rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ja tényleg, õk is kiléptek😮
Hátha az ezzel megspórolt pénzbõl csináljak JGTC-s autót, meg utcai sportkocsit, meg valami értelmeset. FT86-osnál valami erõsebbet, pl újraélesztik a Suprát, meg akkor már rallyautót is csinálhatnának ennyi pénzbõl😊
Jacek
Toyota?😊

bardocz
Én mint ténylegesen új csapat csak a Camposról, USF1-rõl, és a Lotusról hallottam eddig, és így meg is van a 26 fõ 😄
Ulvar
A Manor GP névadó sponzora a Virgin.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

gviski
valamelyik eladta az indulási jogait, nem tudom melyik volt az...

Virtual SimRacing

gviski
vagy várj hogy lesz ez? egy hónapba egyszer?

Virtual SimRacing

bardocz
Most hallok róluk elõször. Melyik csapat helyén mennek? Már fullos volt a nevezés, nem?
Toby0501
Virgin Racing

bardocz
Ez melyik csapat?
gviski
És melyik napra tervezed? mert a vasárnapra akkor halott ügy lesz belõle hogy sokan legyenek... VSR, MASZIM F1 tuti vasárnap lesznek... Ez megint keresztbe szervezés...

Virtual SimRacing

Ulvar
F1:

"Továbbá megegyeztek, hogy 2011-ben tovább csökkentik az aerodinamikai leszorító erõt, valamint, hogy a diffúzor magasságát 175 mm-rõl 125 mm-re csökkentik." <#vigyor4><#taps>

Ulvar
Szép! Marha lassú lesz úgy érzem, de szép!

Danecay
Sziasztok!
Szerverindítással kapcsolatosan lenne egy pár kérdésem.

Az elsõ, hogy holt tudom beállítani a szabadedzések számát, valamint állítani, hogy legyen e bemelegítõedzés vagy sem, pl. ha én csak egy szabadedzést, idõmérõt és versenyt szeretnék?

A második, hogy hol tudom kikapcsolni a verseny elõtti felesleges, durván 6 percet igénybevevõ rajtrácsra való felállást és felvezetõkört?
Lehet amatõr kérdések ezek, de nem találtam sem játékon belüli szerverkészítésnél, sem a Dedicated szervernél.

Továbbá egy érdekes jelenség amit észrevettem, méghozzá az, hogy ha dedikált szervert készítek, majd AI-t adok hozzá a játékhoz, azok meglehetõsen furcsán viselkednek, szinte minden féktávon ellenkormányoznak, rángatják a kormányt jobbra balra, még egyenesben is, és egy csomószor a kavicságyban kötnek ki, gyakorlatilag alig bírnak végigmenni a pályán. Kipróbáltam úgy is, hogy játékból indítottam szervert, és ekkor a leírtakat már nem tapasztaltam. Ötlet?

Ulvar
Jah, lehetséges, de tuti lesz 1-2 ember aki nem fogja és azt mondja hogy bírni fogja.

Nightt
Mindenki kiprobalja es ha van sotetben AI-k ellen 40-50 FPSe, akkor ok.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ulvar
Az enyém is bírja. De hogy lehetne gépigényt megadni ehhez? Hogy azért egyesek ne essenek pofára hogy miért nem látok semmit meg hogy 1 perc alatt 1 kép kockát lát..

simcompany
Az Endurance sorozat el fog indulni, még ezt az NAGT fizikát akarom meglesni, nekem nagyon bejön, de kíváncsi vagyok másoknak a véleményére. De mindettõl függetlenül a GT3 sorozattal (ami én hekkelek össze) lesz az Endurance bajnokság. 2,4 óra lesz egy futam, azaz 144 perces egy futam, 10x idõgyorsítás, és ez így pont 24 óra.
A pályákat még nem tudom... Ha elkészült pályákon fog menni, akkor lesz gépigény rendesen. Az én gépem bírja, de abból nem indulhatok ki.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

gviski
Na arról lemaradtam, szerintem csak jó be kell hirdetni, én ezt most a mi fórumunkra kiírtam... és a maira szerintem megyek is...

Virtual SimRacing

Ulvar
vazzeg 2 héttel ezelõtt nem jártál itt???

Én kérdeztem meg mindenkitõl hogy nem akarnak e Endurance futamot, Emerico válaszolt hogy jó elõkészíti. Ott volt Vasárnap este egy 3 órás Endurance futam Rajtam kívül szerintem más NEM Simco tag nem volt...

Másrészt, kell egy jó megbízható szerver, meg ha olyan Endurancet akarsz mint amit Emerico csinált ahhoz gép is kell, tehát egy minimum gépigényt az éjszakából nappalra és fordítva váltáshoz. Ezután kell kiválasztani a mapot meg a modot, NA ez lesz az ahol kezdõdni fognak a komoly problémák...

Szóval király ötlet, de akkor nyomás keresni idõpontot modot pályát hogy már egy konkrét tervet tegyél a tálcára a srácoknak.

Még valami, a pilóta váltást felejtsük el. És minimum 3 óra. Na ez már gebaszos megint csak 😊. Szóval ez nagyon bonyolult, de nem kivitelezhetetlen. Én megcsinálnám, de mikorra? Nincs szabad idõ...vagyis keresni kell, de .. húú az inkább nyáron legyen, már mint nagy Endurance versenyzés.

gviski
jaja, valami olyasmi :-)

Virtual SimRacing

gviski
Na ez érdekel, szerintem megyek ma este 😄

Amúgy az endurance egy olyan kategória aminél nem lenne rossz ha összefogna a napokba említett 4nagy 😄 mert ez sokan jó játszani 😄

Virtual SimRacing

simcompany
bakkkerrr

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDD <#banplz><#banplz><#banplz>

mcmoha
Vallenulga az az a kis falu ott Vallelunga mellet?<#idiota><#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

simcompany

Norbi1990
Akkor még núb voltam és nem tudtam mit kezdeni magammal <#idiota>
batihu
Nagyon szép! <#eljen> Már én is várom!<#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

http://hsw.hu/index.php?headlinesid=15083

Lassan már jöhetne, imádom ezt az autót. <#whatever>
b-type
természetes, gondoltam hogy ilyesmi van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
😄D
zolee145
Fogalmam sincs, hogy mirõl beszélgettek. Na mindegy, megyek és tesztelgetem tovább a rali autómat.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Sorry, egesznap nem voltam, most is csak azert, mert meglogtam bentrol.
Koszi az infot, kitettem mindenhova.
bardocz
Rallye-t nem ismerem, de néh rally-zok virtuálisan<#idiota>
Dietrich
semmi sem kötelezõ 😊

a kibuvót Norbinak írtam

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
Bocsesz srácok, de muszáj beírnom, hogy akiben van elhatározás az még idõben tudja:

Juan temetése 8.-n, hétfõn lesz a dunaújvárosi köztemetõben, délután egykor.

másként szerettem volna, de Alex'-nek dolga van, és nem akarom hogy ezért ne tudjon ott lenni valaki aki el akar jönni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

SimaSuna
bezzeg a rallye 😄
bardocz
Nem bírja a nyakam, ezért nem ovalozok.
simcompany
Viszont csak egy irányba kanyarodsz 😊

zolee145
Ha jól tudom nem kötelezõ indulni, ilyen formán kibúvókat sem kell keresnem.😊
Egyszerûen leírtam a véleményemet. Azért drukkolok nektek, hogy ne legyen igazam, és izgalmasabb futamok legyenek mint egy átlag F1.😉

gviski
Ezért jó a nascar, mert el lehet rontani az idõmérõt vagy a rajtot, lehet a verseny elsõ negyedében egy kör hátrányod is, de még mindig ott van az esély arra hogy a futam végére az elejébe légy 😄

Virtual SimRacing

Dietrich
tessék a hotlaps

és még csak nézegetjük melyik autóval menjünk a holnapi teszten 😊

Norbi te indultál a GTR2/NGT bajnokságunkban..úgy érzed akkor hátrányos volt a jobb pilótáknak a gyengébb autó??
szerintem csak egyszerûen a mod nem jön be neked és keresed a kibuvókat 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Akkor még ez se...😄

Norbi1990
"a verseny végére a fogyasztás, meg a gumihasználat miatt kiegyenlítõdnek a feltételek."
Ilyen nincs mert mindegyik autónak kikell állnia tankolni, akárhogy spórolsz a benyával.
zolee145
Egy csöppet sikerült mellé lõnöd.😊
Egyrészt már mentem olyan bajnokságban ahol volt eredmény alapján folyamatos súlybüntetés (WTCC, és az erdeti rendszert használtuk). A másik, hogy nem azt mondtam, hogy nem indulok olyan bajnokságban ahol nem egyenlõek a feltételek hanem azt mondtam, hogy nem fogok egy 52LE-s hokedlivel bénázni a párszáz LE-s vasak ellen azzal a jelszóval, hogy majd a verseny végére a fogyasztás, meg a gumihasználat miatt kiegyenlítõdnek a feltételek.
Az nem verseny, hogy a futam végére 25 autó összesen 1mp különbséggel ér célba, csak éppen a futam alatt nem találkozik senki senkivel.

A dolog másik részérõl meg csak annyit, hogy 1 példát kérek amikor azért feladtam versenyt mert teszem azt valami nem úgy sikerült az elején, vagy megpördültem vagy hasonlók.

Dietrich
majd 22 év házasság után már leszarja hidd el 😉

batihu
Nálam hasonló a helyzet, csak már alig bírom el a gyerekeket! És õk ülnek a gép elõtt!<#wave>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ulvar
jah hanem 2 gyerekkel a kezembe és egy kényszer mosoly és aláírva hogy BOLDOG VAGYOK! 😄

batihu
Tényleg, 10 év múlva már lehet, hogy nem ezt fogja mutogatni Ulvar sem!<#wink>

simcompany
Nono, azt látod hogy 20. szülinapra? Várd ki a végét, az elején tünemény aztán sárkány 😊