rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátha az ezzel megspórolt pénzbõl csináljak JGTC-s autót, meg utcai sportkocsit, meg valami értelmeset. FT86-osnál valami erõsebbet, pl újraélesztik a Suprát, meg akkor már rallyautót is csinálhatnának ennyi pénzbõl😊
Virtual SimRacing
"Továbbá megegyeztek, hogy 2011-ben tovább csökkentik az aerodinamikai leszorító erõt, valamint, hogy a diffúzor magasságát 175 mm-rõl 125 mm-re csökkentik." <#vigyor4>#vigyor4><#taps>#taps>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szerverindítással kapcsolatosan lenne egy pár kérdésem.
Az elsõ, hogy holt tudom beállítani a szabadedzések számát, valamint állítani, hogy legyen e bemelegítõedzés vagy sem, pl. ha én csak egy szabadedzést, idõmérõt és versenyt szeretnék?
A második, hogy hol tudom kikapcsolni a verseny elõtti felesleges, durván 6 percet igénybevevõ rajtrácsra való felállást és felvezetõkört?
Lehet amatõr kérdések ezek, de nem találtam sem játékon belüli szerverkészítésnél, sem a Dedicated szervernél.
Továbbá egy érdekes jelenség amit észrevettem, méghozzá az, hogy ha dedikált szervert készítek, majd AI-t adok hozzá a játékhoz, azok meglehetõsen furcsán viselkednek, szinte minden féktávon ellenkormányoznak, rángatják a kormányt jobbra balra, még egyenesben is, és egy csomószor a kavicságyban kötnek ki, gyakorlatilag alig bírnak végigmenni a pályán. Kipróbáltam úgy is, hogy játékból indítottam szervert, és ekkor a leírtakat már nem tapasztaltam. Ötlet?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
A pályákat még nem tudom... Ha elkészült pályákon fog menni, akkor lesz gépigény rendesen. Az én gépem bírja, de abból nem indulhatok ki.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Virtual SimRacing
Én kérdeztem meg mindenkitõl hogy nem akarnak e Endurance futamot, Emerico válaszolt hogy jó elõkészíti. Ott volt Vasárnap este egy 3 órás Endurance futam Rajtam kívül szerintem más NEM Simco tag nem volt...
Másrészt, kell egy jó megbízható szerver, meg ha olyan Endurancet akarsz mint amit Emerico csinált ahhoz gép is kell, tehát egy minimum gépigényt az éjszakából nappalra és fordítva váltáshoz. Ezután kell kiválasztani a mapot meg a modot, NA ez lesz az ahol kezdõdni fognak a komoly problémák...
Szóval király ötlet, de akkor nyomás keresni idõpontot modot pályát hogy már egy konkrét tervet tegyél a tálcára a srácoknak.
Még valami, a pilóta váltást felejtsük el. És minimum 3 óra. Na ez már gebaszos megint csak 😊. Szóval ez nagyon bonyolult, de nem kivitelezhetetlen. Én megcsinálnám, de mikorra? Nincs szabad idõ...vagyis keresni kell, de .. húú az inkább nyáron legyen, már mint nagy Endurance versenyzés.
Amúgy az endurance egy olyan kategória aminél nem lenne rossz ha összefogna a napokba említett 4nagy 😄 mert ez sokan jó játszani 😄
Virtual SimRacing
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Lassan már jöhetne, imádom ezt az autót. <#whatever>#whatever>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Koszi az infot, kitettem mindenhova.
a kibuvót Norbinak írtam
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Juan temetése 8.-n, hétfõn lesz a dunaújvárosi köztemetõben, délután egykor.
másként szerettem volna, de Alex'-nek dolga van, és nem akarom hogy ezért ne tudjon ott lenni valaki aki el akar jönni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyszerûen leírtam a véleményemet. Azért drukkolok nektek, hogy ne legyen igazam, és izgalmasabb futamok legyenek mint egy átlag F1.😉
Virtual SimRacing
és még csak nézegetjük melyik autóval menjünk a holnapi teszten 😊
Norbi te indultál a GTR2/NGT bajnokságunkban..úgy érzed akkor hátrányos volt a jobb pilótáknak a gyengébb autó??
szerintem csak egyszerûen a mod nem jön be neked és keresed a kibuvókat 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ilyen nincs mert mindegyik autónak kikell állnia tankolni, akárhogy spórolsz a benyával.
Egyrészt már mentem olyan bajnokságban ahol volt eredmény alapján folyamatos súlybüntetés (WTCC, és az erdeti rendszert használtuk). A másik, hogy nem azt mondtam, hogy nem indulok olyan bajnokságban ahol nem egyenlõek a feltételek hanem azt mondtam, hogy nem fogok egy 52LE-s hokedlivel bénázni a párszáz LE-s vasak ellen azzal a jelszóval, hogy majd a verseny végére a fogyasztás, meg a gumihasználat miatt kiegyenlítõdnek a feltételek.
Az nem verseny, hogy a futam végére 25 autó összesen 1mp különbséggel ér célba, csak éppen a futam alatt nem találkozik senki senkivel.
A dolog másik részérõl meg csak annyit, hogy 1 példát kérek amikor azért feladtam versenyt mert teszem azt valami nem úgy sikerült az elején, vagy megpördültem vagy hasonlók.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman