rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gördülő kövön nem nő moha
Itt elsosorban nem az emberekkel van a problema, csak rajtuk keresztul csapodnak ki a dolgok.
A problemak, pontosabban a lehetosegek vegtelen szama altal generalt nezetkulonbsegek, nem a bajnoksagokbol, ligakbol, szervezesekbol adodnak, hanem magabol az rFactor-bol, mint "rendszer".
Rengeteg es szeleskoru a lehetoseg, az auto, a palya, a mod es a modolas. Osszehasonlithatatlan barmilyen korabbi "rendszerrel" (GPL, LFS, NR2003 stb ligak).
Ez meg az oskor volt, mas vilag.
Akkor meg egy fix prorgam, korlatozott lehetoseg kore szervezodtek az emberek, ma mar az rFactor-nal az igenyek kore szerveznek ligakat.
Es igy, termeszetesen, igenyekrol, izlesrol vitazni, azokat megprobalni egykalap ala hozni, nem csak lehetetlen hanem ertelmetlen is.
a másik meg phillip islanden a SC kapta <#hehe>#hehe>
vagy a WTCCban szintén a SC Paun 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tedd meg a kezdõ lépéseket, aki akar menni az megy aki meg nem <#mf2>#mf2>
Bedy! pl 60ember F1-be hogy rajtoltatsz el? hogy ketté szeded, és nem randomra fogod õket ketté szedni hanem pl hotlaps eredmény alapján, vagyis tudás szerint így a jobbak együtt mennek egy 30fõs szerverren meg a kevésbé jobbak a másik szerverren és mindkét társaság olyan emberekkel fog versenyezni akikkel szoros csatát tudd vívni, és akár az utolsó helyeken se az megy hogy mikor köröznek el, hanem lesz egy kis versenytárs akivel egész verseny alatt elmecsel.
Lehet keresni egy közös napot amikor körözünk, úgy is tervbe van véve a közeljövõben egy tisztelet rovás...
Virtual SimRacing
Kilöktek, jajj.
akkor mondjuk kérek egy Hungaroringet 40 box-al, 40 pitstop hellyel
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Todod mindig neked szurkolok <#integet2>#integet2>
Ebben a társadalomban egyelõre ennyi van. És ha véletlenül megalakulna valami közös liga vagymi, az olyan lenne, mintha lenne egy magyar FIA, ami mint tudjuk, nagyon nem tesz jót az autósportnak.
Ezt az egyedi pályás megoldást látom nem sikerült megérteni. Ha egy modba 70-80 autó van, akkor ki kell osztanom 35-40 boxot. Különben a kocsik a pályán kívül lesznek, egymás tetején stb. Ezért kellett a külön pálya. Nem azért mert egyszerre ennyien vannak a pályán, hanem egyszerûen a kocsikat boxokba kell sorolnom.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
ami itt most eszmecsere csak 😉
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Eddig is van/volt lehetõség mind a 4 ligába szerepelni.
Legalábbis én versenyzek mind a 4-be ha ráérek <#idiota>#idiota>
Órák óta megy itt az eszmecsere a semmirõl, kezd unalmas lenni, ráadásul úgysem lesz belõle semmi, illetve értelme sem lenne nagyon.
G-bor hogy szeretnél egységet amikor már az elsõ pontban megkülönböztetsz embereket? Nem ellentmondásos egy kicsit. Ez csak költõi kérdés volt ne vedd komolyan ahogy engem se .
üdv: Bedy
lehetetlen nincs, csak tehetetlen 😊
ahogy itt vagyunk mind a 4 nagyobb ligától én nekiindulnék azzal, hogy találjunk egy napot a közeljövõben, írjunk ki egy próba napot Xy moddal abc pályán...kötetlen beszélgetés, ismerkedés...
szarok a multra, mindenem a jövõ.
nem kell jönni a magyar mentalitással, mert igenis vannak emberek akik törõdnek a másikkal.
szivesen örülnék annak ha nem csak 10-20ember lenne a pályán hanem 64 😊
ABCD osztályok, egyben hatalmas versenyként 😊
lehetne zártkasztni, indycar és/vagy F1, meg vmi izgis FUN.
lehetne több esti / kora esti futamot rendezni.
csak az jelentkezzen akinek bírja a gépe.
tök élvezet lenne 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
És tudod hogy semmi bajom nincs veled, majd késõbb megyek TS-re ha leszel még beköszönök és egy kicsit dumálunk 😄
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
összeülni egy közös mod alapján..akár challenge, endurance akár márkakupa...
szvsz egy próbát megérne, én mindenesetre támogatnám a közös körözgetést, akár FUN akár egyedülálló *egyedi bajnokság keretén belül.
Minden elõítélet és haragot félretéve, tiszta lappal indulni mind a 4nagyobb és a többi kisebb ligákkal szemben.
Hát szerintem sok elõnye lenne ha összedobnánk azt amink van, és persze ehhez minél többen csatlakoznának.
Megpróbálok egy párat felsorolni:
1. Az azonos tudású emberek egy bajnokságba lennének tömörítve, így mindenkinek izgalmas futamokat futna, és nem lennének egyeduralkodó, ezt már megtapasztaltuk amikor összeeresztettük a legjobbakat.
2. PL az egész jobban "eladható" lenne, akár szponzor felé, mind az SSTV nézõi felé.
3. Az erõforrásainkat jobban ki tudnánk aknázni.
4. és még sorolhatnám, egy biztos ha összefognánk, egy olyan erõs közösséget hozhatnánk létre ami Európába egyedül álló lenne, de akár a világon...
Virtual SimRacing
rF-ben jó nagy szórás van, nem igazán lehetne legjobbat hirdetni szerintem.
rF-ben meg tudod ki gyors meg minden valamelyik ligaban, de egymas ellen????
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin
Most is vannak különbözõ futamok amik ezután is lennének. Aki akar az most is indulhat bármelyiken. Nem mondom, hogy nagyon képben vagyok a vezetõségekkel, de olyan nagy haragot nem látok ami esetleg egy ilyen nagy összefogást követelne, mintegy békülésképpen.
Ugyanakkor minden vezetõségnek van egy elképzelése, egy gyakorlata a liga vezetésével kapcsolatban. Ehhez valószínûleg ragaszkodik is mindenki.
Vannak szabályzatok (persze van átfedés, de az még kevés), meg még ezer másik dolog ami évek alatt kialakult. Nem hiszem, hogy ezeket bárki kidobná a kukába.
Szóval nem tudom, hogy van-e gyakorlati haszna egy online FIA-nak.😊
Persze ez csak egy vélemény.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
jó 5-6 emberrel "unalmas" bajnokságot menni...vagy 10ensok fõvel izgalmas csatákat vívni?
az én kisligám (HRC) 5-6 fõvel indult...
lehet h beírod a futamodat és senkit nem érdekel...
sokan járunk ide de mindenkinek véges az ideje..család, asszony, haverok..és a saját háza tája.
valamint a modok sem az igaziak lehet.
öszintén megmondom hogy néha indulnék IndyCaron a Maszimon, vagy örülök a SimCo társaság Megane Trophys logójának a Megane autón.
Biztosnak tartom hogy mind a 4 "nagy" ligában található mindenki számára olyan ember akivel nemcsak verenytársat hanem barátságot is köthetsz.
ha lehetõség lenne mozogni a 4 nagyligában, ÉN megtenném.
de ez csak vélemény...
Már ott kezdõdik a baj, hogy nem szimulálsz...mert FIX setupos bajnokság FUNra való nem valós bajnokságra...ezt mindig elmondtam. És nem kell majmolni a FIX setupos bajnokságot más helyrõl, mert semmi értelme, azért próbál az ember szimulátor játékkal játszani hogy rájöjjön hogy a büdös életbe kell beállítani az autót az adott pályára, és utána tök mind1 milyen helyen beérjen a célba és elmondhassa IGEN én a saját munkámat így arattam le, segítséget meg nyugodtan kérhetsz hogy hogyan érdemes állítani te pedig csinálod magadnak.
És persze hogy az aktívabb ember véleménye jobban számít, nálunk egy újonnan érkezõ srác nem fogja megváltoztatni a világot mert 3 vagy 2 ember dönti el hogy mi lesz és azt mindenki elfogadja a szabályzat szerint...Demokráciával nem mûködik bajnokság csak Diktatúrával...ezt jegyezze meg mindenki.
Egy - két gondolatra beszállnék ebbe a beszélgetésbe.
Úgy tûnik, hogy a VMT-G@ming rendezvénye váltota ki ezt a kis beszélgetést.
1. Próbáljatok már azon elgondolkodni, hogy azzal, ha mindegyik liga szervez forma 1 versenyt, meg szervez túra kocsi bajnokságot (és számtalan párhuzamos bajnokságot egy azon évben ugyan azzokkal a módokkal), azzal itt össze fogás nem lesz. Próbáljunk már egy kicsit humánusabbak, lenni egymáshoz. Azzal kéne kezdenetek, hogy a módokat és verseny szériákat egyeztettek és egy teljes éves versenynaptárat kiadtok, úgy, hogy minden liga eseménye benne van. ez pl egy jó kezdeményezés a gamerek részére.
2. Meg lett jegyezve, hogy hol voltunk tagok. Igen ez így van, ezt soha nem is tagadtam, de hogy tiszta legyen mindenkinek. Nekem spec elegem lett abból, hogy csak az "aktívabak" véleménye számít vmit (több esetben még válasz sem érkezett egy-egy beírásra a fórumon). Számomra addig volt élmény, amíg csak az egyedíességet a festések tették és jó versenyeket lehetett vívni bármilyen móddal. Persze ide tartozik az is, hogy nem lehet mindenki setup mágus, de ezt kilehettet küszöbölni a fix setupos bajnokságokkal! A végén már én spec nem élveztem azokat a módokat, amik "saját pályán" mentek. Mondván, hogy nem olyan jók a már meglévõ pályák, mindenben van hiba, vagy csak éppen kevés a box. Sztem itt kezdõdõt el egy olyan vmi, ami ide vezettet. Persze ez ennek a ligának a sajátossága. Én ezt elfogadom.
3. Sajnos a magyar rf gamerek és ne haragudjon meg senki, de igen válogatósak (kivétel egy-két embert). Nem hajlandók lesüllyedni olyan módokhoz és "KISLIGÁKHOZ", mint egy gyári rhez fix setuppal, vagy Endurance bajnokság VMT "módra", de a S...O féle endurance az mehet. Pedig Endurance ez is, az is.
Egy a lényeg, hiába teszem ide (ebbe a fórumba) a verseny beharangozókat, ide csak egy szûk és elfogult közösség jár.
Addig amíg nem lesz szemlélet váltás, és csak a rivalizálás megy, sok jóra, egyességre meg pláne ne is számítsatok!
Üdv
Bauer Krisztián - B.Kriss
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin