rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simcompany
Én csak örülök ennek. Az rTrainer-nek sem tudták megvennni a licenszét és senkinek nem esett le hogy az Skip Barber 😊 Nekem sem.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

batihu
Úgy látom, eléggé megértõ!<#eljen> Az én feleségem, nem nagyon szereti, hogyha sokat ülök a gép elõtt!<#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

mcmoha
Nem kell sokat varnod mert a Megane es a Clio mar benne is van az rF2-ben.😉
A Facebook-n egy kerdesre valaszolva irja Scott Juliano: "No, both the Megane and Clio are scratch built for rF2 😊"

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

simcompany
Azt azért megvárom. Nem szeretne szerintem az ISI feleselgessen licenszt fizetni, ha ugyis bemoddolják alá.

mcmoha
Igen valahol irta is az egyik fejleszto, hogy gondolkoznak az rF1-re valo kiadasan.😉 Az rF2-ben egyebkent gyarilag lesz Megane, meghozza ugyanez a modell.😄

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

simcompany
Mert a WSGT már lényegében kész is van, nagyon profi, legjobb esetben az Õ szintjüket tudnánk elérni. Nem láttam értelmét sem konkurálásnak, sem versengésnek. Annyi más moddolni való van még.

Az hogy rF2-re készül csak duma, ugyanúgy rF alatt fejlesztik és tesztelik, szerintem ha nem jelenik meg záros határidõn belül az rF2 akkor kiadják.

gviski
Mondjuk az nem értem hogy a SimCo mért ált le vele, mert a Racers Modding Team ugye a WSGT2-höz csinálta meg ami majd rF2 alá jön...

Virtual SimRacing

simcompany
Más. Készül egy másik Megane Trophy 2009 mod
http://gphungary.hu/hirek/Megane_Trophy_2009_WIP

simcompany
Akkor most pakoljuk ki az összes liga modot..
Ennek mi értelme.

gviski
Olyan mint egy Liga mod, mint a FHUN volt anno... csak saját modellel

Virtual SimRacing

simcompany

sztoncsi
Én személy szerint téged is a te általad 90%-os játékos csoportba sorolnálak, mivel mikor a HRC-nél elkezdtük keresgetni mivel indítsuk a következõ bajnokságot, és több hendiizés lehetõség szóba került, akkor mondtad, hogy nem indulsz olyan versenyen, amin nem egyenlõk az esélyek...
de nincs is ezzel semmi gond, ki miért tölti az idejét a pályán...!

Én még soha nem nyertem egy futamot sem, de nem bánkódok miatta, addig amíg a végén, esetleg a közepén is találok magamnak versenytársat!

Szerintem ezeknél a bajnokságoknál, nem is az a lényeg hogy nyerjél, (persze lehet az is) hanem hogy minél jobban összekovácsoljuk a mezõnyt...!

Egy ilyen bajnokságot megnyerni, nagyobb ki hívás lenne...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

simcompany
mikor tudtok segíteni akkor? nagyon kíváncsi vagyok a megoldásra.

aha értem.

bosco05
majd úgyis meglátom 😊
simcompany
Úgy néz ki, hogy mondjuk van 80 nevezõ, azaz autó. Minden autónak meg kell adni melyik pitgroup-ba van, azaz boxban. Általában a pályák két autós boxokat használnak. Tehát mondjuk az elsõ két nevezõ autóját az 1-es boxba rakom, a 79-80. nevezõét pedig a 45-ös boxba. Persze csapattársakat egy boxba szoktam rakni, hogy tudjanak a taktikával egyeztetni. Ahány pitgroup van, annyi pitstop van, tehát ahol megáll a boxoláskor.

Van egy kiskapu, ha nem adok pitgroup-ot a kocsinak, akkor az rF véletlenszerûen rakja be a kocsikat. Na ilyenkor van az, hogy egymás hegyén hátán a kocsik, a pályán kívül, stb. És mikor még boxolni, csodálkozva látod, hogy ott már állnak.

zolee145
A játékosok 90%-a nem versenyezni szeret hanem nyerni. Holott különösebb díjak nincsenek, a nyeremény az maga a versenyzés élménye lenne. Ha választani lehetne mégis inkább egyedül mennének elöl, mint meccseljenek középen vagy hátul.
Az meg ahogy lentebb írtátok elég tipikus ufo betegség, hogy egy rosszul sikerült rajt után simán esc-et nyomnak páran.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

morfeusss
A PCC-vel kapcsolatban meg annyit, hogy mint Emerico, énis már most meg tudom tippelni hogy kik fognak jönni sõt le is írom neked szívesen, hogy kikkel ne számolj a bajnokság nagy részében 😊

morfeusss
Ott kezdõdik a probléma ha összeeresztessz 5-10 nyerõ pilótát...Az egyik úgyis meg fogja unni ha állandóan megverik õt ezért ott hagyja a bajnokságot. Pl Clioban perfekt mezõny volt, a 9bõl volt 2 futam ahol rossz volt a létszám(téli szünet után), de ott is volt kb 3-4-5 versenyzõ aki ment a gyõzelemért a többiek meg becsülettel harcoltak hogy megszorongassák a nagyokat és egy-egy meglepetést okozzanak.

sztem nem az a jó versenyzõ amugy aki mindenhol nyer és ahol nem nyer ott inkább kivonja magát a forgalomból. Fejlõdni kell türelmesnek lenni nézni hogy hogy kéne beállítani a kocsit, meg hogy hogy kéne menni. Sajnos ezt most tapasztalatból mondom, Seatban eléggé mennek ezek a fiatalok(Micó, Kancsár Feri ilyenek) de ilyenkor kell megmutatni hogy ha erre a helyre vagy jó akkor erre vagy jó. Fejlõdni kell, élvezni a versenyt

Vagy pl ott van a két osztrák srácunk. Hát nem mondanám hogy él pilóták. De készülnek teszteken angolul elbeszélgetnek velünk, élvezik hogy itt vannak és hogy versenyezhetnek.

sztoncsi

Holnap este TESZT verseny!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

bosco05
részben jogos
Ulvar
Ez szép és jó, csak az embert nem tudod erre a gondolkodásra bírni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Igen gondoltam erre is sok hogy huzós a 4 nap. Viszont az nem nagyon érdekel hogy másik 5 versennyel egy idõben van. ÉN legalábbis azt támogatom hogy aki azt mondta f1ben megy az akkor abban az évben ott menjen, esetleg 1-2 másik futamon f179 vagy valami Endurance sorozatban induljon. És akkor nem lesz az hogy na most itt aba hagyom ezt a bajnokságot megyek másikba. Nem szeretnél megbántani senkit, ezzel de engem zavar mikor nézem a simsport tv-t és állandóan ugyanazokat a neveket hallom, legyen az f1,wtcc, porsche, meg a többi nemtom már mik mentek...
Ha valaki akar egy bajnokságba indulni akkor koncentráljon arra fõleg, max 1-2 kevesebb fordulós mûás bajnokságra nevezzen, ami belefér még a naptárába és nem ütközik. Rögötn nem lenne túljelentkezés sok ligába, legalábbis én igy látom.

gviski
atiwrc: Ezzel már az a baj hogy itt 4nap foglalt, az elképzelés nem rossz, de mondjuk egy napon kb ugyan abba az idõben tartani a futamot, és a következõ futamra lehet feljutni, szerver gépbõl pedig jó állunk.

bosco: hát remélem, a PCC-nél marad egy olyan 20-25 fõs stabil probléma, és igen ez nagy gond, és nem tudunk rá még a megoldást, hogy mit lehetne tenni...

Virtual SimRacing

bosco05
igen ez baromi jó, de ki az az állat aki 4 napig ráér 😄 , de amúgy tényleg jó elgondolás. No meg a másik gond hogy másik 5 verseny idõpontját keresztbehúzod vele 😄
A nagy létszám kérdést én úgy oldalnám meg hogy csoportokba sorolnám õket. Mondjuk F1nél legyen pl 4 csoport ha van olyan 80 induló. Hotlap eredmény vagy/és 1-2 tesztfutam összesített eredménye alapján történne ez. Az 1 csoportba lenne a legjobb 20 a legroszabb pedig a 4.be. A 4. csoport futama csütörtökön lenne, a 3. pénteken, a 2. szombaton és az 1.-é pedig vasárnap. A csütörtöki elsõ vagy akár az elsö 3 bejutna a pénteki fordulóba és igy tovább, és igy lenne annak is esélye bizonyitani, aki ilyen van olyan okbol hátra lett rangsorolva. Vasárnapi futam után az összesitett listába csak simán egymás alá lenne irva az 1,2,3,4 csoport eredményei, és ez ujra felosztva 4 részre. Igy minden csoportban az utolso vagy utolsó helyezettnek meg kellene küzedeni a következõ pályán az egy szinttel fentebb jutásért. Szerintem akik elfogadnák ezeket a feltételeket azok közül nem sokan lennének akik kiszálnak év közbe a bajnokságból......

bosco05
Ez pont VSR-nél nagy probléma, ahogy néztem a statisztikákat. Jön 50 nevezés, elsõ futamon 25 ember, aztán a végére marad 6-7 állandó versenyzõ... Nem tudom ennek az okát, ezt a gondolkodásmódot sosem fogom megérteni. Ha jelentkezik, akkor jöjjön, ha nem jön akkor meg minek írja be magát? Remélem PCC-nél marad a mezõny, mert arra most jövök én is 😊
Jah... Tehát akkor pl van egy modba az 59es kocsi, és azt egy adott pályán mindig ugyanarra a boxba rakja az RF, függetlenül attól hogy egy csomó üres box van a pályán?

Esetleg a hátsórészén is kilehetne alakitani boxokat, megnyitni a szalagkorlátot, viszont akkor a hátul lévõknek egy boxkiállás hosszabb lenne...

gviski
Igen, ezt én se értem, és fõleg a fiatalok ilyenek hogy mindenhova neveznek majd talán egy futamra jönnek és el tûnnek, pedig 1-1 bajnokságra akár 40-50 nevezés is jön, majd a 3-4 futamra még is csak az állandó 15-16 fõ marad, Emerico emlékez vissza hogy anno a HTCC-be mi volt hogy az utolsó futamra már csak 6-7 ember jött el. Sajnos kevés olyan rFactoros van mint a jó öreg UFI barátunk aki a mezõny végén volt de mindig jött futamra, és végig is ment azon, akár 2kör hátrányba is...

Virtual SimRacing

gviski
Szép munka :-)

Virtual SimRacing

simcompany
Igen, sajnos így van. Szerencsére a Mini mezõnye nem fogy még igazán a 21-22 pilóta még megvan, igaz olyan 32-34-el indultunk. Ha meg limitálom a nevezés számát, akkor ennyien sem lennénk. Már megfigyeltem, és kb tudom is hogy kik azok, akik mindenhova jelentkezgetnek, talán az elsõ futamra még el is jön, max a második körben kilép, és többet nem jön. Sose fogom megérteni.

Szerintem egy ligában az a jó, hogy összeáll egy társaság, megismerik egymást, haverok lesznek, röhögcsélnek TS-n, jól SZÓRAKOZNAK, az ilyen 500 kört gyakorlok, majd az elsõ kilökés után kilépek fajtát sosem fogom megérteni.

Ulvar
hajjajjj 😊. Becsülöm én rendesen 😊.

bosco05
Ez nagy probléma a ligákban, úgy általánosságban, hogy mindenki mindenre nevez, megcsinálva ezzel a nagy munkát a szervezõnek, aztán meg leszarja az egészet. Jópár bajnokságot láttunk már így behalni sajnos...
simcompany
Becsüld meg 😊

simcompany
Nem érted. Nem az a lényeg mennyi fér fel a pályára. Nekem 70-80 autót társítanom kell boxokhoz. Ha csak 30 pilóta jön el, akkor is. Ennyi nevezõ, meg autó van.

Ulvar
Asszonytól 20. szülinapra ezt kaptam 😄.

Hát a ringen (EMG-s) én összeszámoltam 36 boxot meg még 3at a bejáratnál. Szóval 39 autó simán elférne. Ami problémássabb az a pit, mert az kb olyan hosszú(bár ez kocsifüggõ is) mint egy garázsajtó szélessége. Szóval nagyon közel lennének egymáshoz.

batihu
Az az igazi a Gp79 alig várom már! <#eljen> Az F1 1971-et is tesztelném már nagyon, azzal is mehetnénk majd egy bajnokságot!<#wave>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ulvar
<#eljen> Ez korrekt.

B.Kriss - Én pl megnézem mindig, amit belinkelsz, mentem az oldalra is, mentem is volna, ha nem lett volna más. Viszont így, hogy tényleg, 5-6 emberrõl látni, hogy ott volt, és nem az van, hogy felmegyek a szerverre, és 10 percen belül már 3-5 ember van fent, ez így kevés. Ennyi emberrel nem igazán lehet versenyezni, mert nagyon szétszakadna a mezõny.

Sajnos elmúlt az az idõ, amikor TDTeam-ben 8-9 fele felment a banda, 6-7 ember, és dobálgatta egymásnak a setupot, hogy nézd most mit állítottam, milyen, teszteljünk, és mentünk majd' 100 kört, esetleg többet. Idõ hiányában ez most nekem sem lehetséges, nyáron ez hamarabb adott, de azért 1x-2x jó lenne. Igaz akkor 1 ligának 1 versenye volt 1 héten, max 2.

Én pl. a mai formula modokat is rühellem, van 8ezer fajta, az is csak a 2009-esen belül, és egyik rosszabb, mint a másik. Sokkal szívesebben megyek pl a '79-essel, vagy a '91-essel. Ezekre viszont sokan azt mondják, hogy vezethetetlen, semmi értelme. De ezek legalább nem sínautók.
Na van már itt baszakodás bõven, ezért nem szeretném én pl, ha egy liga lenne, és ezért nem is lesz soha. Így is ez megy, meg úgy is az menne.
Jacek
aham ertem😊 de egy modban kb egyforma tudasu autok vannak, lfs-ben meg nem igazan, azert lehet olyan bajnoksagot csinalni amilyen van.. mert kb 30 modbol tudod osszerakni rF-ben

Jacek
eletben nem fog ez mukodni😊 magyarok vagytok😊 ami mukodhet , ilyen roc szeru valami, de nem meghivasos alapon hanem a bajnoksagok helyezettjei alapjan...

Aztan mehet a Nord 3 oras futam verolexel😊 meg bristol F1-es autoval,lenne kihivas😄

bardocz
rF-ben jobb modban van annyi, mint ott összesen😛
Jacek
Keves auto?????? miva demot nezted?😄DDDDDDDDD

Dietrich
na azért..kölyök 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Ha mar ennyi "off" van, hirkent, linknek belefer.
http://www.inracingnews.com/iracing-news/24-x-24-fun/
Alexease
Most hetvege, iRacing Grand-Am, Rolex 24 (2.4 ora), Daytona Road, Riley Daytona Prototype (full liszensz minden), 950 indulobol (24db 40 fos szerver), kb. 400. helyezes (nem neztem osszesitett listat, csak tippelek)😊 De hat nem a gyozelem a fontos, hamnem a reszvetel...
gviski
Na de ez a Daytona 250 is jó lesz 21.-én 😄

Virtual SimRacing

bedy68
értettem <#puszi>

Gördülő kövön nem nő moha