal, nem variálni, beküldhetõ skinekkel, csoportokkal, stbstb.

Jacek
Jo Veres, kertbol hallom a ringet ha van valami😄

gviski
Tudom hol van Veresegyháza, kocsival nem is gond...

Virtual SimRacing

Ulvar
Veresegyháza Pesttõl sehány kilométer. De nekem aztán mind1, nem én vagyok az érintett 😄. Ezt a "nagyokkal" kell megbeszélni.

gviski
Talán ha jobban lenne publikálva... Mondjuk nekem egy budapesti helyszín jobban esne, meg úgy mindenkinek...

Virtual SimRacing

12346
vágás. alkalomadtán visszapakolom. köszi azér az infót😊

simcompany
És még mi nyivákolunk ha a cockpit nézetben nem látunk eleget...

Szép napot mindenkinek! egy kis segítséget szeretnék kérni hangszerkesztéssel kapcs-ban. van tehát egy hang fájlom amiben egész jól kihallani a különbözõ fordulatszám-tartományokat. ha tehát kivágok egy tartományt és loopolom, akk még fennáll az a probléma, hogy van benne egy "szakadás" mikor újra kezdi elölrõl... goldwave-vel próbálkozom, hogy lehet ezt kiküszöbölni? elõre is köszi!
simcompany

Ulvar
Hmmm..mi elkezdtük azt hogy egy évben többször össze fut a társaság (aki éppen ráér). Már ebben az évben is volt egy találkozó 1 hete, és valószínûleg Márciusban lesz a következõ. Frankó hely, lehet hogy törzshely lesz belõle (Veresegyháza). Ezen ellehet gondolkodni.

De majd az okosok megoldják, ugye?

gviski
Egy a fontos, hogy mindenki egyenlõ partnerként kezelje a másikat, és el kell fogadni hogy valószínû mindenkinek áldozatokat kell hozni.
Az hogy sok a magyar gamer nem kifogás, egy jó rendszerbe nem fog gondot okozni ha pl F1-re 120 nevezés van, ott van a FSR ahol több kategóriába vannak sorolva a versenyzõk, van olyan ahol több vezetés segítõ eszközt be lehet kapcsolni és van ahol csak kuplung van...
Szóval szerintem ezek megint csak kifogások hogy sok a gamer, meg nincs szabad nap, mert ha mindenki akarja akkor mindent meg lehet oldani, egy biztos olyan formába nem fog menni ahogy már egyszer probálkoztunk, erre egy külön oldal kell, külön szervezett akik szível lélekkel viszik a dolgot.

Virtual SimRacing

gviski
Ha olvastad amit írtam tegnap, láthatod hogy úgy kezdtem hogy le kéne ülni egy asztalhoz, a meghatározóbb embereknek és elkezdeni errõl beszélni, szerintem erre találunk egy nyugodt helyet valahol pesten. Én pl a vasárnapot feláldozom a közös ügy érdekébe...

Virtual SimRacing

bosco05
szerintem alap probléma, hogy nincs szabad nap :S
Ulvar
Elõbb nem kéne beszélni mindenkivel mielõtt elkezdenél bármit? Meg azért vannak fenntartásaim, mert akárhányszor próbáltuk eddig mindig keresztbe lett fosva, szóval...elõbb írj már ha egyáltalán te akarsz valamit kihozni belõle minden különbözõ ligának, kicsitõl a nagyokig...aztán hogy ki támogatja az ötletet és ki nem, utána összeülnie egy két embernek minden ilyen ligából, egyesületbõl és megbeszélni. Utána majd gondolkodni hogy hol, hogyan ki kivel stb...ez rengeteg idõ, de van idõ. De ha nem így csinálod akkor dobhatod ki a kukába 😊. Aztán akihez nem jutott volna el ez a dolog, és lenne a dologból valami akkor reklámozni a dolgot. Ennyi. Kb. így kéne.

gviski
ha most kezdjük el szervezni, az azt jelenti nálam hogy leghamarabb 2011-re lesz belõle valami, valaki 2011-re vasárnapra tervezett már valamit?
De itt van Emericonak igaza, hogy egy totál különálló szervezet kell rá.

Amúgy a rfactor.hu oldal a miénk, akár lehetne az az oldal címe

Virtual SimRacing

bosco05
jó de lfs-be közel sincs ennyi játékos mint itt... egyébként semelyik napra nem lehet már bajnokságot tenni, mert minden nap van valami nagyobb volumenû verseny
simcompany
amit tudok javasolni, egy totál különálló szervezet, és mondjuk vasárnaponként egy bajnokság. az LFS gyönyörûen mûködik, a jót nem szégyen másolni.

gviski
Hát azért reménykedünk 😄 hátha 😄

Virtual SimRacing

morfeusss
Annyit mondok hogy Magyar mentalitás...sajnos sosemm lesz egységes vélemény, sosem volt, és ez nem csak a ligákra értendõ hanem ugyanígy az élet más pontjaira is...

bosco05
A legelsõ lépés amúgy az lenne ha a pilóták belátnák, hogy vannak olyan emberek akik több "profi" bajnokságot megszerveztek már és probléma nélkül levezettek. Ezekbõl az emberekbõl kéne kinevezni a szakosztályok élére (ez a Maszimnál így is van, ami szerintem példaértékû szervezettségét tekintve, mondom ezt annak ellenére, hogy a HRC oszlopos tagja vagyok) maximum kettõt és az õ döntéseiket kommentár nélkül elfogadni. Ez nem sok ligában valósul meg, mert bizonyos fokú komolyság kell hozzá, ami sokszor a fiatalság számlájára írhatóan, sokszor más miatt egyáltalán nincs meg. Szerintem ez az az alap probléma, amiatt sosem lesz többszáz tagot számláló egyesült rFactor liga.
bosco05
Felõlem is, de nálam jóval nagyobb hatáskörû embereknek kéne még ebbe belemenni...
SimaSuna
azért tettem " közé.
Norbi1990
Tesztfutam 100%-ának a teljesítése lehetõleg emberek kilökése nélkül.
Így ki lehetne szûrni a vér istvánokat.
bardocz
Na jogosítványokat ne adjon senki. Totál értelmetlen. Tesztfutamon is meg lehet szûrni, hogy ki milyen versenyzõ.
SimaSuna
vannak akiket a zárt kasztni érdekel, ezért tudom mondani a HRC V8/Historic, vagy a SimCo, VSR zártkasztnis futamait...
biztosan lenne 1-2 nézeteltérés, de úgygondolom megtudná ezeket oldani a diplomácia.
SimaSuna
összeülhetne ez a 4 társaság, közösen megegyezni hogy mit ad az 1ik, mit ad a másik a saját keretei között.
közös "jogosítványokat", a találkozók is több létszámban zajlanának.
biztosan kilehetne egyenlítenlíteni egymás tudását, hiányokat.
közös futamokat rendezni...csapatépítõ tréningeket.